mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlaaaar ben kızımın beşiğine göre yatak koruyuculu uyku seti bulamıyorum ya hepsi çok küçük bildiğiniz bi site var mı benimki büyüyebilen beşiklerden içi 70 e 140 arıyorum ama yok belki aranızda bu ölçülerde yatağı olan vardır nerden aldınız bi yardımcı olun nolur bana.

cnm yaaa coook gecmiş olsuun Allah yardımcın olsun insallah bebegine de bir zararı olmucak bizim bu son zmanlar biraz daha dikkatli olmamız lazım cunku sakarlık yapmamız normalmiş daha ciddi birsey olmadı cok sükür o yonden bak ccanım ne desem bilemedim

canım nette nerden bulabilrsin bilmiorum ama yatak satan yerler istedigin olcude ısmarlama yatak yapıyorlar ayrıca besigi aldıgın yerde ona uygun yatakta satıyor olmaları lazım değilmi?

cnm masallah sana mı benziyor acaba ben sanki öyle sandım :)

sorma canım dünden beri eşimle yok sen, yok ben deyip duruyoruz ama burun ben valla doğunca teyit edicez artıkın :) benim biraz sancım var aslında, adet sancısı gibi. korkmuyo değilim, en iyisi bi ntsye girmek olcak galiba, cuma gideyim olmadı. sen nasılsın ?

ay ağza burna bak maşallah.bende yarın gidicem bakalım nasıl poz vericek benim yaramaz :)

Allah yardımcın olsun inşallah hemen geçer çok üzüldüm çok geçmiş olsun.aklınızda olsun hemen limon sürmek iyi geliyo ama senin ciddi yanık olmuş inşallah acısı dinmiştir artık canım ya.

bugün hiç keyfim yoktu.sabah ilaçtan sonra kendimi kötü hissettim bayılıcakmış gibiydim hep yattım ama akşam kına vardı eşimin kuzeninin arabayla götürüp getirdiler zaten çok yakındı gittim oturdum sadece.zaten oynıycak halim yoktu tabikide :)
yarın bende kontrole gidicem.inşallah güzel haberler getiririm.
çağlasammı özlediklerimizi sormuşsun bende yüzüstü yatmayı özledim.oğlumu kucağıma almayı özledim.ağır kaldırmayı özledim diycem komik olucak tabikide açılımı şu ağır okul çantasını taşımak zorunda olduğu için çok üzülüyorum.sizler 2.leri fazla ara vermeden doğurun derim böyle zor oluyo her anında yanında olamıyosun.doğum yapınca bi süre ben götürüp getiremiycem mesela.aman bir ödevi birşeyi eksik kalırmı diye şimdiden düşünmeye başladım.

ben iyiyim cnm bizimkide ilk 4d gosterınce aynı esimdi ama simdi biraz donmus tabii o havalarda kızım bana benziyo diye :))) yaa bu adet sancısı dogum sancısı mı bende de oluyor sabahları genelde o sancıyla kalkıyorum 3-5 kez falan oldu üşütüyorum herhalde diyodum ben,m karnımda lkasılma cok oluyor suratıma ates basıyor oyle olunca nefes alamıyorum resmen git bi baktır doktorun demedimi nts gir diye söledinmi sancın oldugunu ?

bendede oluyor bazen yerimden kalkmak istemiyorum agırlastıkca kendimi işe yaramaz hissetmeye basladım hareketler kısıtlandı 2.ciyi okula baslamadan yapalım dimi canım :))) yarın seninde güzel haberlerini alalım insallah
bu arada bende yuzustu yatmayı cooookk ozledim :)

İkinci miiiiiiiiii valla benim hiç cesaretim yok maddi manevi. Yarın ben de doktora gidicem iki gündür İyiyim bu akşamdan beri kasılmam var. Yarın umarım gene hastaneye yatırmazlar iyi haberlerle döneriz inşallah

Yarin mutlaka yaz bize sonucu insallah yatirmazlar evinde daha mutlusun :) ev gibisi varmi.bana dr.un sakin bayramda dogurma dedigi gibi sende sakin bu haftalarda dogurmaaa :))) insallah guzel haberlerle gelirsin kuzucugun kocaman olmustur :)

Gecmis olsun canim az daha sabirrr.az kaldi.dinlen bu sayede dicem ama sorumlulugun cok,kolay gelsin deyimm.Şu seker olayinin dogumdan hemen sonra bitme meselesinin aslı varsa bende 2 yil sonra dusunecem cunku yasim suan 30 zaten zor oldu 35ten once bitane daha olsun isterim.tabi hayirlisiyla.

canım çok geçmiş olsun ya hay allahh çok üzüldümm kaza geliyorum demiyor işte. allah bi an önce şifa versin sana. tam da son zamanlarda olucak şey miydi tühh

evet yanaklar maşallah zaten de hani bazı bebekler vardır sorarsın kız mı erkek mi diye belli olmaz çünkü ama arda keremimiz çok tatlı bir adam olmuş şimdiden ben erkeğim diyor çok benzettim yaniiii

inşallah yakında görücez o günleri siz patır patır doğururken ben midem bulanıyo filan dicem inşallah

dur kız daha birini doğurmadan hayırlısı canım sen fazla durmucan belli oldu

sıra bende şimdi sonrasına bakarız artık

maşallah ,insan ne kadar heyecanlanıyor ,mutlu oluyor di mi?mutluluğunu seninle paylaşıyoruz canım.en güzeli de yok sana benziyor,yok bana benziyor meselesi:)))

ayyy canımm geçmiş olsun, ne kadar acıyordur şimdi.inşallah izi kalmayacak,artık ilaçlar iz bıraktırmıyor,gecen sene de benim elime çaydanlık devrildi, silverdin-antibiyotik merhemler derken hiç izi kalmadı,sen onu takma kafana. Allahım tez zamanda iyileştirsin...

Allah şifa versin tez zamanda canım dualarım seninle çok geçmiş olsun

ne alemsin yaa tekrar başlayayım deme sigaraya hazır bırakmışken aman sakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…