selam kızlarr :) umarım herkes iyidir. dün doktora gittik, cadı kızımı gördük, maşAllah iyimişEki Görüntüle 813460 Eki Görüntüle 813461 Eki Görüntüle 813462 Eki Görüntüle 813456 bol bol poz verdi bizee 1902 gr olmuş az biraz sancımda var ama geçiyor Allahtan. sizler nasılsınız ?
Kizlar kizartma yaparken kizartma tenceresi dun uzerime dokuldu ellerim yandi ciddi drecede. Nolur dua edin cabuk iyilessin. Bileklerme kadar bantli su an ellerim. Tek basparmak ucum acik size oyle yaZdm. Ne yemek yiyebiliyorum ne bisey yapabiliyorum. Dun acidan ölmek istedimkizlar cok dilkkat edin allah kimseye vermesin allah boyle aci. Dun serum falan aldim surulen ilaclar bebege zararli ama yapicak hicbiseymiz yoktu ( nolur bize dua edin. Insallah burusmamistie derilerim kotu durumda dediler ama acidan bakamadim. pansymanim yarin dualarinizi eksik etmeyin bizden.
kızlaaaar ben kızımın beşiğine göre yatak koruyuculu uyku seti bulamıyorum ya hepsi çok küçük bildiğiniz bi site var mı benimki büyüyebilen beşiklerden içi 70 e 140arıyorum ama yok belki aranızda bu ölçülerde yatağı olan vardır nerden aldınız bi yardımcı olun nolur bana.
cnm masallahsana mı benziyor acaba ben sanki öyle sandım :)
Kizlar az once guzel bi haber aldim ablam da hamileymis :) istiyorlardi ne zamandir zaten daha cok yeni
selam kızlarr :) umarım herkes iyidir. dün doktora gittik, cadı kızımı gördük, maşAllah iyimişEki Görüntüle 813460 Eki Görüntüle 813461 Eki Görüntüle 813462 Eki Görüntüle 813456 bol bol poz verdi bizee 1902 gr olmuş az biraz sancımda var ama geçiyor Allahtan. sizler nasılsınız ?
Kizlar kizartma yaparken kizartma tenceresi dun uzerime dokuldu ellerim yandi ciddi drecede. Nolur dua edin cabuk iyilessin. Bileklerme kadar bantli su an ellerim. Tek basparmak ucum acik size oyle yaZdm. Ne yemek yiyebiliyorum ne bisey yapabiliyorum. Dun acidan ölmek istedimkizlar cok dilkkat edin allah kimseye vermesin allah boyle aci. Dun serum falan aldim surulen ilaclar bebege zararli ama yapicak hicbiseymiz yoktu ( nolur bize dua edin. Insallah burusmamistie derilerim kotu durumda dediler ama acidan bakamadim. pansymanim yarin dualarinizi eksik etmeyin bizden.
sorma canım dünden beri eşimle yok sen, yok ben deyip duruyoruzama burun ben valla doğunca teyit edicez artıkın :) benim biraz sancım var aslında, adet sancısı gibi. korkmuyo değilim, en iyisi bi ntsye girmek olcak galiba, cuma gideyim olmadı. sen nasılsın ?
bugün hiç keyfim yoktu.sabah ilaçtan sonra kendimi kötü hissettim bayılıcakmış gibiydim hep yattım ama akşam kına vardı eşimin kuzeninin arabayla götürüp getirdiler zaten çok yakındı gittim oturdum sadece.zaten oynıycak halim yoktu tabikide :)
yarın bende kontrole gidicem.inşallah güzel haberler getiririm.
çağlasammı özlediklerimizi sormuşsun bende yüzüstü yatmayı özledim.oğlumu kucağıma almayı özledim.ağır kaldırmayı özledim diycem komik olucak tabikide açılımı şuağır okul çantasını taşımak zorunda olduğu için çok üzülüyorum.sizler 2.leri fazla ara vermeden doğurun derim böyle zor oluyo her anında yanında olamıyosun.doğum yapınca bi süre ben götürüp getiremiycem mesela.aman bir ödevi birşeyi eksik kalırmı diye şimdiden düşünmeye başladım.
bugün hiç keyfim yoktu.sabah ilaçtan sonra kendimi kötü hissettim bayılıcakmış gibiydim hep yattım ama akşam kına vardı eşimin kuzeninin arabayla götürüp getirdiler zaten çok yakındı gittim oturdum sadece.zaten oynıycak halim yoktu tabikide :)
çağlasammı özlediklerimizi sormuşsun bende yüzüstü yatmayı özledim.oğlumu kucağıma almayı özledim.ağır kaldırmayı özledim diycem komik olucak tabikide açılımı şuağır okul çantasını taşımak zorunda olduğu için çok üzülüyorum.sizler 2.leri fazla ara vermeden doğurun derim böyle zor oluyo her anında yanında olamıyosun.doğum yapınca bi süre ben götürüp getiremiycem mesela.aman bir ödevi birşeyi eksik kalırmı diye şimdiden düşünmeye başladım.
İkinci miiiiiiiiiivalla benim hiç cesaretim yok maddi manevi. Yarın ben de doktora gidicem iki gündür İyiyim bu akşamdan beri kasılmam var. Yarın umarım gene hastaneye yatırmazlar iyi haberlerle döneriz inşallah
asraaa profıl fotomdan belli degıl mi benım yanaklar kocaman küçük herif işte senın fotolarına da bakacaz daha bız dicez allahım uykususzum yok atesı var uyumuyor,sen de bıze fotolarını koyacaksın özletecen bize bugunleri insallah allahın izniyle :)
teşekkür ederim canım çekinmezmiyim hayırlısıyla kardeşimde özellikle istedi bende yarı anneyim neyim eksik diye
hiç sorma benim ilk 3 boyutlu deneyimimde kardeşim kuzumu çaki ye benzetti şu bebeklerin gözünü oyan karakter yokmu cd yi izledikçe çaki diyor ben gıcık oluyoruminan canım hemen gelmek istiyorum ama eşim kararsız bende iyce bunalıma girdim dün ağla ağla bi tuhaf oldum bi anne bi kaynana artık bunaldım evimi özledim dayanamıyorum artık ya gece bi migrenim tuttu inanılmaz sabaha kadar sürdü uyuyamadım stresliyim anlıcağınız kızlar dua edin bana inşaallah canım gelirizde sen doğurmadan gideriz doktoruna
evet canım keçeden bakalım nasıl olcak resmini koyarım gelince bugün kaynanaya gitcem önümüzdeki hafta gelirim geldiğimde gelmiş olur herhalde
inşaallahh canım tabiki yaptırcaksın hayırlısıyla kız sen bu ay hamile kalırsan bizler başlıyoruz öbür aydan doğurmaya ben özler kışa tekrar hamile kalabilirim haahahahaaaaaaaaayok çok erken olur yaa öbür seneye inşaallahh
canım şekerleri yapan çağlasam mının annesiyle anneannesi canım karıştırdın sanırımbende magnet yaptırmayı düşünüyorum kısmetse benim doğum belli değil canım inan onun stresiyle erken doğurabilirim sıkıntılardayım tükeniyorum kızlarrrrrrrrr
maşallah ,insan ne kadar heyecanlanıyor ,mutlu oluyor di mi?mutluluğunu seninle paylaşıyoruz canım.en güzeli de yok sana benziyor,yok bana benziyor meselesi:)))selam kızlarr :) umarım herkes iyidir. dün doktora gittik, cadı kızımı gördük, maşAllah iyimişEki Görüntüle 813460 Eki Görüntüle 813461 Eki Görüntüle 813462 Eki Görüntüle 813456 bol bol poz verdi bizee 1902 gr olmuş az biraz sancımda var ama geçiyor Allahtan. sizler nasılsınız ?
Kizlar kizartma yaparken kizartma tenceresi dun uzerime dokuldu ellerim yandi ciddi drecede. Nolur dua edin cabuk iyilessin. Bileklerme kadar bantli su an ellerim. Tek basparmak ucum acik size oyle yaZdm. Ne yemek yiyebiliyorum ne bisey yapabiliyorum. Dun acidan ölmek istedimkizlar cok dilkkat edin allah kimseye vermesin allah boyle aci. Dun serum falan aldim sürülen ilaclar bebege zararli ama yapicak hicbiseymiz yoktu ( nolur bize dua edin. Insallah burusmamistie derilerim kotu durumda dediler ama acidan bakamadim. pansymanim yarin dualarinizi eksik etmeyin bizden.
Kızlarrrrrr boş boş yatmaktan bişey geldi aklıma. Şu hamilelik sürecinde en çok neleri özlediniz????
Bennnnnn
1- saçımı boyatmayı çok özledim. Bazen diyorum sezeryanda bebek çıktıktan sonra doktor dikerken bi taraftan da kuaför boyasa
2- sigara içmeyi özledim. Günde bi paket içerken hamileliğimi öğrendiğim gün paketi kırdım bi daha da içmedim. Eşimle evliliğimizdeki en büyük tartışma sebebimizdi o içmez hep kaçak göçek içiyodum. Ama emzirirken de kıyamam artık yavruma.
3- bi deeee kocamı özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?