41 kere maşallah kızına
ben iyiyim cnm bizimkide ilk 4d gosterınce aynı esimdi ama simdi biraz donmus tabii o havalarda kızım bana benziyo diye :))) yaa bu adet sancısı dogum sancısı mı bende de oluyor sabahları genelde o sancıyla kalkıyorum 3-5 kez falan oldu üşütüyorum herhalde diyodum ben,m karnımda lkasılma cok oluyor suratıma ates basıyor oyle olunca nefes alamıyorum resmen git bi baktır doktorun demedimi nts gir diye söledinmi sancın oldugunu ?
çok teşekkür ediyorum hepinizee :) Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin asracım, hep dualarımızdasın
canım nette nerden bulabilrsin bilmiorum ama yatak satan yerler istedigin olcude ısmarlama yatak yapıyorlar ayrıca besigi aldıgın yerde ona uygun yatakta satıyor olmaları lazım değilmi?
amin canım geçende arkadaşıma eğer kürtaj olmasaydım 7 aylık olacaktım dedim hadi canım dedi inanamadı zaman çok hızlı geçiyor bir an önce istiyorum hayırlısıyla gelsin kuzucumm
amin canım geçende arkadaşıma eğer kürtaj olmasaydım 7 aylık olacaktım dedim hadi canım dedi inanamadı zaman çok hızlı geçiyor bir an önce istiyorum hayırlısıyla gelsin kuzucumm
Kizlae gene sancim cikti ama doktorum sen artik sancilarla yasamayi ogrendin evde dediklerime devam dedi. Kizim 2450 olmus korkacak bisey kalmadi dedi haftaya persembe kontrolden sonra ilaci birakcaz ve gelmesini beklicez benim kizim abla mi olcak ne :)
Kizlae gene sancim cikti ama doktorum sen artik sancilarla yasamayi ogrendin evde dediklerime devam dedi. Kizim 2450 olmus korkacak bisey kalmadi dedi haftaya persembe kontrolden sonra ilaci birakcaz ve gelmesini beklicez benim kizim abla mi olcak ne :)
ay ne guzel hayırlı olsun bayram hedıyesı olmus ablanlara darısı asrayla birlikte tüm isteyenlerin başına
maşAllah canım kocamn olmuş kuzun. umarım erken gelmez ama gelse bile 3 kiloyu bulcak galiba. korkulacak dönemi atlattın en azından
Masallah canim kuzucuna kilosu iyi oldugu icin mi korkacak bi sey kalmadi dedi dr.un? Hadi hayirlisi ilk celinden bekliyorduk ama senden bi surpriz gelebilir yanii :)) saglikla gelsin ins cnm
galiba öyle olacak ailenize bir bayram şekeri gelebilir....
sürpriz annecik ben geldim diyeeee
Teşekkür ederim canım evet bu hafta biraz daha rahatız doktor sancıları çok sallamadı bile ama benim sancımın yarı değerinde doğuran varmış :)
Evet canım öyle olacak gibi duruyo ilacı bırakınca heran gelebilirmiş bakalım kısmet sağlıkla gelsin kızım darısı başına
ya evet ilacı bırakınca kasılmalar artıp doğum başalrmış.o yüzden 5 hafta daha içicekmişim benama olsun küveze gerek kalmasın yeterki.
inşallah canım dileğin gerçek olucak en yakın zamanda.ve inşallah sıkıntısız çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin bizler için dua et erken gelmesin kuzucuklar.
Allah yardımcın olsun diyelim o zaman senin az kaldı maşallah bebişinde büyümüş.kız olduğu için gerçekten korkma daha güçlü oluyolar ve gelişimleri erken tamamlanıyo.benim komşum 2 kızınıda 35 i bitirince doğurmuş küveze girmemişler hemde bizim gibi iğne falanda olmamış.
Kızlar bugün doğumun belki yarın belki yarından da yakın olduğunu öğrenmemizle birlikte babişimiz ana kucağımızı almış. Ama yağmur ormanı diil :) ben biraz soğumuştum yağmur ormanından bi de bunun kadar iyi sallanmıyor o. Bunu almış eşim çok beğendim tavsiye ederim düşünenlere.
http://www................/bebek-ma...vity-rocker-anakucagi-ve-mama-sandalyesi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?