mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

sordu doktor, ne sıklıkta oluyo sancın diye, bende çok sık değil ama oluyo dedim. o kadarı olur eğer sıklaşırsa haberim olsun, şu an ntsye sokarız ama gerek yok bence dedi. ama bi korku geldi valla, içim rahat etsin diye bi girsem en azından ihmal etmiş gibi hissetmem, içim rahat eder. ben hamilelikten önce o kadr çok üşüyen biriydim ki, şimdiden soba gibi kullanıyolar beni üşüyen ellerimi tutuyo

çok teşekkür ediyorum hepinizee :) Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin asracım, hep dualarımızdasın

amin canım geçende arkadaşıma eğer kürtaj olmasaydım 7 aylık olacaktım dedim hadi canım dedi inanamadı zaman çok hızlı geçiyor bir an önce istiyorum hayırlısıyla gelsin kuzucumm

canım nette nerden bulabilrsin bilmiorum ama yatak satan yerler istedigin olcude ısmarlama yatak yapıyorlar ayrıca besigi aldıgın yerde ona uygun yatakta satıyor olmaları lazım değilmi?

benimki istanbuldan geldi annem içini beğenmezsın kendı ıstegıne gore al dıye ıcını almamıs netten bakıyorum hep ölçüleri küçük cnm bu hafta içi bide mağazalara bakıcam Tokat küçük bişey bulamıyosun sinir oluyorum :)

amin canım geçende arkadaşıma eğer kürtaj olmasaydım 7 aylık olacaktım dedim hadi canım dedi inanamadı zaman çok hızlı geçiyor bir an önce istiyorum hayırlısıyla gelsin kuzucumm

canım benimde ilk gebeliğim 8. haftasında kalbi durduğu için 10. hatfada kürtaj oldum, ilk gebeliklerde bir çok kişinin başına gelmiş bi durum. benim minnakım beni bekletmedi şükür, inşAllah seninkide bekletmez, bi an önce sağlıkla gelir

Kizlae gene sancim cikti ama doktorum sen artik sancilarla yasamayi ogrendin evde dediklerime devam dedi. Kizim 2450 olmus korkacak bisey kalmadi dedi haftaya persembe kontrolden sonra ilaci birakcaz ve gelmesini beklicez benim kizim abla mi olcak ne :)

maşAllah canım kocamn olmuş kuzun. umarım erken gelmez ama gelse bile 3 kiloyu bulcak galiba. korkulacak dönemi atlattın en azından

Masallah canim kuzucuna kilosu iyi oldugu icin mi korkacak bi sey kalmadi dedi dr.un? Hadi hayirlisi ilk celinden bekliyorduk ama senden bi surpriz gelebilir yanii :)) saglikla gelsin ins cnm

galiba öyle olacak ailenize bir bayram şekeri gelebilir....

sürpriz annecik ben geldim diyeeee

ay ne guzel hayırlı olsun bayram hedıyesı olmus ablanlara darısı asrayla birlikte tüm isteyenlerin başına

Evet canim aynen oyle bi de gecen gun sunnetini yapti ablam diger oglunun bi suru de kisi cagirdi hazirlik fln o gun bi rahatsizlandi kivranuyordu resmen sancidan agladi falan hatta megersem o zaman da hamileymis iste bizim aklimiza gelmisti zaten de :))) diger ogluna hamile kaldiginda da boyle olmustu darisi asranin basina en kisa zamanda :))

maşAllah canım kocamn olmuş kuzun. umarım erken gelmez ama gelse bile 3 kiloyu bulcak galiba. korkulacak dönemi atlattın en azından

Teşekkür ederim canım evet bu hafta biraz daha rahatız doktor sancıları çok sallamadı bile ama benim sancımın yarı değerinde doğuran varmış :)

Masallah canim kuzucuna kilosu iyi oldugu icin mi korkacak bi sey kalmadi dedi dr.un? Hadi hayirlisi ilk celinden bekliyorduk ama senden bi surpriz gelebilir yanii :)) saglikla gelsin ins cnm

Canım kilosu iyi ciğer geliştiricilerini vurulduk ölçüleri bi hafta ilerde diye diyor. Haftaya iyice rahatlicaz dedi. Yani benimki bayrama zor durur gibi :)

kızlar gittik bugün doktora doktorum ultrasondan sancıların azalmış dedi.37.haftaya kadar tutalım dedi ilaca sabah öğle akşam devam et dedi.bol su iç dedi.kesinlikle tuzu kesmemi söyledi kaçırmışsın dedi.fazla yemiycekmişim :) ben abartmıştım gerçekten 1 ayda 3 4 kilo birden aldım.azar azar sık sık incir badem ceviz fındık kayısı ama işlenmemiş olucakmış.bebiş 1kilo 900 gr.kafası aşağıda diye baskı oluyomuş.ilacın mucizesini konuştuk gerçekten çok faydalı olduğunu söyledi tamam tansiyon ilacı olarak ağızda kullanılıyo ama suyla alındığındada kasılmaları önlüyo dedi.inşallah 5 hafta daha durur bebişim.erkek olduğu için doktorumda erken doğmasını istemiyo küvez süreci zor diyo sütüm yettimi hemşire ilgilendimi baktımı diye psikolojin alt üst oluyo diyo.bebeğede ilaçlar veriliyomuş böbrekleri açısından zararlı diyo.inşallah hepimizinki zamanında doğar.bebeğin anne karnında 1 gün fazla durması 3 4 gün küvezde durmasına bedelmiş.tutun kızlar çocukları direninmeye devam :)

Evet canım öyle olacak gibi duruyo ilacı bırakınca heran gelebilirmiş bakalım kısmet sağlıkla gelsin kızım darısı başına

ya evet ilacı bırakınca kasılmalar artıp doğum başalrmış.o yüzden 5 hafta daha içicekmişim ben ama olsun küveze gerek kalmasın yeterki.

inşallah canım dileğin gerçek olucak en yakın zamanda.ve inşallah sıkıntısız çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin bizler için dua et erken gelmesin kuzucuklar.

Allah yardımcın olsun diyelim o zaman senin az kaldı maşallah bebişinde büyümüş.kız olduğu için gerçekten korkma daha güçlü oluyolar ve gelişimleri erken tamamlanıyo.benim komşum 2 kızınıda 35 i bitirince doğurmuş küveze girmemişler hemde bizim gibi iğne falanda olmamış.

Valla bilmiyorum canım ya doktorum bugün çok rahattı sadece bi hafta daha dedi. Artık kendimi ona bıraktım. Senin de sancılarının azalmasına sevindim. Sağ salim gelecek kuzucuklarımız inşallah

Link çıkmadı herAlde de casual activity rocker pembeli grili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…