Noluyor bizlere anlamadim benide hastaneye aldilar dun ve bugun ozellikle kan sekerim cok yuksekti insulun doz arttimina ictigim limonlu suya tarcina ragmen dusmedi.simdi hastanedeyim 10 da ogunu yiyip igne vurulup ne kadar yukseldigini kontrol edecekler yatiyorumm yaa(( korkuyorum son haftalar zaten
Noluyor bizlere anlamadim benide hastaneye aldilar dun ve bugun ozellikle kan sekerim cok yuksekti insulun doz arttimina ictigim limonlu suya tarcina ragmen dusmedi.simdi hastanedeyim 10 da ogunu yiyip igne vurulup ne kadar yukseldigini kontrol edecekler yatiyorumm yaa(( korkuyorum son haftalar zaten
çağlasammı çok güzel güle güle kullanın :)
kızlar birşey sorucam hamilelik korsesi kullanan varmı doktorum kullan dedi bebek aşağıda diye heralde tutsun diye.internetten baktım e bebekte bant şeklinde var onu diyo heralde ama deneyiptemi almak lazım bilmiyorumki çırtlı galiba.
aaaa geçmiş olsun canım ya korkma sakin ol.bizi haberdar et lütfen merakta bırakma.yanında kimse varmı?
Esimle geldik ama beni odaya yatirdilar o da ara ogun icin meyve almaya ve ignemi getirmeye gitti.bekliyorum hala uzaniyorum,her taragim yaniyor resmenn bugun 190in altina hic dusmedi ne yaptiysam kendim sorun degil bebek icin korkuyorum.5ten beri igne vurulup b8r kase corba icmeme ragmen nasil 200lerde hala anlamadim insallah yatirmazlar ya.
Doğum sonrası korsesi var da hamilelik korsesi de neymiş ki??? Ben zaten hep yatay pozisyonda yaşadığım üçün gerek olmaz sanırım. :)
Esimle geldik ama beni odaya yatirdilar o da ara ogun icin meyve almaya ve ignemi getirmeye gitti.bekliyorum hala uzaniyorum,her taragim yaniyor resmenn bugun 190in altina hic dusmedi ne yaptiysam kendim sorun degil bebek icin korkuyorum.5ten beri igne vurulup b8r kase corba icmeme ragmen nasil 200lerde hala anlamadim insallah yatirmazlar ya.
kalın bant şeklinde göbeğin altında kalıyo belide tutuyo e bebekten sipariş versemmi diyorum sabah bakıcam tekrar.kaç günde gelir acaba.önceden söyleseydi doktorlarımız alırdık rahat ederdik.erken doğumuda önlüyomuş öyle yazmışlar forumda bir yerde.benim bir arkadaşımda kullanıyodu ona sorıyım nasıl almış o.
Hepiniz sagolun kizlar.10 ignesinden once 5 saattir actim olctuler 176 cikti .aclik en fazla 120 tokluk en fazla 140 olacak yuksek dedi.simdi dozu yukselterek vurdular birkac saat beklememiz lazim ne kadar etkisi oldu diye dediler.bekliyorum bakalim.Geçmiş olsun celin...nasılsın? Nazar değdi sana. İnşallah biran önce düzelirsin cnm..Allah acil şifalar versin...
benimki istanbuldan geldi annem içini beğenmezsın kendı ıstegıne gore al dıye ıcını almamıs netten bakıyorum hep ölçüleri küçük cnm bu hafta içi bide mağazalara bakıcam Tokat küçük bişey bulamıyosun sinir oluyorum :)
Hepiniz sagolun kizlar.10 ignesinden once 5 saattir actim olctuler 176 cikti .aclik en fazla 120 tokluk en fazla 140 olacak yuksek dedi.simdi dozu yukselterek vurdular birkac saat beklememiz lazim ne kadar etkisi oldu diye dediler.bekliyorum bakalim.
Kizlae gene sancim cikti ama doktorum sen artik sancilarla yasamayi ogrendin evde dediklerime devam dedi. Kizim 2450 olmus korkacak bisey kalmadi dedi haftaya persembe kontrolden sonra ilaci birakcaz ve gelmesini beklicez benim kizim abla mi olcak ne :)
Canım doktorun ne dedi nidilat için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?