mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Noluyor bizlere anlamadim benide hastaneye aldilar dun ve bugun ozellikle kan sekerim cok yuksekti insulun doz arttimina ictigim limonlu suya tarcina ragmen dusmedi.simdi hastanedeyim 10 da ogunu yiyip igne vurulup ne kadar yukseldigini kontrol edecekler yatiyorumm yaa (( korkuyorum son haftalar zaten

geçmiş olsun canım,Allah senin ve bebişinin yardımcısı olsun...

çağlasammı çok güzel güle güle kullanın :)
kızlar birşey sorucam hamilelik korsesi kullanan varmı doktorum kullan dedi bebek aşağıda diye heralde tutsun diye.internetten baktım e bebekte bant şeklinde var onu diyo heralde ama deneyiptemi almak lazım bilmiyorumki çırtlı galiba.

Canım geçmiş olsun kalbini ferh tut düşer inşallah moralini bozma hemen bizi de haberdar et

aaaa geçmiş olsun canım ya korkma sakin ol.bizi haberdar et lütfen merakta bırakma.yanında kimse varmı?

Doğum sonrası korsesi var da hamilelik korsesi de neymiş ki??? Ben zaten hep yatay pozisyonda yaşadığım üçün gerek olmaz sanırım. :)

aaaa geçmiş olsun canım ya korkma sakin ol.bizi haberdar et lütfen merakta bırakma.yanında kimse varmı?

Esimle geldik ama beni odaya yatirdilar o da ara ogun icin meyve almaya ve ignemi getirmeye gitti.bekliyorum hala uzaniyorum,her taragim yaniyor resmenn bugun 190in altina hic dusmedi ne yaptiysam kendim sorun degil bebek icin korkuyorum.5ten beri igne vurulup b8r kase corba icmeme ragmen nasil 200lerde hala anlamadim insallah yatirmazlar ya.

inşallah ama belki serum falan verirler ama ne yaparlarsa doktorunla iletişim halinde ol.birşey olmaz korkma düşürürler.demek son haftalarda yükseliyo.

Doğum sonrası korsesi var da hamilelik korsesi de neymiş ki??? Ben zaten hep yatay pozisyonda yaşadığım üçün gerek olmaz sanırım. :)

kalın bant şeklinde göbeğin altında kalıyo belide tutuyo e bebekten sipariş versemmi diyorum sabah bakıcam tekrar.kaç günde gelir acaba.önceden söyleseydi doktorlarımız alırdık rahat ederdik.erken doğumuda önlüyomuş öyle yazmışlar forumda bir yerde.benim bir arkadaşımda kullanıyodu ona sorıyım nasıl almış o.

Dur bakalım hemen moralini bozma kontrol altına alırlar elbet. Bugün yatsan da sıkma canını en azından hastanede daha güvende hissedebiliosun.

Canım doktorun ne dedi nidilat için?

Geçmiş olsun celin...nasılsın? Nazar değdi sana. İnşallah biran önce düzelirsin cnm..Allah acil şifalar versin...

Geçmiş olsun celin...nasılsın? Nazar değdi sana. İnşallah biran önce düzelirsin cnm..Allah acil şifalar versin...
Hepiniz sagolun kizlar.10 ignesinden once 5 saattir actim olctuler 176 cikti .aclik en fazla 120 tokluk en fazla 140 olacak yuksek dedi.simdi dozu yukselterek vurdular birkac saat beklememiz lazim ne kadar etkisi oldu diye dediler.bekliyorum bakalim.

canım, çok geçmiş olsun sen moralini yüksek tut lütfen, şekeri düşürürler bir şekilde. önemli olan sizin sağlığınız, haberdar et bizi e mi

anladım cnm bende hataydayım burasıda küçük istedigin gibi bulamıyorsun valla istikbale ve bikac magazaya baza için bakmıstık 80e 200 yok dediler ama ismarlama yaptırıyoruz istenilen ölcüde dediler sanırım o sekilde yaptırabilrsin

Hepiniz sagolun kizlar.10 ignesinden once 5 saattir actim olctuler 176 cikti .aclik en fazla 120 tokluk en fazla 140 olacak yuksek dedi.simdi dozu yukselterek vurdular birkac saat beklememiz lazim ne kadar etkisi oldu diye dediler.bekliyorum bakalim.

cnm yaa gecmiş olsun üzme kendini sekeri düşürürler üzülürrsende seker cıkabilir hastanede emin ellerdesin

celinden beklerken sen sanırım ilk bebegini kucagına alıcaksın bayram sekeriniz geliyor kilosuda iyi haftaya 300-400 gr daha almıs olsa 3 kiloya yakın olucak kızın süper bnm gorumcem 2700 dogum yaptı bebegi gayet iyi seninki daha kilolu olucak gibi heyecan dorukta sizin için insanın uykuları kacıyor bazen dusunmekten :))

CELİNN NE DURUMDASIN?
ÇAĞLASAMMI SEN NASILSIN?
ÇİLEKLİMİLKHAKE ELLERİN NASIL OLDU CANIM?
İNŞALLAH HEPİNİZ İYİSİNİZDİR KIZLAR.DAYANALIM AZ KALDI.kimle konuşsam hep erken doğum riski ne oluyo herçekten bende anlamıyorum.bebekler çok sabırsız.ben diyorum vitaminlerden cin gibi oldular hemen çıkmak istiyolar :) :)
ben sabah sabah verdim siparişi korse göğüs pompası emzirme atleti.dünde pijama takımıyla gecelik aldım.eksikler tamamlanıyor yavaş yavaş bir beşiğimiz kaldı gidipte bakamadık daha.

Canım doktorun ne dedi nidilat için?

günde 3 tane iç dedi o önlüyo kasılmaları çünkü.5 hafta daha içicekmişim.ağızda patlatılıp kullanıldığında tansiyon hastaları içinmiş.bizim içinse suyla yuttuğumuzda sancıları önlüyomuş.aksatma iç dedi.allah çıkartandan razı olsun valla.

Cok sukur geldik kizlar eve.caglasammiyi cok iyi anladim simdi ne kadar zormus hastanede kalmak.sabaha kadar neredeyse hic uyumadim durmadan parmak olcumunden yuksek cikinca igne yemekten mahvoldu her tarafim.ama cok sukur yinede halimize nste de girdirdiler ultrasonda da baktilar bebekte bir sikinti yok ama ben yukseldigi zaman kendimi nerelere atacam sasiriyorum hersey cift gorunuyor gozume,mide bulantisi avuclarim yuzum her tarafim yaniyor.yaa diceksiniz belki yedigin bise dokunmustur mumkun degil,cunku bir kase corba ve igne yaptigim halde 1.saat 140 2.saat 120 olacak en fazla ama yokk 4 saat gecti hala 230 245 boyleydi.dr. kesinlikle son haftalar ihtiyacin hizli bir sekilde artiyor dedi .gebelik sekerinin en sikintili kontrolu zor olan donemi bu donemlermis.sabahki kontrolde yatiracakti normalde.olcumlere bakmamiz lazim dedi.istemedim evimin dibinde cunku hastane. hangi saatler olcecegimide biliyorum.hastane ortaminda ben daha cok panik oluyorum,daraliyorum ben burda uyuyamiyorum huzursuzum dedim,zaten onlarin yaptigida parmagimdan 2 saate bir kan alip bakmak gerekirse kendi ignemden ufak dozlarda vurmak onu bende yapiyom.deneme tahtasi oldum gıdim gidim ilac veriyorlar,ya ignenin battigina deysin bari diyom icimden ama cok verirlerse hani bir espririm var ya benim ters donmus hamam bocegi misali kivranir dururum deyip kendi halime guluyom :))))).tamam rahat ol evde olc hergun bana mutlaka kac ciktiginin bilgisini ver doz ayarlayalim dedi dr oh be dedim.her zaman 2 doz arttirilirdi bu sefer 4 doz arttirildi ama daha iyi oldum bu sekilde rahatladimmm.3 aylik oranim iyi cikmis dr.kullandigin ilacla su son haftalara kadar benim degerime sahiptin dedi ama bu haftalar biraz sıkıntılı ama duzenli olcumle kontrol altinda olacsksin dedi,bebek iyi ya ona sukrediyom.bu yukselmeleri en cok tetikleyenleriden biride hareketsizlikmis.eskiden daha gecen haftalara kadar gezerdim gezerdim goren kiz otur evinde yollarda doguracan der dururlardi.su son haftalar bise yapamaz oldum kasik agrisindan hatta yazdim bir ara muge anliya sarmis durumdayim diye.hareket cok onemliymis gercekten anladim.hatta dr.a da soyledim ev gezmelerine sardim gezemiyorum cok uzaga cikmiyorum dedim hatta dun arkadaslar bendeydi kendim yemiyom diye kisede mi yemesin dedim onceki gunden yas pasta yaptim sigara borekleri kısirlar.yaptigim pastanin tadina bile bakmadim baksam icim yanmaz yedim de oldu derim.hatta herkes yaa ucundan baksaydin hamilesin biz karsinda boyle yiyoruz yok aman basima is almayim bide bise olur allah korusun son 1 ay sonra yeriz diyerek gecistirdim hep.isin özü son haftalar bende delikler cogalacak ama arda kerem dogunca yanaklari mıncırılacak,totosu ıssırılacak :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…