mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Offff nasıl heyecanlıyız hem de bu sabah 6 da bi uyandım dön dur uyuyamıyorum. Babası desen dün duyunca bile napıcağını şaşırdı gelince napar bilmiyorum. Gene de bayramdan sonra doğmasını umuyorum. 29 Ekim'de doğmasını çok istemiştim. Hayırlısı...

Canım saolasın ben aynı kasılmalarım var dün nstde sancım 50lerdeydi ama idare ediyorum. Dün doktorumla konuştuk da diyor ki bebek gelmek istemiyor rahim atmak istiyor diyor benim durum için mesela. Ama o devlet Hastanesinde de bu bebek gelmek istiyo ve bi nedeni vardır alalım demişlerdi. Kime inanacağımızı şaşırdık ama puan kendi doktoruma çok güveniyorum ve çok sevimli geliyo:) haftaya ilacı bırakalım diyor ama ben sakıncası yoksa bi hafta daha falan kullanmak istiyorum. Haftaya konuşcam. Senin de eksik bişey kalmamış hayırlı olsun güle güle kullanın aldıklarınızı.

Canım geçmiş olsun nası bi gece geçirdiğini tahmin edebiliyorum bununla geçmiş olsun. Az daha sabır güç kuvvet hepimize...

canım acaba şekerini aniden yükselticek bişey mi yedin bilmeden çünkü bazı yiyecekler varmış yavaş yükseltirmiş bazı yiyeceklerde birden yükseltirmiş. neyseki bebekte problem yok çok şükür geçmiş olsun sana da dikkat et kendine bebişini kucağına aldığında bütün bunları unutacaksın inş :)

canım başına gelnelerini yeni öğrendim çok geçmiş olsun... bencede sen bebişinin doğduğundan sonrasına odaklan bende ısıracam onun yanaklarını ama popusunu sana bırakıyorum ayyyyy doğsana sevsek ya DOĞUR ARTIKKK CELİNNNN

Cok saol cnm.o bahsettigin yiyeceklerin hepsinde cok dikkatliyim.glismik indeksi dusuk ve ya glisemik indeksi yuksek yiyecekler diye geciyor.piric,patstes ,havuc,incir.sekerli her turlu abur cubur tuzlular bile dahil,sekerli tum meyveler bunlarin hicbirini ogrendigim andan itibaren yemedim.yedigim seyler kepek ekmegi iciyle yapilmis yagsiz dana eti kofte,yesil fasulye,bulgur pilavi,zeytinyagli kabak,sut yogurt ayran bunlarin hepsi,et haslamasi tavugun gogus eti.bakliyatin her turlusu serbestti.nohut,mercimek,fasulye.zaten bunlari yedigim icin gebelikte cok kilo da almadim cok dikkat ediyordum.o yuzden iyi gidiyordu.hatta dun arkadaslar geldiginde bana bulgur yasak olmadugi icin ozellikle esmer bulgurdan her turlu yesiilikten olusan kısır yaptim,pastaya borege corege dokunamadim bile baskalarindan ogrendim nasil oldugunu.dr.demisti kisir aslinda bulgur salatasi patates salatasi falan yemek yerine onu tuketebilirsin diye.ayranla ondan yedim. ben ki,kan sekeri dusen insan yaninda kup seker tasirki dengelesin hemen diye,yapay bise almayim bosuna diye yanimda kuru kayisi tasiyordum en azindan cocugada vitameni gecer kup seker yiyecegime onu yerim diyordum.dusun iste bu kadar dikkat etmeme ragmen yinede yukselebiliyor.ama artan gebelik hormonlari ve plasentadan salgilan bazi hormonlar annede yukselmeye neden oluyormus yani sinyal veriyormus,anne insilunum yetmiyor takviye ver diye :)))bebek ne kadar ultrasonda ari gibi gorunsede garibanim daha 2.360 gr di 34. Haftada hatta dunku dr. Seker bebegini etkilemis olsaydi suan bebek 4 kiloya yaklasmis ve biz acil almis olurduk.tahminim 2800 3200 arasinda dogum yapacaksin sen dedi aksamki dogumcu.

maşallah sana ne kadar dikkaet etmişsin gerçekten alkışlıyorum seniii hiç direncin kırılmamış buda annelik duygusundan kaynaklanıyor ama dediğin gibi ne kadar dikkat etsende demekki olacağı varsa oluyo neyseki çok şükür bebekte yok bişey az kaldı sabret bebişinin kilosuda gayet iyiymiş bende şeker olmamasına rağmen benimkinin kilosu 1 hafta önden gidiyomuş endişeleniyorum ya kilolu olursa normal doğum istiyorum zorlanırsam diye Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm.

kısmet cnm bellimi olur belki annesinin sözünü dinler 29 ekime kadar bekler :))

celin cnm gecmiş olsun tekrar sen bilincli annesin üstesinden gelirsin emeklerin bosa cıkmıcak canım

kızlar hergun daha da agırlasıyorum sanki bel kaasık agrısı hele ozel bolge kemiklerim sanki biri benim oramı tekmelemişte morarmıs agrıyomus gibi nasıl anlatayım bilemedim

duydunmu cellin canım geçmiş olsun ikinize de doğurmak yok daha hadi sabredin

cellin canım gerçekten maşallah sana çok dikkatlisin yedğin bişeyden olmadığına emindim ama bebek gelmek istiyor

bakalım keremlerimiz mi neşemiz mi önce gelecek

şu mübarek cuma saatinde hepinize isimle dua ettim hayırlıısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah

Canım benim saolasın duaların için. Allah senin de herşeyi gönlüne göre versin.

Cok saol cnm.bizlere dualarin icin allah razı olsun.biz de senin icin dua ediyoruz hayırlı bir zamanda bebisin olur diye :) yeterki saglikli gelsinler . kötü zamani atlattik aslinda ama yine de durabildikleri kadar dursunlar.yerleri rahat :))

Evt cnm hala cok dikkatliyim kesinlikle yedigimden degil sabahtan beri normal her zamanki gibi yedim fakat igneyi doktorun yukselttigi sekilde vurdum ve degerler 112 ,96,120,86 ve 105 gayet normal degerler.demekki gercekten vucudun ihtiyaci artmis bebek buyudukce.cunku ayni seyleri yedim ama dun ignenin dozunu az vurulurken hic bise yemememe ragmen 170den asagi kesinlikle dusmuyordu.allahtan caresi var.allah dermansiz dert vermesin.

Canım benim saolasın duaların için. Allah senin de herşeyi gönlüne göre versin.

amin kızlar müslümanın kardeşine yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş Rabbim korusun hepinizi

Tesekkurler hayatim. :))))daha guzel nasil anlatilir gercekten biri oraya vurmus gibi agriyor turk filmlerinde erkege vururlar kivranir durur ya anliyorum simdi onlari :))))ayni seyleri yasiyorum seninle,kasik agrisi gercekten mahvediyor cok ayakta kaldiginda,uzun yurudugunde.benim bugun kuyruk sokumumda da hafif batma var, bacakta cekilme gibi.

Emzirme sutyeni ve atleti gecen bende aldim.sutyeni nbbden atleti de yerel bir firma var internet sitesi de var hatta.adi sahinler ic giyim.sitede atleti ozellikle cok guzel,diger yerlerde baktigim atletlerin arkasida sutyen gibi citcitli ama bunlarin duz ve cokk rahat 3 tane aldim.ben evde bir tanesini askili tisort niyetine giyiyom.hatta digerlerjni de actim valla sutyen takmaktan daha iyiymis onu giyince sutyen takilmiyor disaridanda hic belli olmuyor, dik duruyor goguslerde sıkılmamis oluyor valla.internetten resmi alip koyabilirsem hatta aldigim lohusa takiminn diger urunlerinde resmini koyayim.

nbb nın bu tarzdaki hamıle klotu cok rahat ve pamuklu tavsıye ederım,bahsettıgım atlet.bu sahınlerın olan cok rahat lohusa pıjama takımı olarakta bunun kaprısı ve kısa kollusunu aldım gecenlerde.ındırımdeydı 50 ye aldım hatta.

kızlar aranızda kendi ssk lı eşi memur olarak çalışan doğum iznine çıkmış yada çıkacak olan varsa bi sorum olacak.

kızlar aranızda kendi ssk lı eşi memur olarak çalışan doğum iznine çıkmış yada çıkacak olan varsa bi sorum olacak.

emeklı sandıgına tabıyım galiba tam bilmiyorum cnm ama 657liler,sanırım emeklı sandıgı,benım 657.esımde aynı.dogum ıznıne cıktım ben.ssk derkekn ozel sektorde sıgortalı calısanmı dıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…