Bugün çok kasılmam var hiç keyfim yok :2:
emeklı sandıgına tabıyım galiba tam bilmiyorum cnm ama 657liler,sanırım emeklı sandıgı,benım 657.esımde aynı.dogum ıznıne cıktım ben.ssk derkekn ozel sektorde sıgortalı calısanmı dıyorsun.
Sonradan anladim cnm.etrafimda da bu sekilde calisan yok yalniz gittigim hastanede kan alma bolumundeki bayan cok uzun zaman gebe olarak calismisti dedim hatta doguracan kiz yeter calistigin bizimki farkli sizinkinden dedi ama kastettigi calisma sartlarimiydi yoksa dogum izin suresimi onu anlayamadim.memurlar.nette bekki yazar orda ssklilarla ilgili bolumlerde oluyor.evet cnm eşim 657 emekli sandığı bende özel sektör eğer varsa böyle bir tanıdık hamile izne çıkmış bişey sorcaktım cnm.
Emzirme sutyeni ve atleti gecen bende aldim.sutyeni nbbden atleti de yerel bir firma var internet sitesi de var hatta.adi sahinler ic giyim.sitede atleti ozellikle cok guzel,diger yerlerde baktigim atletlerin arkasida sutyen gibi citcitli ama bunlarin duz ve cokk rahat 3 tane aldim.ben evde bir tanesini askili tisort niyetine giyiyom.hatta digerlerjni de actim valla sutyen takmaktan daha iyiymis onu giyince sutyen takilmiyor disaridanda hic belli olmuyor, dik duruyor goguslerde sıkılmamis oluyor valla.internetten resmi alip koyabilirsem hatta aldigim lohusa takiminn diger urunlerinde resmini koyayim.
duydunmu cellin canım geçmiş olsun ikinize de doğurmak yok daha hadi sabredin
cellin canım gerçekten maşallah sana çok dikkatlisin yedğin bişeyden olmadığına emindim ama bebek gelmek istiyor
bakalım keremlerimiz mi neşemiz mi önce gelecek
şu mübarek cuma saatinde hepinize isimle dua ettim hayırlıısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah
güle güle kullan canım gördüm çok güzeller.bende sütyeni geçen haftalarda almıştım kullanmaya başladım çok rahat oluyo.sen nasıl oldun bu arada.bugün annem geldi temizlik yaptı biraz bende tabi boş durmadım yordum kendimi biraz akşamda düğün vardı gittik sandalyede oturmakta çoz zor ya.artık hafta sonu güzelce dinlenicem.bugün baya kasılmam oluyo benimde ama korkmuyorum geçicek biliyorum.inşallah hepimiz 36.haftamızı bitiririz.
saol cnm.evet bende diyorum ya atletıde sutyenı de cok rahatmış şimdiden kullanıyom.goguste cok dar sutyen kullanmak zararlı zaten bunlar rahat oluyor.bu arad kimse göğsünü falan sıkmasın süt geliyormu diye bır yerde okumustum göğsu sıkmak rahım kasılmasını baslatıyor erken dogumu tetıklıyor dıye.temızlıge aman dıkkat ben de cok zorlanıyom esım ızınlı oldugu zamanda bırlıkte yapmaya calısıyoruz fakat bayramdan once temızlıkcı cagıracam halıları falanda serdırecem.kurban sonrası dogum olursa ugrasılmaz.bayramda gelenım gıdenım de yok zaten,temız durur ev.ben bugun ıgnenın artımıyla bırlıkte daha ıyıyım,kalcamda ve kasıklarımda bıraz agrı var,ultrasona gore 35te oldugum ıcın bu haftalarda olabılıyormus artık asagı ınmeye baslıyormus bebısler.annnaaamm şimdi 3 hafta mı kalmış oluyorrrsoyleyınce kolay düşününce heyacannn varrr
Fedakar cefakar anneler ve minik kuzuları :)
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Bu gece de doğurmadım oh diye uyandım bugün. Ama bugn de sol kaburgam çok ağrıyosanırım kızım vura vura kırdı :)
ne yapsın kız annem beni çıkartmıyo bari ben bir yerlerden çıkmanın yolunu bulıyım diyo heralde :)
Caglasamminin bu jet hızli kızı buldugu her delikten cıkabilmenin yolunu arıyor yavvvv:))))bu gecede cıkkmadı sukur :)))
Kasım annelerinden biri daha dogurmus kizlar sanirim.agir preeklemsi (gebelik zehirlenmesi) gecirmis.tansiyonu ameliyatta 20yi gormus.bebek iyiymis :)))onlarda trnaysgl ve hilal19 dogurdu bu seferkini hatirmaliyorum adi biseydi ama :)) ayy insallah bizlerde zamaninda aliriz kucamiza.
off off ölüyorum mide agrsından((((
celin benmde boyle oynuyor artık sanki hiç uyumuyor giibi birde cırpınıyor gıbı oluyor hem ellerini hem ayaklarını mı oynatıyor acaba enteresan bişe oluyor gobegım bı sag sısıyor bır sol gogsumun altınagırıyor sola yatınca bıraz ıyı oluyorum canım yaa yemeseydin keske demekk i yınede sekerı etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?