mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

evet cnm eşim 657 emekli sandığı bende özel sektör eğer varsa böyle bir tanıdık hamile izne çıkmış bişey sorcaktım cnm.

evet cnm eşim 657 emekli sandığı bende özel sektör eğer varsa böyle bir tanıdık hamile izne çıkmış bişey sorcaktım cnm.
Sonradan anladim cnm.etrafimda da bu sekilde calisan yok yalniz gittigim hastanede kan alma bolumundeki bayan cok uzun zaman gebe olarak calismisti dedim hatta doguracan kiz yeter calistigin bizimki farkli sizinkinden dedi ama kastettigi calisma sartlarimiydi yoksa dogum izin suresimi onu anlayamadim.memurlar.nette bekki yazar orda ssklilarla ilgili bolumlerde oluyor.

güle güle kullan canım gördüm çok güzeller.bende sütyeni geçen haftalarda almıştım kullanmaya başladım çok rahat oluyo.sen nasıl oldun bu arada.bugün annem geldi temizlik yaptı biraz bende tabi boş durmadım yordum kendimi biraz akşamda düğün vardı gittik sandalyede oturmakta çoz zor ya.artık hafta sonu güzelce dinlenicem.bugün baya kasılmam oluyo benimde ama korkmuyorum geçicek biliyorum.inşallah hepimiz 36.haftamızı bitiririz.

amin canım Allah razı olsun darısı sana eminim sende çok bilinçli bir anne olucaksın.valla bizim topiğimize maaşallah diyelim çok güzel dostluklar edindik.birimize birşey olunca hepimiz endişeleniyoruz.iyiki varsınız.

saol cnm.evet bende diyorum ya atletıde sutyenı de cok rahatmış şimdiden kullanıyom.goguste cok dar sutyen kullanmak zararlı zaten bunlar rahat oluyor.bu arad kimse göğsünü falan sıkmasın süt geliyormu diye bır yerde okumustum göğsu sıkmak rahım kasılmasını baslatıyor erken dogumu tetıklıyor dıye.temızlıge aman dıkkat ben de cok zorlanıyom esım ızınlı oldugu zamanda bırlıkte yapmaya calısıyoruz fakat bayramdan once temızlıkcı cagıracam halıları falanda serdırecem.kurban sonrası dogum olursa ugrasılmaz.bayramda gelenım gıdenım de yok zaten,temız durur ev.ben bugun ıgnenın artımıyla bırlıkte daha ıyıyım,kalcamda ve kasıklarımda bıraz agrı var,ultrasona gore 35te oldugum ıcın bu haftalarda olabılıyormus artık asagı ınmeye baslıyormus bebısler.annnaaamm şimdi 3 hafta mı kalmış oluyorrrsoyleyınce kolay düşününce heyacannn varrr

maşallah sana canım iyi olduğuna sevindim merak etme benim bebek hep aşağıda düşün reflü şikaketim bile geçti nerdeyse.benim oturur vaziyetten ayağa kalkınca altta inanılmaz baskı oluyo iğne batması gibi birşeyler oluyo.biraz ayakta durunca geçiyoağırlaştıkça demek daha da baskı olucak.senin adına seviniyorum valla 3 hafta he ne güzel :) gerçi benimde belli olmaz inşallah tabi hepimizin bebişleri vakti geldiğinde sağlıkla doğarlar

temizliğini yaptır bencede bayramdan önce bende bayramdan sonra yaptırıcam inşallah

Fedakar cefakar anneler ve minik kuzuları :)

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Bu gece de doğurmadım oh diye uyandım bugün. Ama bugn de sol kaburgam çok ağrıyo sanırım kızım vura vura kırdı :)

Fedakar cefakar anneler ve minik kuzuları :)

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Bu gece de doğurmadım oh diye uyandım bugün. Ama bugn de sol kaburgam çok ağrıyo sanırım kızım vura vura kırdı :)

ne yapsın kız annem beni çıkartmıyo bari ben bir yerlerden çıkmanın yolunu bulıyım diyo heralde :)

Caglasamminin bu jet hızli kızı buldugu her delikten cıkabilmenin yolunu arıyor yavvvv:))))bu gecede cıkkmadı sukur :)))

Kasım annelerinden biri daha dogurmus kizlar sanirim.agir preeklemsi (gebelik zehirlenmesi) gecirmis.tansiyonu ameliyatta 20yi gormus.bebek iyiymis :)))onlarda trnaysgl ve hilal19 dogurdu bu seferkini hatirmaliyorum adi biseydi ama :)) ayy insallah bizlerde zamaninda aliriz kucamiza.

inşallah canım ya hr geçen gün daha yaklaşıyoruz günler çabuk geçsin.

Ohh kimse dogurmamis :) dunden beri giremiyorum herkes iyiymis ohh ben dunden beri cok yoruldum misafirim vardi simdi de ablamdan donyorum yegenimin d.gunu vardi celiin simdi 3haftan mi var senin yaa :)) 3hafta sonra kuzucun kucaginda mi olcak ne guzel yaa zaman ne cabuk geciyor bize de bi sey kalmadi artik sabirsizlaniyorum melegimi kucagima almak icin

Benim bu seker olayi yine hortladi ya gunduz ne guzel iyiydim ne oluyorsa aksamdan sonra geceye dogru oluyor.gece ogununde bir tane mandalina yedim yaaaa o da yemyesil eksi. nasil oldu 260lara cikti yine anlamadim.dusurmeye calisiyorum bakalim.yaa cocuk cikacak derecede kipirdaniyor daha dogrusu kipirdanma da denmez karnim sekilden sekle giriyor.acaba benim seker yuksek diyemi etkileniyor yoksa sizlerdede normalde oluyormu?

celin benmde boyle oynuyor artık sanki hiç uyumuyor giibi birde cırpınıyor gıbı oluyor hem ellerini hem ayaklarını mı oynatıyor acaba enteresan bişe oluyor gobegım bı sag sısıyor bır sol gogsumun altınagırıyor sola yatınca bıraz ıyı oluyorum canım yaa yemeseydin keske demekk i yınede sekerı etkiledi

Kizlar umarım herkes iyidir. Ben hergun pansumana gıdıyorum. Yaralarim iyilesiyodu hic agrim yok fakat bandajlar yuzunden hicbi isimi goremiodum. Derken bi plastik cerrah dun sabah butun derileri soydu. Dunden beri acidan oluyorum. En basa donduk gibi geliyo nette okudum soyulmazmis diye adamin isine bile karistim. Baska drlarA da sordum geneli soymuyo kolayca enfeksiyon kaparmis. Simdi de ellerim bandajda bi basparmagim acik o da yanmadi diye.. Moralim cok bozuk kızlar. Butun gece aglayip duA ettim baska carem yok. Keske o cerraha soydurmasAydım(( cok agrım var ve doguma kadar da ıyılesmesı zor. ((((

Simdi 3 ana ogun 3 ara ogun yapmak zorundayim.ana ogunlerde igneden sonra normal yemegini 5dkicinde yemek zorundasin yoksa dusup bayiliyorsun.ara ogunde de yogurt yulaf meyve falan yeniloyor.en son gece igneyi vuruyorum 10 ignesi mutlaka bise yiyeceksin diyor igneyi vurunca dr.cunku o berbat agritan igne sabaha kadar etkili.bende ya sutu iciyorum ya bir kasa yogurt iste elma falan.dedim bu seferde mandalina yiyim eksi tatli degil nede olsa,cunku grip salgini var c vitamini alayim dedim.amman sastim ne yapacagimi hayirlisiyla bir atlatsaydim su ayı.bor bitirsek su son aylari bende de agri sanci yok bu is var basimda.yine de halimize sukur ama gercekten zor ismis hamilelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…