mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Bugun,nasil oldun cilekli.. diye msj atacaktim allahim biliyorum nasil dayanilmaz bir aci oldugunu ama soymayinca daha cok enf.kapiyormus diye biloyorum.allahim tez zamanda saglik versin sana da bebegede.iste nasil bir gorunmez kaza ya her an her sey gelebiliyor insanin basina (allah yardimcin olsun.bizimde dualarimiz seninle.

Sanki senin tarif ettigin gibi mesela sol alt kasik bolgesinde oynuyorsa sag ustte kaburga tarafinda da oynuyor.bazen durup durup heyyyyyt lan der gibi bir kayiyor:))))ve titriyor gibi oluyor.uyumuyorlar bizi de uyutmuyorlar.ben diyordum yaa bu cocuk cikincada hic uyumicak galiba diye seninde oyleymis.

Sagol cnm. Sen nasilsin? Telden giriyorum gecmisi okuamiyorum tek parmagım acıkta soyunca 3.derece yaniga donusup sinirleri harap edebiliyomus. Resmen cılk et ellerim. Hemsireler ozel yapismayan bant koyuyolardı. Dr aldı gaza bezını yapistirdi hallederız yapisirsa diyo offff ki ne off. Hic uyumadm agrıdan ve yemek yiemiorum. Esim izin Aldi bana bakiyo. Tek basima su bile icemiyorum. Bebek etkileniyo eminim((((

off off ölüyorum mide agrsından ((((

gemiş olsun canım süt iç gaviskon şurup iç.biraz doktormuşum gibi oldu :)

doğurmadık direniyoruz :) sana çok misafir geliyo ya bize derken sen doğurma dikkat et kendine.

Ewwet hanımlar bugünkü doğum zamanı kapanmıştır. Herkese geçmiş olsun

Darısı haftaya bugünün başına

inşallah :)

canım ya çok üzüldüm.ben birinden duymuştum önceden bir çocuk yanmış annesi çok güzel baktı çocuğuna derilerini soymak zorundaydı onu bile yaptı demişti anlatan.ve iz falan kalmadı demişlerdi.düşün bir anne için ne kadar zor.inşallah hemencik geçer.Allah yardımcın olsun.

canım ya az kaldı inşallah çabucak geçsin haftalar.bebeğin hareketlerini hiç takma.ona birşey olmaz annesi.zaman zaman çoşuyolar keyfi yerindedir onun sen merak etme.mandalinanın kokusu tadı ona gelmiştir hoşuna gitmiştir belkide.

gelelim bana benimde sabah 7 de uykudan uyandıran kasılmam oldu sonra 8 30 da yine oldu dünde oldu evde ya ne olucak bizim sonumuz.bugün gün içinde bakıcam olmazsa gecede kalkıp içicem ilacı böyle düzensiz olmuş oluyo sabah öğle akşam iç gece içme.hiç değilse 6 saatte 1 içerim garanti olur diye düşünüyorum.

Ben ayniyim herbirimiz biseyle ugrasiyoz iste sana anlatayim benim sekerle basim dertte ac ac dolaniyorum,caglasammi,duydunmu,gossip kasilmalarla kasildilar bu aralar,alipek mide agrisiyla kasik agrisiyla ugrasiyor,worldof sanirim hala misafir agirlamakta,ipeksinden ses cikmiyor,duyguya anasi iyi bakiyor belliki aman iyi olsun(en son lohusa taci siparisi veriyordu) :))) inanc dogum izni derdinde.sen geriye donup bakamadin ben sana ozetlemis oldum.acın cok kotu gercekten yanık kadar zor bise yok ama bebegin daha cok minik moralini iyi tutki bari o daha simdiden etkilenmesin.dr.lar ne dedi peki ne kadar sure bu sekilde olacakmis.elini ne zaman kullanabilecen?isinde de sikinti yaratmaz sanirim.sizin dogum izni az insallah o zaman kadarda gecirmis olursun.seni bilmiyom ama burdaki bayanlar hep en rahat yerdeler genelde masa basi calisiyorlar.sagligin yerinde olsunda gerisi sorun degil.allah yardimcin olsun.

off off ölüyorum mide agrsından ((((

Senin gibi booool sacli olacak desene oyle derler ya aslı da var mıdır bilmem :) gaviskon surubu banada dr. Icebilirsinn dedi.bir de renin cigneme tabletini kullanabiliyoruz.sut ve havuc suyu iyi geliyor.ibrahim saracoglu bastira bastira soyluyordu.arda kerem gelsin diye adamin denemedigim otu cöpü kalmadı da ondan iyi bilirim.esimin birgun bu adamin kürlerini yaparken zehirlenecen dedigini hatirliyorum :)))

Zor valla isin insan her kasilma oldugunda tedirgin de olur geliyormu diye.bugun de pazar aksi gibi dr.a sorsaydin saatleri daha iyi olurdu ama hepimiz kendimizin doktoru olduk.ilk hamileliginde olmadi mi boyle kasilmalar?

Valla ben de bilmiyorum ya nolcak bu kasılmalar. Ben 6 tane içiyorum gene var gene var. Haftaya bırakcaz diyo kadın ben kesin akşamına doğururum. Zeki müren alkışlarla yaşamış biz sancılarla yaşıyoruz ya

Zor valla isin insan her kasilma oldugunda tedirgin de olur geliyormu diye.bugun de pazar aksi gibi dr.a sorsaydin saatleri daha iyi olurdu ama hepimiz kendimizin doktoru olduk.ilk hamileliginde olmadi mi boyle kasilmalar?

yoktu canım hiç olmamıştı.doktoruma pazarda ulaşabilirim o konuda rahatım acil birşey olsa ararım.ama iyiyim çok şükür alıştım sancıya yeterki o dursun durduğu yerde :) 3 tane içiyorum 1 fazlA içsem birşey olmaz sorsamda iç der dediğin gibi kendi kendimizin doktoru olduk.

:) koptum ya çok güzelmiş sancılarla yaşıyoruz.olsun biz razıyız sancı çekmeye onlar gelmesinler erkenden yeterki.bu arada korseyi aldım e bebekten dün geldi ayaktayken takıyorum kendimi güvende hissediyorum bebeği tutuyo sanki.

Oglen biraz uyuyakalmısım,ruyamda hamileydim yeniden 2 haftalik diyorlardi :)))) ya 2 haftalik hamilelik olurmu ben 4.5 haftalikken ogrendim,hamileyim zaten nasil olur yaaa :))))) diyordum.bayagi bir didistim doktorla ruyamda.istermisiniz 2 hafta sonra gelsin bizimki :))) ne gulerim.aklimiz fikrimiz karnimizda kalmis ruyalara girdiklerine gore gidisatimizi allah iyi yapsin.

Ayy gecmis olsun iyiydi son sekerin bisey mi oldu canim bisey mi yedin?? Allah hepimize kisa zamanda sifa versin bebeklerimizi kucaklayalim. İnsallah ben de kucaklayabilirim((
Dr izden zîyade fonksiyonu bozulmasin diyo. Tam zaman veremedi dr. Maalesef. Umarim fonksiyonu bozulmaz. ben pasaport kontroldeyim cnm
Duydunmu sagol canim insallah tez zamanda enfeksiyon kapmadan gecer.

cnm yaa olabililr dogdugunda Dİrekt toka alayım takarım belki okadar uzun olur :)) uyudum uyandım simdi biraz sut içiyim dedim agrı basladı yine nasıl alıyo sut agrısını yaa bi yandan karın agrısı bi yandan mide bugunde dugun var sansıma hastaneyede gitmedim daha iyiyim ama yemek yemesem iyi olcam sanırım

Iste bu son ay oldugu icin dengesizlik oluyormus kontrolu zorlasiyormus bugun iyiydi.dun aksam ve gece yuksekti.yukselebiliyor ya da aniden dusebiliyor iste.aksam biraz yuruduk esimle a zorlandim,kasiklarim agridi.bugunde evde gunluk islerimi yaptim iyiydim genel olarak.aksam bise olmazsa bugunu de atlattik sayilir.dr. plasenta ve bebegin benden ayrildigi gun gececegini soyluyor,plasentayla hormonlar gectigi icin.sukur ji az kaldi eylulu de bitirdik bakalim.hepimiz saglicakla dogurutuz artik.senin yerin iyiymis o zaman pasaporttaysan yerinden de ayrilmazsin.burda torpilliler oralara geciyor bizimkiler amele gibi cevikte ugrasip duruyorlar :))))isci bayraminda 1 mayis bize tatil esime degil ya oh diyor oturun evde calisak biz.ben de diyom biz isciyiz emekciyiz :))))

:))) cok seviyom ben de kizlarin bir tutam sacina bagliyorlar ya toka dimdik oluyor cok seker oluyorlar.sutu yudum yudum ic ama birden icme.direk siskinlik verir,gaz yapabilir.

Yemesen olur muuuuuu doktorum bana az az sık sık yememi ve yemekle birlikte su içmememi söylemişti ben de çok çektim mide yanması ve bulantısından

Yemesen olur muuuuuu doktorum bana az az sık sık yememi ve yemekle birlikte su içmememi söylemişti ben de çok çektim mide yanması ve bulantısından

aynen bana da az az sık sık ye dedi ve baya birşeyler anlattı çok yemek bebeği beslemezmiş aksine ona kan taşıyan damarlar yoğunluktan tıkanır besin az gidermiş.kolestrol gibi düşün dedi.o yüzden süt ayran su içecek olarak.besin olarakta işlenmemiş kuruyemiş incir kayısı falan sık sık az az ye dedi.balık tavuk ye dedi.gerçekten yemek yemeyi abartmıştım ben kilo almışım bebek sadece 200 gr almış 2 haftaya yakın zamanda.şimdi midem rahat az yiyorum.tuz kesinlikle yasak.

ay ne tatlı olur :) düğün meselesine gelince bende cuma gittim mecburen eşimin kuzeninin düğünüydü gittim bol bol oturdum.yapıcak birşey yok gitmesen olmaz.

zaten azz yıyorum kızlar su ıcsem mıdem aagrıyor napıcam sasırdım
acile gittim mide ve karın agrısından kızım gaye ıyı ve keyfı yerıdeydı agzını acıp kapatıyodu cok hareketli yerınde durmuyor dedı 2 kg olmus haftasına gore iyi dedi hersey ıyı ultrasonda mıde gaz agrıısı normalmıs nst gırdım sancı cıktı zaten kasılmalarım sölemiştim ultrasnda yok kasılma dedı ama nst daha uzun oldugu ıcın orada cıktı fitil verdi biraz rahatlasın dedi kasılmalarını azaltır dedı bebek dogum pozisyonuna gırmıs asagıya ınmıs yuruyus yapıyorum dedım abartmıssın daha erken dedı asagıda olunca baskı yapar asagıya agrın olabilir dedi gaviscon verdi kafana dikip bile içebilirsin dedi :))

Kasılmaya fitil mi verdi???? Ne fitiliymiş o yahu bi de onu deneyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…