mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlar aman normal normal diye tutturmayın arkadaşım 40 haftayı bitirmişti ısrar etti etti ıkınmaktan bebeğin kafasında göçme olmuş ( düzelmiş ama olmuyosa çok zorlamamak lazım

Yemesen olur muuuuuu doktorum bana az az sık sık yememi ve yemekle birlikte su içmememi söylemişti ben de çok çektim mide yanması ve bulantısından

canım napiim bana doktorum oyle dıyor bende oyle yapıyorum ama bu agrı cok kotu yemezsen agrımıcak diye dusundum tabii yedim mecbur kızımı ac bırakırmıyım

ay ne tatlı olur :) düğün meselesine gelince bende cuma gittim mecburen eşimin kuzeninin düğünüydü gittim bol bol oturdum.yapıcak birşey yok gitmesen olmaz.

aynen canım bnm de esimin kuzenin dugunuydu mecbur gittik bende oturdum oyna dediler ısrar edıyorlar birde yaa insan halinden anlamıyorlar zaten bebek asagıdaymıs cıkıveriyomus pistte :))

Kızlar aman normal normal diye tutturmayın arkadaşım 40 haftayı bitirmişti ısrar etti etti ıkınmaktan bebeğin kafasında göçme olmuş ( düzelmiş ama olmuyosa çok zorlamamak lazım

tabi canım yaa 40 a kadar gelmezse en iisi sezeryan bencede ayy bugun dogumhaneye gırdım kadınlar yuruyodu dogum ıcın birine önlük giydirmişlerdi birde içeri girdim bi tane hamile dogurmayamı geldin demezmii yok dedim dogurmama daha var :))))) allahtan cıglık fln ses duymadım gayet sakin bi dogumhaneydi :))))

Yaa benimde kulak agrisi basladi kafayi yicem son haftalar ne bu boyle.en son 5.ayda orta kulak iltihabi olmus,antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim.beklicem yarin gecmezse gidecem kulak agrisi cok zooor cunku.

hoşgeldin sancılarlarla yaşıyorum gurubumuza aman yürüşü boşver sen dikkat et benimkide aşağıda herşeyimiz aynı bebişlerin kilosu bile.dikkat et bundan sonra.acile gittiysen bide kendi doktoruna git ilatan sanada verirler yoksa kasılmalar devam eder.

Yaa benimde kulak agrisi basladi kafayi yicem son haftalar ne bu boyle.en son 5.ayda orta kulak iltihabi olmus,antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim.beklicem yarin gecmezse gidecem kulak agrisi cok zooor cunku.

Allah yardımcın olsun canım ok kötü bilmezmiyim geen hafta dişimle kulağım ikisi birden ağırmıştı bide benim sol kulağım küükken ok orta kulak iltihabı olduğum iin delik doktora git ama antibiyotik kullanma canım gerçi arkadaşım lohusayken içmişti aguamentin di sanırım belki ondan verir.çok gemiş olsun.hayırlısıyla şu 1 ayı atlatsak.

hepinize iyi haftalar sancısız ağrısız hastalıksız neşe dolu huzur dolu bir hafta diliyorum.benim akşam belim tutuldu ama şimdi daha iyiyim ağrısını saymazsak.bebiş çok hareketlendi suyumu patlatıcak gibime geliyor.sıkıldı artık ama durması lazım 3 4 haftacık daha dursun.bu gidişle çoğumuz ekim annesi olucaz galiba.inşallah bu haftayıda kimse doğurmadan atlatırız :) çağlasammı hafta sonuna doğru süpriz yapmazsa tabi :)

canım dikkat et. biliyosun bende de gebelik şekeri çıktı. gerçi senin ki kadar yüksek değil insülin vermedi diyetle idare ediyorum. doktor bana turunçgilleri yasakladı. bence ekşi de olsa yeme yükseltiyor şekeri demeki :26:

off canım Allah kolaylık sabır versin çok zorlanıyorsun eminim doğuma kadar iyileşirsin inşallah

hayır olsun diyelim ama yok yok 2 hafta da gelmesin bayram üstü

Günaydın "Sancılarla yaşıyorum" grubu üyesi :) güzel olmuş grup valla :) ya ben napıcam okuyorum nette nidilatı bırakan ertesi gün doğurmuş :) daha kullansak hocam dedim kadın diyo ki bebeğin zaten büyümüş perşembeye daha da büyümüş olur boş yere kasılmalarla daha çok strese sokmayalım diyo. Bu da doğru bi yaklaşım gibi şaştım kaldım gelir mi neşe haftasonuna :26:

Hadi ya şimdi de kulak ağrısı mı (( ağrımadık yerimiz kalmadı maşşallah

evet doğru bencede. zaten hastaneye kalsa çoktan doğmuştu.banada 37 ye kadar içmen lazım dedi ama ağzından bide şöyle bir cümle çıktı 1 ayda 1 kilo alır 3 kilo doğar dedi.ilacı bırakınca dediğin gibi bebek hemen geliyo galiba.bayramdan önce yine gidicem bakalım ne diycek.hadi bakalım neşen gelsin sağlıcakla :) bayramda elinizi öpmeye geliyo :) göğüs pompası almışmıydın almadıysan al mutlaka benim ilkinde 5.günde bir göğsüm şişti süt gelmedi çok kötü oldum akşam bulup aldılar sağdım rahatladım.sonra emzirmeye devam ettim.her eve lazım .

Ya aldım ama elektrikli diil elektrikli mi alsam acaba? Bu hafta da hiç doğurmasın yok ya küçük bu kızım daha

kızlar yaaa çarşamba program başlıyo ben hamile olduğum için şu an çalışamıyacağımdan yerime başkası gidicek dua edinde sonra beni alsınlar haftada 3 gün 2 3 saat çünkü.bebek 2 3 aylık olunca gidebilirim.

Bende istemiyom zaten cok zorda kalmadikca ilac almicam gece parol ictim sabahta en azindan antitiyotikten iyidir.ben de agumentin kullanmistim oymus zaten gebrlerin kullandigi bir tane daha var onu hatirlamiyorum,zaten penisiline allerjim var,gecen yil rahim filmi sonrasi enf.riskibe karsi suprax diye bir antibiyotik vermisti dr. O da bende dizanteri yapti,gunlerce yattim,zaten kabul etmiyor vucudum her antibiyotigi almicam napim bu kadar geldik sabredecem.

evt kızlaar kendi doktorumla gorustum fitili sadece 1 tane kullan dedi bnm doktorum cook pimpiriklidir sagolsun zaten ilacın içinde hamilelerin kullanması sakıncalıdır yazıyor yaa bazı doktorlar ne kadar rahat oluyor eger devam ederse gel seni yatırıcam dedi daha erken haftalar dogum olmaması lazım dedi simdi ben bi kere kasılmam olsa bile gitmelimiyim offf cok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…