Yemesen olur muuuuuudoktorum bana az az sık sık yememi ve yemekle birlikte su içmememi söylemişti ben de çok çektim mide yanması ve bulantısından
ay ne tatlı olur :) düğün meselesine gelince bende cuma gittim mecburen eşimin kuzeninin düğünüydü gittim bol bol oturdum.yapıcak birşey yok gitmesen olmaz.
Kasılmaya fitil mi verdi???? Ne fitiliymiş o yahu bi de onu deneyelim :)
Kızlar aman normal normal diye tutturmayın arkadaşım 40 haftayı bitirmişti ısrar etti etti ıkınmaktan bebeğin kafasında göçme olmuş( düzelmiş ama olmuyosa çok zorlamamak lazım
zaten azz yıyorum kızlar su ıcsem mıdem aagrıyor napıcam sasırdım
acile gittim mide ve karın agrısından kızım gaye ıyı ve keyfı yerıdeydı agzını acıp kapatıyodu cok hareketli yerınde durmuyor dedı 2 kg olmus haftasına gore iyi dedi hersey ıyı ultrasonda mıde gaz agrıısı normalmıs nst gırdım sancı cıktı zaten kasılmalarım sölemiştim ultrasnda yok kasılma dedı ama nst daha uzun oldugu ıcın orada cıktı fitil verdi biraz rahatlasın dedi kasılmalarını azaltır dedı bebek dogum pozisyonuna gırmıs asagıya ınmıs yuruyus yapıyorum dedım abartmıssın daha erken dedı asagıda olunca baskı yapar asagıya agrın olabilir dedi gaviscon verdi kafana dikip bile içebilirsin dedi :))
Yaa benimde kulak agrisi basladi kafayi yicem son haftalar ne bu boyle.en son 5.ayda orta kulak iltihabi olmus,antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim.beklicem yarin gecmezse gidecem kulak agrisi cok zooor cunku.
Benim bu seker olayi yine hortladi ya gunduz ne guzel iyiydim ne oluyorsa aksamdan sonra geceye dogru oluyor.gece ogununde bir tane mandalina yedim yaaaa o da yemyesil eksi. nasil oldu 260lara cikti yine anlamadim.dusurmeye calisiyorum bakalim.yaa cocuk cikacak derecede kipirdaniyor daha dogrusu kipirdanma da denmez karnim sekilden sekle giriyor.acaba benim seker yuksek diyemi etkileniyor yoksa sizlerdede normalde oluyormu?
Sagol cnm. Sen nasilsin? Telden giriyorum gecmisi okuamiyorum tek parmagım acıktasoyunca 3.derece yaniga donusup sinirleri harap edebiliyomus. Resmen cılk et ellerim. Hemsireler ozel yapismayan bant koyuyolardı. Dr aldı gaza bezını yapistirdi hallederız yapisirsa diyo offff ki ne off. Hic uyumadm agrıdan ve yemek yiemiorum. Esim izin Aldi bana bakiyo. Tek basima su bile icemiyorum. Bebek etkileniyo eminim ((((
Oglen biraz uyuyakalmısım,ruyamda hamileydim yeniden 2 haftalik diyorlardi :)))) ya 2 haftalik hamilelik olurmu ben 4.5 haftalikken ogrendim,hamileyim zaten nasil olur yaaa :))))) diyordum.bayagi bir didistim doktorla ruyamda.istermisiniz 2 hafta sonra gelsin bizimki :))) ne gulerim.aklimiz fikrimiz karnimizda kalmis ruyalara girdiklerine gore gidisatimizi allah iyi yapsin.
hepinize iyi haftalar sancısız ağrısız hastalıksız neşe dolu huzur dolu bir hafta diliyorum.benim akşam belim tutuldu ama şimdi daha iyiyim ağrısını saymazsak.bebiş çok hareketlendi suyumu patlatıcak gibime geliyor.sıkıldı artık ama durması lazım 3 4 haftacık daha dursun.bu gidişle çoğumuz ekim annesi olucaz galiba.inşallah bu haftayıda kimse doğurmadan atlatırız :) çağlasammı hafta sonuna doğru süpriz yapmazsa tabi :)
Yaa benimde kulak agrisi basladi kafayi yicem son haftalar ne bu boyle.en son 5.ayda orta kulak iltihabi olmus,antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim.beklicem yarin gecmezse gidecem kulak agrisi cok zooor cunku.
Günaydın "Sancılarla yaşıyorum" grubu üyesi :) güzel olmuş grup valla :) ya ben napıcam okuyorum nette nidilatı bırakan ertesi gün doğurmuş :) daha kullansak hocam dedim kadın diyo ki bebeğin zaten büyümüş perşembeye daha da büyümüş olur boş yere kasılmalarla daha çok strese sokmayalım diyo. Bu da doğru bi yaklaşım gibi şaştım kaldım gelir mi neşe haftasonuna :26:
evet doğru bencede. zaten hastaneye kalsa çoktan doğmuştu.banada 37 ye kadar içmen lazım dedi ama ağzından bide şöyle bir cümle çıktı 1 ayda 1 kilo alır 3 kilo doğar dedi.ilacı bırakınca dediğin gibi bebek hemen geliyo galiba.bayramdan önce yine gidicem bakalım ne diycek.hadi bakalım neşen gelsin sağlıcakla :) bayramda elinizi öpmeye geliyo :) göğüs pompası almışmıydın almadıysan al mutlaka benim ilkinde 5.günde bir göğsüm şişti süt gelmedi çok kötü oldum akşam bulup aldılar sağdım rahatladım.sonra emzirmeye devam ettim.her eve lazım .
Ya aldım ama elektrikli diil elektrikli mi alsam acaba? Bu hafta da hiç doğurmasın yok yaküçük bu kızım daha
Allah yardımcın olsun canım ok kötü bilmezmiyim geen hafta dişimle kulağım ikisi birden ağırmıştı bide benim sol kulağım küükken ok orta kulak iltihabı olduğum iin delikdoktora git ama antibiyotik kullanma canım gerçi arkadaşım lohusayken içmişti aguamentin di sanırım belki ondan verir.çok gemiş olsun.hayırlısıyla şu 1 ayı atlatsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?