mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Reklamlarda gosteriyordu baslicak diye.valla bencede iyi olur senin icin.2 3 saat cok iyiymis.bebege annen yardimci olur sende hider gelirsin.maddi olarak da rahatlarsin malum 2 cocuk olunca :) duyguyu plateste seni makinada goruruz artik :))))

Gecmis olsun cnm caglasammi,duydunmu,gossip iyi bilir sana cevap yazacaklardir kasilma konusunda.haa bu arada gossip hic girmiyor noldu bu kıza dogurmus olmasin.

Valla benim kullandığım ilac miktarını 65 yaşındaki annanem kullanmıyo yani. Doktora sakıncalı yazıyo diyorum hurafe bunlar diyo :) bence kasılmalarını bi yaz ne zaman geliyo kaç dakika sürüyor ondan sonra doktora söyle ona göre gidersin. Serum nidilat verir. Nidilat biraz sıkıntılı etkileri olabilen bir ilac olduğundan yatırma gereksinimi duyuyorlar. Sen canını sıkma olumsuz düşünme bak biz neler atlattık 3 hafta oldu

Son düzenleme:

aynen cnm bugun bakıcam devam ederse kendi doktoruma gidcem asında dun aramalıydım kendisini zaten aynı hastane ama boyle birsey cıkıcagını bilemediim gaz sandım usuttum dıye dusunuyodum hayırlısı artık
insallah işe seni alırlar güzel işmiş 2-3 saat cok guzel uygun bi iş

Son düzenleme:

Inşallah ya senden iyisini mi bulacaklar mail yağmuruna tutarız. :) benim de 5 Kasım'da önemli bi mülakatım var nasıl gidicem bilmiyorum.

Gecmis olsun uzuldum valla. Hepimiz nazara mi geldik nolduk anlamadim
Bizde de pasaport amelelik. Cevik cok rahat hic isleri yok:) resmi tatil yok bayram yok. Hele bayramlar cok yogun oluyoruz sizin daha iyi sanirim bikac saatte bi degisim var. Bizde yok. Uyku yasak.. 24 saat :/ ellerim tam kullanilmazsa ev yolu gorunur bana (((((((

off canım Allah kolaylık sabır versin çok zorlanıyorsun eminim doğuma kadar iyileşirsin inşallah

Sagol canim insallah. Gecen gün arkadasim bebegini kucagina alamazsan nolucak dedi. Oturdum agladim.

gecmiş olsun cnm bizim topik arızaalılar grubu olduk hergun bi yerimiz eror veriyor :))

Bugun pansumanim vardi. Drun isi cikmis geri eve geldik. 2 saat sonra tekrar gidicez. Dogurucam gidip gelirken korkudan. Kasiliyorum artik acidan. Dr dogurucan ıkınma deyip duruyyo. Hastane degistik insallah hayrimiza olur
Bu arada bu haftalarda plasenta kireclenmesi normal mi?? Drum hic umursamiyo.

evet cnm buugun bakıcam sabah kalktıgımda bi kere oldu daha da olmadı olmaz ınsallah kısmet bakalım

aynen cnm bugun bakıcam devam ederse kendi doktoruma gidcem asında dun aramalıydım kendisini zaten aynı hastane ama boyle birsey cıkıcagını bilemediim gaz sandım usuttum dıye dusunuyodum hayırlısı artık

canım çok geçmiş olsun, nasıl oldun, ntsye girdin mi ? bende de var adet sancısı gibi ama gaz da var, anlamadım gitti. haberdar et bizide

Reklamlarda gosteriyordu baslicak diye.valla bencede iyi olur senin icin.2 3 saat cok iyiymis.bebege annen yardimci olur sende hider gelirsin.maddi olarak da rahatlarsin malum 2 cocuk olunca :) duyguyu plateste seni makinada goruruz artik :))))

inşallah canım ya.işimi çok seviyorum.sonuçta çocukların geleceği için çalışmak lazım.

Inşallah ya senden iyisini mi bulacaklar mail yağmuruna tutarız. :) benim de 5 Kasım'da önemli bi mülakatım var nasıl gidicem bilmiyorum.

zaten istediler ama gidemem bu halde düşünsene canlı yayında bi dakka kasılıyorum :) zaten gülmekten doğururum ben orda.ama doğumdan sonra toparlanınca inşallah.5 kasımmı? hakkaten nasıl gidiceksin? ama 1 2 saate gider gelirsin.iş yerinle ilgilimi başka bir işmi?

Dogru sizdede ulkeye giris cikis olaylari vok oldugundan yogunsundur.buraninda ne eylemi bitiyor ne nevruz,ne de meshurrr kacak olayi.bugunde var eylem.gitti bakalim kacta gelecek bu arada şâk şak alkislasin olmasini isteyenler andimiz da kaldirilmis cok sevincliler bu da oldu sonunda ((((

Canli yayinda dogum diye gecer artik :)) yabancilar da oluyor ya :)))

İşyerimde kazanırsam maaşım iki katı olacak. Gidip gelmem 3-4 saat sürer. Durur mu acaba bebek

kızlar kasılmalarınızı bence fazla kafaya takıyor ve hem kendinize hem bebeğinize stres yüklüyorsunuz..
şu an bebekler doğacak olsan Allah ın izniyle hepsi yaşar..
benim de kasılmalar oluyo özellikle akşamları daha fazla oluyor ama bu normal bir süreç..doktor artık kasılmaların olacağını söyledi bana sonuçta belli bir hazırlık içinde vücut..benim kasılmalar beni ürkütüyordu ama artık korkmuyorum sadece kendime dikkat ediyorum , iş güç yapmıyorum..
ultrasondan rahmimin normal olduğunu söyledi 2 gün önce doktor,bebiş de 2100 gr olmuş..bu arada hiç bi ilaç kullanmadım şu ana kadar kasılmalayla ilgili..doğum geldiyse gelir engelleyemezsin , o yüzden bu saatten sonra bebişinizin hareketlerini dinleyip akışına bırakın doğum zamanınızı, böyle daha rahat hissediceksiniz..

Gaz ve adet sancisi gibi bendede oluyor ayagima corap giyip ayak altina sicak su koydum.biraz rahatladim.

hep giyiyorum çorap zaten ama bi yerden de inanılmaz ter basıyo, halime görseniz üstümde askılı kısa elbise, ayagımda çoraplar ayağa kalktığımda da aşağıda inaılmaz baskı yapıyo cadı kızım, hep oturasım geliyo o yüzden. her şeye değiyo tabi ki ama çok sıkıldım valla, sizi düşünemiyorum bile. Allah yardımcımız olsun

Kizlar ellerimi actilar. Goruntuleri pek iyi olmasa da buna da sukur:) 2.derece derin yanik oldugundan hala aci cekiyorum. Parmaklarimin eklem yerleri soyulmadigi icin kapatip acamiyorum henuz. Uzun sure sampuan vs yasakmis. Gunese hic cikmiycam. Allahim sukurler olsun dualariniz sayesinde dogurmadan gecicek insallah.moralim duzeldi biraz olsun.

Ayy allahim bunada cok sukur,insallah dogum olmadan bayagi gececek.senin ki de cok zor biliyorum ama ben oyle bir yanik gordumki yasamasi bile mucizeydi.kizkardesimin bacagi tum yanmisti kattledaki sudan ,hastanede kalirken sadece gozleri gorunen her tarafi sarili bir cocuk vardi dusunebiliyormusun yanmayan yeri kalmamis.benzin bidonlariyla oynarken bshcede ustu basi benzin olup harlı sekilde kaynayan sut kazaninin yanindan gectigi sirada alev almisti.allahim dedim varmi boyle biseyy. O cocugun yaralari bile iyilesti insallah seninki de iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…