Ayy allahim bunada cok sukur,insallah dogum olmadan bayagi gececek.senin ki de cok zor biliyorum ama ben oyle bir yanik gordumki yasamasi bile mucizeydi.kizkardesimin bacagi tum yanmisti kattledaki sudan ,hastanede kalirken sadece gozleri gorunen her tarafi sarili bir cocuk vardi dusunebiliyormusun yanmayan yeri kalmamis.benzin bidonlariyla oynarken bshcede ustu basi benzin olup harlı sekilde kaynayan sut kazaninin yanindan gectigi sirada alev almisti.allahim dedim varmi boyle biseyy. O cocugun yaralari bile iyilesti insallah seninki de iyi olacak.
Kizlar ellerimi actilar. Goruntuleri pek iyi olmasa da buna da sukur:) 2.derece derin yanik oldugundan hala aci cekiyorum. Parmaklarimin eklem yerleri soyulmadigi icin kapatip acamiyorum henuz. Uzun sure sampuan vs yasakmis. Gunese hic cikmiycam. Allahim sukurler olsun dualariniz sayesinde dogurmadan gecicek insallah.moralim duzeldi biraz olsun.
Kizlar ellerimi actilar. Goruntuleri pek iyi olmasa da buna da sukur:) 2.derece derin yanik oldugundan hala aci cekiyorum. Parmaklarimin eklem yerleri soyulmadigi icin kapatip acamiyorum henuz. Uzun sure sampuan vs yasakmis. Gunese hic cikmiycam. Allahim sukurler olsun dualariniz sayesinde dogurmadan gecicek insallah.moralim duzeldi biraz olsun.
Yaa su flas tvde aksamlari cikanlarin kafasinda yasamak istiyom ben :))) kanali ne zaman acsam ya halay ya ankara havasi tey tey tey isleri gucleri eglenceeeeee :)))
Allahım( allah kimselere yasatmasin offf icim sizladi. Benim 2 parmagim digerlerinden daha kötü kaniyo falan ama gecicek. Devamli dua ediyorum. İyilesicegine inaniyorum biliyorum gecicek. Teyzem böyle diyerek kanseri yendi. Nolur sizler de dikkatli olun. Saniyelik bisey nelere mal oluyo. En korktugum seydi basima geldi. Yine de bin kere sükürler olsun bugunu de gordum ya..
Cnm plasenta kireclenmesi baslamis bende. Dogum yaklastiginda olur dedi dr. Bizim daha 7 haftamiz var halbukii cok var...
Heyyyy hanımlar nerelerde ne alemdesiniz???
Ben de burdayimmmmm :))) uzanmaktan baska bisey de yaptigim yokkk ayakta durunca kasık batmasi malumm.yine de cok sukurr.sabah guzel haber aldimmmm :))) cok sevindim,araba carpan minik şevval kurtulmus cıkmıs yogun bakimdan :))) nasil mutlu oldum allah anne babasina bagisladi.bundan sonra cok dikkatli olunmasi gerekiyormus kafa tasinda 2cmlik cokmeyle yasicakmis darbe,dusme,sarsilma,oksurme ve hapsurmaya bile dikkat edilecek demis dr.lar.cok sukur kurtuldu minik yavrucak.sarhos surucuyle de davalari devam ediyormus,pesini birakmicaz dediler.allahim bizimde miniklerimizi bizlere bagislasin saglikla gelsinler :)ben burdayım iyiyim bugün çok şükür.hatta biraz temizlik yaptım.şimdi dinlenme zamanı.kimse yok bugün sence ne yapıyorlar?
a)yemek yapıyorlar.
b)geziyorlar yada misafir ağırlıyorlar.
c)doktor kontrolündeler.
d)bebek kıyafetlerini yıkayıp ütülemekle meşguller.
e)hiçbiri.
ben burdayım iyiyim bugün çok şükür.hatta biraz temizlik yaptım.şimdi dinlenme zamanı.kimse yok bugün sence ne yapıyorlar?
a)yemek yapıyorlar.
b)geziyorlar yada misafir ağırlıyorlar.
c)doktor kontrolündeler.
d)bebek kıyafetlerini yıkayıp ütülemekle meşguller.
e)hiçbiri.
slm herkese
ben bugun kendi doktoruma gıttım sabahtan kızım ıyıydı sadece yuzunu kapatmsıtı acmadı 2200 olmus kızımbebek asagıda oldugu için agrılarım normalmıs yuruyus yapma dedı dogumu tetıkler suan ıcın dedı nst gırdım sancı cıkmadı ıdrar testımde enfeksıyon cıktı oda erken dogumu tetıklıyormus ılac verdı gunde 3 lıtre su ıc dedı bugun mıdem bıraz daha ıyı umarım herkes ıyıdır
celin mınık kızımıza cok sevindim yogun bakımdan cıkmasına
duydunmu ben doktor kontrolundeydım cok yorma kendını eline saglık :)
caglasammı yat uzan nasıl olsa dogum sonrası yorulucaz
bende bi miskinlik var cok fena bebegın esylarını yavastan yıkamaya baslamak lazım sanırım cantamı hazırlıyım ne olur ne olmaz :))
Açmaz tabi zaman azaldı merak edin :) 2 kiloyu geçmesi çok iyi maşşallah. bu enfeksiyon tüm hamilelerin başının belası melasef. Artık yavaş hazırlıklar yapıp bol bol dinlenmeliyiz. Benim kızımın herşeyi tamam şükür Perşembe sabah da doktordan önce yatağını yapııcaz artık çünkü bebişle dönebiliriz :)
Ben de burdayimmmmm :))) uzanmaktan baska bisey de yaptigim yokkk ayakta durunca kasık batmasi malumm.yine de cok sukurr.sabah guzel haber aldimmmm :))) cok sevindim,araba carpan minik şevval kurtulmus cıkmıs yogun bakimdan :))) nasil mutlu oldum allah anne babasina bagisladi.bundan sonra cok dikkatli olunmasi gerekiyormus kafa tasinda 2cmlik cokmeyle yasicakmis darbe,dusme,sarsilma,oksurme ve hapsurmaya bile dikkat edilecek demis dr.lar.cok sukur kurtuldu minik yavrucak.sarhos surucuyle de davalari devam ediyormus,pesini birakmicaz dediler.allahim bizimde miniklerimizi bizlere bagislasin saglikla gelsinler :)
Valla bilmiyorum burası bugün terkedilmiş gibiydi. Worldof misafir ağırlıyo, duygu32 kaynanasıyla mutlu Mesut :) , celin ya doktorda ya avm de, sen oğlunla meşgulsün, diğerleri de geziyorlardır diye düşündüm. Ben hep yatıyorum zaten değişik bi aktivite olarak da tuvalete gidiyorum :)
slm herkese
ben bugun kendi doktoruma gıttım sabahtan kızım ıyıydı sadece yuzunu kapatmsıtı acmadı 2200 olmus kızımbebek asagıda oldugu için agrılarım normalmıs yuruyus yapma dedı dogumu tetıkler suan ıcın dedı nst gırdım sancı cıkmadı ıdrar testımde enfeksıyon cıktı oda erken dogumu tetıklıyormus ılac verdı gunde 3 lıtre su ıc dedı bugun mıdem bıraz daha ıyı umarım herkes ıyıdır
celin mınık kızımıza cok sevindim yogun bakımdan cıkmasına
duydunmu ben doktor kontrolundeydım cok yorma kendını eline saglık :)
caglasammı yat uzan nasıl olsa dogum sonrası yorulucaz
bende bi miskinlik var cok fena bebegın esylarını yavastan yıkamaya baslamak lazım sanırım cantamı hazırlıyım ne olur ne olmaz :))
Valla bilmiyorum burası bugün terkedilmiş gibiydi. Worldof misafir ağırlıyo, duygu32 kaynanasıyla mutlu Mesut :) , celin ya doktorda ya avm de, sen oğlunla meşgulsün, diğerleri de geziyorlardır diye düşündüm. Ben hep yatıyorum zaten değişik bi aktivite olarak da tuvalete gidiyorum :)
Neeee bebisle donebilir misiniiiz :)) ayy hadi hayirlisi cnm nasil oldun sancilar kasilmalar falan? İnternet paketim bittigi icin kac gundur giremedim persembeye ne kaldi surda saglikla hayirlisiyla gelsin kizin ins ne dcek bakalim dr
Kizlar bebislerinizin kiyafetlerini nereye koyacaksiniz dolap sifonyer fln aldiniz mi ne dusunuyorsunuz oda yapmayanlar ozellikle? Ben yapmadim bu yil yapmayacagim da sifonyer alayim diyorum esim de yatak odasinda dolapli 3cekmeceli aynali dolabimiz var onu bosaltip kullanabiliriz diyor kararsiiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?