Kizlar bebislerinizin kiyafetlerini nereye koyacaksiniz dolap sifonyer fln aldiniz mi ne dusunuyorsunuz oda yapmayanlar ozellikle? Ben yapmadim bu yil yapmayacagim da sifonyer alayim diyorum esim de yatak odasinda dolapli 3cekmeceli aynali dolabimiz var onu bosaltip kullanabiliriz diyor kararsiiz kaldim
maşallah büyümüş kızın.benimde aşağıda fazla ayakta kalmak iyi olmuyo hatta oturmak bile zor.geçmiş olsun.hazırlıklarını yap çantan hazır olsun.bu bebişlerin sağı solu belli olmaz :)
maşallah büyümüş kızın.benimde aşağıda fazla ayakta kalmak iyi olmuyo hatta oturmak bile zor.geçmiş olsun.hazırlıklarını yap çantan hazır olsun.bu bebişlerin sağı solu belli olmaz :)
Açmaz tabi zaman azaldı merak edin :) 2 kiloyu geçmesi çok iyi maşşallah. bu enfeksiyon tüm hamilelerin başının belası melasef. Artık yavaş hazırlıklar yapıp bol bol dinlenmeliyiz. Benim kızımın herşeyi tamam şükür Perşembe sabah da doktordan önce yatağını yapııcaz artık çünkü bebişle dönebiliriz :)
Masallah bebisine cnm buyumus iyice :) ben de dun utuledim kuzumun cicilerini utu masasini indirdim iyice kanepeye oturdum oturdugum yerde yaptim utuyu minik minik olunca rahat oldu kaldirdim bugun de hurca koydum da sifonyer alcaz heralde ona yerlestircem sonra kendi pijamalarimi da yikadim onlari da utuleyecegim anlayacagin son hazirliklar nolur nolmaz biz hazir olalim da :))
Valla bilmiyorum burası bugün terkedilmiş gibiydi. Worldof misafir ağırlıyo, duygu32 kaynanasıyla mutlu Mesut :) , celin ya doktorda ya avm de, sen oğlunla meşgulsün, diğerleri de geziyorlardır diye düşündüm. Ben hep yatıyorum zaten değişik bi aktivite olarak da tuvalete gidiyorum :)
bende artık bu hafta yapıcam canım dolaabını havalandırıyorum o yuzden birde bu sancı işi falan ayrıca cok uykucu oldum kolumu kaldırasım gelmiyor enerjimi toplasam süper olcak :))) pijama takımı aldım ama birde gecelikmi alsam acaba hangisi daha rahat hastane de bilemedim zamanda cabuk gecıyor haklısın birde erkenciler bu zmnda bebişler sabırsızlar:)))
aynen cnm senin bebişinde almıstır kilo 2 gunde 200 gr sasırdım valla yaa pazarki eksik ölctü yada bnm doktor yada gercekten almıs zaten 200-300 gr asagı yukarı oynuyomus 14 unde tekrar gidicem bu arada bnm dudaklarım burnum sismiş tansioyununa dıkka et dedı onemliymiş bu zmnlarda cok fazla dık oturma yatarak dınlen yada evin içinde yürü dedi hareket edersen iner şişlikler dedi birde hergun tansıyonunu ölç dedi ben hıc tuzlu yemem ama tuzla alakası yokmus bazı gebelerde oluyormus
İşte doktor ilacı bırakcaz o gün de takip etcez sancıları dedi yani gelebilir bakalım hayırlısı
Evt cnm bazi gebelerde tuz yenmese de yukselebiliyor.ama cok onemli tansiyona cok dikkat et.bana dr.umun hemsiresi sen sekere uzuluyorsun tansiyonun kontrolu daha zor demisti.odem bende de var ama artik 35.haftalarda normalmis.cok cok asiri olmadiktan sonra.
Allahin izniyle bise olmicak korkma.saglikla gelsinn.ayyy ne guzel olur ya topigimizin nesesi olur herkesi mutlu eder.hayirlisi nasilsa oyle olsun cnm :)))
bende artık bu hafta yapıcam canım dolaabını havalandırıyorum o yuzden birde bu sancı işi falan ayrıca cok uykucu oldum kolumu kaldırasım gelmiyor enerjimi toplasam süper olcak :))) pijama takımı aldım ama birde gecelikmi alsam acaba hangisi daha rahat hastane de bilemedim zamanda cabuk gecıyor haklısın birde erkenciler bu zmnda bebişler sabırsızlar:)))
Ben de yatak odasi takiminin icinde olan olan sifoniyerli gibi olan aynaliyi bosalttim.bayagi esya sigdi,birde 4 tane buyuk cekmeceli disney resimleri kapli cekmeceli plastik komidin almistim onada kiyafet ince battaniye zibin gun icinde lazim olacak herseyi koydum.bir tane hasir gibi renkli kapakli kutular almistim.onlarada cingiraklari ,minik oten oyuncaklari,ivir zivir herseyi koydum.kalin yorgan ve battaniyeleride hurca koydum.boyle duzenledim simdilik sigdi hersey.
Bunu bekliyordum iste :)) birisi ben de o aynali dolaba koydum desin de benim de aklima yatsin diyordum :) bizimki de alir heralde cnm cok kucuk degil battaniyeleri fln da bizim dolaba koyarim diyorum sifonyer alsam odada yer yok ztn oturma odasinda durcak malum tayinciyiz seneye tasincaz odayi da o zaman yapariz diyorruz o zaman aliriz artik
Bende dinlene dinlene yaptim cnm yoruluyorum artik cok nefessiz kaliyorum bi de ben 3tane pijama aaldim gecelikle rahat edemem diye bi de usurum ben gecelikle :)) pijama normal dogumda iyi olur sezeryan olsa zaten gecelik tercih ederdim simdilik oyle de tabi sonrasinda ne olur bilemiyorum hayirli olsun bu arada dolabiniz da :))
Valla çok korkuyorum ya küveze falan girmesinden(
evet cnm tansıyonumda normal cıktı aslında artık takip edicm bende bir gecelik alıcam 10 gundur carsıya ınıcem uyusuklugum ustumde araba kullanmakta istemiyorum ayakkabı almam lazım hiç bir ayakkabım olmuyor tamda mevsim arasına denk geldık ne soguk ne sıcak ınsan ne gıyıcegıını sasıırıyor
Esyalarin duzenlenmesi odan bittiginde resmini cek bizde bakalimsimdilik yapmiyor ilerde yaparsak ornek olur :)))Bende pijama takimi aldim ama boydan gecelikte aldim,cunku sezeryanda ozellikle kan ne var yok ciksin diye pubis masaji yapip bastiriyorlarmis ebeler karna.o zamanda pijama alti giyip cikarmak zormus.zaten uyusuk oluyormus belden asagin.en rahati gecelik diyorlar.normal dogumdada pijamanin altini cikarmaktansa geceligi yukari kaldirmak daha rahat dediler.o yuzden ilk gun ben gecelik giyecem.
Valla çok korkuyorum ya küveze falan girmesinden(
Bende dinlene dinlene yaptim cnm yoruluyorum artik cok nefessiz kaliyorum bi de ben 3tane pijama aaldim gecelikle rahat edemem diye bi de usurum ben gecelikle :)) pijama normal dogumda iyi olur sezeryan olsa zaten gecelik tercih ederdim simdilik oyle de tabi sonrasinda ne olur bilemiyorum hayirli olsun bu arada dolabiniz da :))
Ben de iyiki de yaklasik 1.5 2 ay oncesinden hazirlamisim.simdi yapmaya halim yok.yarin temizlikci getirtip heryeri temizlettirecem.8de gelecekler.aksama kadar 2 kisi calisacaklar.
aynen cnm senin bebişinde almıstır kilo 2 gunde 200 gr sasırdım valla yaa pazarki eksik ölctü yada bnm doktor yada gercekten almıs zaten 200-300 gr asagı yukarı oynuyomus 14 unde tekrar gidicem bu arada bnm dudaklarım burnum sismiş tansioyununa dıkka et dedı onemliymiş bu zmnlarda cok fazla dık oturma yatarak dınlen yada evin içinde yürü dedi hareket edersen iner şişlikler dedi birde hergun tansıyonunu ölç dedi ben hıc tuzlu yemem ama tuzla alakası yokmus bazı gebelerde oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?