mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Ya bi kanalda yaprak dökümü benim yatışa geçtiğim gün en baştan başladı. Ben de ortasına kadar falan hiç izlememiştim bu diziyi. Yarım kalıcak şimdi ya bu hafta doğurursam :)))

Ben de yatak odasi takiminin icinde olan olan sifoniyerli gibi olan aynaliyi bosalttim.bayagi esya sigdi,birde 4 tane buyuk cekmeceli disney resimleri kapli cekmeceli plastik komidin almistim onada kiyafet ince battaniye zibin gun icinde lazim olacak herseyi koydum.bir tane hasir gibi renkli kapakli kutular almistim.onlarada cingiraklari ,minik oten oyuncaklari,ivir zivir herseyi koydum.kalin yorgan ve battaniyeleride hurca koydum.boyle duzenledim simdilik sigdi hersey.

maşallah büyümüş kızın.benimde aşağıda fazla ayakta kalmak iyi olmuyo hatta oturmak bile zor.geçmiş olsun.hazırlıklarını yap çantan hazır olsun.bu bebişlerin sağı solu belli olmaz :)

Ben de iyiki de yaklasik 1.5 2 ay oncesinden hazirlamisim.simdi yapmaya halim yok.yarin temizlikci getirtip heryeri temizlettirecem.8de gelecekler.aksama kadar 2 kisi calisacaklar.

maşallah büyümüş kızın.benimde aşağıda fazla ayakta kalmak iyi olmuyo hatta oturmak bile zor.geçmiş olsun.hazırlıklarını yap çantan hazır olsun.bu bebişlerin sağı solu belli olmaz :)

aynen cnm senin bebişinde almıstır kilo 2 gunde 200 gr sasırdım valla yaa pazarki eksik ölctü yada bnm doktor yada gercekten almıs zaten 200-300 gr asagı yukarı oynuyomus 14 unde tekrar gidicem bu arada bnm dudaklarım burnum sismiş tansioyununa dıkka et dedı onemliymiş bu zmnlarda cok fazla dık oturma yatarak dınlen yada evin içinde yürü dedi hareket edersen iner şişlikler dedi birde hergun tansıyonunu ölç dedi ben hıc tuzlu yemem ama tuzla alakası yokmus bazı gebelerde oluyormus

valla pzar gunku tahlil de cıkmadı bugun cıktı 3 lt su dedi içtikce terliyorum vc de cıkamıyorum sistit olmusum daha hiiiçç bişeyini hazırlamadım kuzumun dolabı geldı 4 gundur actım kapılarını odanın camını da kokusu cıksın diye boyalı degılmıs bu mobılyalar ama yinede agır bi kokusu var yarın kadın gelicek temzlige sildik ama ona da iyice sildiricem oyle baslıcam yıkamaya bu hafta yavas yavas yaparım ohh yapın canım 1-2 hafta daha beklesin bebişin birazcık daha buyur hem bizim daha besik gelmedi adamda cok uyusuk gorumcem dogurdu besıgı boyamaya vermıslerdı hala gelmedı besık bızde dıyoruz daha ilk hamile oldugumu duydugumuzdamı verseydık sıparısı allah kerım bakalım ne zmn gelicek

bende artık bu hafta yapıcam canım dolaabını havalandırıyorum o yuzden birde bu sancı işi falan ayrıca cok uykucu oldum kolumu kaldırasım gelmiyor enerjimi toplasam süper olcak :))) pijama takımı aldım ama birde gecelikmi alsam acaba hangisi daha rahat hastane de bilemedim zamanda cabuk gecıyor haklısın birde erkenciler bu zmnda bebişler sabırsızlar:)))

Tahmin ettigin gibi hem doktorda hem avmdeydim.dr.a gittim dahiliyeciye seker olcum sonuclarini gostermek icin dengesizlik var sonuclarinda cihazini getir kanini alalim labaratuarda bakalim ayni kanla senin cihazinlada alalim karsilastiralim.doz arttiracam gibi gorunuyor son haftalar zaten kafamiza gore arttirmayalim dedi.tabi benim 3 gunde parmaklari 36 defa deldigim yetmiyor gibi(sabah ogle aksam gece aclik 1.saat tokluk 2.saat tokluk her ogunde 3 defa) birde orda delindim,tam oldum :)))sonra da avmye gittik biraz yurumus oldum bir haftadir cikmiyordum evden iyi oldu :))

Esyalarin duzenlenmesi odan bittiginde resmini cek bizde bakalimsimdilik yapmiyor ilerde yaparsak ornek olur :)))Bende pijama takimi aldim ama boydan gecelikte aldim,cunku sezeryanda ozellikle kan ne var yok ciksin diye pubis masaji yapip bastiriyorlarmis ebeler karna.o zamanda pijama alti giyip cikarmak zormus.zaten uyusuk oluyormus belden asagin.en rahati gecelik diyorlar.normal dogumdada pijamanin altini cikarmaktansa geceligi yukari kaldirmak daha rahat dediler.o yuzden ilk gun ben gecelik giyecem.

Evt cnm bazi gebelerde tuz yenmese de yukselebiliyor.ama cok onemli tansiyona cok dikkat et.bana dr.umun hemsiresi sen sekere uzuluyorsun tansiyonun kontrolu daha zor demisti.odem bende de var ama artik 35.haftalarda normalmis.cok cok asiri olmadiktan sonra.

evet cnm tansıyonumda normal cıktı aslında artık takip edicm bende bir gecelik alıcam 10 gundur carsıya ınıcem uyusuklugum ustumde araba kullanmakta istemiyorum ayakkabı almam lazım hiç bir ayakkabım olmuyor tamda mevsim arasına denk geldık ne soguk ne sıcak ınsan ne gıyıcegıını sasıırıyor

Bende dinlene dinlene yaptim cnm yoruluyorum artik cok nefessiz kaliyorum bi de ben 3tane pijama aaldim gecelikle rahat edemem diye bi de usurum ben gecelikle :)) pijama normal dogumda iyi olur sezeryan olsa zaten gecelik tercih ederdim simdilik oyle de tabi sonrasinda ne olur bilemiyorum hayirli olsun bu arada dolabiniz da :))

Bunu bekliyordum iste :)) birisi ben de o aynali dolaba koydum desin de benim de aklima yatsin diyordum :) bizimki de alir heralde cnm cok kucuk degil battaniyeleri fln da bizim dolaba koyarim diyorum sifonyer alsam odada yer yok ztn oturma odasinda durcak malum tayinciyiz seneye tasincaz odayi da o zaman yapariz diyorruz o zaman aliriz artik

Cnm gayet mantikli zaten onu bebekte kullanmak.en bastan beri dusunuyordum,iyi de oldu aynen bizde tayinciyiz yoksa ne mobilyalar vardi.alip almama arasinda kaldim ama bizde gittigimiz yerde ev alirsak ondan sonra alacak.her seyini eksiksiz aldim zaten bir mobilya yoktu onu da sonra aliriz artik :))) saglik olsun.

Hastanenin ilk gunu yani yatarken gecelik eve cikincada pijama cok iyi oluyormus.butun arkadaslarimdan duyduklarim hep boyle.birde kizkardesim ebe o da ozellikle hastanede pijama degil gecelik kullan abla dediginden ben orda gecelik giyecem evde pijama artik :)))

Valla çok korkuyorum ya küveze falan girmesinden (

Yok cnm ya olmaz insallah kilosu gayet iyidir suan.genel duruma bakarak koyuyorlar sagliginda bir sikinti yoksa koymazlar bence 2 kilo dogup kuveze girmeden eve cikanda gordum 3.800 dogup problemli olup 15 gun kuvezde yogun bakimda yatanda gordum, ikiside yakinimdi.korkma.insallah bise olmicak.bahsettigim 3.800luk cocugun annesinin tansiyonu cok yuksrkti 18le almislardi ameliyata ve yoplam 35 kilo almisti,bebekte annenin tansiyonundan etkilenip solunum sıkıntisiyla dogmustu.yani kuveze konulacak olduktan sonra ayina gunune bakmiyorlar.saglikli diyorsa doktorun guven ona.sende de cok sukur o tarz problemler yok,allahin izniyle saglikla dogar insallah.

Mevsim arasina denk gelmesi kotu oldu bizlere ama buralar hala 30lari gosterdiginden ben yine sandaletle idare ediyorum.bir kac hafta daha boyle giderse yeniden almak zorunda kslmam simdilik.

Serin yagmurlu ve sisli bi ankara sabahindan gunaydinnn herkeseeeee :) gece uyku tutmadi hic cok rahatsizfim nedense kocisimi gonderdim ama yine hic uykum yok her yanima yastik koyuyorum ama yok uyuyamiyorummmm

evet canım ilk gün gecelik giymek lazım gelip ilaçlıyolar kanamana falan bakıyolar.sonraki gün daha rahat oluyosun pijama takımıyla.bende 1 gecelik 1 pijama takımı aldım.tabi 1 de yedek evden alıcam yanıma.

Valla çok korkuyorum ya küveze falan girmesinden (

canım korkma çok şükür sağlıklı bebişin.doktorlar zaten anne karnındayken bir problem olsa söylüyor.kızın çok güçlü merak etme.

sen yedek al gecelik yanına.üşümezsin sıcacık oluyo hastaneler.

Ben de iyiki de yaklasik 1.5 2 ay oncesinden hazirlamisim.simdi yapmaya halim yok.yarin temizlikci getirtip heryeri temizlettirecem.8de gelecekler.aksama kadar 2 kisi calisacaklar.

oh ne güzel temizliğin şimdiden hayırlı olsun.sen kendine dikkat et yorma kendini şekerin sadece yemekle ilgili değil yorgunluk sıkıntı üzüntü herşey etkiliyo seni hep olumlu düşün canım.

büyük ihtimalle eksik ölçmüştür bende kendiminkinde şaşırdım 2 haftada 500 gr almıştı sonraki 2 haftada 200 gr almış dediğin gibi ölçümlerde 200 300 oynuyor bazen.zaten şimdi kuvvettli kuvvetli geliyor tekmeler yumruklar :) şimdiden sonra hiç tuzlu yemiycekmişiz benim doktorda öyle diyor.şişmeler normal artık.ilk hamileliğimde daha çok şişmiştim şimdi sadece yüzüm biraz şiş benim.bende bayramdan önce gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…