Serin yagmurlu ve sisli bi ankara sabahindan gunaydinnn herkeseeeee :) gece uyku tutmadi hic cok rahatsizfim nedense kocisimi gonderdim ama yine hic uykum yok her yanima yastik koyuyorum ama yok uyuyamiyorummmm
ben burdayım iyiyim bugün çok şükür.hatta biraz temizlik yaptım.şimdi dinlenme zamanı.kimse yok bugün sence ne yapıyorlar?
a)yemek yapıyorlar.
b)geziyorlar yada misafir ağırlıyorlar.
c)doktor kontrolündeler.
d)bebek kıyafetlerini yıkayıp ütülemekle meşguller.
e)hiçbiri.
günaydınnn canım.uyuyamadığında kalk hiç zorlama uyumak için birşeyler atıştır yada süt iç.uykun geldiği anda saat kaç olursa olsun o zaman yat.ben akşam 9 buçukta yattım sabahta erkenden kalktım tabi gece kaç kez tuvalete kalktım o ayrı.istanbulda soğuk ve yağmurlu ama bana göre ev sıcak.
e hiçbiri2 gündür kıvranıyorum kızlar üşüttüm galiba dün izin alıp eve gittim çorba içtim dinlendim şuan sadece burnum tıkalı aman dikkat edin salgına bunca derdiniz sıkıntınız varken birde üşütmeyin :2:
Bende dinlene dinlene yaptim cnm yoruluyorum artik cok nefessiz kaliyorum bi de ben 3tane pijama aaldim gecelikle rahat edemem diye bi de usurum ben gecelikle :)) pijama normal dogumda iyi olur sezeryan olsa zaten gecelik tercih ederdim simdilik oyle de tabi sonrasinda ne olur bilemiyorum hayirli olsun bu arada dolabiniz da :))
Mevsim arasina denk gelmesi kotu oldu bizlere ama buralar hala 30lari gosterdiginden ben yine sandaletle idare ediyorum.bir kac hafta daha boyle giderse yeniden almak zorunda kslmam simdilik.
Valla çok korkuyorum ya küveze falan girmesinden(
Gecmis olsun canim dikkat et kendine aynen oyle salgin var ortalikta cok dikkat etmek lazim havalar da sogudu iyice patikler hirkalar cikti artik bizde :)
sağolasın canım ben çok üşümeyen biriyim ama işe gelir gelmez hemen klimamı açtım sıcacık oturuyorum bakıyorum kendime daha da kötü olmadan.....
Eki Görüntüle 820563 Eki Görüntüle 820561 Eki Görüntüle 820562
teyzeleri bnm kızım yeter artık cekmeyinn yaa diyorr :)))
gecmıs olsun ıhlamur zamanı basldı içine bal limon yapıp iç canım
bende ilaç kullanmadım gebelik düşündüğüm için... nolur nolmaz diye
ıhlamur eve giderken alayım diye düşünüyordum boğazlarım da hafif acıyor yutkunurken bol c vitamini almalı artık
aklımızda bulunsun kırmızı biberde portakaldan çok daha fazla c vitamini varmış alıp tüketmeli ama doğalını buluruz inşallah
Sıkıntılı bi mutluluk içindeyim bugün yatmaktan çok sıkıldımama kızım doktor teyzesini dinledi ve tam bir hafta daha dayandı. Bakalım yarın kontrolde neler olacak :26:
suan tam mevsimi kırmızı biberin biz burda sanslıyız ekiyorlar burada ben artık genelde kırmızı bıber dolması yapıyorum cok lezzetli oluyor tavsiye eder,m ayrıca dilim dilim yemekte güzel tatlısına bayılıyorum acılar cok acı :)
Valla temizlik bitti daha yeni fakat bende bittim.sık sık oturmaya calıssamda olmuyor,senin evini kimse bilmiyor tabi haliyle peslerinde dolasman gerekiyor,yemek cay insanlarin hakki gercekten yoruluyorlar ondan bende hic oturmadim neredeyse bugun.ama degdi cok guzel oldu heryer butun evin duvarlari karıs karıs camasir suyuyla silindi.pencereler,koltuklar akliniza ne geliyorsa halilar yikama fabrikasindan yeni gelmisti onlarda serildi bebegin gelmesi icin heryer tertemiz edildi bakalim:))oh ne güzel temizliğin şimdiden hayırlı olsun.sen kendine dikkat et yorma kendini şekerin sadece yemekle ilgili değil yorgunluk sıkıntı üzüntü herşey etkiliyo seni hep olumlu düşün canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?