mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kizlar zor bi gun gecirdim oglen arkadasima gittim ordan kuafore fln gittik derken esim aradi eve hirsiz girmis diye hemen ciktim geldim ev mahvolmus dagitmis yatak odasini fln laptop tv harddisk esimin yuzugu fln gitmis polisler molisler derken simdi bi oturdum paylasmak istedim hirsizin birini yakalamislar ben ztn evden cikarken iki kisi gordum supheli daha cocuklar yaa meger onlarmis habet bekliyrz simdi polisten aman dikkat edin kizlar allah korusun yaa cana gelmesin tek de

ohh güle güle kirlet canım bnm de bugun kadın vardı kıslıkların bi kısmını cıkardım yazlıklarıda aynı sekilde kaldırdım haftayada camlar tüller ondan sonraki haftada halıları acarım artık taksit taksit :)))

Saol cnm.ben cok yoruldum ama atlattim daha iyileri sizin basiniza :))) beni bayramdan once cagirdi goreyim dedi.gidecem bakalim bayramdan once gun verir belki.bayramda yokmus zaten gecen bayram tatili venedikteydi bu sefer nereye gidecek bilmem diyarbakirda olmicam dedi.63 yasinda yasli kurt hic durmuyor yerinde gitmedigi yer de yok kakılıp kalacak bir yerlerde :))))

Cokk gecmis olsun canim yaaa.allahtan siz evdeyken olmamis,o daha kotu olurdu. Hadi laptop u anlarimda tv yi nasil goturmusler ne cesaret.yinede cana gelmemis ona da sukur.5 milyon icin adam öldürülen bir ulkede yasiyoruz çünkü.

Gecmis olsun hepimiz dikkat etmeliyiz aslinda.tam mevsim gecisi cok onemli.mumkunse ilac kullanmayalim.asracim ne kadar inaniyorsun bitkilere ama ben sogan kurunu uygulamistim,hem gebelik icin hemde dogal antibiyotik niyetine.aylarca hic iltihap sorunu yasamamistim.tavsiye ederim cnm.

Serin yagmurlu ve sisli bi ankara sabahindan gunaydinnn herkeseeeee :) gece uyku tutmadi hic cok rahatsizfim nedense kocisimi gonderdim ama yine hic uykum yok her yanima yastik koyuyorum ama yok uyuyamiyorummmm

Guya cam sildirdim sansima yagmur yagiyor tahmin etmistim ama yapacak bise yookkk :)

aman bayramda doğmasınlar.benimkide yaşlı ama kaç bilmiyorum :)

çok geçmiş olsun iyiki yoktun evde inşallah diğeride yakalanır.Allah korusun.sıkma kendini evdeykende dikkat et canım ya.

saol tsk ederim canım :))) sen yıne de bi gecelik al canım ne olur ne olmaz

Bence de ilk gun cok rahat ediliyor.birde sizler normal dogum dusunuyorsunuz pijamayi cikarttiginizda belden asagi cirilciplak kaliyor ne bileyim garip bir goruntu olur diye dusunuyorum tabi sadece fikrim bilmiyorum hic yasamadim :)))

Canım çok geçmiş olsun çok sinir bozucu bi durum malesef.

Bence de ilk gun cok rahat ediliyor.birde sizler normal dogum dusunuyorsunuz pijamayi cikarttiginizda belden asagi cirilciplak kaliyor ne bileyim garip bir goruntu olur diye dusunuyorum tabi sadece fikrim bilmiyorum hic yasamadim :)))

haha hakkaten ne komik olur birde kollu pijama kan ter içinde kalırım artık

gecmiş olsun Allahtn evde değildin cana gelecegine mala gelsin canım

Tesekkurler kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin ev batti her yeri temizlemek lazim simdi ben de bi temizlikciye soyleyeyim diyorum halilar yerler iyyy insani evden sogutuyorlar ya inanin su halimle tasinip gidesim geldi ciddi ciddi polis karakola giderken kac aylik hamilesiniz diye sordu 9 dedim ben de bu stresle her an dogurabilirim dddim :) aman cana gelmesin de tabii celincim tvyi gormus komsu ztn adMlar gotururken koca seyi battaniyemize sarmislar o da oyle gitmis dikkkat edinsiz de

uyanık olanlar show tv yi izleyin hamilelik bebekle ilgili bugunkü konu :)
ayrıca ben diyorumya kimseye söylemiyorum face te falan diye okan bey hamile olduğumu o yüzden programda olmadığımı canlı yayında söyledi :) :)

izliyorum bende, süper gerçekten. ama oldu mu şimdi okandan mı öğrenceklerdi bu önemli haberi neyse canım havan olsun

geçmiş olsun, bi daha yaşamazsın inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…