Valla temizlik bitti daha yeni fakat bende bittim.sık sık oturmaya calıssamda olmuyor,senin evini kimse bilmiyor tabi haliyle peslerinde dolasman gerekiyor,yemek cay insanlarin hakki gercekten yoruluyorlar ondan bende hic oturmadim neredeyse bugun.ama degdi cok guzel oldu heryer butun evin duvarlari karıs karıs camasir suyuyla silindi.pencereler,koltuklar akliniza ne geliyorsa halilar yikama fabrikasindan yeni gelmisti onlarda serildi bebegin gelmesi icin heryer tertemiz edildi bakalim:))
celincim temizliğin hayırlı olsun.insan nasılda rahatlıyor dimi.şimdi otur keyfine bak.sen ne zaman gidiceksin doktora bayramdan önce gidersin gidersin bakalım tarih verir belki.darısı başımıza benimde halılar yıkamada bayramdan sonra bizdede büyük temizlik olucak.
Kizlar zor bi gun gecirdim oglen arkadasima gittim ordan kuafore fln gittik derken esim aradi eve hirsiz girmis diye hemen ciktim geldim ev mahvolmus dagitmis yatak odasini fln laptop tv harddisk esimin yuzugu fln gitmis polisler molisler derken simdi bi oturdum paylasmak istedim hirsizin birini yakalamislar ben ztn evden cikarken iki kisi gordum supheli daha cocuklar yaa meger onlarmis habet bekliyrz simdi polisten aman dikkat edin kizlar allah korusun yaa cana gelmesin tek de
Gecmis olsun hepimiz dikkat etmeliyiz aslinda.tam mevsim gecisi cok onemli.mumkunse ilac kullanmayalim.asracim ne kadar inaniyorsun bitkilere ama ben sogan kurunu uygulamistim,hem gebelik icin hemde dogal antibiyotik niyetine.aylarca hic iltihap sorunu yasamamistim.tavsiye ederim cnm.bende ilaç kullanmadım gebelik düşündüğüm için... nolur nolmaz diye
ıhlamur eve giderken alayım diye düşünüyordum boğazlarım da hafif acıyor yutkunurken bol c vitamini almalı artık
aklımızda bulunsun kırmızı biberde portakaldan çok daha fazla c vitamini varmış alıp tüketmeli ama doğalını buluruz inşallah
Serin yagmurlu ve sisli bi ankara sabahindan gunaydinnn herkeseeeee :) gece uyku tutmadi hic cok rahatsizfim nedense kocisimi gonderdim ama yine hic uykum yok her yanima yastik koyuyorum ama yok uyuyamiyorummmm
Saol cnm.ben cok yoruldum ama atlattim daha iyileri sizin basiniza :))) beni bayramdan once cagirdi goreyim dedi.gidecem bakalim bayramdan once gun verir belki.bayramda yokmus zaten gecen bayram tatili venedikteydi bu sefer nereye gidecek bilmem diyarbakirda olmicam dedi.63 yasinda yasli kurt hic durmuyor yerinde gitmedigi yer de yok kakılıp kalacak bir yerlerde :))))
Kizlar zor bi gun gecirdim oglen arkadasima gittim ordan kuafore fln gittik derken esim aradi eve hirsiz girmis diye hemen ciktim geldim ev mahvolmus dagitmis yatak odasini fln laptop tv harddisk esimin yuzugu fln gitmis polisler molisler derken simdi bi oturdum paylasmak istedim hirsizin birini yakalamislar ben ztn evden cikarken iki kisi gordum supheli daha cocuklar yaa meger onlarmis habet bekliyrz simdi polisten aman dikkat edin kizlar allah korusun yaa cana gelmesin tek de
saol tsk ederim canım :))) sen yıne de bi gecelik al canım ne olur ne olmaz
kızlar gossip te iyiymiş doğurmamış merak etmeyin :)
Aman iyi bari çok şükür sancıları geçmiş mi?
Bence de ilk gun cok rahat ediliyor.birde sizler normal dogum dusunuyorsunuz pijamayi cikarttiginizda belden asagi cirilciplak kaliyor ne bileyim garip bir goruntu olur diye dusunuyorum tabi sadece fikrim bilmiyorum hic yasamadim :)))
haha hakkaten ne komik olur birde kollu pijama kan ter içinde kalırım artık
uyanık olanlar show tv yi izleyin hamilelik bebekle ilgili bugunkü konu :)
ayrıca ben diyorumya kimseye söylemiyorum face te falan diye okan bey hamile olduğumu o yüzden programda olmadığımı canlı yayında söyledi :) :)
Tesekkurler kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin ev batti her yeri temizlemek lazim simdi ben de bi temizlikciye soyleyeyim diyorum halilar yerler iyyy insani evden sogutuyorlar ya inanin su halimle tasinip gidesim geldi ciddi ciddi polis karakola giderken kac aylik hamilesiniz diye sordu 9 dedim ben de bu stresle her an dogurabilirim dddim :) aman cana gelmesin de tabii celincim tvyi gormus komsu ztn adMlar gotururken koca seyi battaniyemize sarmislar o da oyle gitmis dikkkat edinsiz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?