Tesekkurler kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin ev batti her yeri temizlemek lazim simdi ben de bi temizlikciye soyleyeyim diyorum halilar yerler iyyy insani evden sogutuyorlar ya inanin su halimle tasinip gidesim geldi ciddi ciddi polis karakola giderken kac aylik hamilesiniz diye sordu 9 dedim ben de bu stresle her an dogurabilirim dddim :) aman cana gelmesin de tabii celincim tvyi gormus komsu ztn adMlar gotururken koca seyi battaniyemize sarmislar o da oyle gitmis dikkkat edinsiz de
Kizlar zor bi gun gecirdim oglen arkadasima gittim ordan kuafore fln gittik derken esim aradi eve hirsiz girmis diye hemen ciktim geldim ev mahvolmus dagitmis yatak odasini fln laptop tv harddisk esimin yuzugu fln gitmis polisler molisler derken simdi bi oturdum paylasmak istedim hirsizin birini yakalamislar ben ztn evden cikarken iki kisi gordum supheli daha cocuklar yaa meger onlarmis habet bekliyrz simdi polisten aman dikkat edin kizlar allah korusun yaa cana gelmesin tek de
Gecmis olsun hepimiz dikkat etmeliyiz aslinda.tam mevsim gecisi cok onemli.mumkunse ilac kullanmayalim.asracim ne kadar inaniyorsun bitkilere ama ben sogan kurunu uygulamistim,hem gebelik icin hemde dogal antibiyotik niyetine.aylarca hic iltihap sorunu yasamamistim.tavsiye ederim cnm.
Hha ha dogru ust kapali alt acik :))) ne derler altı mantar üstü bağlar gazeli)))))
uyanık olanlar show tv yi izleyin hamilelik bebekle ilgili bugunkü konu :)
ayrıca ben diyorumya kimseye söylemiyorum face te falan diye okan bey hamile olduğumu o yüzden programda olmadığımı canlı yayında söyledi :) :)
Gunaydin kizlar.. Nasilsiniz bugun? Asrasultan cnm gecmis olsun havalar tam hastalik havasi bi de salgin herkes grip burda ödüm kopuyo benim de.
Worldof gecmis olsun cana zarar gelmesin
Duydunmu nasi oldu cnm kasilmalarin? Gecmisi okuyamiyorum pek. Ellerim düzelince tek tek bakicam artik. Celiin sen nasilsin nasil oldun?? Duygu nerelerde??
Gunaydin kizlar.. Nasilsiniz bugun? Asrasultan cnm gecmis olsun havalar tam hastalik havasi bi de salgin herkes grip burda ödüm kopuyo benim de.
Worldof gecmis olsun cana zarar gelmesin
Duydunmu nasi oldu cnm kasilmalarin? Gecmisi okuyamiyorum pek. Ellerim düzelince tek tek bakicam artik. Celiin sen nasilsin nasil oldun?? Duygu nerelerde??
kasılmalarım durulmuştu ama yine başladılar çok dinlenemiyorum ondandır.sen nasıl oldun?duygu kayınvaldesinde.celinde iyi çok şükür.kimse doğurmadı.çağlasammı bugun gidicekti doktora belki ondan doğum haberi gelebilir heyecanla bekliyoruz.
Kizlar selamlar nst sancilarim tavan yapti ama dpktor dwvam dedi kizim iyiymis teyzleri 270 0 gr olmus en azindan 3 u bekleyelim dedi
oooo maşallah çok büyümüş annesi hadi hayırlısı ilaçlara devam mı dedi şimdi
sağol canım mevsim geçişi gerçekten ne giyeceğimi bile şaşırdım
bitkilere inanıyorum canım ama soğan kürü hiç uygulamadım nasıl yapılıyor ve kokuyor mu.............
bir evladın daha var o da annesine muhtaç tabi o okulda olduğu zaman hiçbirşey yapma dinlen en azından ne yapıcan başka
bayramda da doğurmak yok ona göre tatil uzun haberimiz olmaz sonra.......
Nst de çok sancım çıktı ama ya 40-60 hep dedim doğuruyorum herAlde. Doktor dedi sıkıntı yapma gelse gelir zaten gelirse de korkma bitti kritik devrimiz dedi. Ama o da biliyo ilacı bırakırsan akşama görüşürüz diyo :) bari bu kadar geldik 3 kilo olsun dedi
Yaa evet dayanabilirsen icmeye ben her sabah aksam ölüyordum,mahvoluyordum icerken ama bana da dr. Tavsiye etmisti.hatta aynen soyle soyledi dr. Elif degil disaridan bir elif soyluyor sana oyle dusun demisti.ben tabi zaten battı balık yan going :))) deyip hayıt suyuda iciyordum,ne kadar faydali oldu bilmiyorum ama sogandan zarar gelmez sanmiyorum dr. Bile tavsiye ediyor.ibrahim saracoglunun sitesinde var tarifide tam aklimda degil olcusu ordan bak istersen birde kulupte cok kullanan var oku onlarinda cnm.
canım bende duymuştum çok faydalı olduğunu ama gebe kaldığını düşündüğün zaman içmemen gerekir sanırım.bak araştır nasıl yapılıyo ne zaman kullanılıyo.kk da vardır.dikkatli uygulamak lazım.bende normalde yemem şimdi çorbayla falan soğan yiyesim var hep.canım hep birşeyler yemek istiyo iştahım çok açıldı.
Kizlar selamlar nst sancilarim tavan yapti ama dpktor dwvam dedi kizim iyiymis teyzleri 270 0 gr olmus en azindan 3 u bekleyelim dedi
Nst de çok sancım çıktı ama ya 40-60 hep dedim doğuruyorum herAlde. Doktor dedi sıkıntı yapma gelse gelir zaten gelirse de korkma bitti kritik devrimiz dedi. Ama o da biliyo ilacı bırakırsan akşama görüşürüz diyo :) bari bu kadar geldik 3 kilo olsun dedi
sağolasın canım bende seni soracaktım nasıl oldun diye umarım daha iyisindir pansuman filan yapıyorlar mı
senin daha doğuma var erken doğurmakyokkk Allahin izniyle o zamana kadar iyileşeceksinn
kasılmalarım durulmuştu ama yine başladılar çok dinlenemiyorum ondandır.sen nasıl oldun?duygu kayınvaldesinde.celinde iyi çok şükür.kimse doğurmadı.çağlasammı bugun gidicekti doktora belki ondan doğum haberi gelebilir heyecanla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?