mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım ya sen ve bebek iyi olun yeterki.bencede temizlettir sakın sen zorlama kendini.çok stresli bi gün yaşadın kolay değil.İnşallah çabuk atlatırsınız.Allah daha beterinden korusun.

çok geçmiş olsun canım inşallah eşyalarınızı geri alabilirsiniz

sağol canım mevsim geçişi gerçekten ne giyeceğimi bile şaşırdım
bitkilere inanıyorum canım ama soğan kürü hiç uygulamadım nasıl yapılıyor ve kokuyor mu.............

Son düzenleme:

waww jest yapmış sana bu kadar düşündüğüne göre birkaç aya alırlar sen arayı soğutma sıcak tut

Gunaydin kizlar.. Nasilsiniz bugun? Asrasultan cnm gecmis olsun havalar tam hastalik havasi bi de salgin herkes grip burda ödüm kopuyo benim de.
Worldof gecmis olsun cana zarar gelmesin
Duydunmu nasi oldu cnm kasilmalarin? Gecmisi okuyamiyorum pek. Ellerim düzelince tek tek bakicam artik. Celiin sen nasilsin nasil oldun?? Duygu nerelerde??

kasılmalarım durulmuştu ama yine başladılar çok dinlenemiyorum ondandır.sen nasıl oldun?duygu kayınvaldesinde.celinde iyi çok şükür.kimse doğurmadı.çağlasammı bugun gidicekti doktora belki ondan doğum haberi gelebilir heyecanla bekliyoruz.

Kizlar selamlar nst sancilarim tavan yapti ama dpktor dwvam dedi kizim iyiymis teyzleri 270 0 gr olmus en azindan 3 u bekleyelim dedi

sağolasın canım bende seni soracaktım nasıl oldun diye umarım daha iyisindir pansuman filan yapıyorlar mı
senin daha doğuma var erken doğurmak yokkk Allahin izniyle o zamana kadar iyileşeceksinn

bir evladın daha var o da annesine muhtaç tabi o okulda olduğu zaman hiçbirşey yapma dinlen en azından ne yapıcan başka
bayramda da doğurmak yok ona göre tatil uzun haberimiz olmaz sonra.......

sağol canım mevsim geçişi gerçekten ne giyeceğimi bile şaşırdım
bitkilere inanıyorum canım ama soğan kürü hiç uygulamadım nasıl yapılıyor ve kokuyor mu.............

Yaa evet dayanabilirsen icmeye ben her sabah aksam ölüyordum,mahvoluyordum icerken ama bana da dr. Tavsiye etmisti.hatta aynen soyle soyledi dr. Elif degil disaridan bir elif soyluyor sana oyle dusun demisti.ben tabi zaten battı balık yan going :))) deyip hayıt suyuda iciyordum,ne kadar faydali oldu bilmiyorum ama sogandan zarar gelmez sanmiyorum dr. Bile tavsiye ediyor.ibrahim saracoglunun sitesinde var tarifide tam aklimda degil olcusu ordan bak istersen birde kulupte cok kullanan var oku onlarinda cnm.

Nst de çok sancım çıktı ama ya 40-60 hep dedim doğuruyorum herAlde. Doktor dedi sıkıntı yapma gelse gelir zaten gelirse de korkma bitti kritik devrimiz dedi. Ama o da biliyo ilacı bırakırsan akşama görüşürüz diyo :) bari bu kadar geldik 3 kilo olsun dedi

bir evladın daha var o da annesine muhtaç tabi o okulda olduğu zaman hiçbirşey yapma dinlen en azından ne yapıcan başka
bayramda da doğurmak yok ona göre tatil uzun haberimiz olmaz sonra.......

o benim herşeyim bi tanecik kuzum.ona senin yerin ayrı ilk göz ağrımsın dediğimde sus kardeşim duyar üzülür diyo aynı sev diyo.çok iyi bir abi olucak benim oğlum. ona kıyamadığımdan ben götürüyorum okula çantayı paylaşıp taşıyoruz.çünkü komşudan yada arkadaşımdan rica ettiğimde götürüyorlar ama kendi taşımak zorunda kalıyor çantasını çünkü arkadaşımda hamile onada kıyamıyorum.komşuda yaşlı kendi torununkini anca taşıyor.arada babanesi dedesi alırsa tabi onlar kapıya kadar sağolsunlar taşıyolar.

çok sevindim canım maşallah.ilaca devam.hadi biraz daha dayan haftaya gelsin güzel kızın :)
demekki bende bırakınca yani 36.hafta bitince doğurucam ama benim biraz daha tutmam lazım 2 kasımda kaynımın düğünü var :)

canım bende duymuştum çok faydalı olduğunu ama gebe kaldığını düşündüğün zaman içmemen gerekir sanırım.bak araştır nasıl yapılıyo ne zaman kullanılıyo.kk da vardır.dikkatli uygulamak lazım.bende normalde yemem şimdi çorbayla falan soğan yiyesim var hep.canım hep birşeyler yemek istiyo iştahım çok açıldı.

celin senin yorumuna yazmışım ama asrasultana yazdım yukardaki yazıyı :) yanlış anlaşılmasın :)

Maşallah kilosuna,artık korkma Allah ın izniyle kuveze girmez kuzucuğun..kız çocukları gelişimini erken tamamlıyormuş..birazdaha sabır kızlar..

sağolasın canım bende seni soracaktım nasıl oldun diye umarım daha iyisindir pansuman filan yapıyorlar mı
senin daha doğuma var erken doğurmak yokkk Allahin izniyle o zamana kadar iyileşeceksinn

Ellerimi actiklari icin pansumani kendim yapiyorum gunde 2 kez resmen ayilip ayilip bayiliorum. İcim dayanmiyo ama mecburum. Yavas yavas kullanicakmisim ellerimi ama kiviramiyorum ki kazik gibi oldu derilerim resmen tahta gibi soyulan yerler zonkluyo asagi indiremiyorum ama buna da sukur. Her gece dua ediyorum mucize olsa uyandigimda diye.. Doguma var da plasentamiz kireclenmis canim yaa doktorumyz da umursuz icim icimi yio. Bayram tatili girmeden baska dra gitsem mi diye dusunuyorum..

Ben de 1 haftadir oturmaktan bunaldim artik. Hicbisey yapmadan oturuyorum anca tv hazirlik da yapmadimm bebek dogmaya kalksa ortada hicbiseyi yok hazir.. Dikkat et kendine de dugunu atlat bari:) her buldugun firsatta uzan. Ben son zamanlarimda hareketsiz kaldim heralde normal dogum hayal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…