mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
aman allahım maşaallahhhhhh alipeğinde kızı çok güzell kocaman yaptık bebelerii vallahiii maşaallhhh

çok geçmiş olsun canımmm yaaaa Allah yardımcın olsun canım şifa versin

hahahhaa bende gerile gerile yatmayı yüz üstü uyumayı merdivenlerden koşarak inmeyi nefesimi almayı özledim yaaaaaaaaaaaaaa

Kizlar az once guzel bi haber aldim ablam da hamileymis :) istiyorlardi ne zamandir zaten daha cok yeni
gözünüz aydın canımmmm ne güzelll rabbim bizlerede teyze olmayı nasip etsin hayırlısıylaaa daha benim bacım bekar
canım ben mağazadan aldım netten hiç alışveriş yapmadım
dur kız daha birini doğurmadan hayırlısı canım sen fazla durmucan belli oldu

sıra bende şimdi sonrasına bakarız artık
hahahah durmucam hele diyarbakırda olursam bi sene bekler 2. yi doğururum özgür bey gibi bi doktor bulmuşken.
canım çok geçmiş olsun ben bugün geldim kayınvalidemden yeni gördüm
bugün geldimmmmmmmmmmm kızlar bu arada eşimde geldiiiiiiii artık ankara olmazsa diyarbakıra gitcem bakalım
geldimmm geldimmm eşimde geldii ohhh birde mekanımız belli olsaydı süper olcaktı
canım geçmiş olsun cana gelmesinde allah korumuş yinede
geldimmmmmmmmm burdayımmmmmmm inanın nasıl özledim sizleri kızlar bu arada benimde sancılarım başladı azar azar ayın 10 unda kontrol var bakalım

Yaa kızlar canım öyle ilginç bişey istiyo ki çaresi yok halls diye bi şeker vardı onun mor olanı böğürtlenli nasıl canım istiyo ama artık öyle bi şeker yıok

Büyük ihtimal bayramda gelcek gibi dedi doktor teyze adını da Bayram koyacakmış göbeğini keserken. ama hocam benimki kız dedim olsun benim bayramımı bölerse öyle olur diyo :)

merhaba kızlar bende hamileliğimin 30. haftasındayım.oğlum olacak inş sağlıkla sıhhatle bebeklerımızı kucagımıza alalım
hayırlı olsun canım aminnn inşaallahh...

Yaa kızlar canım öyle ilginç bişey istiyo ki çaresi yok halls diye bi şeker vardı onun mor olanı böğürtlenli nasıl canım istiyo ama artık öyle bi şeker yıok
halls nasıl bişeydi kız şu yumu yum lar olmasın diyorken google amcaya sordum gördüm bizim burda bi bakkal var böle eski türden şekerler çikolatalar bulunuyor canım senin için sorcam bende mandalina delisi olmuş durumdayım anlamadım öyle bi yiyorumki ekşiymiş tatlıymış hiç önemli değil yeterki mandalina olsun

Böyle kare bi şekerdi ya :) ben mandalina falan ekşi şeyler hiç yiyemiyorum halbuki ye ekşiyi doğur Ayşe'yi diye bi geyik var ama :)

Ben iyiyim bu aralar ama cihazim bozulmus bazen ondan yanlis olcuyormus 10 birim ksdar ama ben kendimi artik taniyorum.yukseldiginde de dustugunde anliyorum surda son zamanlar artik cok sukur insallah biter gider.senin yaralarin nasil oldu?

Duygu gecenlerde bir foto eklemisti en son Facebook'a. Tam bir gün masasi yapmislardi.pastalar,borekler,coreklerrr... gayet iyi gorunuyordu yuzu cok guzel dolgunlasmisti :) masallah.kiziyla gider gunlere artik :))) keyfi yerindeydi daha kimse dogurmadi simdilik ))

celin senin yorumuna yazmışım ama asrasultana yazdım yukardaki yazıyı :) yanlış anlaşılmasın :)

Anladim cnmm zaten ona yazdigini :) zaten adetin 7. Gunu baslayip 15 gun yapiliyor cok arastirdim bende 21.gunde bitmis oluyor.ben onu yaptigim ay gebe kalmisim zaten 21.gunden sonra bebek rahme tutundugu icin engellemiyor.ben onu yaparken hamile kaldigim icin son adet tarihim kuru uygulamadan 6 gun once :)))) ama sunuda eklemek lazim benim hamile kalmadan 1 ay oncesine kadar tuplerim tikaliydi actilar ve esim de yaklasik 20 gun oncesi varikosel ameliyati olmustu.ustunede sogan kurunu uyguladim karisti benimki birbirine :)))

Böyle kare bi şekerdi ya :) ben mandalina falan ekşi şeyler hiç yiyemiyorum halbuki ye ekşiyi doğur Ayşe'yi diye bi geyik var ama :)
benimde canım ekşi hiç istemiyor tatlı delisi oldum şuanki mandalinalar ekşi ya hiç umursamadan yiyorum onu dedim yeterki mandalina olsun
tatlımm gelince birliktede yaparız fotodaki pembeli kayınvalidem hemen yanındaki yeşillide kendi annem kayınvalidemin günü vardı canım ne istediyse yaptırdım hahahhaha hiç sorma eşim geldi ya diyorki suratın öyle bi şişmişki koca gözlerin küçücük kalmış

işte lohusa tacım

Eklentiler

• $1368837_10201266930767565_832735279_n.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 39

Evet cnm korkma neyse ki atlattik kritik devreyi kizinin kilosu da gayet iyi masallah 3e bisicik kalmamis hizli aliyorlar zaten ee artk kucagina almaso kaldi ins :) bayram sekeri olcak size heralde annesii :))

Gunaydinlaarrr...kizlar ben dun naptimm :) utaniyorum amaa soylicem evde kanepeye uzanmistim azcik esim de evdeydi disari cikcaz kaldirdi beni sonra bi sanci girdi oturdugum yerde hicbi sey yapamadim esim de yanimda "sanirim altima yapiyorumm" dedim :))) aman allahim cok utanc vericiydi ama hic boyle olmamisti esim de oylece bakakaldi sonra hem agliyorum hem guluyorum bi garip oldum su.hirsizlik olayindan sonra da hassaslastim ztn iyice sonra aklima geldii ya o bebegin suyuysa dedim netten baktim olabolirmis de aksama esimle acile gittik ilk defa devlete gittim zubeyde hanima ve hic memnun kalmafim allah dusurmesin altini cikar gec dedi hmsire ne bileyim ben oyle bakacaklarini ztn tirsiyorum o kontrolden ofaya gectim ama cikarmadim dr geldi azarladi gitti sinir olfum ya sonra muayene etti iki parmagiyla cok canim yandi ama ya ordan ultrasona ordan nstye aldilar sancilar iyiydi 20 30 arasi bi 20 dk bekledm gonderdiler ben de anca o kadar tahammul edebilirdm oraya ztn eve geldigimizde saat 1 olmustu ama anlafim kiii su degilmis o ohh dedim ama esimin dilinden kurtulamadim bi :))) takilip duruyor cok normalmis ama bu araar karnim da asagiya indi bllli oluyor baski yapiyr sanirim k.bakmayin kizlar uzun oldu baya. Sabah sabah:))

okurken korktum suyunmu geldi diye çok şükür değilmiş.sancında pek yokmuş sevindim.eşine malzeme çıktı :)evet baskı hissinden sık gidiyoruz tuvalete.hele akşamları bu gece doğurucam moduna giriyorum hareketlendikçe bebek aşağı gidiyor sanki.
devlet hastaneleri öyle malesef.ben ilk oğlumu da kasımda doğurdum.25 ekimdi özeldeki doktorum beni yeni mahalle doğumevine nst için yolladı.akşamdı aynen senin gibi banada alttan ebe olucak kadın baktı.biz alışmısız güzel muameleye özellerde ama ordakiler ayı resmen.sonra yukarı doğumhaneye yolladılar neler gördüm neler.kadın bağırıyo bebek geliyo diye kendi kendine doğurdu yanında yatan doktorlara seslendi bebek doğdu diye bu sefer 4 5 doktor geldiler gözün aydın kızın oldu senin gibi kara oldu dediler.çok kolay evdede doğururdu :) ama ya bebek düşse yada başka bir komplikasyon olsaydı.orda 2 kız vardı hasta bakıcıydılar sanırım bana ne dediler biliyomusun sen burda mı doğum yapıcaksın?tabi ordan çıktım dışarı eşim kızkardeşim beni bekliyordu.ben burda doğurmam dedim.ve doktorumu anında değiştirdim.19 kasımda sezeryanla doğum yaptım 41.haftada hemde :)oğlumu doğurtan doktoruma gidiyorum yine ve çok memnunum.

sabah tam rüyamın ortasında eşimin telefonu çalınca uyandım.rüyamda oğlumla birlikte güya ders yapıyomuşuz ama derse bakın kartondan tülden kelebek gibi süslü birşeyler yapıyorum sizin isimler yazıyo üstlerinde bakalım hangisi eksik diyorum tam bakıcaz ilk çağlasmmı yazıyo rengide morlu pembeli birşeydi ay diyorum fotoğraflarını çekip yollıyım :) sonra uyandım.bide gerçekten akşam etkinlik vardı yaptım renkli kartonlarla uğraşmıştım.ödev ağır geldi heralde rüyama kadar girdi.birde sizler aklımdasınız :) ama ilkinde çağlasammının olması ? sanırım ilk prenses gelicek yakında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…