- 26 Mart 2013
- 1.154
- 76
- 93
aman allahım maşaallahhhhhh alipeğinde kızı çok güzell kocaman yaptık bebelerii vallahiii maşaallhhhselam kızlarr :) umarım herkes iyidir. dün doktora gittik, cadı kızımı gördük, maşAllah iyimişEki Görüntüle 813460 Eki Görüntüle 813461 Eki Görüntüle 813462 Eki Görüntüle 813456 bol bol poz verdi bizee 1902 gr olmuş az biraz sancımda var ama geçiyor Allahtan. sizler nasılsınız ?
çok geçmiş olsun canımmm yaaaa Allah yardımcın olsun canım şifa versinKizlar kizartma yaparken kizartma tenceresi dun uzerime dokuldu ellerim yandi ciddi drecede. Nolur dua edin cabuk iyilessin. Bileklerme kadar bantli su an ellerim. Tek basparmak ucum acik size oyle yaZdm. Ne yemek yiyebiliyorum ne bisey yapabiliyorum. Dun acidan ölmek istedimkizlar cok dilkkat edin allah kimseye vermesin allah boyle aci. Dun serum falan aldim surulen ilaclar bebege zararli ama yapicak hicbiseymiz yoktu ( nolur bize dua edin. Insallah burusmamistie derilerim kotu durumda dediler ama acidan bakamadim. pansymanim yarin dualarinizi eksik etmeyin bizden.
Kızlarrrrrr boş boş yatmaktan bişey geldi aklıma. Şu hamilelik sürecinde en çok neleri özlediniz????
Bennnnnn
1- saçımı boyatmayı çok özledim. Bazen diyorum sezeryanda bebek çıktıktan sonra doktor dikerken bi taraftan da kuaför boyasa
2- sigara içmeyi özledim. Günde bi paket içerken hamileliğimi öğrendiğim gün paketi kırdım bi daha da içmedim. Eşimle evliliğimizdeki en büyük tartışma sebebimizdi o içmez hep kaçak göçek içiyodum. Ama emzirirken de kıyamam artık yavruma.
3- bi deeee kocamı özledim
hahahhaa bende gerile gerile yatmayı yüz üstü uyumayı merdivenlerden koşarak inmeyi nefesimi almayı özledim yaaaaaaaaaaaaaa1.bitter cikilota yemeyi ozledim hem de coooook :)
2.uzakta olduklarindan anne, babami ve kizkardesimi ozledim.
3.corabimi tek basima giymeyi ozledim.
4.hayvanlari sevmeyi ozledim.
5.telefonla arkadaslarimla saatlerce sohbet etmeyi ozledim.
6.yuzustu yatmayi ozledim
gözünüz aydın canımmmm ne güzelll rabbim bizlerede teyze olmayı nasip etsin hayırlısıylaaa daha benim bacım bekarKizlar az once guzel bi haber aldim ablam da hamileymis :) istiyorlardi ne zamandir zaten daha cok yeni
canım ben mağazadan aldım netten hiç alışveriş yapmadımkızlaaaar ben kızımın beşiğine göre yatak koruyuculu uyku seti bulamıyorum ya hepsi çok küçük bildiğiniz bi site var mı benimki büyüyebilen beşiklerden içi 70 e 140arıyorum ama yok belki aranızda bu ölçülerde yatağı olan vardır nerden aldınız bi yardımcı olun nolur bana.
hahahah durmucam hele diyarbakırda olursam bi sene bekler 2. yi doğururum özgür bey gibi bi doktor bulmuşken.dur kız daha birini doğurmadanhayırlısı canım sen fazla durmucan belli oldu
sıra bende şimdi sonrasına bakarız artık
canım çok geçmiş olsun ben bugün geldim kayınvalidemden yeni gördümNoluyor bizlere anlamadim benide hastaneye aldilar dun ve bugun ozellikle kan sekerim cok yuksekti insulun doz arttimina ictigim limonlu suya tarcina ragmen dusmedi.simdi hastanedeyim 10 da ogunu yiyip igne vurulup ne kadar yukseldigini kontrol edecekler yatiyorumm yaa(( korkuyorum son haftalar zaten
bugün geldimmmmmmmmmmm kızlar bu arada eşimde geldiiiiiiiiValla bilmiyorum burası bugün terkedilmiş gibiydi. Worldof misafir ağırlıyo, duygu32 kaynanasıyla mutlu Mesut :) , celin ya doktorda ya avm de, sen oğlunla meşgulsün, diğerleri de geziyorlardır diye düşündüm. Ben hep yatıyorum zaten değişik bi aktivite olarak da tuvalete gidiyorum :)
geldimmm geldimmm eşimde geldii ohhh birde mekanımız belli olsaydı süper olcaktıAliipek maşallah kızına :)
asrasultan geçmiş olsun canım.bazen gebelik başındada böyle bir kırıklık olabiliyo inşallah sağlıkla gelsin bebişin en kısa zamanda.
çağlasammı bende seninle senin gününü sayıyorum valla hayırlısı yarın mutlaka hemen yaz ona göre merakta bırakma bizi.
celincim temizliğin hayırlı olsun.insan nasılda rahatlıyor dimi.şimdi otur keyfine bak.sen ne zaman gidiceksin doktora bayramdan önce gidersin gidersin bakalım tarih verir belki.darısı başımıza benimde halılar yıkamada bayramdan sonra bizdede büyük temizlik olucak.
duygu nerelerdesin hala kayınvaldendemisin?
gossip sesin çıkmıyor doğurmadın dimi öyle olsa face ten heralde bir şekilde görürdük ben sana ordan mesaj atıyım merak ettim seni.
canım geçmiş olsun cana gelmesinde allah korumuş yinedeKizlar zor bi gun gecirdim oglen arkadasima gittim ordan kuafore fln gittik derken esim aradi eve hirsiz girmis diye hemen ciktim geldim ev mahvolmus dagitmis yatak odasini fln laptop tv harddisk esimin yuzugu fln gitmis polisler molisler derken simdi bi oturdum paylasmak istedim hirsizin birini yakalamislar ben ztn evden cikarken iki kisi gordum supheli daha cocuklar yaa meger onlarmis habet bekliyrz simdi polisten aman dikkat edin kizlar allah korusun yaa cana gelmesin tek de
geldimmmmmmmmm burdayımmmmmmm inanın nasıl özledim sizleri kızlar bu arada benimde sancılarım başladı azar azar ayın 10 unda kontrol var bakalımGunaydin kizlar.. Nasilsiniz bugun? Asrasultan cnm gecmis olsun havalar tam hastalik havasi bi de salgin herkes grip burda ödüm kopuyo benim de.
Worldof gecmis olsun cana zarar gelmesin
Duydunmu nasi oldu cnm kasilmalarin? Gecmisi okuyamiyorum pek. Ellerim düzelince tek tek bakicam artik. Celiin sen nasilsin nasil oldun?? Duygu nerelerde??