Gunaydinlaarrr...kizlar ben dun naptimm :) utaniyorum amaa soylicem evde kanepeye uzanmistim azcik esim de evdeydi disari cikcaz kaldirdi beni sonra bi sanci girdi oturdugum yerde hicbi sey yapamadim esim de yanimda "sanirim altima yapiyorumm" dedim :))) aman allahim cok utanc vericiydi ama hic boyle olmamisti esim de oylece bakakaldi sonra hem agliyorum hem guluyorum bi garip oldum su.hirsizlik olayindan sonra da hassaslastim ztn iyice sonra aklima geldii ya o bebegin suyuysa dedim netten baktim olabolirmis de aksama esimle acile gittik ilk defa devlete gittim zubeyde hanima ve hic memnun kalmafim allah dusurmesin altini cikar gec dedi hmsire ne bileyim ben oyle bakacaklarini ztn tirsiyorum o kontrolden ofaya gectim ama cikarmadim dr geldi azarladi gitti sinir olfum ya sonra muayene etti iki parmagiyla cok canim yandi ama ya ordan ultrasona ordan nstye aldilar sancilar iyiydi 20 30 arasi bi 20 dk bekledm gonderdiler ben de anca o kadar tahammul edebilirdm oraya ztn eve geldigimizde saat 1 olmustu ama anlafim kiii su degilmis o ohh dedim ama esimin dilinden kurtulamadim bi :))) takilip duruyor cok normalmis ama bu araar karnim da asagiya indi bllli oluyor baski yapiyr sanirim k.bakmayin kizlar uzun oldu baya. Sabah sabah:))
Çok şükür kızıma evet canım ilaçlara devam. Şu haftaya Çarşamba falan olsun oh dicem ya artık gel kızım gel dicem :)
o benim herşeyim bi tanecik kuzum.ona senin yerin ayrı ilk göz ağrımsın dediğimde sus kardeşim duyar üzülür diyo aynı sev diyo.çok iyi bir abi olucak benim oğlum. ona kıyamadığımdan ben götürüyorum okula çantayı paylaşıp taşıyoruz.çünkü komşudan yada arkadaşımdan rica ettiğimde götürüyorlar ama kendi taşımak zorunda kalıyor çantasını çünkü arkadaşımda hamile onada kıyamıyorum.komşuda yaşlı kendi torununkini anca taşıyor.arada babanesi dedesi alırsa tabi onlar kapıya kadar sağolsunlar taşıyolar.
çok sevindim canım maşallah.ilaca devam.hadi biraz daha dayan haftaya gelsin güzel kızın :)
demekki bende bırakınca yani 36.hafta bitince doğurucam ama benim biraz daha tutmam lazım 2 kasımda kaynımın düğünü var :)
celin senin yorumuna yazmışım ama asrasultana yazdım yukardaki yazıyı :) yanlış anlaşılmasın :)
Ellerimi actiklari icin pansumani kendim yapiyorum gunde 2 kez resmen ayilip ayilip bayiliorum. İcim dayanmiyo ama mecburum. Yavas yavas kullanicakmisim ellerimi ama kiviramiyorum ki kazik gibi oldu derilerim resmen tahta gibisoyulan yerler zonkluyo asagi indiremiyorum ama buna da sukur. Her gece dua ediyorum mucize olsa uyandigimda diye.. Doguma var da plasentamiz kireclenmis canim yaa doktorumyz da umursuz icim icimi yio. Bayram tatili girmeden baska dra gitsem mi diye dusunuyorum..
Ben de 1 haftadir oturmaktan bunaldim artik. Hicbisey yapmadan oturuyorum anca tvhazirlik da yapmadimm bebek dogmaya kalksa ortada hicbiseyi yok hazir.. Dikkat et kendine de dugunu atlat bari:) her buldugun firsatta uzan. Ben son zamanlarimda hareketsiz kaldim heralde normal dogum hayal oldu.
benimde canım ekşi hiç istemiyor tatlı delisi oldum şuanki mandalinalar ekşi ya hiç umursamadan yiyorum onu dedim yeterki mandalina olsun
tatlımm gelince birliktede yaparız fotodaki pembeli kayınvalidem hemen yanındaki yeşillide kendi annem kayınvalidemin günü vardı canım ne istediyse yaptırdımhahahhaha hiç sorma eşim geldi ya diyorki suratın öyle bi şişmişki koca gözlerin küçücük kalmış
işte lohusa tacım
Gunaydinlaarrr...kizlar ben dun naptimm :) utaniyorum amaa soylicem evde kanepeye uzanmistim azcik esim de evdeydi disari cikcaz kaldirdi beni sonra bi sanci girdi oturdugum yerde hicbi sey yapamadim esim de yanimda "sanirim altima yapiyorumm" dedim :))) aman allahim cok utanc vericiydi ama hic boyle olmamisti esim de oylece bakakaldi sonra hem agliyorum hem guluyorum bi garip oldum su.hirsizlik olayindan sonra da hassaslastim ztn iyice sonra aklima geldii ya o bebegin suyuysa dedim netten baktim olabolirmis de aksama esimle acile gittik ilk defa devlete gittim zubeyde hanima ve hic memnun kalmafim allah dusurmesin altini cikar gec dedi hmsire ne bileyim ben oyle bakacaklarini ztn tirsiyorum o kontrolden ofaya gectim ama cikarmadim dr geldi azarladi gitti sinir olfum ya sonra muayene etti iki parmagiyla cok canim yandi ama ya ordan ultrasona ordan nstye aldilar sancilar iyiydi 20 30 arasi bi 20 dk bekledm gonderdiler ben de anca o kadar tahammul edebilirdm oraya ztn eve geldigimizde saat 1 olmustu ama anlafim kiii su degilmis o ohh dedim ama esimin dilinden kurtulamadim bi :))) takilip duruyor cok normalmis ama bu araar karnim da asagiya indi bllli oluyor baski yapiyr sanirim k.bakmayin kizlar uzun oldu baya. Sabah sabah:))
sabah tam rüyamın ortasında eşimin telefonu çalınca uyandım.rüyamda oğlumla birlikte güya ders yapıyomuşuz ama derse bakın kartondan tülden kelebek gibi süslü birşeyler yapıyorum sizin isimler yazıyo üstlerinde bakalım hangisi eksik diyorum tam bakıcaz ilk çağlasmmı yazıyo rengide morlu pembeli birşeydi ay diyorum fotoğraflarını çekip yollıyım :) sonra uyandım.bide gerçekten akşam etkinlik vardı yaptım renkli kartonlarla uğraşmıştım.ödev ağır geldi heralde rüyama kadar girdi.birde sizler aklımdasınız :) ama ilkinde çağlasammının olması ? sanırım ilk prenses gelicek yakında :)
sabah tam rüyamın ortasında eşimin telefonu çalınca uyandım.rüyamda oğlumla birlikte güya ders yapıyomuşuz ama derse bakın kartondan tülden kelebek gibi süslü birşeyler yapıyorum sizin isimler yazıyo üstlerinde bakalım hangisi eksik diyorum tam bakıcaz ilk çağlasmmı yazıyo rengide morlu pembeli birşeydi ay diyorum fotoğraflarını çekip yollıyım :) sonra uyandım.bide gerçekten akşam etkinlik vardı yaptım renkli kartonlarla uğraşmıştım.ödev ağır geldi heralde rüyama kadar girdi.birde sizler aklımdasınız :) ama ilkinde çağlasammının olması ? sanırım ilk prenses gelicek yakında :)
hayır olsun canım başkası sürpriz yapmazsa bakalım neşemiz gelecekk
Öff rezil gerçekten sami ulusta yaptıkları aklıma geldi bana. Nasıl insanlar anlamıyorum. Yapılan muameleyi de geçtim de eğer sami ulusta benim tanıdığım doktor olmasaydı bebeğimi 31. Haftada alacaklardı sezeryanla sırf biraz sancı var diye. Gerçekten çok sinir bozucu.
paylaştığım bir hikaye vardı burda okumuşmuydun bilmiyorum en azından sen bilinçliymişsin geçmiş olsun
kız suyum geldi doğuruyorum deyip milleti ayaklandırmıştı sonra su olmadığını anlaşılmıştı
çıkınca hastanede atıştırırken eşinin babası kıza "sen doğurmuyor muydun" deyince eşi de "yok baba ya altına işemiş bizi kandırıyo" demişti
Allah parası olmayıp devlete düşenlere yardım etsinn
Gunaydin guzel anneler. Bugun moralim bozuk uyandim. Esim nobette artik yarin oglen gelir. Ben tek basima karnimi bi sekilde doyurmam lazim. Hala iyilesemedim ben ne zaman iyilesicemeski derim gibi olmicak biliorm hergun gectikce umutlarim bitiyo nedense dun gece hickira hickira agladim bu sefer burnum patladi. Cok zor gunler geciriyorum (( keske uyansam da ruyaymis diyebilseydim keskee
Aman da pek sevimli bunlar esila nın annesi :)
cok tatlı gule gule takın cnm
teşekkürler kızlarrr inşallah hayırlısıyla takmayı nasip etsin rabbim bol bol foto koyarız teyzesiyleeeOy oy oyy annesi cok guzellermis gule gule takin :)
utanılcak bişi yok canım inan bazen bende yapacak gibi oluyorum çok sık geliyor zaten birde hep ıslaklık oluyor ayın 10 unda kontrole gittiğimde sorucam bakalım en azından suyun değilmiş şükür canımGunaydinlaarrr...kizlar ben dun naptimm :) utaniyorum amaa soylicem evde kanepeye uzanmistim azcik esim de evdeydi disari cikcaz kaldirdi beni sonra bi sanci girdi oturdugum yerde hicbi sey yapamadim esim de yanimda "sanirim altima yapiyorumm" dedim :))) aman allahim cok utanc vericiydi ama hic boyle olmamisti esim de oylece bakakaldi sonra hem agliyorum hem guluyorum bi garip oldum su.hirsizlik olayindan sonra da hassaslastim ztn iyice sonra aklima geldii ya o bebegin suyuysa dedim netten baktim olabolirmis de aksama esimle acile gittik ilk defa devlete gittim zubeyde hanima ve hic memnun kalmafim allah dusurmesin altini cikar gec dedi hmsire ne bileyim ben oyle bakacaklarini ztn tirsiyorum o kontrolden ofaya gectim ama cikarmadim dr geldi azarladi gitti sinir olfum ya sonra muayene etti iki parmagiyla cok canim yandi ama ya ordan ultrasona ordan nstye aldilar sancilar iyiydi 20 30 arasi bi 20 dk bekledm gonderdiler ben de anca o kadar tahammul edebilirdm oraya ztn eve geldigimizde saat 1 olmustu ama anlafim kiii su degilmis o ohh dedim ama esimin dilinden kurtulamadim bi :))) takilip duruyor cok normalmis ama bu araar karnim da asagiya indi bllli oluyor baski yapiyr sanirim k.bakmayin kizlar uzun oldu baya. Sabah sabah:))
ama benim face im yok göremiyorum bize de yükle banane bananeeeeeeee
tamm canım burayada yükleriz fotolarıay ay bayıldım takınca da görürüz artık teyzeyle beraberrr
bak biri daha görürse zaten sen doğurmuş olucaksın ona göreAnammmm :18: duygu da görmüş sen de ben bu yoğun talebin üstüne çok geçmez doğururumsıkıldım zaten 3 kilo olsun "hadi annem çıkıyoruz" dicem
canım çok geçmiş olsun sıkma canını allah şifa versin sıkma kendini tamam mıGunaydin guzel anneler. Bugun moralim bozuk uyandim. Esim nobette artik yarin oglen gelir. Ben tek basima karnimi bi sekilde doyurmam lazim. Hala iyilesemedim ben ne zaman iyilesicemeski derim gibi olmicak biliorm hergun gectikce umutlarim bitiyo nedense dun gece hickira hickira agladim bu sefer burnum patladi. Cok zor gunler geciriyorum (( keske uyansam da ruyaymis diyebilseydim keskee
Yaa ben niye goremiyom fotolariteşekkürler kızlarrr inşallah hayırlısıyla takmayı nasip etsin rabbim bol bol foto koyarız teyzesiyleee
telden girdiğin için olabilir canım sonra pc den girer bakarsınYaa ben niye goremiyom fotolari(( acilmiyor eklenmis resmin on izlemesi diyor.telden girdiğim icin mi acaba?
telden girdiğin için olabilir canım sonra pc den girer bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?