mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Dogrudur olabilir cnm nolacak utanma dedigin gibi son haftalarda olagan seylermis bunlar.bende bazen o kadar sıkısıyorum ki adim atamiyorum tuvalete giderken zor yetisiyorum,bakiyorum ya bu kadarmiymis beni sıkıstiran idrar diye dusunuyorum.bebiklerde hakli napsinlar kafa asagi yer cekimine direnmeye calisiyorlar :))) o elle muayenenin cok can yakici bise oldugunu duymustum,devlete zaten guvenim yok.kimbilir acımadan nasıl muayene etmislerdir.gecmis olsun cnm tekrardan.bu arada sabahlari kimin ilk yazdigini gorsem ahhaaaa biri dogurmaya gidiyor haber veriyor diyorum.bir karikatur var iki koyun oturup havaya bakiyorlar biri diyorki su bulut sanki kafasi kopmus koyuna benziyor digeride diyorki ahaa kurban yaklastikca senin psikolojin bozulmaya basladi diyor :)))))kurban yaklastikca koyun psikolojisini anlatan karikaturler gibi bizim psikolojiyi cizmeye ne kalem ne zaman yeter ))))

maşallah oğluna maşallah nasıl iyi bir abi olacak bakacak kardeşine belli

yavaş yavaş düzelir merak etme dua da mucizedir biz de hep dua ediyoruz senin için
bir doktora daha görünsen için rahat eder aklında kalmaz en azından ellerin acıdığında kuzucuğunu düşün annesi Allah sabır verir inşallah

ama benim face im yok göremiyorum bize de yükle banane bananeeeeeeee

Öff rezil gerçekten sami ulusta yaptıkları aklıma geldi bana. Nasıl insanlar anlamıyorum. Yapılan muameleyi de geçtim de eğer sami ulusta benim tanıdığım doktor olmasaydı bebeğimi 31. Haftada alacaklardı sezeryanla sırf biraz sancı var diye. Gerçekten çok sinir bozucu.

paylaştığım bir hikaye vardı burda okumuşmuydun bilmiyorum en azından sen bilinçliymişsin geçmiş olsun
kız suyum geldi doğuruyorum deyip milleti ayaklandırmıştı sonra su olmadığını anlaşılmıştı
çıkınca hastanede atıştırırken eşinin babası kıza "sen doğurmuyor muydun" deyince eşi de "yok baba ya altına işemiş bizi kandırıyo" demişti

Allah parası olmayıp devlete düşenlere yardım etsinn

hayır olsun canım başkası sürpriz yapmazsa bakalım neşemiz gelecekk

Anammmm :18: duygu da görmüş sen de ben bu yoğun talebin üstüne çok geçmez doğururum sıkıldım zaten 3 kilo olsun "hadi annem çıkıyoruz" dicem

Gunaydin guzel anneler. Bugun moralim bozuk uyandim. Esim nobette artik yarin oglen gelir. Ben tek basima karnimi bi sekilde doyurmam lazim. Hala iyilesemedim ben ne zaman iyilesicem eski derim gibi olmicak biliorm hergun gectikce umutlarim bitiyo nedense dun gece hickira hickira agladim bu sefer burnum patladi. Cok zor gunler geciriyorum (( keske uyansam da ruyaymis diyebilseydim keskee

Allah dusurmesin oralara cnm oyleleri ne diue dr olur anlamiyorum insanin psikolojisini bozuyorlar daha cok

:) insan acaba diyor iste ne olur nolmaz diye korkuyorsun ay evet allah yardim etsin mecbur kalanlara

Cnm gercekten durumun cok uzucu (hem yalnizlik hem yanigin acisi hem de hic bise yapamama gercekten cok zor bir durum.insanin herseyi iste eli ayagi.saglikliyken organlarimizin degerini bilmiyoz halbuki biri eksik olsun hayatimiz mahvoluyor.yaninda kalip sana yardim edebilicek biri yokmu cnm annen kardesin ya da kayinvaliden falan doguma ne kaldi erken gelseler.esinin nobeti cok uzunmus cunku.tek kalmaman da lazim.

Aman da pek sevimli bunlar esila nın annesi :)

cok tatlı gule gule takın cnm

Oy oy oyy annesi cok guzellermis gule gule takin :)
teşekkürler kızlarrr inşallah hayırlısıyla takmayı nasip etsin rabbim bol bol foto koyarız teyzesiyleee

utanılcak bişi yok canım inan bazen bende yapacak gibi oluyorum çok sık geliyor zaten birde hep ıslaklık oluyor ayın 10 unda kontrole gittiğimde sorucam bakalım en azından suyun değilmiş şükür canım
ama benim face im yok göremiyorum bize de yükle banane bananeeeeeeee

ay ay bayıldım takınca da görürüz artık teyzeyle beraberrr
tamm canım burayada yükleriz fotoları

Anammmm :18: duygu da görmüş sen de ben bu yoğun talebin üstüne çok geçmez doğururum sıkıldım zaten 3 kilo olsun "hadi annem çıkıyoruz" dicem
bak biri daha görürse zaten sen doğurmuş olucaksın ona göre

canım çok geçmiş olsun sıkma canını allah şifa versin sıkma kendini tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…