Gunaydin guzel anneler. Bugun moralim bozuk uyandim. Esim nobette artik yarin oglen gelir. Ben tek basima karnimi bi sekilde doyurmam lazim. Hala iyilesemedim ben ne zaman iyilesicemeski derim gibi olmicak biliorm hergun gectikce umutlarim bitiyo nedense dun gece hickira hickira agladim bu sefer burnum patladi. Cok zor gunler geciriyorum (( keske uyansam da ruyaymis diyebilseydim keskee
Herkese gunaydinnnbugun de kimse dogurmadi sukur bebekler durduklari yerde beslendiler bol bol.gece bir ruya gordum kizlar etkisinden kurtulamadim sabah kalktimda.ruyamda ne alaka diceksiniz ama bal ve köpek gordum.boyle cali gibi bir suru yigilmis ince ince odunlarin en ustunde bir kopek var ama tobe yarabbim o kadar cirkin hir hayvanki siyahh kahverengi karisimi bise cok saldirgan gorunumlu urkutucu ama bise yapmiyor tepede oturuyor sadece onundede bal var bir suru ama cok guzel bir bal.banada diyorlar ki bak o bali al ye sifa olsun.cesaret edemiyorum almaya sonra biraz cesaretlenip elimi uzattigimda (korku filmi gibi oldu bu arada ) kopek hicc bise yapmiyorr.ilginc bir ruyaydi hayrolsun diyelim,paylasmak istedim yalniz bal falan gordugume gore sanirim benim kan sekerim dusmus :)))))
Doktor bayramda gelirse Bayram olacak adı dedi :) tatilini kesmenin cezasıymış :)
Gunaydin guzel anneler. Bugun moralim bozuk uyandim. Esim nobette artik yarin oglen gelir. Ben tek basima karnimi bi sekilde doyurmam lazim. Hala iyilesemedim ben ne zaman iyilesicemeski derim gibi olmicak biliorm hergun gectikce umutlarim bitiyo nedense dun gece hickira hickira agladim bu sefer burnum patladi. Cok zor gunler geciriyorum (( keske uyansam da ruyaymis diyebilseydim keskee
Herkese gunaydinnnbugun de kimse dogurmadi sukur bebekler durduklari yerde beslendiler bol bol.gece bir ruya gordum kizlar etkisinden kurtulamadim sabah kalktimda.ruyamda ne alaka diceksiniz ama bal ve köpek gordum.boyle cali gibi bir suru yigilmis ince ince odunlarin en ustunde bir kopek var ama tobe yarabbim o kadar cirkin hir hayvanki siyahh kahverengi karisimi bise cok saldirgan gorunumlu urkutucu ama bise yapmiyor tepede oturuyor sadece onundede bal var bir suru ama cok guzel bir bal.banada diyorlar ki bak o bali al ye sifa olsun.cesaret edemiyorum almaya sonra biraz cesaretlenip elimi uzattigimda (korku filmi gibi oldu bu arada ) kopek hicc bise yapmiyorr.ilginc bir ruyaydi hayrolsun diyelim,paylasmak istedim yalniz bal falan gordugume gore sanirim benim kan sekerim dusmus :)))))
sanırım öyle olmuş keşke yeseydin azıcık rüyanda birşey olmazdıki :)ama ben bu hamilelikte şuna inandımilk zamanlar bulantılarda hiçbirşey yiyemezken rüyalarımda hep birşeyler yiyodum bir keresinde hiç görmediğim bir meyve yemiştim.eşimin yengesine anlatmıştım dediki melekler yediriyo onun ilk kızında olmuş 2.cide olmamış.rüyalarımız gün içinde yaşadıklarımızla karışıyo rüyamıza saçma sapan şeyler giriyo hamilelikten olsa gerek.bende rüyamda sabaha karşı börekler çörekler yedim ama tatlıya kavuşamadım birşürü şeker doldurdum en son ceplerime :) sonra oğlumu kaybettim aradım durdum.geceki rüyamda ise yatakta altıma yapmışım güya eşimde dalga geçiyomuş bi uyandım çok sıkışmışım gerçekten.size birşey söyliyimmi lohusayken rüyalar acayip oluyor.aynı bebekten onlarcasını yan yana gördüğünüzü düşünsenize kabus :)
ahh canım yaa aklını dağıtacak bişeyler yap desem mesela bu sitedeki doğum hikayelerini okuyabilirsin bebeğini düşünürsün
ya da bir derdim var ı oku ters teper belki
ya da daha önce de söylemiştim kahkahadan boğulmam dersen "eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" u okuyabilirsin mesela
keşke yardım edecek birisi olsa sana hem evde biri olsa konuşur anlatırdın ne bileyim
zor olsa da geçecek canım herşey geçer çünkü Allah acil şifalar versin sana
sanırım öyle olmuş keşke yeseydin azıcık rüyanda birşey olmazdıki :)ama ben bu hamilelikte şuna inandımilk zamanlar bulantılarda hiçbirşey yiyemezken rüyalarımda hep birşeyler yiyodum bir keresinde hiç görmediğim bir meyve yemiştim.eşimin yengesine anlatmıştım dediki melekler yediriyo onun ilk kızında olmuş 2.cide olmamış.rüyalarımız gün içinde yaşadıklarımızla karışıyo rüyamıza saçma sapan şeyler giriyo hamilelikten olsa gerek.bende rüyamda sabaha karşı börekler çörekler yedim ama tatlıya kavuşamadım birşürü şeker doldurdum en son ceplerime :) sonra oğlumu kaybettim aradım durdum.geceki rüyamda ise yatakta altıma yapmışım güya eşimde dalga geçiyomuş bi uyandım çok sıkışmışım gerçekten.size birşey söyliyimmi lohusayken rüyalar acayip oluyor.aynı bebekten onlarcasını yan yana gördüğünüzü düşünsenize kabus :)
Asracim benim okul sütünü okusun 1 gun yeter dimi oyalamaya dimi))))))
aminn canım vallahi maşaallahh hepimizeeeeeherkeze iyi hafta sonları.sancısız acısız mutlu günler olsun inşallah.Allah çileklimilksahe arkadaşımıza acil şifa versin.bir an önce geçsin elleri.helede hamileyken böyle birşeyin olması çok üzücü insan zaten fena halde duygusal oluyor canım inşallah sağlığına kavuşucaksın.
bana günler çabuk geçmeye başladı okul açıldığından beri.öyle böyle derken çok şükür 33 haftalık oldum.ilaç sayesinde bugünlere geldik.tabi bilmiyorum içmesem doğurmuş olurmuydum anca Allah bilir.çok şükür halimize.maşallah topiğimizdeki herkeze hepimiz bebişlerimizi sağsalim alıcaz Allahın izniyle.
bugün misafir gelicek bana hiçbirşey yapma dediler o yüzden fazla birşey yapmadım birazdan tatlı yapıcam.sonra oğlumu kursa götürücem.anca dün biraz temizlik yaptım halılar yıkamadan geldi onları serdim.bugünde biraz işim var haliyle.kendinize iyi bakın.
canım senin kan şekerin düşmüş belliHerkese gunaydinnnbugun de kimse dogurmadi sukur bebekler durduklari yerde beslendiler bol bol.gece bir ruya gordum kizlar etkisinden kurtulamadim sabah kalktimda.ruyamda ne alaka diceksiniz ama bal ve köpek gordum.boyle cali gibi bir suru yigilmis ince ince odunlarin en ustunde bir kopek var ama tobe yarabbim o kadar cirkin hir hayvanki siyahh kahverengi karisimi bise cok saldirgan gorunumlu urkutucu ama bise yapmiyor tepede oturuyor sadece onundede bal var bir suru ama cok guzel bir bal.banada diyorlar ki bak o bali al ye sifa olsun.cesaret edemiyorum almaya sonra biraz cesaretlenip elimi uzattigimda (korku filmi gibi oldu bu arada ) kopek hicc bise yapmiyorr.ilginc bir ruyaydi hayrolsun diyelim,paylasmak istedim yalniz bal falan gordugume gore sanirim benim kan sekerim dusmus :)))))
aaaa merak ettimmm nasıl yapmışkiii pazartesi hemen yükle canım hayırlıca asın kapınızaaaaakızlar misafirlerim gitti.bebişin kapı süsü geldi eşimin teyzesi yapmış.fotoğrafını pazartesi çekip koyarım.
Kızlar moralim bozuk..aşağıya doğru baskı hissediyorum,sanki rahim ağzımda bişey varmış gibi bi his oluo. Ayaktayken oluyor bunlar...bide 1 gün güzel oynuyorsa ertesi gün daha sakin şekilde kımıldanıyor...dün karnımdan çıkacak gibiydi bugün çok sakin bebeğim..acaba uyuyormudur... Konuşuyorum hareketlenio birazcık..sizde de oluyormu? Hareketlerinin yavaşlaması normalmi ki?
canım endişelenme uyuyodur.artık daha az hareket ediyolar meyve ye yada süt iç sola yat elinle karnına dokun konuş onunla hareketini hissedersin.o zamanda hissetmezsen doktora git için rahat etsin.artık eskiye göre daha çok uyuyolar.ben akşam uyumak için yattığımda dediğin gibi çıkıcak gibi oynuyor.bende yorulduysam oturur vaziyetten ayağa kalkınca aynı dediğin gibi birşey varmış gibi hissediyorum iğne batması gibi ağrı oluyo.ama ne zamandır var bende bebek aşağıda bide ağırlaşıyo ondan demişti doktorum.bide ben hamile korsesi aldım doktoruna danış ayaktayken kullanıyorum belden karın altına doğru geliyo bebeği taşıyo gibi oluyo kemer gibi beline göre ayarlıyosun e bebekte var bi bak elija 95 100 bedeb aldım zaten buyuk gelirse küçültüyosun.doktorum kullan dedi.sende sor.doğumdan sonrada bel tarafı öne gelicek şekilde kullanılıyomuş karın toparlansın diye.
Hareketli fakat düne göre daha yavaş vuruyor..korse kullanıyorum kipa dan satın aldım. Tüm karnı toparlıyor alttan biraz destekliyor. Korsesiz dışarı çıkamıyorum zaten. Ama evde takamıyorum,bebeği sıkıyor sanki. Bide nasıl yatacağımı şaşırmış durumdayım. Sırt üstü yatınca hem belim ağrıyor hemde bebeğe kan akışı yavaşlıyormuş. Sola döndüğümdede bebek sol yana kayıyor üstüne yatıyorum resmen göbeğim ile yatak arasında hareket etmeye çalışıo.biraz evham yapıyorum sanırım
Ben de hep sola yattigimda sanki ustune yatiyormusum gibi geliyordu kipir kıpır oluyordu cunku.ama sola yatinca daha rahatladigi icin kipirdanirmis kesinlikle sola yatin dediler.benimde yukarda oldugundan duz yattigim zaman nefesim kesiliyor kaburgalarima ve mideme baski yapiyor.asagida zor yukarida zor bir orta yolu bulamadik gitti.senin face deki fotonda dikkatimi cekti gercekten bayagi asagida uzun zamandirmi boyle?
Evet karnım hep aşagıdaydı. Bebek hiç yukarı çıkmadı.. Evde hep yatıyorum. İş falan yapmıyorum. Bunlara dikkat etmeseydim çoktan doğurmuştum.sabah uyandığımda sırt üst ve bacaklarım uzanmış şekilde uyanıyorum.nefes almamı engellemio,midemede yakın değil ama kasıklarım ve rahim ağzımda cok basınç hissediyorum. Anne olacağım,herşeye katlanırım. Bebişim iyi olsun yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?