mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlar biraz özele girecem ama merak ediyorum. Akıntınız oluyormu?benim sarı bir akıntım var bazen süt gibi beyaz oluo.ama kokulu falan degil..sarı olması kafamı karıştırdı salı doktora gidecem inşallah herşey yolundadır...

Evet var bende de malesef ama son iki tahlilde enfeksiyon çıkmadı. Normalmiş ve son haftalarda artarmış. Yanma kaşınma falan varsa enfeksiyon oluyo genelde

Canım ne güzel uyuyabiliyorsun. Ben yaklaşık 2 aydır yatıyorum. Gündüz uyumayı bırak gece bile çok zor uyuyor sabah erkenden kalkıyorum..daha 33. Haftalığız,senin çok az kaldı. Araya bayram falan gircek hemen geçer bu günler cnm

Evet var bende de malesef ama son iki tahlilde enfeksiyon çıkmadı. Normalmiş ve son haftalarda artarmış. Yanma kaşınma falan varsa enfeksiyon oluyo genelde

Kötü koku,yanma ve kaşıntı yok çok şükür. Annem rahmin temizleniyo falan diyo,olur öyle diyo. Ne bileyim en ufak şeyden korkar oldum. Hergün farklı bi yerim ağrıyor. Bide hiç çatlağım yokken dün çatlaklarımla tanıştım. Karnım dışında heryerim çatlamış,yakında karnımda çatlar..selülit ve çatlaklar annelik böyle demekki..oğlum sağlıklı olsun herşeye razıyım :)

hahahha kahkaha patlattım bir tane canan karatay doğum yaptırıyordu süpermişşş..

canım benimde oluyor ama beyaz değil ıslaklık oluyor sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum perşembe kontrolüm var bende sorcam bakalım

canım hiçç sormaaaa çatlamayan yerim kalmadı karnımda çatlamaya başladıııı çatlamadı çatlamadı diyordum karnımda başladı

gecmiş olsun bende öyle oldum ıdrar testı sonucu anladık doktorum 1 hafta 3 lt su içiceksin dedi ilac kullandım gecti sanırım idrar enfeksiyonu erken dogumu tetikliyor dedi dr. dikkat etmek lazım haklısın canım eger devam ederse doktora gorun derim ciddi bi durum dedigin gibi..

slm annişleer nasılsınızz
bnm gobuusum iiice asagı indi sanki 3 gundur acayip ozel bolgem agrıyor gorumcem indi göbegin sen kasım sonuna kadar beklemezsin diyo bende kasım bası faln gelir diyorum hayırlısı olsun en azından kritik donemi atlattık

geçmiş olsun.dikkat et kendine.

mutlu olucağın günler çok yakında biraz daha sabır biliyorum çok zor yatmak.rüyalara gelince karmakarışıklar gerçekten :)

bebek ağırlaşıp baskı yaptığı için ağırıyomuş.ekimi atlatalım inşallah sonra gelebilir kuzucuklar :) bu hafta kontroller var bakalım ne diycek doktorlarımız.

bnm haftaya artık bakalım senin kuzun ne kadar olmus aynı gidiyorlar bizimkiler kendimede pay cıkarırım :)) evt catılarımız genişliyormuş agrıyormus annem öyle dedi

canım benimki hep inikti zaten benimde kasılmalarım başladı yavaş yavaş geliyoruz diyorlar bebişler daha var ama Rabbim sağlıklı hayırlı zamanında gelmelerini nasip etsin..

canım benimki hep inikti zaten benimde kasılmalarım başladı yavaş yavaş geliyoruz diyorlar bebişler daha var ama Rabbim sağlıklı hayırlı zamanında gelmelerini nasip etsin..

senindemi başladı oo bizimkiler ne sabırsız çıktı ya gerçi bundan sonra normal diyolar kasılmalar için.fakat ben ilk gebelikte hiç yaşamadım 41.haftada kasılma sancı açılma hiçbirşey yoktu.şimdi hepimizde erken doğum riski var.çok şükür bu haftaları gördük.Allahın izni ile birbirimize ettiğimiz dualarla bugünlere geldik.az kaldı ya ben heyecanlanıyorum.bu gece rüyamda bebeğimi emziriyodum.

Yaa hadi sizin bebek asagiya inmiste agriyor benim bu haftada olmama ragmen hala yukarida benim niye asagi bolge agriyor anlamadim.acaba cocuk yukarida da asagidada olsa kendini normal doguma hazirladigi icinmi?.hani boyle agir egzersiz yaparken bacaklari sonuna kadar acariz bir agri olurya benim aynen o agridan var ama bebek yukarida :) benimki cıkacagi yeri sasirdi galiba:))))

canım hiçç sormaaaa çatlamayan yerim kalmadı karnımda çatlamaya başladıııı çatlamadı çatlamadı diyordum karnımda başladı

Ben gecen gun üsenmedim saydim catlaklari tam 42 tane cizgi var.onceleri takiyordum simdi surahi nene gibi peeehhhh diyorum.hatta sayarkende bak sen mor olmussun sende daha kucuksun seninde rengin dönuyor diyom catlaklara :))))ayna karsisinda beni goren deli midur nedir? derdi.halim cok komikti :)))nolacak evde bos bos avare duran adam ya catlak sayar ya da pastalara resim yapar :))))

bebek ağırlaşıp baskı yaptığı için ağırıyomuş.ekimi atlatalım inşallah sonra gelebilir kuzucuklar :) bu hafta kontroller var bakalım ne diycek doktorlarımız.

Ben de bu hafta ici bizim gezenti dr. Tatile cikmadan birgun gidecegim.belki de gun verir.ne dicek gorecez.dusundukce heyecanlaniyorummm :)))

Duyguuuu naptınız eşinin iş durumları belli oldu mu? Burda mı doğum?
canım bi yerden haber bekliyoruz eşim sıkılmaya başladı bile bu hafta haber çıkmazsa diyarbakıra giderim ya da evi getiririm diyor bakalım ben bekliyorum öyle canım dualar ediyorum sürekli rabbim hayırlı rızk kapıları açsın.

benim inceden inceden geliyor sancılar kalıveriyorum olduğum yerde önceki kontrolde sormuştum erken doğum riski yok demişlerdi bakalım bu sefer ne dicekler bende çok heycanlanıyorum dün babam diyorki hadi duygu gelsinde sevelim dedim daha 1 buçuk ay var diyor ne kadar çok dedim gel sen bide bana sor

hahahha ben saymaya üşenirim canım o kadar fazla çünkü 42 tanesi benim totomun bi tarafında vardır karnımda çatlamaya başladı benim birde hepsi mor bu arada pastan süper olmuştu tadı daha süperdir kesin

Hadi ya ben kendiminkine cok diyordum.senin bir toto ha ::))aman napalim canlari sagolsun kuzucuklarin.insallah gelirseniz buraya yapariz birlikte :) senin tramisu da cok guzel oluyor.simdi yiyemiyorum dogumdan sonra istiyorumm :))))

haha neden olmasın belki seninki anlamıstır sezeryan olucagını ondan ınmıyodur asagıya anne ya tsk ederim beni ugrastırmadın diyodur :)))) asagıda dıyoruz ama en azından 45 cm ler ve artık ıyıce buyuduler normal bence bu agrılar vucut doguma hazırlanıyor annemin dedigine gore catılarımız genişliyomus dogum ıcın o yuzden o agrılar oluyormus canım :))

yaa catlakları sormayın neyseki bi sure sonra renkler ı acılıyomus bnm de popo fena onları saymam mumkun degıl birde yanlarımda olmus sımdı gobrkte daha yok bu gıdısle olcak sanırım dogumdan sonra gobegımız nasıl durucak acaba kilolar gidince bazıları dogum yapıyo ama hıc dogum yapmıs gıbı durmuyor nasıl sıkılastırıcaz gobegımızı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…