Kızlar biraz özele girecem ama merak ediyorum. Akıntınız oluyormu?benim sarı bir akıntım var bazen süt gibi beyaz oluo.ama kokulu falan degil..sarı olması kafamı karıştırdısalı doktora gidecem inşallah herşey yolundadır...
Selam hanımlar
Inanılmaz sıkıldım yatmaktan ben hayatımın hiç bi dönemini bu kadar hareketsiz geçirmemiştimdepresyona girdim resmen eşim bizimkiler beni eğlendirmeye çalışıyo ama çok mutsuzum sürekli uyuyorum ve gördüğüm rüyanın haddi hesabı yok en son az önce Canan Karatay doğum yaptırıyordu bana :)
Evet var bende de malesef ama son iki tahlilde enfeksiyon çıkmadı. Normalmiş ve son haftalarda artarmış. Yanma kaşınma falan varsa enfeksiyon oluyo genelde
hahahha kahkaha patlattım bir tane canan karatay doğum yaptırıyordu süpermişşş..Selam hanımlar
Inanılmaz sıkıldım yatmaktan ben hayatımın hiç bi dönemini bu kadar hareketsiz geçirmemiştimdepresyona girdim resmen eşim bizimkiler beni eğlendirmeye çalışıyo ama çok mutsuzum sürekli uyuyorum ve gördüğüm rüyanın haddi hesabı yok en son az önce Canan Karatay doğum yaptırıyordu bana :)
canım benimde oluyor ama beyaz değil ıslaklık oluyor sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum perşembe kontrolüm var bende sorcam bakalımKızlar biraz özele girecem ama merak ediyorum. Akıntınız oluyormu?benim sarı bir akıntım var bazen süt gibi beyaz oluo.ama kokulu falan degil..sarı olması kafamı karıştırdısalı doktora gidecem inşallah herşey yolundadır...
canım hiçç sormaaaa çatlamayan yerim kalmadı karnımda çatlamaya başladıııı çatlamadı çatlamadı diyordum karnımda başladıKötü koku,yanma ve kaşıntı yok çok şükür. Annem rahmin temizleniyo falan diyo,olur öyle diyo. Ne bileyim en ufak şeyden korkar oldum. Hergün farklı bi yerim ağrıyor. Bide hiç çatlağım yokken dün çatlaklarımla tanıştım. Karnım dışında heryerim çatlamış,yakında karnımda çatlar..selülit ve çatlaklarannelik böyle demekki..oğlum sağlıklı olsun herşeye razıyım :)
günaydın.dün balkonu yıkadım çıplak ayakla.akşamüstü kasık ağrısı,idrarda yanma başladı .siz siz olun benim yaptığım hatayı yapmayın bu soğukta benim düşüncesizliğimii siz yapmayın kendinize.gece ayaklarımı kovaya doldurduğum sıcak suyun içine soktum,bol bol su içiyorum.şu an iyiyim şikayetlerim azaldı.erken farketmenin faydasıdır umarım.sistik yani böbrek iltihabı erken doğuma sebep oluyor dikkat edelim şurada 5-6 haftamız kaldı.
günaydın.dün balkonu yıkadım çıplak ayakla.akşamüstü kasık ağrısı,idrarda yanma başladı .siz siz olun benim yaptığım hatayı yapmayın bu soğukta benim düşüncesizliğimii siz yapmayın kendinize.gece ayaklarımı kovaya doldurduğum sıcak suyun içine soktum,bol bol su içiyorum.şu an iyiyim şikayetlerim azaldı.erken farketmenin faydasıdır umarım.sistik yani böbrek iltihabı erken doğuma sebep oluyor dikkat edelim şurada 5-6 haftamız kaldı.
Selam hanımlar
slm annişleer nasılsınızz
bnm gobuusum iiice asagı indi sanki 3 gundur acayip ozel bolgem agrıyor gorumcem indi göbegin sen kasım sonuna kadar beklemezsin diyo bende kasım bası faln gelir diyorum hayırlısı olsun en azından kritik donemi atlattık
geçmiş olsun.dikkat et kendine.
mutlu olucağın günler çok yakında biraz daha sabır biliyorum çok zor yatmak.rüyalara gelince karmakarışıklar gerçekten :)
bebek ağırlaşıp baskı yaptığı için ağırıyomuş.ekimi atlatalım inşallah sonra gelebilir kuzucuklar :) bu hafta kontroller var bakalım ne diycek doktorlarımız.
canım benimki hep inikti zaten benimde kasılmalarım başladı yavaş yavaş geliyoruz diyorlar bebişlerslm annişleer nasılsınızz
bnm gobuusum iiice asagı indi sanki 3 gundur acayip ozel bolgem agrıyor gorumcem indi göbegin sen kasım sonuna kadar beklemezsin diyo bende kasım bası faln gelir diyorum hayırlısı olsun en azından kritik donemi atlattık
canım benimki hep inikti zaten benimde kasılmalarım başladı yavaş yavaş geliyoruz diyorlar bebişlerdaha var ama Rabbim sağlıklı hayırlı zamanında gelmelerini nasip etsin..
canım benimki hep inikti zaten benimde kasılmalarım başladı yavaş yavaş geliyoruz diyorlar bebişlerdaha var ama Rabbim sağlıklı hayırlı zamanında gelmelerini nasip etsin..
slm annişleer nasılsınızz
canım hiçç sormaaaa çatlamayan yerim kalmadı karnımda çatlamaya başladıııı çatlamadı çatlamadı diyordum karnımda başladı
bebek ağırlaşıp baskı yaptığı için ağırıyomuş.ekimi atlatalım inşallah sonra gelebilir kuzucuklar :) bu hafta kontroller var bakalım ne diycek doktorlarımız.
canım bi yerden haber bekliyoruz eşim sıkılmaya başladı bile bu hafta haber çıkmazsa diyarbakıra giderim ya da evi getiririm diyor bakalım ben bekliyorum öyle canım dualar ediyorum sürekli rabbim hayırlı rızk kapıları açsın.Duyguuuu naptınız eşinin iş durumları belli oldu mu? Burda mı doğum?
benim inceden inceden geliyor sancılar kalıveriyorum olduğum yerde önceki kontrolde sormuştum erken doğum riski yok demişlerdi bakalım bu sefer ne dicekler bende çok heycanlanıyorum dün babam diyorki hadi duygu gelsinde sevelim dedim daha 1 buçuk ay var diyor ne kadar çoksenindemi başladı oo bizimkiler ne sabırsız çıktı ya gerçi bundan sonra normal diyolar kasılmalar için.fakat ben ilk gebelikte hiç yaşamadım 41.haftada kasılma sancı açılma hiçbirşey yoktu.şimdi hepimizde erken doğum riski var.çok şükür bu haftaları gördük.Allahın izni ile birbirimize ettiğimiz dualarla bugünlere geldik.az kaldı ya ben heyecanlanıyorum.bu gece rüyamda bebeğimi emziriyodum.
hahahha ben saymaya üşenirim canım o kadar fazla çünkü 42 tanesi benim totomun bi tarafında vardırBen gecen gun üsenmedim saydim catlaklari tam 42 tane cizgi var.onceleri takiyordum simdi surahi nene gibi peeehhhh diyorum.hatta sayarkende bak sen mor olmussun sende daha kucuksun seninde rengin dönuyor diyom catlaklara :))))ayna karsisinda beni goren deli midur nedir? derdi.halim cok komikti :)))nolacak evde bos bos avare duran adam ya catlak sayar ya da pastalara resim yapar :))))
hahahha ben saymaya üşenirim canım o kadar fazla çünkü 42 tanesi benim totomun bi tarafında vardırkarnımda çatlamaya başladı benim birde hepsi mor bu arada pastan süper olmuştu tadı daha süperdir kesin
Yaa hadi sizin bebek asagiya inmiste agriyor benim bu haftada olmama ragmen hala yukarida benim niye asagi bolge agriyor anlamadim.acaba cocuk yukarida da asagidada olsa kendini normal doguma hazirladigi icinmi?.hani boyle agir egzersiz yaparken bacaklari sonuna kadar acariz bir agri olurya benim aynen o agridan var ama bebek yukarida :) benimki cıkacagi yeri sasirdi galiba:))))
Asracim benim okul sütünü okusun 1 gun yeter dimi oyalamaya dimi))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?