mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

haha canan karatay mı

Ayy koptum canan karataymi :))) el atmadigi bir o is kalmisti tam olur valla )))sana der artik ceviz yiyecenn caglar bebegin beyni gelisecek kolay cikacak :) sonra tereyagi bol bol yicen yag gibi kayacak :)beyaz ekmek yok kesinlikle der durur )))duymasin beni cok sinirli biri ama vok da sevimli ))yasli doktorlari cok seviyomm.

Catiya da soz gecmiyorki genisleme bosuna seninle isim olmicak da diyemiyorsun:)) genislesin bakalim nereye kadar gidecek :))))bu arada ipekcim annen tam kafa dengi birine benziyor.neseli birisi sanirsamm

Hee fırça atar "dinlemiyorsun ki beni ben daha lafımı bitirmedim" falan diye :) çok sevimli kadın ama

bebek bakım çantası alacağım ama karar veremiyorum bir türlü(o kadar çok çeşit var ki...en ucuz olanları bez şeklinde ve hafif,biraz daha fiyatlı olanları var(40-50 tl),ama onların ağırlıklarını bilmiyorum...kafam çok karıştı,siz nasıl bişey aldınız....tavsiyeniz nedir?artık doğum için çantamı hazırlamak istiyorum,aklımda olacağına kapımın arkasında olsun:))

Catiya da soz gecmiyorki genisleme bosuna seninle isim olmicak da diyemiyorsun:)) genislesin bakalim nereye kadar gidecek :))))bu arada ipekcim annen tam kafa dengi birine benziyor.neseli birisi sanirsamm

oyledir canım kendileri arkadas gibiyiz :))
bu arada sinirlerim tepeme cıktı besik sipariş vermiştik sölemiştim adamı kac gundur arıyoruz acmıyor bugun aramıs diyoki ne renk olucaktı daha yapılmamıs bile acmadıgından uyuz olmustum zaten bayram oncesı teslim edeceksen yap yoksa iptal ediyorum dedim iptal etmek istiyosanız edebilrsiniz diyor baza baslık fln sıparısıde vermiştik bunca zmn bişe yapılmamış anlıcagınız dedim senin gönlün yok yapmaya istemiyorum yapma simdi yeniden besik aramaya baslıcam bu mobilya işlerinde cok sanssızım yaa

Valla hic ugrasma bence belliki yapsa bile bir sıkinti ciksa besikle ilgili yine ilgilenmicek.paranla rezil olma arkadasim sonucta az bir ucret vermiceksin magazalari gezebiliyorsan gez hazirini gorup dokunup almak en iyisi,en azindan hemen gelir kurdurursun uyku setini de ona gore alirsin aradan cikar,mobilyacilarin lafina guven olmuyor.

Ben ve burdaki birkac arkadas niveanin atta cantasini aldik.icindeki urunlerin fiyati zaten cantayi geckindi.cantadi da guzeldi ben memnum.hatta kendime ayri bir canta ona ayri bir canta yaptim hastaneye giderken kullanmak icin yani hastane cantamizda oldu ayni zamanda.

aynen cnm işte burda pek bi magaza yok mobilyacılarda katalogdan gosterıyor bakalım gorumcem bıkac yerde gormus sanayıde oralara bakıcam uyku setş fln herseyi hazır besik yok sadece :))

aldığın çanta küçük mü ki kendi eşyaların için ayrı bir çanta hazırladın? hastaneye giderken de bu çantayı kullansam içine kendi eşyalarım sığmaz mı?

bu arada sen nasılsın iyi misin,bebişin nasıl,az kaldı senin artık var mı heyecan?zorlanıyor musun hareket ederken?bebişin bayağı büyümüştür tabi:))

İyi geceler kizlarr nasilsinizz ben bugun ufak bi kaza atlattim arabayla gittim duran arabaya surttum arabanin yanini :)) bizimkindr bisi yok da adamin arabasinin kaportasi cizildi bi guzel tutanak tuttuk ugrasirsa ugrasir artik bundan boyle yok arabaya binmek ya doguma kadar yuruyerek halletcem islerimi hem dogumum kolay olur :) bugunler bi vukuatli geciyor ya hayirlisi allah daha buyuklerinden korusun

Cnm benim bebegin cantasini ayri hazirladim kendimi ayri cunku benim yanimda kayinvalide duracak. o hazirlarken yanimda yoktu esyslar birbirine girecek bebege ayri kiyafet isticekler yok bana ayri. telas karmasa yasanmasin istedim. birde ayriyetten cok kalin bir battaniye koydum (cunku biz cikar cikmaz eve gelmicez kalp doktoruna gidecez)buyuk olunca tabi digerleriyle sigmicakti.o cantayi tek hastane icin kullanamazsin yetmez cunku senin esyanda az olmicak ic camasirlar gecelik havlu terlik hastabezi falan daha var ikinizinkini almaz ama dogunca disari cikarken bezi kiyafetleri islakmendilini falan ivir zivir onlari alir.heyecan var tabi kurbandan sonra demisti dr.ne cabuk geldi zaman kurban geldi catti nerdeyse birkac gune kadar tekrar gidecem.hareketlerde haliyle zorluk oluyor mideme baski cok bebek yukarda biraz kasik bolgesi kemiklerinde de agri oluyor arada.yinede cok sukur halimize en azindan simdilik bir problem yok ))senin nasil bebisin ?

Gecmis olsun cnm.senin de basina gelmeyen kalmadi hayrolsun insallah.ankara trafigi de yogundur zaten bencede bir muddet kullanma ani fren de yapabilirdin allah korusun.

Çok kasılmam ve alt tarafımda ağrım var ben bu hafta doğurcam sanki

Sen ilaci biraktin mi acaba ondanmi kasiliyorsun?bebegin hareketleri nasil?cok sıklasirsa git bence doktora nolur nolmaz haftadan korkma 36.haftaya yakinsindir.bu haftada artik organ gelisimi tamamlanmis bebek kendi icin cilt alti yag dokusunu olusturuyormus.

çok geçmiş geçmiş olsun.bundan sonra uslu dur :)bende kendime şaşıyorum o kadar sakarlaştımki herşeyi elimden düşürüyorum laptopu bile elimden düşürmeyi becerebiliyorum o kadar yani.

Çok kasılmam ve alt tarafımda ağrım var ben bu hafta doğurcam sanki

canım belli bir zamandan sonra acaba ilacındamı faydası olmuyor acaba benimde kasılmam oluyor ilk zamanlarki gibi canımı yakıyor ama sık değil.mesela olunca üst üste 10 dakkada bir oluyo sonra baya bi olmuyo.sen yarın gidicektin galiba ama iyi hissetmiyosan bugün git.artık bu saatten sonra tehlikeli bir durum yok canım senin için 3 kiloyu da geçmiştir inşallah annesi.

Sabahları olmuyo ya öğleden sonra başlıyor bebeğimin hareketleri iyi şükür bugün de bir bakayım. Ilaca artık yaramıyor mu nedir ama yapacak bişey de yok ilaç konusunda en yüksek doz kullanıyorum zaten 6 tane. Şuan bişeyim yok. Teşekkürler kızlar.

Cnm sen elinden geleni yapiyorsun doktorsa gittin ilacsa kullandin yatmak dinlenmekse dinlendin..insallah bu haftadan sonra da sıkıntı olmicak bazı seyleri engelliyemiyoruz ne yasanacaksa yasaniyor.o yuzden uzulme,sen elinden geleni yapiyorsun.allah hepimizin yardimcisi olsun.

ayy gerçekten sinir bozucu bir durum hiç uğraşma bence de hazırlardan bak kendin gezemiyorsanda eşine baktır inşallah gönlüne göre olur üzülme sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…