mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım geçmiş olsun dediğin gibi kötüsüde olabilirdi dikkat et son zamanlarınız artık

Kizlar nasilsiniz? Sakarlik demisken aman dikkat edin benim de yag sisesi elimden kayip tencereye vurmasaydi bugun bunlari yasamazdim. Bende de sakarliklar tavan yapmisti cunku. Simdi yattigim yerde hicbi sakarliga bulasmiyorum derilerim soyuluyo vealtindan kipkirmizi deri cikiyo insallah iz kalmaz yaa cok üzülüyorum. Hala ellerimi kullanamiyorum üstelik bi parmagim sanirim enfeksiyon kapti :/ her aksam düzelicem diye umutlaniyorum, her sabah ellerimi ayni görünce umutlarim bitiyo.. Hala daha hicbisey hazirlayamadim. Herseyi 40gün izne sakladigim icin simdi kaldik böyle.. Artik aldigim kadarini anneme göndericem yikayip ütülesin. Kendimin ise hicbiseyim yok:) üstümle gidip dogurup gelicem heralde sonunda. Aaah ah

Çok kasılmam ve alt tarafımda ağrım var ben bu hafta doğurcam sanki

Canim accik daha sık disini az kaldi ama kizin gelmek icin acele ederse de artik bi riskimiz yok di mi atlattik zor donemleri bende kasilma cok olmuyor ya asagi tarafta inanilmaz agri hissediyrm ozellikle geceleri gunduz geciyor ama kasiklarim uyusuyor cuma randevum var bnm de bakalim hayirlisi olsun eltim de oyle erkrn beklerken 41. Haftada dogurdu :) belli olmuyor

Gecmis olsun cnm.senin de basina gelmeyen kalmadi hayrolsun insallah.ankara trafigi de yogundur zaten bencede bir muddet kullanma ani fren de yapabilirdin allah korusun.

Aynen canim ya buna sukur deyip geciyorum artik napiim sorma tam bi de okul cikisiydi iki tarafa park etmis arabalar msnyak adamin biri ters yondem gelmis onun yuzunden oldu ztn bilseydim oranin tek yon oldugunu o adamda sucmus megersem neyse oldu bitti artik evimde oturuyorum bundan boyle dogurmayi beklicem :)))

canım bişşey yapma zaten sen eşin annen yaparlar yavaş yavaş her şey hallolur merak etme plansız doğurursun sen de ne olmuş üstünle git gel. iyileşirsin bebeğini alır çıkarsın ne istiyorsan seçer alırsın inşallah bunlar yakın zamanda olacak üzülme dualarım seninle

kıyamam sana ya.bebeğin ve sağlıklı olunda gerisini boşver.inşallah tamamen iyileşicek ellerin.annene yolla dediğin gibi oda bakar eksikleri tamamlar.sanada annen bakıp alsın ne lazımsa onlarıda yıkasın hazırlasın.anneanne olmak kolay değil :)

ben adidasta bir çanta gördüm onu alıcam canım çünkü bebekli bişey alırsam bunun ilerside var o yüzden adidasta b, çanta gördüm hem öncesinde hem sonrasında kullanılır diye onu alıcam çok güzeldi beğendim.

canıım çok geçmiş olsun.. benim kocam öğrendikten sonra kullandırmamaya başladı ama ben yine kaçak kullanıyodum abiminkini felan isteyip :) şimdi ise tamamen yasak çünkü göbüşüm direksiyona sığmıyo ufak bi fren yapsam direksiyona çarpıyorum o yüzden yürümeyi tercih ediorum ama keşke daha önce yürüseymısım ya valla ayaklarım popom bile hamladı yürümeye alıştırmamışım kendımı. sende dıkkatlı ol boşver co pilot ol sen :) şoförlerimiz var nasıl olsa bebeğim çok gecmıs olsun insanın basına bi defa gelır dıkkat et uzme bızı

kızlar ilk defa duyduğum ve şok oldugum birşeyi sizinle paylaşmak istedim. belki biliyorsnuzdur bu konularda benim kadar bilgisiz değilsinizdir ama bilmiyorsanız da öğrenmeniz faydalı olacaktır. bebeklerin anne karnında vücudunu kaplayan lanugo tüyleri mi batıyormuş yoksa çıkamayıp içerde kalan tüyler miymiş o kısmını pek kavrayamadım.ama yeni doğan bebeklerin sırtını bebek yağıyla masaj yaparak ovarsanız bu kıllar dökülüyormuş. içerde dura dura zamanla sertleşip diken gibi oluyormuş ve bebeğin canını acıtıyormuş.bebek sırtüstü yatmıyorsa sebebi büyük ihtimalle bu olabilirmiş eğer çıkarmazsanız bebek büyüdükçe kıyafetlerine takılıp çıkıyormuş netten de araştırdım gerçekten içim bi tuhaf oldu. ara ara yapmak lazımmış taa ki o kıllar yok olana kadar.... (alıntı)

anladım canım,ben de iki çanta olayını düşüneyim o zaman,daha yeni başlayacağım da eşya ve çanta hazırlama işine:))
zaman dediğin çabuk geçiyor,bebişine kavuşacağın günlere çok az kalmış,Rabbim hakkında hayırlısını versin...
benim bebişim de iyi çok şükür,büyüdükçe daha çok hissetmeye başladım artık varlığını,hamilelik çok güzel bişeymiş deyip ortalıkta dolaşıyorum(ehhh biraz yorgunluk oluyor ama onun bir hareketi herşeye bedel:))

adidasa bakmak hiç aklıma gelmemişti doğrusu,fena düşünce değil...

doğrudur canım.hem masajdanda zarar gelmez.yaparız.benimde aklıma birşey geldi.bebeklerde ilk zamanlar meme uçları şişebiliyo benim oğlumdada olmuştu hatta büyükler hep ov dedi ama doktor sakın ovma demişti aklınızda olsun ovmayın sakın.geçiyo kendi.bu arada sen nerelerdesin?yazmıyosun ne zamandır.

Bayanlar hastane cantasına bebek icin havlu ve sampuan koydunuzmu?hastanede yikanmiyor diye biliyorum. Ben koymadim ama sizinde fikrinizi almak istedim..

Bayanlar hastane cantasına bebek icin havlu ve sampuan koydunuzmu?hastanede yikanmiyor diye biliyorum. Ben koymadim ama sizinde fikrinizi almak istedim..

gerek yok orda hemşireler doğar doğmaz kendileri yıkayıp giydiriyolar.aslında arayıp sormak lazımdoktora gidince sorıyım bende.hastaneye uğrayıp olmazsa.benimde aklıma takılanlar var biberon falan mesela.ilkinde götürmedim ama orda vermişler ilk gün mama.

Ben biberon koydum cantama hemen sütüm gelmezse kan şekeri düşmesin açlıktan mama veririz. Bide aç kalırsa yenidoğan sarılığı olurmuş bebek. Bide hasta bezi yeterlimi ped kullanılıyormu?

Ben biberon koydum cantama hemen sütüm gelmezse kan şekeri düşmesin açlıktan mama veririz. Bide aç kalırsa yenidoğan sarılığı olurmuş bebek. Bide hasta bezi yeterlimi ped kullanılıyormu?

canım buralardayımda inan pc yi açmak bile zor gelıyo ya ben bi hantallaştım valla yakında vinçle götürcekler hastaneye :))))

adidasa bakmak hiç aklıma gelmemişti doğrusu,fena düşünce değil...

bende niveanın çantasını alıcam gerçi şampuan krem o kadar çokki sağolsun hemşire arkadaşlarım bezine varana kadar koli koli yolladı ama hastaneye 1 çanta yetmez kendin içinde alıcaksın ben hem niveanın çantasını alır içindekileri kullanırım ilerleyen zamanlar içinde adidas olanı kullanırım iki çanta taşımaktansa onu alırız dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…