İyi geceler kizlarr nasilsinizz ben bugun ufak bi kaza atlattim arabayla gittim duran arabaya surttum arabanin yanini :)) bizimkindr bisi yok da adamin arabasinin kaportasi cizildi bi guzel tutanak tuttuk ugrasirsa ugrasir artik bundan boyle yok arabaya binmek ya doguma kadar yuruyerek halletcem islerimi hem dogumum kolay olur :) bugunler bi vukuatli geciyor ya hayirlisi allah daha buyuklerinden korusun
canım geçmiş olsun dediğin gibi kötüsüde olabilirdi dikkat et son zamanlarınız artık
Çok kasılmam ve alt tarafımda ağrım var ben bu hafta doğurcam sanki
Gecmis olsun cnm.senin de basina gelmeyen kalmadi hayrolsun insallah.ankara trafigi de yogundur zaten bencede bir muddet kullanma ani fren de yapabilirdin allah korusun.
Kizlar nasilsiniz? Sakarlik demisken aman dikkat edin benim de yag sisesi elimden kayip tencereye vurmasaydi bugun bunlari yasamazdim. Bende de sakarliklar tavan yapmisti cunku. Simdi yattigim yerde hicbi sakarliga bulasmiyorumderilerim soyuluyo vealtindan kipkirmizi deri cikiyo insallah iz kalmaz yaa cok üzülüyorum. Hala ellerimi kullanamiyorum üstelik bi parmagim sanirim enfeksiyon kapti :/ her aksam düzelicem diye umutlaniyorum, her sabah ellerimi ayni görünce umutlarim bitiyo.. Hala daha hicbisey hazirlayamadim. Herseyi 40gün izne sakladigim icin simdi kaldik böyle.. Artik aldigim kadarini anneme göndericem yikayip ütülesin. Kendimin ise hicbiseyim yok:) üstümle gidip dogurup gelicem heralde sonunda. Aaah ah
Kizlar nasilsiniz? Sakarlik demisken aman dikkat edin benim de yag sisesi elimden kayip tencereye vurmasaydi bugun bunlari yasamazdim. Bende de sakarliklar tavan yapmisti cunku. Simdi yattigim yerde hicbi sakarliga bulasmiyorumderilerim soyuluyo vealtindan kipkirmizi deri cikiyo insallah iz kalmaz yaa cok üzülüyorum. Hala ellerimi kullanamiyorum üstelik bi parmagim sanirim enfeksiyon kapti :/ her aksam düzelicem diye umutlaniyorum, her sabah ellerimi ayni görünce umutlarim bitiyo.. Hala daha hicbisey hazirlayamadim. Herseyi 40gün izne sakladigim icin simdi kaldik böyle.. Artik aldigim kadarini anneme göndericem yikayip ütülesin. Kendimin ise hicbiseyim yok:) üstümle gidip dogurup gelicem heralde sonunda. Aaah ah
bebek bakım çantası alacağım ama karar veremiyorum bir türlü(o kadar çok çeşit var ki...en ucuz olanları bez şeklinde ve hafif,biraz daha fiyatlı olanları var(40-50 tl),ama onların ağırlıklarını bilmiyorum...kafam çok karıştı,siz nasıl bişey aldınız....tavsiyeniz nedir?artık doğum için çantamı hazırlamak istiyorum,aklımda olacağına kapımın arkasında olsun:))
İyi geceler kizlarr nasilsinizz ben bugun ufak bi kaza atlattim arabayla gittim duran arabaya surttum arabanin yanini :)) bizimkindr bisi yok da adamin arabasinin kaportasi cizildi bi guzel tutanak tuttuk ugrasirsa ugrasir artik bundan boyle yok arabaya binmek ya doguma kadar yuruyerek halletcem islerimi hem dogumum kolay olur :) bugunler bi vukuatli geciyor ya hayirlisi allah daha buyuklerinden korusun
Cnm benim bebegin cantasini ayri hazirladim kendimi ayri cunku benim yanimda kayinvalide duracak. o hazirlarken yanimda yoktu esyslar birbirine girecek bebege ayri kiyafet isticekler yok bana ayri. telas karmasa yasanmasin istedim. birde ayriyetten cok kalin bir battaniye koydum (cunku biz cikar cikmaz eve gelmicez kalp doktoruna gidecez)buyuk olunca tabi digerleriyle sigmicakti.o cantayi tek hastane icin kullanamazsin yetmez cunku senin esyanda az olmicak ic camasirlar gecelik havlu terlik hastabezi falan daha var ikinizinkini almaz ama dogunca disari cikarken bezi kiyafetleri islakmendilini falan ivir zivir onlari alir.heyecan var tabi kurbandan sonra demisti dr.ne cabuk geldi zaman kurban geldi catti nerdeysebirkac gune kadar tekrar gidecem.hareketlerde haliyle zorluk oluyor mideme baski cok bebek yukarda biraz kasik bolgesi kemiklerinde de agri oluyor arada.yinede cok sukur halimize en azindan simdilik bir problem yok ))senin nasil bebisin ?
ben adidasta bir çanta gördüm onu alıcam canım çünkü bebekli bişey alırsam bunun ilerside var o yüzden adidasta b, çanta gördüm hem öncesinde hem sonrasında kullanılır diye onu alıcam çok güzeldi beğendim.
kızlar ilk defa duyduğum ve şok oldugum birşeyi sizinle paylaşmak istedim. belki biliyorsnuzdur bu konularda benim kadar bilgisiz değilsinizdir ama bilmiyorsanız da öğrenmeniz faydalı olacaktır. bebeklerin anne karnında vücudunu kaplayan lanugo tüyleri mi batıyormuş yoksa çıkamayıp içerde kalan tüyler miymiş o kısmını pek kavrayamadım.ama yeni doğan bebeklerin sırtını bebek yağıyla masaj yaparak ovarsanız bu kıllar dökülüyormuş. içerde dura dura zamanla sertleşip diken gibi oluyormuş ve bebeğin canını acıtıyormuş.bebek sırtüstü yatmıyorsa sebebi büyük ihtimalle bu olabilirmiş eğer çıkarmazsanız bebek büyüdükçe kıyafetlerine takılıp çıkıyormuş netten de araştırdım gerçekten içim bi tuhaf oldu. ara ara yapmak lazımmış taa ki o kıllar yok olana kadar.... (alıntı)
Bayanlar hastane cantasına bebek icin havlu ve sampuan koydunuzmu?hastanede yikanmiyor diye biliyorum. Ben koymadim ama sizinde fikrinizi almak istedim..
gerek yok orda hemşireler doğar doğmaz kendileri yıkayıp giydiriyolar.aslında arayıp sormak lazımdoktora gidince sorıyım bende.hastaneye uğrayıp olmazsa.benimde aklıma takılanlar var biberon falan mesela.ilkinde götürmedim ama orda vermişler ilk gün mama.
gerek yok orda hemşireler doğar doğmaz kendileri yıkayıp giydiriyolar.aslında arayıp sormak lazımdoktora gidince sorıyım bende.hastaneye uğrayıp olmazsa.benimde aklıma takılanlar var biberon falan mesela.ilkinde götürmedim ama orda vermişler ilk gün mama.
doğrudur canım.hem masajdanda zarar gelmez.yaparız.benimde aklıma birşey geldi.bebeklerde ilk zamanlar meme uçları şişebiliyo benim oğlumdada olmuştu hatta büyükler hep ov dedi ama doktor sakın ovma demişti aklınızda olsun ovmayın sakın.geçiyo kendi.bu arada sen nerelerdesin?yazmıyosun ne zamandır.
adidasa bakmak hiç aklıma gelmemişti doğrusu,fena düşünce değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?