Ben biberon koydum cantama hemen sütüm gelmezse kan şekeri düşmesin açlıktan mama veririz. Bide aç kalırsa yenidoğan sarılığı olurmuş bebek. Bide hasta bezi yeterlimi ped kullanılıyormu?
Kızlar doktordan geliyorum. Maşallah bebeğimin durumu iyiymiş. 1hafta önden gidiyormuş gelişimi. Fakat doktor son adet tarihi önemli bizim için dedi. Erken doğum riski gözükmüyor fakat ayakta kalma,yürüyüş yapma. Uzanır şekilde dinlen dedi. Sırt üstü yatma sol veya sağ tarafına yat dedi. Ben en çok sırt üstü yatıyordum
maşallah bebişine canım senden bayram sonrasına kalıcan galiba hayırlıısı tabi son günlerinde sorun çıkmaz inşallah sağlıkla gelir kuzucun
Kızlar doktordan geliyorum. Maşallah bebeğimin durumu iyiymiş. 1hafta önden gidiyormuş gelişimi. Fakat doktor son adet tarihi önemli bizim için dedi. Erken doğum riski gözükmüyor fakat ayakta kalma,yürüyüş yapma. Uzanır şekilde dinlen dedi. Sırt üstü yatma sol veya sağ tarafına yat dedi. Ben en çok sırt üstü yatıyordum
bana dedıler kı canım ne hasta bezı ne ped en ıyısı bebek bezını yandan kesıp koymakmış o daha ıyıymıs yedek pıjamada koyalım kanamamız olur ne koyarsak kar bence :) ben ateş ölçer filanda aldım.
Ben biberon koydum cantama hemen sütüm gelmezse kan şekeri düşmesin açlıktan mama veririz. Bide aç kalırsa yenidoğan sarılığı olurmuş bebek. Bide hasta bezi yeterlimi ped kullanılıyormu?
Doktora gidecek olan arkadaşlar bebeğinizin kilosunu paylaşırsanız sevinirim. Çok zayıf doğum yapmaktan korkuyorum. Bide kayınvaldemler çok kilo almadın cokta yemiyorsun çocuk zayıf doğacak falan diyorlar. İnşallah topaç gibi doğar yavrum. Eşim 4erkek kardeş. Eltiminde kızı olmadı3 oğlu var. Bende de erkek gelince çok bozuldular. Aslında bende kızım olcakmış gibi hissediyordum ama ilk çocuk farketmez benim için. Katınvaldemler bi kız tutturamadın biz artık değişiklik arıyoruz vb. şeyler söylüyorlar. Bitek amcamız hediye aldı kayınvaldem bir iğne bile almadı. Annemlerin aldıklarını gösterdikçe doğmamış çocuga eşyamı alınır diyor. Ayyy sinirlendim işte kayınvaldeme inat kilolu bebek istiom. Aynı haftadakilerle kilosu aynımı mrk ediyorum
Doktora gidecek olan arkadaşlar bebeğinizin kilosunu paylaşırsanız sevinirim. Çok zayıf doğum yapmaktan korkuyorum. Bide kayınvaldemler çok kilo almadın cokta yemiyorsun çocuk zayıf doğacak falan diyorlar. İnşallah topaç gibi doğar yavrum. Eşim 4erkek kardeş. Eltiminde kızı olmadı3 oğlu var. Bende de erkek gelince çok bozuldular. Aslında bende kızım olcakmış gibi hissediyordum ama ilk çocuk farketmez benim için. Katınvaldemler bi kız tutturamadın biz artık değişiklik arıyoruz vb. şeyler söylüyorlar. Bitek amcamız hediye aldı kayınvaldem bir iğne bile almadı. Annemlerin aldıklarını gösterdikçe doğmamış çocuga eşyamı alınır diyor. Ayyy sinirlendim işte kayınvaldeme inat kilolu bebek istiom. Aynı haftadakilerle kilosu aynımı mrk ediyorum
Sabahları olmuyo ya öğleden sonra başlıyor bebeğimin hareketleri iyi şükür bugün de bir bakayım. Ilaca artık yaramıyor mu nedir ama yapacak bişey de yok ilaç konusunda en yüksek doz kullanıyorum zaten 6 tane. Şuan bişeyim yok. Teşekkürler kızlar.
ayy gerçekten sinir bozucu bir durum hiç uğraşma bence de hazırlardan bak kendin gezemiyorsanda eşine baktır inşallah gönlüne göre olur üzülme sıkma canını
ya bu kasılmalar bendeede sabh degılde oglen olmaya baslıyor neden acaba dr sbh gidiyorum dogal olarak gozukmuyor orada enteresan bişe cnm sen bebişini buyuttun cok sukur sıkma canını hayırlısı olsun
ya cnm hazır bulsam alıcamda yokki cilek var burda ordakide su buyuyenlerden cok buyuk odamıza sıgmaz sanayiyi gezicem artık :)))
C nım şu belis diye bi marka var ondan yok mu orda? Internet'ten bi baksana biz ondan aldık fena diil sallanıyo falan fiyat da uygun
yok gormedim netten bakayım oradakilerede guvenemiyorum anca tavsıyeyle olabilir acıkcası bende sezeryandan korkuyorum ama yapanlar 2-3 gun içinde kalkıyor 5.gunden sonra gobegınıde baglayabiliyosun normal yapma sansın yokmu ?
Yok canım bel fıtığı var bende 3 tane zaten istemem normal bebek rahat çıksın gibi bi batıl inancım var :)
fıtıklar işi bozdu olmasada sezeryan olcakmışsın inşallah istedğin gibi gelişir hersey hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?