mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Ben biberon koydum cantama hemen sütüm gelmezse kan şekeri düşmesin açlıktan mama veririz. Bide aç kalırsa yenidoğan sarılığı olurmuş bebek. Bide hasta bezi yeterlimi ped kullanılıyormu?

bana dedıler kı canım ne hasta bezı ne ped en ıyısı bebek bezını yandan kesıp koymakmış o daha ıyıymıs yedek pıjamada koyalım kanamamız olur ne koyarsak kar bence :) ben ateş ölçer filanda aldım.

Kızlar doktordan geliyorum. Maşallah bebeğimin durumu iyiymiş. 1hafta önden gidiyormuş gelişimi. Fakat doktor son adet tarihi önemli bizim için dedi. Erken doğum riski gözükmüyor fakat ayakta kalma,yürüyüş yapma. Uzanır şekilde dinlen dedi. Sırt üstü yatma sol veya sağ tarafına yat dedi. Ben en çok sırt üstü yatıyordum

maşallah bebişine canım senden bayram sonrasına kalıcan galiba hayırlıısı tabi son günlerinde sorun çıkmaz inşallah sağlıkla gelir kuzucun

maşallah bebişine canım senden bayram sonrasına kalıcan galiba hayırlıısı tabi son günlerinde sorun çıkmaz inşallah sağlıkla gelir kuzucun

Ben bugun yarin dogururum diyordum. Doktor olumlu konusunca karnimdaki agrilar bile gitti. Resmen psikolojik olarak dogumumu baslatacaktim. Kasim ayinda dogumum gerceklesecek insallah. Kilosu 3 kiloya ulasinca rahatlicam..

Canım cok sevindim kac kilo olmus bebis bi de niye sirt ustu yatmiyoruz?

Ben de ped degil de hasta bezi alayim diyordum hazirliyorum ben de cantami artik eltim dogum yapti bi 20gun once asiri kanamasi oldu gunde 4pijama alti degistirmis normal dogumdu fazla koymakta.yarar var nolur nolmaz

Masallah canim kac haftalik oldunuz simdi? Ben de sola yatmaya calisiyorum da gece uyaninca bi bakiyrm sirt ustu yatmisim duzeltiyrm hemen pozisyonumu ama cok problem degilmis oyle uyaninca kendin sirtustu yatar durumda bulmak benim nefesim kesiliyor sirtustu yatinca

Ben biberon koydum cantama hemen sütüm gelmezse kan şekeri düşmesin açlıktan mama veririz. Bide aç kalırsa yenidoğan sarılığı olurmuş bebek. Bide hasta bezi yeterlimi ped kullanılıyormu?

ilk başta onlar koyuyo birşeyler ama sonra sen ped kullanıyosun.koymak lazım çantaya.

canım sevindim.maaşallah diyelim.

34+4 hafta 2.400 gr cikti. Ama doktor 34. Haftanin icindesin kilosunu da 2.300 kabul ediyorum dedi. Bende anlamadim :))
Sırt üstü yatmak tansiyon düşürür ve kasılmanı arttırır dedi. Sol tarafa yatamıyorsan sağ tarafına yat dedi.ama ben soluma yatamıyorum. Sırt üstü yatıyorum arada daha bi rahatlıom. Yoksa bebek kasığıma bi yaslanıo kemiğim kırılcak zannediom. Ne yapcağımı şşırmış durumdayım

Doktora gidecek olan arkadaşlar bebeğinizin kilosunu paylaşırsanız sevinirim. Çok zayıf doğum yapmaktan korkuyorum. Bide kayınvaldemler çok kilo almadın cokta yemiyorsun çocuk zayıf doğacak falan diyorlar. İnşallah topaç gibi doğar yavrum. Eşim 4erkek kardeş. Eltiminde kızı olmadı3 oğlu var. Bende de erkek gelince çok bozuldular. Aslında bende kızım olcakmış gibi hissediyordum ama ilk çocuk farketmez benim için. Katınvaldemler bi kız tutturamadın biz artık değişiklik arıyoruz vb. şeyler söylüyorlar. Bitek amcamız hediye aldı kayınvaldem bir iğne bile almadı. Annemlerin aldıklarını gösterdikçe doğmamış çocuga eşyamı alınır diyor. Ayyy sinirlendim işte kayınvaldeme inat kilolu bebek istiom. Aynı haftadakilerle kilosu aynımı mrk ediyorum

canım ben hafta sonuna doğru gidicem seninle aynıydı sat tarihimiz bakalım benimki kaç olmuş en son 1900 dü.benimde eşim 3 erkek aynı durumlar bizdede var yalnız değilsin.

34+0da 2360 grdi birkac gun sonra doktora gidecem o zaman da yazarim cnm.

ya bu kasılmalar bendeede sabh degılde oglen olmaya baslıyor neden acaba dr sbh gidiyorum dogal olarak gozukmuyor orada enteresan bişe cnm sen bebişini buyuttun cok sukur sıkma canını hayırlısı olsun

ayy gerçekten sinir bozucu bir durum hiç uğraşma bence de hazırlardan bak kendin gezemiyorsanda eşine baktır inşallah gönlüne göre olur üzülme sıkma canını

ya cnm hazır bulsam alıcamda yokki cilek var burda ordakide su buyuyenlerden cok buyuk odamıza sıgmaz sanayiyi gezicem artık :)))

ya bu kasılmalar bendeede sabh degılde oglen olmaya baslıyor neden acaba dr sbh gidiyorum dogal olarak gozukmuyor orada enteresan bişe cnm sen bebişini buyuttun cok sukur sıkma canını hayırlısı olsun

Yabüyüdü de şimdi de beni doğum korkusu sardı nası olacak ya okuyorum okuyorum aslında acıya falan çok dayanıklıyımdır iğnelerde falan of dememişimdir ama sezeryan ismi hiç sempatik gelmiyo bana

ya cnm hazır bulsam alıcamda yokki cilek var burda ordakide su buyuyenlerden cok buyuk odamıza sıgmaz sanayiyi gezicem artık :)))

C nım şu belis diye bi marka var ondan yok mu orda? Internet'ten bi baksana biz ondan aldık fena diil sallanıyo falan fiyat da uygun

Son düzenleme:
C nım şu belis diye bi marka var ondan yok mu orda? Internet'ten bi baksana biz ondan aldık fena diil sallanıyo falan fiyat da uygun

yok gormedim netten bakayım oradakilerede guvenemiyorum anca tavsıyeyle olabilir acıkcası bende sezeryandan korkuyorum ama yapanlar 2-3 gun içinde kalkıyor 5.gunden sonra gobegınıde baglayabiliyosun normal yapma sansın yokmu ?

Yok canım bel fıtığı var bende 3 tane zaten istemem normal bebek rahat çıksın gibi bi batıl inancım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…