mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Aslında ikisi de güzel bi yöntem değil bence normal de sezeryanda hoşuma gitmiyo. Yeni bi teknik çıkmazsa ikinciyi düşünmüyorum :)

sabah sabah güldürdün yine beni :)
benide yavaş yavaş korku sarmaya başladı ilkinde normal diye düşünüp pat diye sezeryan olunca korkusuzdum.tamam uyanınca ağrın oluyo ama bebeği görünce unutuyosun ilk 2 gün zor sonrasında birşey yok.ağrı kesici iğne falan yapıyolar hatta uyuyım diye iğne yapmışlardı ama ne mümkün şu büyükler dakka başı al emzir diyo lak diye kucağına koyuyolar.karnın acımış kimsenin umru olmuyo.tabi sende unutuyosun acını :) benim kistim varmış oda alınmıştı ameliyatta.ben hastaneden çıkarken söyledi doktorum endişelenmiyim diye hamileyken söylememiş.

ya cnm hazır bulsam alıcamda yokki cilek var burda ordakide su buyuyenlerden cok buyuk odamıza sıgmaz sanayiyi gezicem artık :)))

inşallah gönlüne göre bulursun canım sanayide
paranla rezil oluyorsun hamile hamile dolaştığın üzüldüğün yorulduğun da cabası yani

Ben bugun yarin dogururum diyordum. Doktor olumlu konusunca karnimdaki agrilar bile gitti. Resmen psikolojik olarak dogumumu baslatacaktim. Kasim ayinda dogumum gerceklesecek insallah. Kilosu 3 kiloya ulasinca rahatlicam..

evet canım psikolojisi bozuluyor insanın 3 kiloyu da bulur geçer bile bayramda bol bol tatlı yersin yarasın kuzuna

Aslında ikisi de güzel bi yöntem değil bence normal de sezeryanda hoşuma gitmiyo. Yeni bi teknik çıkmazsa ikinciyi düşünmüyorum :)

sen madem acıya dayanıklısın yurtdışında evde havuzda doğum yaptırıyorlar ya tam sana göreymiş

bak ikincisinde yurtdışına açılabilirsin

vay doktora bak ya tam doktor!!!
maşallah bana da öyle bir nasip etsin Rabbim inşallah

Gunaydinnn kizlar hepinize mutlu sabahlar :))) bugun caglasammi doktora gidecek hepimiz dua edelim ona guzel haberlerle dönsün insallah.

Senn korkma sakın yaa.sen tecrubelisinn :)))imam cemaat misali sen de korkarsan bizim halimiz nolur bilmiyom artik :)))isin sakasi tabi de bise soracam ameliyat sonrasi karnin toplansin diye sarmismiydin ya da farkli biseler yaptin mi?

simdi bu 70*130 besiklere aynı olcudemi yatak alıyoruz anlayamadım

Bir mobilyaci rezil etti seni su son haftalar yaa.bulabildinmi besik yatak internettede oluyor saniyorum.ya da en kotu ihtimal yatagi da bulamazsan netten al yazik son haftalar gezip yorulmayasin.

Senn korkma sakın yaa.sen tecrubelisinn :)))imam cemaat misali sen de korkarsan bizim halimiz nolur bilmiyom artik :)))isin sakasi tabi de bise soracam ameliyat sonrasi karnin toplansin diye sarmismiydin ya da farkli biseler yaptin mi?

sarmamıştım ama bu sefer korse aldım ya onun bel tarafını öne getirip doğumdan sonra kullanıyomuşşsun.bakalım kullanabilirsem artık oda :) sıkıntıya hiç gelemem.normal korse hayatta takamam.inşallah çağlasammı da güzel haberler getirir.doktor gün verir bakarsın ona.çok sıkıldı artık.ne zaman hayırlıysa o zaman olsun doğumlarımız inşallah.bende yarın giderim belki.bende park yatak bakmaya gidemedim tabi eşim dün baktı siyah istemiş gelince bugün yarın arıycaklarmış gidip alıcak.herşeyimiz tamam sayılır bizimde.

ya cnm hazır bulsam alıcamda yokki cilek var burda ordakide su buyuyenlerden cok buyuk odamıza sıgmaz sanayiyi gezicem artık :)))

Cnm ben çilekten büyüyen yatak aldım. Çok büyük değil. Çocuk 10 yaşına kadar kullanabilir. Boyu kısa normal genç yatak odası takımına göre. Ama çilekte ufak beşikte var. Hatta cotton serisi çok güzel. Kar beyaz hem kız hemde erkek bebeğe uyumlu. Cicili bicili yataklarda var çilekte. Ama yapışkan etiketle süslemişler. Çocuk sökmeye çalışır büyüynce diye ben sade aldım
Ölçüler 133x77 cm. İçine ystak olarakta 130x70 ölçülerde yatak kullanılıyor. Kalitesi çok iyi. Boyası çocuklar için özel ve kokusuz. Aklında bulunsun. Bizim aldığımız yer çok ilgili malının arkasında ve 2 sene garantisi var.

Bir mobilyaci rezil etti seni su son haftalar yaa.bulabildinmi besik yatak internettede oluyor saniyorum.ya da en kotu ihtimal yatagi da bulamazsan netten al yazik son haftalar gezip yorulmayasin.

yok cnm daha bulamadım cıkmadım acıkcası dun utu yaptım belim bacaklarım orası tutuldum resmen 3 saat kalkamadım yerimden esimle gidicem onun işlerine gore gidip bakıcaz bugun yarın bakarız artık internete guvenemiyorum kıyafet fln tamam ama nasıl birsey gelecegini bilemiorum ki dandik birseyde olabilr okdar da para oduyosun sonucta

evet canım ama ben bulamadım 60 120 aldım annem üzerine kendi yatak yaptı koyun yününnden hem doğal olur diye

cnm dun bakarken gordum ben e-belis diye bi sitede var caglasammı besik için demişti ona bakarken gordum ama artık almıssın tabi iş işten gecmiş eline saglık annenin

guzelmiş canım gule gule kullaının bizim gordugumuzde bunun gıbı yandada cekmeceleri var bizim odaya hayatta sıgmaz :)) avm içinde bi dukkan burdaki sadece o besik vardı birde su 3 aya kadar kullanınan kucukler varya onlardan vardı bundan yoktu mesela neyse halledicez bi sekilde tsk ederim ilgin için

kızlar ne oldu biliyomusunuz
dun temizlikci vardı caycıya kırec sokucu koymustum ıcı sıcaktı kokusu beni rahatsız etti kadında dediki sen bırak ben yıkarım soluma bunu iyi dedim bugun kahvaltı hazırladım cay yaptım hiç farketmedim sanırım yıkamamıs esim geldi cay kasıgıyla içtim yani yutmadım tadını farkedince hemen tükürdüm ama bogazıma geldi agzımı calkaladım esim birsey olmaz dedi yutmadım yanii ayran falanmı icsem hastaneye gitsemmi bebegim oynuyor kadın yanımda olsa bogucam

Kizlar bebegim iyi 3040 gr gorunuyo ama hata payu var tabiki. Sancilarim cok cikti doktor ister nidilati birak ve sancin geldiginde gel alalum dedi istersen nidilata bi hafta daha devam et dedi. Kafam cok karisti. Ptesi sabah cagirdi gene

Kizlar bebegim iyi 3040 gr gorunuyo ama hata payu var tabiki. Sancilarim cok cikti doktor ister nidilati birak ve sancin geldiginde gel alalum dedi istersen nidilata bi hafta daha devam et dedi. Kafam cok karisti. Ptesi sabah cagirdi gene

Oyy masallah 3kiloyu da gormusuz :) sen ne yapmayi dusunuyorsun peki canim p.tesi yine nstyle mi bakcak

Ayy canim cok gecmis olsun belki iyi yikamamistir yutmadiysan sorun olmaz ama ins yaa icim rahat etsin diyorsan yine de git istersen ama yutmamissin ya ne sorumsuzluk ya allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…