simdi bu 70*130 besiklere aynı olcudemi yatak alıyoruz anlayamadım
Aslında ikisi de güzel bi yöntem değil bence normal de sezeryanda hoşuma gitmiyo. Yeni bi teknik çıkmazsa ikinciyi düşünmüyorum :)
ya cnm hazır bulsam alıcamda yokki cilek var burda ordakide su buyuyenlerden cok buyuk odamıza sıgmaz sanayiyi gezicem artık :)))
Ben bugun yarin dogururum diyordum. Doktor olumlu konusunca karnimdaki agrilar bile gitti. Resmen psikolojik olarak dogumumu baslatacaktim. Kasim ayinda dogumum gerceklesecek insallah. Kilosu 3 kiloya ulasinca rahatlicam..
Aslında ikisi de güzel bi yöntem değil bence normal de sezeryanda hoşuma gitmiyo. Yeni bi teknik çıkmazsa ikinciyi düşünmüyorum :)
sabah sabah güldürdün yine beni :)
benide yavaş yavaş korku sarmaya başladı ilkinde normal diye düşünüp pat diye sezeryan olunca korkusuzdum.tamam uyanınca ağrın oluyo ama bebeği görünce unutuyosun ilk 2 gün zor sonrasında birşey yok.ağrı kesici iğne falan yapıyolar hatta uyuyım diye iğne yapmışlardı ama ne mümkün şu büyükler dakka başı al emzir diyo lak diye kucağına koyuyolar.karnın acımış kimsenin umru olmuyo.tabi sende unutuyosun acını :) benim kistim varmış oda alınmıştı ameliyatta.ben hastaneden çıkarken söyledi doktorum endişelenmiyim diye hamileyken söylememiş.
sabah sabah güldürdün yine beni :)
benide yavaş yavaş korku sarmaya başladı ilkinde normal diye düşünüp pat diye sezeryan olunca korkusuzdum.tamam uyanınca ağrın oluyo ama bebeği görünce unutuyosun ilk 2 gün zor sonrasında birşey yok.ağrı kesici iğne falan yapıyolar hatta uyuyım diye iğne yapmışlardı ama ne mümkün şu büyükler dakka başı al emzir diyo lak diye kucağına koyuyolar.karnın acımış kimsenin umru olmuyo.tabi sende unutuyosun acını :) benim kistim varmış oda alınmıştı ameliyatta.ben hastaneden çıkarken söyledi doktorum endişelenmiyim diye hamileyken söylememiş.
Senn korkma sakın yaa.sen tecrubelisinn :)))imam cemaat misali sen de korkarsan bizim halimiz nolur bilmiyom artik :)))isin sakasi tabi de bise soracam ameliyat sonrasi karnin toplansin diye sarmismiydin ya da farkli biseler yaptin mi?
ya cnm hazır bulsam alıcamda yokki cilek var burda ordakide su buyuyenlerden cok buyuk odamıza sıgmaz sanayiyi gezicem artık :)))
Bir mobilyaci rezil etti seni su son haftalar yaa.bulabildinmi besik yatak internettede oluyor saniyorum.ya da en kotu ihtimal yatagi da bulamazsan netten al yazik son haftalar gezip yorulmayasin.
evet canım ama ben bulamadım 60 120 aldım annem üzerine kendi yatak yaptı koyun yününnden hem doğal olur diye
Cnm ben çilekten büyüyen yatak aldım. Çok büyük değil. Çocuk 10 yaşına kadar kullanabilir. Boyu kısa normal genç yatak odası takımına göre. Ama çilekte ufak beşikte var. Hatta cotton serisi çok güzel. Kar beyaz hem kız hemde erkek bebeğe uyumlu. Cicili bicili yataklarda var çilekte. Ama yapışkan etiketle süslemişler. Çocuk sökmeye çalışır büyüynce diye ben sade aldımEki Görüntüle 826790
Ölçüler 133x77 cm. İçine ystak olarakta 130x70 ölçülerde yatak kullanılıyor. Kalitesi çok iyi. Boyası çocuklar için özel ve kokusuz. Aklında bulunsun. Bizim aldığımız yer çok ilgili malının arkasında ve 2 sene garantisi var.
Kizlar bebegim iyi 3040 gr gorunuyo ama hata payu var tabiki. Sancilarim cok cikti doktor ister nidilati birak ve sancin geldiginde gel alalum dedi istersen nidilata bi hafta daha devam et dedi. Kafam cok karisti. Ptesi sabah cagirdi gene
kızlar ne oldu biliyomusunuz
dun temizlikci vardı caycıya kırec sokucu koymustum ıcı sıcaktı kokusu beni rahatsız etti kadında dediki sen bırak ben yıkarım soluma bunu iyi dedim bugun kahvaltı hazırladım cay yaptım hiç farketmedim sanırım yıkamamıs esim geldi cay kasıgıyla içtim yani yutmadım tadını farkedince hemen tükürdüm ama bogazıma geldi agzımı calkaladım esim birsey olmaz dedi yutmadım yanii ayran falanmı icsem hastaneye gitsemmi bebegim oynuyor kadın yanımda olsa bogucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?