mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Tam da bayram ustu iyi usutmusum ben ya evin icinde pecete pecete diye kodturuyorum kizlar siz dikkat edin hic cekilmiyor bi de su son zamanlarda bi suru is var yapmak gelmiyor icimden sular da yok sabahtan beri bi gelse ilik dus iyi gelir belki

1 2 saat önce sistem kapalıylı kk bakımdaymıheralde yazdıklarım gitmedi.
aliipek için korkma birşey olmaz demiştim.belkide yıkamıştır kokusu hemen gitmez.birkaç kez kaynatıp suyu dökmen lazım.hem yutmamışsın.annelik işte böyle birşey nasılda korkmuşsun :)

çağlasammı maşallah bebişine bence sen pazartesi çantanıda al git :) hayırlısıyla gelsin neşen.

worldof geçmiş olsun.

gelelim bana benimde sancılar fena durumda 10 dakkada 1 kasılıyo karnım.belimde ağırıyo.yarın gidicem zaten kontrole.bayramıda atlatsam iyi olucak ama kısmet tabi.

Kizlar bebegim iyi 3040 gr gorunuyo ama hata payu var tabiki. Sancilarim cok cikti doktor ister nidilati birak ve sancin geldiginde gel alalum dedi istersen nidilata bi hafta daha devam et dedi. Kafam cok karisti. Ptesi sabah cagirdi gene

masallah canım 3 kg gecmiş bile 100-200 gr oynuyor diyorlar olsun sonucta iyi yinede bence sıkıldım diyosan bırak 1 hafta daha dayanırım diosan devaam et canım kendini nasıl daha iyi hissediceksen

Ayy canim cok gecmis olsun belki iyi yikamamistir yutmadiysan sorun olmaz ama ins yaa icim rahat etsin diyorsan yine de git istersen ama yutmamissin ya ne sorumsuzluk ya allah korusun

canım herhalde bi sorun olsaydı simdiye kadar etkisini gosterirdi yutmadiıgım için biraz rahatım yogurt falan yedim tsk ederim

Tam da bayram ustu iyi usutmusum ben ya evin icinde pecete pecete diye kodturuyorum kizlar siz dikkat edin hic cekilmiyor bi de su son zamanlarda bi suru is var yapmak gelmiyor icimden sular da yok sabahtan beri bi gelse ilik dus iyi gelir belki

sanada gecmiş olsun sıcak su limon sık içine hatta kabuklarıylada koyabilirsin üstüne bal favorim hem tadı güzel oluyor hemde rahatlatıyor aslında asprinde koyuyorum normalde ama tabi simdi öyle bir mumkun değil dinlen bosver işler sonrayada kalsa olur

normalde hep kendim yaparım bol suyla yıkarım sorun olmaz bilmiyorum ama tadı yok yani hiç yıkanmıs gibi değildi valla kendimi düşünmedimki zaten ya ona birsey olursadaydım neyseki bi sorun yok cok sükür sen de git mutlaka yarın doktora bnm bebişim de bi asagıda ki cok fena resmen kasıklarım gıdıklanıyor bazen nasıl oralar da oynuyor ya enteresan birsey :))) diyorum ben simdi elini çıkartıp bize el sallıcak anneee babaaaa heeyy dicek

Sagol canim dedigin gibi isler kalsa da olur hic halim yok mandalina yiyorum ben de bol bol c vitamini dedigini de denerim balli balli :) yalniz ve hasta olunca canim sıkılıyor yaa

Sagol canim dedigin gibi isler kalsa da olur hic halim yok mandalina yiyorum ben de bol bol c vitamini dedigini de denerim balli balli :) yalniz ve hasta olunca canim sıkılıyor yaa

Bol bol yesil ve kirmizi biberide cig olarak tuket c vitamini onlarda cokmus.gecmis olsun.bende cok korkuyorum etrafta grip salgini var diye bir yere cikmamaya calisiyorum.bugun ebe cagirdi 36.haftadasin son gorusmemiz dedi kendisiyle de bu zamana kadar bir gorustuk ki sormayin.gitmicektim bugun normalde ama seker olctugum uclar bitmis onlari yazdirmak zorundaydim korka korka ciktim evden ayni zamanda .hatta esim sabaha karsi gitti ise 5te.bugun buralar karisacakti yuruyus vardi.biber gazindan etkilenecem diye cok korktum saglik ocagina giderken daha onceleri olaylarin arasinda kalmistim. sukur bise olmadi hemen geldim.

Yok cnm bir gun gecmis aradan olmamistir bence yogurtta yemissin zaten korkma.kipirtisi da varmis madem yuregini ferah tut :)

Bence herkes bayramdan sonra sirayla dogurmaya baslicak :))))

Cok guzelmis cnm.gule gule kullan yatagini.beyaz her zaman favoridir :)

Kizlar bebegim iyi 3040 gr gorunuyo ama hata payu var tabiki. Sancilarim cok cikti doktor ister nidilati birak ve sancin geldiginde gel alalum dedi istersen nidilata bi hafta daha devam et dedi. Kafam cok karisti. Ptesi sabah cagirdi gene
Bence bir hafta daha sabret bayramda cabuk gecer belki zaman 200 300 gr bile alsa kardir.en azindan beklemen bebege yariyor belliki.hem ultrasonun hata payini sifirlamis olursun 300 gr bile alsa haftada sonucta en az 3 kilo dogacagini bilirsin ki sorun olmaz oda.37de dogurmus olursun .zaten hic te kotu bir vakit degil.38 haftalik degil 37 haftalik olur cok cok.bekle p.tesi gidersin iste.

Yaa kizlar dun yasadigim biseyi paylasacam sizlere.bana bir akil verin.dun otururken telefon caldi cok sevdigim hic kiramadigim bir arkadas daha dogrusu esimin is arkadaslarindan birinin esi.cok iyi insanlar cok seviyorum fakat insanlar niye bir seyleri dogru soyledigimde aliniyor onu anlamiyorum.telefonda kadinin sesi cok kotu geliyordu grip olduk ailecek cocuk esim ben hepimiz dedi.zaten ortalikta salgin olarak var.ben 1 adim atmaya korkuyorum evden.aksam size gelecez dediler.ben de yalan soyleyemedim dogrucuyum illa dogruyu soylicem icimdekini.grip olduklari icin kabul edemicemi dr.umun son haftalar dikkatli olmam gerektigini soyledim.biliyorsun dedim son haftalar ameliyatta kesin.grip falan olunca ameliyatta etmiyorlar dedim.birde benim hastaligim kotudur.atesim cikarsa kolay kolay dusuremezler.ben o kadar emek cekerek elde ettim.bir suru sey yasadim bu ufak biseyin bana kotu donmesini istemedim.boyle soyleyince kadin bana cok bozuldu.aslinda alinacak bise yok kendimi de bebegi de dusunmek zorundayim.birde cocugu cok yaramaz 3 yasinda ama adami 3 kere mezara sokar.en son geldiginde damacana sisesini devirdi 19lt.lik danacana yarim doluydu ama 10 lt falan vardi.ne hali kaldi mutfakta ne makine alti.kendi bebegime aldigim ilk oyuncaklardan birini esim eline vermisti dursun diye balkondan atti yetisene kadar goturduler bile.hadi mal yinede bir yere kadar onemli ama benim onun pesinde kosturacak gucumde yok.kabul etmedim.kadinda alindi kirmak istemedim aslinda ama yanlis bisede soylemedim.hatta gorumcesinin maddi durumu cok kotu diye para gonderip peynir yapmasini istedim.peynir bahaneydi aslinda burda peynirmi yok.sonra aradi dun 1 saat sonra.asagidayiz esin asagi insin peyniri getirdik yukariya cikmicaz dedi.esim indi asagiya geldiginde sordum nasil davrandi diye alinmis heralde cami acmadi arabadan inmedi kadin.cocuk cama vuruyordu sevdirmedi dedi.sizce bunda alinacak ne var benmi yanlis yaptim.sizler olsaydiniz ne yapardiniz.simdi benim yaaaa alinmadin insallah deyip aramammi lazim kizlar.akil verin bana.cok sevdigim hic kirmayi istemedigim bir arkadas.kurbanida birlikte kesecez tam bayram agzi kirginlik da olsun istemiyorum bilmiyorum ne yapmaliyim sizce?

Yok cnm bir gun gecmis aradan olmamistir bence yogurtta yemissin zaten korkma.kipirtisi da varmis madem yuregini ferah tut :)

evt cnm sabah kahvaltı bogazıma dizildi resmen tedirgindim baya simdi rahatım :)) ya benide cagırıyorlar saglık ocagından sanki bişe yapıyolarmıs gibi cok komik bu arada duydunmuya korseyi sormussun sezeryanlılar için ben nette 5 gunden sonra sarıldıgını okudum ama korse değil carsaf tülbent gibi seylerle yani gorumceme söledim hatta olurmu dedi ameliyatlıyız sarılırmı falan doktoruna sormus 5.gunden sonra sarabilirsin demiş oda sarıyor korse sıkı gelebilir ama bi örtüyle sarılır bende su toparlayıcı atletler var onlardan almayı dusunuyorum aslında bende var ama onlar kucuk gelir s-m beden L-Xl lazım bize

celin canım hiç kafana takma asıl onun düşünmesi lazım bizden geçer diye.hem gribide geç zahmet vermemek için bile gelinmez şu durumda.lütfen üzülme.hamilesin seni kırmaması lazım ama trip yapıyo bide.
bayramdan sonra yı görmeyi ümid ediyorum ama bugün sıklaştı baya sancılar bende ilacı fazlalaştırdım.yarın bakalım ne diycek doktor.banada pazartesi gel kontrole diyomuş sonra çağlasammı ve ben aynı anda doğuma giriyomuşuz düşünsene.yarında böyle olursam nst ye de gönderir kesin.hayırlısı bundan sonrası.inşallah sağsalim küveze girmeden alırız hepimiz bebişlerimizi.

canm yaa senin söylediginde alınacak birsey yokkki haklısın onun anlayıslı olması lazım sonucta oda senin gibi hamilelik donemi gecirdi kolay değil bizim için sinir oluyorum böyle tiplere bencillk yaptıgı baska birsey değil moralini bozma bence yuzyuze geldiginde de soylersin samimiyetine inandıgım içn söyledim umarım alınmamıssındır sende bu evreler gectin beni en ii senin anlaman lazım dersin devam ederse surat yapmaya arkadaslıgınızı tekrar gozden gecir derim benide arıyorlar es dost grip oldum falan diyenler oluyor aaa mumkunse benden uzak dur duzelince goruselim diyorum esiime de dıyorum grıp fln olmak yok olursan eve gelme diye bunda alınacak birsey yok hayatım sen moralini bozma

Annem cok yoruluyo ona da kiyamiyorum. Bahcede bi de canavarim var kocaman kizim köpegim var. Onla da ilgilenmek zorunda. Zaten zayifti annem hepten zayifladi garİbim bi benim ev bi kendi evi derken..

Canim sagoll insallah bi an önce toparlarim. Sanirim iltihap kaptirdik acilinca ama düzelicek inaniyorum. Bebegim icin düzelmesi lazim deyip dik durmaya calisiyorum.

Celiin senin söylediginde alinicak hicbisey goremiyorum arkadasim. Gayet acikca söylemissin, bizim icin artik tam da dogum üstü hicc kolay olmaz. İnsanlarin bi kere kendi düsünüp gelmemesi lazim. Benim de senin gibi agir geciyo griplerim ve dedigin gibi disariya adim atmiyorum bulasmasin diye. Bu isin ayibi gücenmesi darilmasi olmaz. Hic sikma canini sen dogru olani yaptin.

Kizlar mide agrisindan ölüyorum geceleri. Ne önerirsinizz? Bi de hastane cantasini sizler hazirladiniz sanirim icine neler koydunuz? Yarin esimle gidip biseyler alicaz bi aksilik cikmazsa. Neler alip koymaliyim. Unuttugum bisey olsun istemiyorum:)

Celin kesinle en doğru şeyi yapmışsın.eğer seni çok düşünen birisi olsaydı kıyamazdı sana. Sonuçta son günlerini yaşıyorsun ve iyice ağırlaştın. Misafir gelince ister istemez yorulacaksın ki bide gripli olduğu halde gelmek istiyor. Hadi diyelim düşünemedi sen söyleyince düşünemedim haklısın falan demesi lazım. Ay ne bileyim kızdım. Eğer çok samimiyseniz seni anlamalı bence.

Kizlar mide agrisindan ölüyorum geceleri. Ne önerirsinizz? Bi de hastane cantasini sizler hazirladiniz sanirim icine neler koydunuz? Yarin esimle gidip biseyler alicaz bi aksilik cikmazsa. Neler alip koymaliyim. Unuttugum bisey olsun istemiyorum:)[/QUOTE]

ben öyle olduğum zamanlar soğuk süt içiyorum.eğer çok kötüysem gaviskon şurup içiyorum çok iyi geliyor.iç dış zıbın ayaklı alt çıtçıtlı uzun kollu bady tulum eldiven şapka çorap patik bunları fazlaca koy çantana.örgü yelek penye yelek.penye battaniye kalın battaniye ağız mendili bez ıslak mendil.biberon almadıysan avent al anne memesi gibi oluyo.göğüs pompası almadıysan al ama hastaneye götürmek gerekirmi onu bilmiyorum bende.evde bulunsun ihtiyaç oluyor sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…