Bu aksam deniyim. 3 gecedir agridan uyanip saatlerce kivraniyorum resmen. Bi de kasilmaya basladim sık sık ne otursam rahatliyorum ne yatsam ama dr orali degil hala 3haftada 1 cagiriyo beni. Son zamanda degisicem bu gidisle ben:/ pompayi almistim isteyken lazim olucak diye. Gerci sanirim sütüm falan kalmadi bu yanik olayindan sonra hamilelik öncesine döndü gögüslerim resmen. Kücüldüler. Biberonu da aventin setini almistim. Allahtan onlari almisim diyorum simdi. Peki kendimize ne koyalim? Sen tecrubelisin 1pijama 1gecelik az mi gelir??
Bu aksam deniyim. 3 gecedir agridan uyanip saatlerce kivraniyorum resmen. Bi de kasilmaya basladim sık sık ne otursam rahatliyorum ne yatsam ama dr orali degil hala 3haftada 1 cagiriyo beni. Son zamanda degisicem bu gidisle ben:/ pompayi almistim isteyken lazim olucak diye. Gerci sanirim sütüm falan kalmadi bu yanik olayindan sonra hamilelik öncesine döndü gögüslerim resmen. Kücüldüler. Biberonu da aventin setini almistim. Allahtan onlari almisim diyorum simdi. Peki kendimize ne koyalim? Sen tecrubelisin 1pijama 1gecelik az mi gelir??
Annem cok yoruluyo ona da kiyamiyorum. Bahcede bi de canavarim var kocaman kizim köpegim var. Onla da ilgilenmek zorunda. Zaten zayifti annem hepten zayifladi garİbim bi benim ev bi kendi evi derken..
Kizlar sagolun yorumlarınız icin rahatladim sayenizde. ben de alinacak kotu bise dedigimi dusunmuyorum ama insanlar da dusuncesiz olmuslar.bir kere ben en azindan bir yere gitsem bile o gun aramam 1 gunn oncesi insan aranir.ne var alinacak sanki gelmisim 36. Haftaya bir ihtiyacin varmi diye kendinin sormasi lazim.ben hamile degilken burdaki tum arkadaslara caniniz ne istiyor yapayim getireyim bebis yesinn ya da bana ihtiyaciniz varmi diyordum.herkes cikarci olmus yaniii.kimse kimseyi dusunmuyor.bugunde kaynana aradi biz dogum olduktan sonra gelecez haber verirsiniz olunca burda islerimiz var kurban kesecez diyor.keyfinize kalmis dedim.ama icimdan dedim aman gelmiyin ihtiyacim olacagi zaman aman bir faydaniz dokunmasin yine ne hayir geliyorsa esinden geliyor.emekliler ve 2 kisiler sanki kurbani burda kesssen nolacak yok illa dolaba doldurup oyle gelecek ya.bizleri eslerimizin ailesi bile dusunmezken el dusunurmu hic iste.
günaydın kızlar akşam ne kadar kötüydüm öyle 5 dakkada 1 kasıldı durdu karnım 4 saatte 1 içtim ilacı.kendi kendimin doktoru oldum.şimdilik iyiyim çok şükür durdu gece kasılmam.öğlen gidicem doktora.eşimde tutturmuş 2 3 gün daha dayan beşik gelsin öyle doğur diyo.dedim küveze girmeden sağsalim eve gelelimde beşik olmasada olur.oda diyoki bu saatten sonra ne küvezi.birşey olmazmış.kendi profesör dr.da benim haberim yok heralde :)
günaydın kızlar akşam ne kadar kötüydüm öyle 5 dakkada 1 kasıldı durdu karnım 4 saatte 1 içtim ilacı.kendi kendimin doktoru oldum.şimdilik iyiyim çok şükür durdu gece kasılmam.öğlen gidicem doktora.eşimde tutturmuş 2 3 gün daha dayan beşik gelsin öyle doğur diyo.dedim küveze girmeden sağsalim eve gelelimde beşik olmasada olur.oda diyoki bu saatten sonra ne küvezi.birşey olmazmış.kendi profesör dr.da benim haberim yok heralde :)
aynen öyle canım.zaten ilk günler sana insan lazım sonra zaten hemen ayaklanırsın onlar gelene kadar ooo hiç gelmesinler daha iyi hakkaten.
Duydunmu cnm biraz daha sık dişini. Yoksa evde işmi yapıyorsun. Ayakta kalma cnm. Bende kötüydüm hep dinleniyorum rahim rahatlıyor sanırım kasılmalarım azaldı. Ama zorunlu olarak ayakta kalırsam kasıklarımda ağrı ve karnımda sertleşmeler oluyor 1-2 gün.en azından bayramdan sonraya doğuralım.son şansımızı iyi değerlendirelim :))
Cocuk bir gelsin de yatacak yer cookk deseydin :) erkekler iste nerdeee bizim gibi dusunecekler.dr.dan gelince yaz bakalim ne dicek cok sık olmus kasılmaların gercekten.
yazıcam tabi.zaten önemli birşey olursa telefonla mutlaka haber veririm merak etme canım.sende burda yazarsın.
Ipeksin sanki coktan beri girmiyor.iyidir insallah bir problemi yoktur.
Ayy ben o canavarı sevmek istiyommm ne guzel :))))) cinsi ney? Hamile olmadan once narkotik kopeklerinin egitim bolgesine gidip seviyorduk cok seviyom ben yaaa:))) bir ara fotografini koyarmisin gorelim yaa :)) ne guzel bahceli ev olunca bol bol hoplar ziplar
Bizimkiler de oylee. Kayinvalidem geldi gecen hafta gecerken ugradim dedi. ellerim bandajli iste ne olur 2 bulasik yikasan ya da oglunun utusunu yapsan. 15 dk zor otururdu kalkti gitti. Bu halimle uniforma utulemeye calisiyorum halimi gormen lazim.Kizlar sagolun yorumlarınız icin rahatladim sayenizde. ben de alinacak kotu bise dedigimi dusunmuyorum ama insanlar da dusuncesiz olmuslar.bir kere ben en azindan bir yere gitsem bile o gun aramam 1 gunn oncesi insan aranir.ne var alinacak sanki gelmisim 36. Haftaya bir ihtiyacin varmi diye kendinin sormasi lazim.ben hamile degilken burdaki tum arkadaslara caniniz ne istiyor yapayim getireyim bebis yesinn ya da bana ihtiyaciniz varmi diyordum.herkes cikarci olmus yaniii.kimse kimseyi dusunmuyor.bugunde kaynana aradi biz dogum olduktan sonra gelecez haber verirsiniz olunca burda islerimiz var kurban kesecez diyor.keyfinize kalmis dedim.ama icimdan dedim aman gelmiyin ihtiyacim olacagi zaman aman bir faydaniz dokunmasin yine ne hayir geliyorsa esinden geliyor.emekliler ve 2 kisiler sanki kurbani burda kesssen nolacak yok illa dolaba doldurup oyle gelecek ya.bizleri eslerimizin ailesi bile dusunmezken el dusunurmu hic iste.
:))))) bizimki de bana sezaryen olmamam konusunda bisuru seyler soluyo. Sanirsin ki docent :))günaydın kızlar akşam ne kadar kötüydüm öyle 5 dakkada 1 kasıldı durdu karnım 4 saatte 1 içtim ilacı.kendi kendimin doktoru oldum.şimdilik iyiyim çok şükür durdu gece kasılmam.öğlen gidicem doktora.eşimde tutturmuş 2 3 gün daha dayan beşik gelsin öyle doğur diyo.dedim küveze girmeden sağsalim eve gelelimde beşik olmasada olur.oda diyoki bu saatten sonra ne küvezi.birşey olmazmış.kendi profesör dr.da benim haberim yok heralde :)
Canim saint bernard cinsi. Hani beethoven filmi vardi ya iste ondan:) narkotik kopekleri cok uslu oluyo cok tatlilar benimki resmen canavar sevgi arsizi:)) 2 haftadir cikamiyorum yanina pencereden konusuyoruz ahh ah icim gidiyo. Cocuktan farksiz burnumda tutuyo. Seneye yaza al arda keremi gelinn benim isimsiz kahramanla arkadas olurlarr hem de buralari gormuss gezmis olursunuzz valla ne guzel olurdu:)
Kizlar duydunmunun bebisi 2.5 kilo olmus :)) haber verdi.dr.u ilacini arttirmis.bayramdan sonra gidecekmis.hepimiz bir bayrami cıkarsaydik iyi olacak venim karnim patlicak yoksaaa))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?