mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Kizlar sagolun yorumlarınız icin rahatladim sayenizde. ben de alinacak kotu bise dedigimi dusunmuyorum ama insanlar da dusuncesiz olmuslar.bir kere ben en azindan bir yere gitsem bile o gun aramam 1 gunn oncesi insan aranir.ne var alinacak sanki gelmisim 36. Haftaya bir ihtiyacin varmi diye kendinin sormasi lazim.ben hamile degilken burdaki tum arkadaslara caniniz ne istiyor yapayim getireyim bebis yesinn ya da bana ihtiyaciniz varmi diyordum.herkes cikarci olmus yaniii.kimse kimseyi dusunmuyor.bugunde kaynana aradi biz dogum olduktan sonra gelecez haber verirsiniz olunca burda islerimiz var kurban kesecez diyor.keyfinize kalmis dedim.ama icimdan dedim aman gelmiyin ihtiyacim olacagi zaman aman bir faydaniz dokunmasin yine ne hayir geliyorsa esinden geliyor.emekliler ve 2 kisiler sanki kurbani burda kesssen nolacak yok illa dolaba doldurup oyle gelecek ya.bizleri eslerimizin ailesi bile dusunmezken el dusunurmu hic iste.

Annem cok yoruluyo ona da kiyamiyorum. Bahcede bi de canavarim var kocaman kizim köpegim var. Onla da ilgilenmek zorunda. Zaten zayifti annem hepten zayifladi garİbim bi benim ev bi kendi evi derken..

Ayy ben o canavarı sevmek istiyommm ne guzel :))))) cinsi ney? Hamile olmadan once narkotik kopeklerinin egitim bolgesine gidip seviyorduk cok seviyom ben yaaa:))) bir ara fotografini koyarmisin gorelim yaa :)) ne guzel bahceli ev olunca bol bol hoplar ziplar

evet az gelebilir sezeryan olmuştum başta terle attım şişliğimi.birde kanaman oluyor yedeklerinide koy.çamaşır ped çorap emzirme sütyeni de koy.

günaydın kızlar akşam ne kadar kötüydüm öyle 5 dakkada 1 kasıldı durdu karnım 4 saatte 1 içtim ilacı.kendi kendimin doktoru oldum.şimdilik iyiyim çok şükür durdu gece kasılmam.öğlen gidicem doktora.eşimde tutturmuş 2 3 gün daha dayan beşik gelsin öyle doğur diyo.dedim küveze girmeden sağsalim eve gelelimde beşik olmasada olur.oda diyoki bu saatten sonra ne küvezi.birşey olmazmış.kendi profesör dr.da benim haberim yok heralde :)

aynen öyle canım.zaten ilk günler sana insan lazım sonra zaten hemen ayaklanırsın onlar gelene kadar ooo hiç gelmesinler daha iyi hakkaten.

Cocuk bir gelsin de yatacak yer cookk deseydin :) erkekler iste nerdeee bizim gibi dusunecekler.dr.dan gelince yaz bakalim ne dicek cok sık olmus kasılmaların gercekten.

Duydunmu cnm biraz daha sık dişini. Yoksa evde işmi yapıyorsun. Ayakta kalma cnm. Bende kötüydüm hep dinleniyorum rahim rahatlıyor sanırım kasılmalarım azaldı. Ama zorunlu olarak ayakta kalırsam kasıklarımda ağrı ve karnımda sertleşmeler oluyor 1-2 gün.en azından bayramdan sonraya doğuralım.son şansımızı iyi değerlendirelim :))

aynen öyle canım.zaten ilk günler sana insan lazım sonra zaten hemen ayaklanırsın onlar gelene kadar ooo hiç gelmesinler daha iyi hakkaten.

Yaa belki bana kızacaksınız oyle deme diye ama gercekten bunlar sırf buraya ustlerindeki sorumlulugu biran once atmak icin gelecekler.kendilerine gore gorevlerini yapmis vicdanlari rahat bir sekilde dönmüs olacaklar.biz gittik geline baktik olacaklar.ben bunlarin sonradan gorme hallerinden bıktım zaten dogum olacakmis.biz haber verecekmisiz hasbamlar sonra ucakla geleceklermis.sanki bugune kadar ucak gorduler.adana d.bakir arasi arabayla 6 saat birde.yollar otoban.o saatten sonra ucak bulacaklarda hazirlanacaklar da gelecekler.gezmeye gelmis olacak herkes iste.simdi erken gelmemelerinin sebebi de nejla bizim onumuzde donup dolanamaz agirlasmistir.hic gelmeyelim.ben yeri geliyor esime kahvaltiyi zor hazirliyorum kendi diyetime uygun biseler hazirlamaya calisiyom birde onlarla ugrasacam.duydunmu dedigin gibi millet bana yardima gelene kadar ben coktan ayaklanirim.bu gidislede lohusa doneminde ben onlara bakacam gibi gorunuyor :))))

inşallah bayramdan sonraya olur canım ya.sorma hafta sonu misafir geldi eşimin tarafı bebeğe aldıklarını getirdiler.birşey yapma dediler pek yapmadım ama mecbur evi süpürdüm sildim normalde yapmıyorum ama yapmak zorunda kaldım.önceki hafta gelme ihtimalleri vardı annem yapmıştı temizlik ama bu hafta yine çağıramadım.yavaş yavaş arttı sancılar.birde okul var merdiven var varda var.neyseki yarın son 9 gün tatil olucak dinlenirim inşallah bol bol.

Cocuk bir gelsin de yatacak yer cookk deseydin :) erkekler iste nerdeee bizim gibi dusunecekler.dr.dan gelince yaz bakalim ne dicek cok sık olmus kasılmaların gercekten.

yazıcam tabi.zaten önemli birşey olursa telefonla mutlaka haber veririm merak etme canım.sende burda yazarsın.

Günaydın güzel anneler

Dün düşündüüüüm düşündüüüüm karar verdim. Bu haftasonu bakıcm ağrım sancım çıksa ilacı bırakcam ptesi gidicem. Baktım iyi devam ediyorum Bayram bitimine kadar kullanıcam zaten bayramdan sonraki haftam doğum zamanım. Doktor zaten bunun haricinde de o sayılanları hissedersen hemen ara demişti. Az daha dursun bakalım yaramaz kızım. Dün gene çok güldürdü beni Nstde sancım var ultrasonda bakarken neşenin bir eli alnında gene ayak ayak üstüne atmış. Dedim hocam bu sancılar kızımı sıkıntıya sokar mı? Kadın diyor baksana keyfe hiç sıkıntılı havası var mı bu sancılı durumlarda annenin çektiğinden ziyade bebeğin durumuna göre karar veriliyormuş sanırım. Bizim kız kilo alınca suyu hareketleri de iyi olunca çok şükür kadın kalsın diyor.

Duydun mu geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz. Sen de iyi haberlerle geleceksin inanıyorum...

Celin boşver düşüncesiz insanları en iyisini yapmışsın

Ipeksin sanki coktan beri girmiyor.iyidir insallah bir problemi yoktur.

canım kusura bakmayın yazamıyorum ne zamndır, iş yerindeyim. bayram üzeri olduğu için çalışamasamda kasaya falan bakıyorum. iyiyim maşAllah :) doğurmam bu ara :) size bakınıyorum ara sıra ama, dualarım sizinle...

Canim saint bernard cinsi. Hani beethoven filmi vardi ya iste ondan:) narkotik kopekleri cok uslu oluyo cok tatlilar benimki resmen canavar sevgi arsizi:)) 2 haftadir cikamiyorum yanina pencereden konusuyoruz ahh ah icim gidiyo. Cocuktan farksiz burnumda tutuyo. Seneye yaza al arda keremi gelinn benim isimsiz kahramanla arkadas olurlarr hem de buralari gormuss gezmis olursunuzz valla ne guzel olurdu:)

Bizimkiler de oylee. Kayinvalidem geldi gecen hafta gecerken ugradim dedi. ellerim bandajli iste ne olur 2 bulasik yikasan ya da oglunun utusunu yapsan. 15 dk zor otururdu kalkti gitti. Bu halimle uniforma utulemeye calisiyorum halimi gormen lazim.

:))))) bizimki de bana sezaryen olmamam konusunda bisuru seyler soluyo. Sanirsin ki docent :))

Ayy bayiliyom ben onlara tombik tombik okuyorkar genelde kahverengi beyazz :)) cok tatlilar.birde sibirya kurdu gorsem atliyorum resmen.ama hayvanlara iskence resmen d.bakir ve adananin sicaginda onlari gezdiriyorlar.hayvanlar insanlardan cok daha iyi dost.nasil uzuluyordur simdi senin ellerine yazik bellimi olur bizim isimiz bir bakarsin geliriz.biz bekarken bile sehir sehir geziyorduk esimle.kandiriyorduk ailelerileri okul gezisi diye cahilmisiz iste :)))anam seninkide benimki gibi tam vicdansizmis bu haldesin oturmaya mi gelmis birde.bir iki formayida alip utulese ölür sanki.gelin yapsa aynisini kotu derler niye kendileri boyle yapinca kotu olmuyorlar onu anlamiyom.kimseden fayda yok cnm.ne varsa bizlerde var .allah kimseye muhtac etmesin kimseyi.

Kizlar duydunmunun bebisi 2.5 kilo olmus :)) haber verdi.dr.u ilacini arttirmis.bayramdan sonra gidecekmis.hepimiz bir bayrami cıkarsaydik iyi olacak venim karnim patlicak yoksaaa ))

evet bizde bayramı geçiricez inşallah.ultrasonda sancıyı gördü doktor ama nst de fazla çıkmadı.öyle sıklaştığında fazladan içebilirmişim.şimdilik 6 saatte 1 içiyorum.çok şükür kilosu 2 500 çıktı.1 hafta önde gözüktü.yat dinlen dedi.bol su vitaminler ve kan hapına devam dedi.bayramda kavurma yemememiz lazımmış en korktuğumuz şeydir dedi bu haftalarda yağlı tuzlu kavurma pilav tehlikeliymiş tadına bak birazcık dedi.bayramda burdaymış doktorum içim rahat çok şükür.dayan bayramı geçir dedi ben dayanırım dedim yeterki bebek iyi olsun.bu arada alttan bakıcaktı nst ye göre ama sancı çok çıkmayınca gerek yok boşuna uyarmayalım rahim ağzını dedi yani o muayenede tetikliyomuş doğumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…