mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Canım çok sevindim iyi haberlerine alttan benimki de bakmıyo zaten açılmıştır diyo :) normal ultrasonla ölçüyo ama onda da yanılma payı olduğunu söylüyor. Benim doktor da hiç şunu bunu yeme demiyor ya. Canım cola istiyo diyorum iç tabi .okunu çıkarma ama diyo :)

birşey yasaksa daha cazip oluyo valla.benimki yemeklerin adına kadar söylüyo yeme diye.2 haftada yarım kilo almışım onuda bebek almış.doktoru dinledim abartmadan yedim formumu korumuşum :)

Benimki biraz zayif kiz oldugu icin pek irilesmedi. Valla dogru dedin insanlardan daha dostlar. Bi de sokak kedim var kaza gecirmis garibim ona da bakiyorum geliyo aciktikca. Bebek gelince hangi birine yetisicem bilmiyorum:))
Ohh ne guzel vallaa ben de esime diyorum gezemeden bebek yaptik diye. artik 3lu gezicez insallah kismetse:) hicbiyere gidemedik bizz yaa hep hollanda hayalimiz vardi insallah gideriz bigun. Durr bi arda kerem buyusun de aynisini size yapicak okul gezisi diyee:)))) Allah o gunleri gormeyi nasip etsin hepimize. Benimki vicdansizin onde gideni. Ben agliyorum ellerim iz kalicak diye gecmis karsima bak ben 20sene once yakmistim elimi hala izi var ustelik sen beyazsin kesin kalir diyo. Nasi bi sabir bendeki hala anlamis degilim.

Ne zarari olurmus kavurmanin? Ay benim doktor cok umursuzz yaa kasiliyorum kipirdayamiyorum o anlarda. Nst falan hak getire. Normaldirr bisey olmaz sikma canini diyo. Masallah kilosuna buyutmusun annesii:) Alttan muayene eder heralde bu hafta cati icin. Egerr 3hafta sonrasina atmazsa yine beni. Kara kara dusunuyorum ben de nasil olucak diye

Bu aradaa gidip hastane cantasi icin ic camasiri, 2pijama takimi, gecelik ve terlik aldik bugun:) biraz olsun moral oldu bana. Hasta bezi onerdiler onu aldim baktikca icime korku giriyo. Ruyamda dogurdum zaten gecen aksam. Bebek koca adam suratliydi. Ayyy diyodum kime benziyo bu:)))) nasil dogurucagima hala karar vermis degilim uykularim kaciyo resmen kizlar yaa

Ne zarari olurmus kavurmanin? Ay benim doktor cok umursuzz yaa kasiliyorum kipirdayamiyorum o anlarda. Nst falan hak getire. Normaldirr bisey olmaz sikma canini diyo. Masallah kilosuna buyutmusun annesii:) Alttan muayene eder heralde bu hafta cati icin. Egerr 3hafta sonrasina atmazsa yine beni. Kara kara dusunuyorum ben de nasil olucak diye[/QUOTE]

kasılman varsa ilaç vermesi lazım ama demekki ultrasonda denk gelmedi kasıldığın ana.mesela bugün bana dediki az önce vardı sancın şimdi yok.anlıyolar onlar.sendende iyi haberler alırız inşallah.valla bana da normalde bakmaz diye düşünüyodum sezeryan olucağım çin ama kasılmam olduğu için bakıcaktı heralde açıldıysa diye.kavurmada sanırım tansiyonu falan yükseltir oda direkt doğumla sonuçlanır.Allah korusun.kayınvaldene gelince sağolsun ne düşünceliymiş ah torun sevmeye gelince nasılda gelirler ama sana adam lazım olduğunda hep yokturlar.Allah yardımcın olsun canım inşallah ellerinde geçicek bebişin gelsin gör bak hepsini unutucaksın.çok değil 1 ay falan sonra başlıycaz uykusum yorgunum diye yazmaya ve bu günleri unutucaz.

güle güle kullan inşallah.korkma tam tersi olucak o minicik surata alışıcaksın eşinin kafası bile kocaman gelicek o zamanda :) ben aynaya bakıp ay ne kadar kocaman burnum varmış kafam ne kadar büyükmüş diyodum.sanki insanları bebeğin gözünden görüyomuş gibiydim.hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah normal doğum yaparsın tabi.

Maşallah bebişine annesi iyi bakmışsın yavrucuğuna. Ultrasonda kaç haftalık çıktı bebeğin?bide doktor ultrasonda ki haftasını mı kabul ediyor? Yoksa sata göremi doğum tarihini veriyor?

kasılman varsa ilaç vermesi lazım ama demekki ultrasonda denk gelmedi kasıldığın ana.mesela bugün bana dediki az önce vardı sancın şimdi yok.anlıyolar onlar.sendende iyi haberler alırız inşallah.valla bana da normalde bakmaz diye düşünüyodum sezeryan olucağım çin ama kasılmam olduğu için bakıcaktı heralde açıldıysa diye.kavurmada sanırım tansiyonu falan yükseltir oda direkt doğumla sonuçlanır.Allah korusun.kayınvaldene gelince sağolsun ne düşünceliymiş ah torun sevmeye gelince nasılda gelirler ama sana adam lazım olduğunda hep yokturlar.Allah yardımcın olsun canım inşallah ellerinde geçicek bebişin gelsin gör bak hepsini unutucaksın.çok değil 1 ay falan sonra başlıycaz uykusum yorgunum diye yazmaya ve bu günleri unutucaz.[/QUOTE]
Tuzu odem yaptigi icin ve bunun yaninda et ve pilavda tansiyonu yukseltip son haftalarda preklemsi gebelik zehirlenmesi riskini arttirdigi icin onermiyorlar.ama haslanmis eti banada dr. Yiyebilirsin dedi.yalniz suyunda havuc ve patates olmicak dedi patetes nisasta sekeri yukseltiyor havucta pisince sekerini veriyormus ondan siz o sekilde bol limonlu yiyebilirsiniz bakmayin benim yiyemedigime.benim yerime de yiyin hepiniz :)

Yazikk ya kedicige ne guzel alip beslemissin.bizimki hic sevdirmiyor zamaninda ogrencileri kucaklaya kucaklaya bit kaptin simdi elle de sokak kedilerinden pire kap tam olsun diyor :)oyle cnm bundan sonra 3lu set halinde gezecez onunda guzelligi farklidir tabiki.ben cocuk olmuyorken kafa dagitmak icin cok geziyordum.her goren ohh cocugun yok tabi gezersin deyip luzumsuz konusurlardi sanki cocuk olmamasi iyi birseymis gibi.hep lan bir olsun onunla daha cok gezecem derdim :)) vallahi yaparimda cocuk gezmeye ne engel dilinden iyi anladiktan sonra sinifta 20 cocugu idare ediyoz kendi cocugumuzumu idare edemicez :))ayy dedigin gibi arda keremde beni kandirip gezer durur artik :)) ayy birde garip grup kizlari getirir basima eyvah eyvah :)))

Caglasammiyla benim ruyalardan sonra seninki de basladi desene.artik neler goruruz bilmem daha doguma kadar :))

Maşallah bebişine annesi iyi bakmışsın yavrucuğuna. Ultrasonda kaç haftalık çıktı bebeğin?bide doktor ultrasonda ki haftasını mı kabul ediyor? Yoksa sata göremi doğum tarihini veriyor?

canım 34 hafta 5 günlük çıktı.sata göre veriyor.hatta bayramdan sonra gel dedi.bakıcak tarih verir artık ben dedimki 2kasımda kaynımın düğünü var tutarız dedi.tabi duruma bağlı.doktoruma kayınvaldem sordu ilacın zararı varmı diye oda dediki zararı olsa verirmiyim faydası var biz şükrediyoruz böyle bir ilaç olduğuna dedi.tabi herşey Allahtan.

Tuzu odem yaptigi icin ve bunun yaninda et ve pilavda tansiyonu yukseltip son haftalarda preklemsi gebelik zehirlenmesi riskini arttirdigi icin onermiyorlar.ama haslanmis eti banada dr. Yiyebilirsin dedi.yalniz suyunda havuc ve patates olmicak dedi patetes nisasta sekeri yukseltiyor havucta pisince sekerini veriyormus ondan siz o sekilde bol limonlu yiyebilirsiniz bakmayin benim yiyemedigime.benim yerime de yiyin hepiniz :)[/QUOTE]

celinim doktor arkadaşım benim maşallah sana herşeyi öğrendin valla.az kaldı seninde özgürce yiyebileceğin günler yakında :)

celinim doktor arkadaşım benim maşallah sana herşeyi öğrendin valla.az kaldı seninde özgürce yiyebileceğin günler yakında :)

Sorma siz kasılma dr.u oldunuz ben de diyet doktoru oldum cıktım :)millet aşk doktoru olur bizim halimize bak :)))en cok yaprak sarmasi ile kuru dolmayı ozledim.en son 5 tane yaprak sarmasi yedigimde solugu dr.un yaninda almistim.bu kadar azdan bise olmaz saniyordum ama oluyormus.oosun napalim.bebiklerinn sagligi iyi olsunda.

Aaaah ahhhh koskocaman 9 gün tatil bayramda son kez Antalya'ya falan gidip sezon kapanışı yapmak vardı. Bu sene tatilden bişi anlamadım. Ne kadar uzun bu hamilelik ya martta kedilerle hamile kaldık onlar doğurdu büyüttü biz hala kasılmaydı şekerdi uğraşıyoruz bakalım :2:

mrb kızlar,
artık hemen hepimizin az kaldı doğumuna.ben de bugün itibariyle 33+5 oldum :) öyle böyle geçiriyorum günleri,32. haftada izne ayrıldım ben de çünkü bebeğim beni pek yürütmüyor,uzanır ya da oturur pozisyonda olursam iyiyim braz fazla ayakta kalsam karnım taş gibi olup sertleşiyor,neyse az kaldı dayan biraz daha kızım diyorum :)
yarın doktor kontrolüm var ve doktor 2 hafta önce aç gelmemi istedi,doğuma hazırlanıcaz dedi tahlil yapılıcakmış ve ekg de isticem dedi,bu haftalarda yapılıyor sanırım bu kontroller bilginiz var mı ?

Cnm ben son 1 ayda 3 ayrı doktora gittim. Birtanesi bile kan tahlili istemedi. En son temmuzda bakılda kan değerlerime. Bu ayın 31 inde randevum var. Doktor bakmazsa ben ısrar edicem artık. Senin doktorun en iyisini yapıyor cnm. Bide tansiyonunuza çok dikkat edin takip halinde olun. Yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesine sebep oluyor.

Cnm aynı haftada doğum yapacağız galiba. Sanırım bende epidural sezeryan olacağım kendi isteğimle. Daha doktorumla konuşmadım. Neyse doğum konusuna girmek istemiyorum girdimmi çıkamıyorum. Hadi bakalım,bayram düğün derken günlerin çabucak geçer. Ben hep yattığım için günler bana çok uzun geliyor :/

Sürekli yattığımız için aklımız gezmelerde. Bende çok azıcık yüzebildim bu sene. Tadını cıkartamadım. Artık seneye bebişlerimizle yüzeriz. Çok tatlı olacaklar yazın. Bol bol gezeriz bebişlerimizle. Hamileyken gönlümce gezemedim. Sanırım doğumdan sonra 40 günü doldurmayı bekleyemicem.inşallah çok soğuk bi kış geçirmeyiz de bebişlerimiz hasta olmaz

Kizlarr benim dişim beni yine mahvediyor gece basladi uyutmuyor.dayanamyorum (( cok zor elmacık kemiklerimi sızlatiyor.nefes alsam hava girse agrıyor.agzimi acmasam sadece burnumla cok zor nefes aliyorum.cunku bebek asiri yukarda diyaframima kaburgalarima baski yapiyor. sanki her gecen gun daga yukari cikiyor.her goren bu nasil ya ilk defa bu kadar yukarda gorduk diyor.yskinda agzimdan cikacak bu cocuk :) hala espri yapiyorum ama sinirimden.agri kesici 2 tane ictim 2 saat sonra bir daha basladi.cok icmekte istemiyorumm.karanfil koyuyom kalktigimdan beri biraz faydasi oldu ama.onunda uterus uyarici etkisi varmis.rahim kasilmalarini baslatiyormus.bir o eksikti.napacam ben gecmiyor.bir ara duzelmisti ne guzel cok agrimiyordu yine basladi.biri bana sert bir yumruk gecirsin de hepsi dökülsün kurtulimm :)))psikopata bagladimm yavvv.

Cnm Allah şifa versin. İnşallah kısa zamanda geçer. Benimde dişlerim mahvoldu. Diş ipiyle temizle. Yemek artığı varsa ağrı dahada artıo. Diş fırçası diş ipi kadar araları temizleyemediğinden yeterli değil. Diş ipi kullansaydım 3 dişimde çürümezdi diye düşünüyorum. Doğumdan sonra hemen diş doktoruna gidecez sanırım:/

slm annişlerr nasılsınız ben bugun mide bulantısı cekiyorum nedense
kafama takılan birsey var birkac gundur biliyosunuz gorumcem dogum yapmıstı kızının kalbınde delik varmıs bir kapanmıs ama biri daha kapanmamıs doktor her anne karnındaki bebekte delik olur dogdunda kapanır demiş ama bnm doktorum bana boyle birsey demedi ayrıca onun doktoruda hamileyken muayenelerde kendisine birsey dememiş ayruca dogum yaptıgında cocuk doktoru yokmus dogumdan 3-4 saat sonra gelip muayene etmiş ve oda iyi saglıklı demiş bikac gun sonra baska doktora goturunce belli olmus eger dogdugunda hemen kuveze konulsaymıs birinin kapandıgı gibi digeride kapanırmıs doktor oyle demiş simdi 2 aylık olmasını beklicek eger kapanmazsa anjiyo ile kapatılıyomus aklınızda olsun siz belki o an sezeryanlı fln akıl edemezsiniz ama yanınızdakilere tembih edin mutlaka cocuk doktoru muayene etsin kimi hastanelerde cocuk doktrunun doguma gelmedigini duydum gorumcemde de atlanılmış sabaha karsı suyu gelince sezeryana alınmıstı doktor cagrılmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…