evet bizde bayramı geçiricez inşallah.ultrasonda sancıyı gördü doktor ama nst de fazla çıkmadı.öyle sıklaştığında fazladan içebilirmişim.şimdilik 6 saatte 1 içiyorum.çok şükür kilosu 2 500 çıktı.1 hafta önde gözüktü.yat dinlen dedi.bol su vitaminler ve kan hapına devam dedi.bayramda kavurma yemememiz lazımmış en korktuğumuz şeydir dedi bu haftalarda yağlı tuzlu kavurma pilav tehlikeliymiştadına bak birazcık dedi.bayramda burdaymış doktorum içim rahat çok şükür.dayan bayramı geçir dedi ben dayanırım dedim yeterki bebek iyi olsun.bu arada alttan bakıcaktı nst ye göre ama sancı çok çıkmayınca gerek yok boşuna uyarmayalım rahim ağzını dedi yani o muayenede tetikliyomuş doğumu.
Canım çok sevindim iyi haberlerine alttan benimki de bakmıyo zaten açılmıştır diyo :) normal ultrasonla ölçüyo ama onda da yanılma payı olduğunu söylüyor. Benim doktor da hiç şunu bunu yeme demiyor ya. Canım cola istiyo diyorum iç tabi .okunu çıkarma ama diyo :)
Benimki biraz zayif kiz oldugu icin pek irilesmedi. Valla dogru dedin insanlardan daha dostlar. Bi de sokak kedim var kaza gecirmis garibim ona da bakiyorum geliyo aciktikca. Bebek gelince hangi birine yetisicem bilmiyorum:))Ayy bayiliyom ben onlara tombik tombik okuyorkar genelde kahverengi beyazz :)) cok tatlilar.birde sibirya kurdu gorsem atliyorum resmen.ama hayvanlara iskence resmen d.bakir ve adananin sicaginda onlari gezdiriyorlar.hayvanlar insanlardan cok daha iyi dost.nasil uzuluyordur simdi senin ellerine yazikbellimi olur bizim isimiz bir bakarsin geliriz.biz bekarken bile sehir sehir geziyorduk esimle.kandiriyorduk ailelerileri okul gezisi diye cahilmisiz iste :)))anam seninkide benimki gibi tam vicdansizmis bu haldesin oturmaya mi gelmis birde.bir iki formayida alip utulese ölür sanki.gelin yapsa aynisini kotu derler niye kendileri boyle yapinca kotu olmuyorlar onu anlamiyom.kimseden fayda yok cnm.ne varsa bizlerde var .allah kimseye muhtac etmesin kimseyi.
Ne zarari olurmus kavurmanin? Ay benim doktor cok umursuzz yaa kasiliyorum kipirdayamiyorum o anlarda. Nst falan hak getire. Normaldirr bisey olmaz sikma canini diyo. Masallah kilosuna buyutmusun annesii:) Alttan muayene eder heralde bu hafta cati icin. Egerr 3hafta sonrasina atmazsa yine beni. Kara kara dusunuyorum ben de nasil olucak diyeevet bizde bayramı geçiricez inşallah.ultrasonda sancıyı gördü doktor ama nst de fazla çıkmadı.öyle sıklaştığında fazladan içebilirmişim.şimdilik 6 saatte 1 içiyorum.çok şükür kilosu 2 500 çıktı.1 hafta önde gözüktü.yat dinlen dedi.bol su vitaminler ve kan hapına devam dedi.bayramda kavurma yemememiz lazımmış en korktuğumuz şeydir dedi bu haftalarda yağlı tuzlu kavurma pilav tehlikeliymiştadına bak birazcık dedi.bayramda burdaymış doktorum içim rahat çok şükür.dayan bayramı geçir dedi ben dayanırım dedim yeterki bebek iyi olsun.bu arada alttan bakıcaktı nst ye göre ama sancı çok çıkmayınca gerek yok boşuna uyarmayalım rahim ağzını dedi yani o muayenede tetikliyomuş doğumu.
Bu aradaa gidip hastane cantasi icin ic camasiri, 2pijama takimi, gecelik ve terlik aldik bugun:) biraz olsun moral oldu bana. Hasta bezi onerdiler onu aldim baktikca icime korku giriyo. Ruyamda dogurdum zaten gecen aksam. Bebek koca adam suratliydi. Ayyy diyodum kime benziyo bu:)))) nasil dogurucagima hala karar vermis degilim uykularim kaciyo resmen kizlar yaa
evet bizde bayramı geçiricez inşallah.ultrasonda sancıyı gördü doktor ama nst de fazla çıkmadı.öyle sıklaştığında fazladan içebilirmişim.şimdilik 6 saatte 1 içiyorum.çok şükür kilosu 2 500 çıktı.1 hafta önde gözüktü.yat dinlen dedi.bol su vitaminler ve kan hapına devam dedi.bayramda kavurma yemememiz lazımmış en korktuğumuz şeydir dedi bu haftalarda yağlı tuzlu kavurma pilav tehlikeliymiştadına bak birazcık dedi.bayramda burdaymış doktorum içim rahat çok şükür.dayan bayramı geçir dedi ben dayanırım dedim yeterki bebek iyi olsun.bu arada alttan bakıcaktı nst ye göre ama sancı çok çıkmayınca gerek yok boşuna uyarmayalım rahim ağzını dedi yani o muayenede tetikliyomuş doğumu.
Ne zarari olurmus kavurmanin? Ay benim doktor cok umursuzz yaa kasiliyorum kipirdayamiyorum o anlarda. Nst falan hak getire. Normaldirr bisey olmaz sikma canini diyo. Masallah kilosuna buyutmusun annesii:) Alttan muayene eder heralde bu hafta cati icin. Egerr 3hafta sonrasina atmazsa yine beni. Kara kara dusunuyorum ben de nasil olucak diye
Benimki biraz zayif kiz oldugu icin pek irilesmedi. Valla dogru dedin insanlardan daha dostlar. Bi de sokak kedim var kaza gecirmis garibim ona da bakiyorum geliyo aciktikca. Bebek gelince hangi birine yetisicem bilmiyorum:))
Ohh ne guzel vallaa ben de esime diyorum gezemeden bebek yaptik diye. artik 3lu gezicez insallah kismetse:) hicbiyere gidemedik bizz yaa hep hollanda hayalimiz vardi insallah gideriz bigun. Durr bi arda kerem buyusun de aynisini size yapicak okul gezisi diyee:)))) Allah o gunleri gormeyi nasip etsin hepimize. Benimki vicdansizin onde gideni. Ben agliyorum ellerim iz kalicak diye gecmis karsima bak ben 20sene once yakmistim elimi hala izi var ustelik sen beyazsin kesin kalir diyo. Nasi bi sabir bendeki hala anlamis degilim.
Bu aradaa gidip hastane cantasi icin ic camasiri, 2pijama takimi, gecelik ve terlik aldik bugun:) biraz olsun moral oldu bana. Hasta bezi onerdiler onu aldim baktikca icime korku giriyo. Ruyamda dogurdum zaten gecen aksam. Bebek koca adam suratliydi. Ayyy diyodum kime benziyo bu:)))) nasil dogurucagima hala karar vermis degilim uykularim kaciyo resmen kizlar yaa
Maşallah bebişine annesi iyi bakmışsın yavrucuğuna. Ultrasonda kaç haftalık çıktı bebeğin?bide doktor ultrasonda ki haftasını mı kabul ediyor? Yoksa sata göremi doğum tarihini veriyor?
celinim doktor arkadaşım benim maşallah sana herşeyi öğrendin valla.az kaldı seninde özgürce yiyebileceğin günler yakında :)
Cnm ben son 1 ayda 3 ayrı doktora gittim. Birtanesi bile kan tahlili istemedi. En son temmuzda bakılda kan değerlerime. Bu ayın 31 inde randevum var. Doktor bakmazsa ben ısrar edicem artık. Senin doktorun en iyisini yapıyor cnm. Bide tansiyonunuza çok dikkat edin takip halinde olun. Yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesine sebep oluyor.mrb kızlar,
artık hemen hepimizin az kaldı doğumuna.ben de bugün itibariyle 33+5 oldum :) öyle böyle geçiriyorum günleri,32. haftada izne ayrıldım ben de çünkü bebeğim beni pek yürütmüyor,uzanır ya da oturur pozisyonda olursam iyiyim braz fazla ayakta kalsam karnım taş gibi olup sertleşiyor,neyse az kaldı dayan biraz daha kızım diyorum :)
yarın doktor kontrolüm var ve doktor 2 hafta önce aç gelmemi istedi,doğuma hazırlanıcaz dedi tahlil yapılıcakmış ve ekg de isticem dedi,bu haftalarda yapılıyor sanırım bu kontroller bilginiz var mı ?
Cnm aynı haftada doğum yapacağız galiba. Sanırım bende epidural sezeryan olacağım kendi isteğimle. Daha doktorumla konuşmadım. Neyse doğum konusuna girmek istemiyorumcanım 34 hafta 5 günlük çıktı.sata göre veriyor.hatta bayramdan sonra gel dedi.bakıcak tarih verir artık ben dedimki 2kasımda kaynımın düğünü var tutarız dedi.tabi duruma bağlı.doktoruma kayınvaldem sordu ilacın zararı varmı diye oda dediki zararı olsa verirmiyim faydası var biz şükrediyoruz böyle bir ilaç olduğuna dedi.tabi herşey Allahtan.
Aaaah ahhhh koskocaman 9 gün tatil bayramda son kez Antalya'ya falan gidip sezon kapanışı yapmak vardı. Bu sene tatilden bişi anlamadım. Ne kadar uzun bu hamilelik ya martta kedilerle hamile kaldık onlar doğurdu büyüttü biz hala kasılmaydı şekerdi uğraşıyoruz bakalım :2:
Kizlarr benim dişim beni yine mahvediyor gece basladi uyutmuyor.dayanamyorum(( cok zor elmacık kemiklerimi sızlatiyor.nefes alsam hava girse agrıyor.agzimi acmasam sadece burnumla cok zor nefes aliyorum.cunku bebek asiri yukarda diyaframima kaburgalarima baski yapiyor. sanki her gecen gun daga yukari cikiyor.her goren bu nasil ya ilk defa bu kadar yukarda gorduk diyor.yskinda agzimdan cikacak bu cocuk :) hala espri yapiyorum ama sinirimden.agri kesici 2 tane ictim 2 saat sonra bir daha basladi.cok icmekte istemiyorumm.karanfil koyuyom kalktigimdan beri biraz faydasi oldu ama.onunda uterus uyarici etkisi varmis.rahim kasilmalarini baslatiyormus.bir o eksikti.napacam ben gecmiyor.bir ara duzelmisti ne guzel cok agrimiyordu yine basladi.biri bana sert bir yumruk gecirsin de hepsi dökülsün kurtulimm :)))psikopata bagladimm yavvv.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?