mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Ben de kullaniyordum dis ipini bir ara hatta mentolluleri var cok iyiydi on dislerin arasina rahat giriyor.fakat benden mi kaynakli bilmiyorum arkadaki dislerimde kullanamadim.arkadaki dislerim cok sık hic bosluk yok nerdeyse yinede deyim bakalim.ya gecen dis dr.una gittigimde gebelik varsa bise yapamam kullandigin ilac varmi genel olarak dedi.insilunu soyledigimde ooo hic ellemem kanamayi durduramam sabret agri kesiciyle idere et demisti.dogumdan sonra hu igneler hormonlar hemen duzelmedigi icin lohusaliktada gebelik hormonlarinin devami calisirmis.4 ila 6haftaya kadar ignelere devam edebiliriz dedi.insallah duzelir bir an once birakirim da dislerimi de yaptiririm.bu sorun gebelik oncesi olsaydi yaptirmadan asla gebe kalmazdim.

gecmiş olsun cnm cok kotu diş agrısı ( bence bıraz yuruyus yap bebek belki asagıya ıner rahatlarsın canım merdıven ın cık bnm yaptıgım gıbı ındırdım bebegımı asagı :)) gercı kız cocukları asagıda durur dıyolar erkekler daha yukarda olurmus az kaldı sık dişini son laf tam diş üstüne oldu ama neysee :))

Ben de gittigim kalp doktoruna aynen soyle demistim hocam ben kotu bise olmicana kendimi inandirmak istiyorum bebeklerin kalbi delik doguyor o bile zamanla kapaniyor.kucuk bir kitle diyorsunuz o da zamanla gececektir elbet demistim.o da kalpteki her deligin ayni sekilde ve zamanda kapanmayanildigini buyuk deliklerin anjioyla kapatildigini soylemisti.gecen en son gittigimde ayin 24unde 4 tane anjiosu vardi doktorun.bugun bittim yorgunluktan diyordu sekreterine insanlar sabahtan gelmisler ve sira hala bekliyorlardi benim randevum 3te oldugu halde 4.30da dr. Geldi ve ilk gebeler alindi.o saate kadar ameliyatta oldugunu soylemisti sekreteri.allahin izniyle insallah bise olmaz cok zor bir durum fakat cok fazla anjiyo yapildigina gore cok sık rastlanan bir durum.ben de bugun saat 4 gibi gidecem dogumcuya muayeneye.verecem raporlari dosyama koysunlar.gittigim yerde ameliayatta cocuk doktoru oluyor mutlaka yine de hatirlatmakta da fayda var dedigin gibi.

Disimizi sıka sıka belki de olduk boyle haha :))))guldurdun beni.cok yaşa sen.

çağlasammı : tatil mi dur daha yeni başlıyoruz kışa:) hem bebek doğduktan sonra hiç anlamadan yaz gelir merak etme :)

peridot : seninle aynıydı satımız.son zamanlarımız artık her fırsatta dinlenmemiz lazım.kasılman varsa doktorun ilaç verir.ilaçla kasılmalar azalıyo.ekg yi bilmiyorum ama tahlil sanırım doğum günündede yapılır.önceden yapmak istemeside gayet normal.

aliipek astalardan olmasın bulantın :) :) çocuk doktorunun doğuma girmesi şart tabi iyi yaptın hatırlatmakla canım.

celin : ya çok üzüldüm biliyorum çok berbat birşey geçmiş olsun inşallah geçer bir daha ağırmaz.a sarımsağı ezip sol bileğine peçeteyle sar arkadaşım bana demişti yaptım bileğim yandı ama olsun psikolojikmidir nedir iyi gelmişti :) 5 dakka tut zararı olmaz heralde.

yaa cnm aynen bende yazarken onu dusundum dunku pastalardan olmasın diyee

ben geldimmmm kayınvalideme gitmiştim yine geldim yollar arası doğurcam az kaldı dün kontrolüm vardı sinirlerim tepeme geldi yine kilosunu soruyorum haftasıyla uygun 1 yada 1 buçuk kilo olabilir diyo bakanda stajyerdi sanırım benim surat oldu böyle bir ay öncesinde felan 1 kilo 50 gr dı idrar testi istedi bişey çıkmadı saat 9 da gittiğimiz hastaneden 4 buçukta çıktık bişey bildikleri yok sinirlerim iyce geriliyor kızlar hep bi ağlamaklıyım evimi özledim ama eşim burda kalmak için çırpınıyor ama elde avuçta yok ben annelerde kalmak istemiyorum bi tarafla bi taraf arası baya var yazarken bile ağlayasım geldi artık eşime kızıyorum limon sat ama diyarbakıra gidelim diye hayırdır inşaallah rabbim hayırlı rızk kapıları açsın ne benim tarafım ne eşimin tarafı gitmemizi istemiyor oysa ordaydık istememe sebeplerinin başındaysa diyarbakıra gelemeyiz oluyor inanın düşünmüyorum bile kimsenin gelmesini evime gitmek istiyorum bi an önce iş orda da bulunur diyorum hepsi bakıyor bana burda iş var sanki evi getiremicez bi hafta orda bi hafta burda yaşamak istemiyorum ama kimse anlamıyor beni kızlar sizi de sıktım hepiniz iyisiniz kuzularınızda iyi maşaaallahhh bayramı bekleyin hemen doğurmayınnnn sakın tabi size bunu derken stresten ben erken doğurmayımda size sürpriz yapıp

Kizlaaaar ilk gittigim doktora gittim bugun. Bebek su an 2700gr ama basi biraz buyuk dedi. Normal dogurmaya kalkarsan cok fena parcalanirsin dedi. Ben sana sezeryani oneriyorum 5 kasimda gel dedi. Bilmiyoruuum ne yapsam ki aklim karisti simdi. Ve korku basladi off daha ellerim duzelmedi benim. Ayni babasi gibi kafasi dedi dr cok guldum yaa:)

Hahaaa canim bitlendin mi ogrencilerden? Ayy benim de sinifta pire vardi hic unutmuyorum. Ve tifus gecirdim ben oyle bi okuldaydim dusun. Olumden dondum resmen. Ogretmenler odasindaki dolaplarda fare geziyodu. Bakimsiz pis bi koy okuluydu ama ben cok mutluydum orda meslegimi yaparken. Bu arada gecmis olsun insallah gecer dis agrin. Cekmedigimiz dertlerr cile kalmaaaadi:))

Senin haberin yokmuyduu :))) taa hamileligimizin basindaydi 2 aylikti o zamanlar.cocuklarla kucaklasa kucaklasa ben de kaptim.napim cok seviyordum minderlere falan yatip drama yapiyorduk kendimizce :)))yeni de golge attirmistim saclara uzundu sonra dr.a gittigimde sampuan veremem parazit öldürücüdür ciltten kana kandan plasentayla bebege gecer dedi.artik kazitir sacinimi kapatirsin kisami kestirirsin onlemini kendince alman lazim dedi.ben de kıpkısa kestirdim sirkeyle yikadim bone taktim kurtuldum.suan o yuzden küt saclarim :))) olsun sampuan kullanip riske atmadim bebegi.bende ilk d.bakira geldigimde dizanteri olmustum sulardan.anamm tifus daha beterr.valla dis icin yapmadigim kalmadi.dr.ada soyledim diyarbakirin en iyi discisine gonderecem seni dogumdan sonra dedi.karanfil naneli sakiz dis macunu agrikesiciyle idare ediyom bakalim.

Kizlar bende dr.a gittim aksam ustu minikim masallah 3.200 gr olmus.artik bebek sapasaglam bizim bu saatten sonra dogsa da sikinti cikmaz dedi.yalniz biraz iri bir bebek olacak dedi kemik yapisi da iri zaten dedi.dedim sekerim kontrol altinda ondan degildir dimi dedim.anne babsnin yapisiyla da kaynaklidir dedi.esim 4.5 kilo dogmus ben 3.5 kilo onu soyledik o bile iri dogabilme isaretidir dedi.sagliginda sikinti yok onemsemeyin o kadar dedi.37 haftalik gorunuyormus.ama resim veremedi.cunku artik iyice yeri daralmis rahim duvarina yapisik gorunuyor dedi. Gozu ve burnu biraz gorunuyordu artik yuz tam gorunmuyor.tarihi de aldim 27 ekim olacak bir sıkıntı olmazsa 39a girdiginde almis olacam dedi.kan sulandiriciyi 20sinde birakacam bir hafta sonra alinacakmis.sorun yok hersey normal ama ben yokken dogurma dedi yine :))) gecen sefer venedikti bu sefer nereye gideceksiniz hocam dedim.avrupanin en ucuna portekize gidip oradan vasco da gamanin gittigi deniz yoluyla guney afrikaya gidecem dedi.allahim bu adam beni dogurtmadan afrikada aslanlarin kaplanlarin yemi olmayaydi iyiydi :)) icimden dedim bikmadin gezmeye cok gezen tavuk ayaginda bise getirir derler.hadi hayirlisi sagsaglim gelsinde bizi bulustursun ardakeremimizle :))))

Duygucum hosgeldinnn ama sikma canini boylee allah en kisa zamanda guzel hayirli bi kapi aralar umarim bebegin rizkiyla gelir ins annesine de babasina da guzel guzel kapilar acar :) hamileligimin ilk baslarinda ben de annemde kaldim arada k.valideme gittim fln bi 3ay kadar zor oluyor bilirim insan artik evim diyor duzenim diyor.sık azcik daha disini canim her sey yoluna girecek ins
celiincim masallah tosununa :)) artik hazirim ben diyor oglusun :) 27 sine ne kaldi ki yaa oyyy ne heyecanli kucagina alacagin gunu bilmek hadi hayirlisi ben de gittim dr.a bugun 2800 olmus kuzum 35+6 gunluguz biz de nstye fln girdim sanci cikmadi cogunlukla uyudu kuzum zaten
cileklimilkshake masallah senin kuzuna daa buyumus iyice annesi allah sag salim kucagina almayi nasip etsin bugun hemsire de bana sezeryani onerdi ama keyfi olarak ama ben normal istiyrm ddim. Ozele mi gidiyorsun sen cnm?

inşaallah canım yaa hayırlı kapılar açsın rabbim hepimize ben şimdiden bunalıyorum bi ora bi bura birde bebek olsa krizlere girerim galiba

masallaahh ayy tarih belli benii heyecan bastı resmen seni dusunemiyorum canım harika 2 hafta sonra kuzun kucagında insallah 4 kg dogar gibime geliyor ozmn canım hayırlısı olsun

canım sıkma canını sen haklısın insanın evi düzeni gibisi yok hakkıınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…