mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Canim cok gecmis olsun faranjit cok illet bilirim ben cok sık oluyorum ancak antibiyotikle geciyor ama benimki atesin falan cikmasin dikkat et de ilik sut iyi geliyor portakal suyu falan cok iciyordum ben taze skilmis o da yakar ama biraz cok da sicak seyler icme de ihlamuru falan biraz ilitip icebilirsin en kesin cozum antibiyotik bende ama onu da kullanamiyrz

Gunaydin canim allah iyilik versin istersen dr.unu ara bi icin rahat etsin bartik normaldir belki boyle bas agrilari falan bana da oluyor arad da stres yapiyorum galiba biraz ondan diyorum..tansiyonunu bi kac saat sonra tekrar bi olctur istersen

Canim gecmis olsun yukselmis gibi tansiyonun arada benim de oluyo ama tabi bugun cok iyi takipte ol. Benim 2 nidilat hakkim kaldi ama kasilmam fena carsambaya durabilirim umarim.

Gunaydin canim allah iyilik versin istersen dr.unu ara bi icin rahat etsin bartik normaldir belki boyle bas agrilari falan bana da oluyor arad da stres yapiyorum galiba biraz ondan diyorum..tansiyonunu bi kac saat sonra tekrar bi olctur istersen

sağol canım ölçtürücem.ona göre arıycam doktoru.

günaydınnn şekerrrr kıslarrrr nasılsınızzz??? ben geç uyanıyorumm e malum gece de oturuyorum geceleri sürekli wcdeyimm bugünn evllilik yıl dönümümüz bakalım napıcaz eşimde evde süpriz birşeyler yapamıyorum artık dışarda yapcam birşeyler gıdımınn birkaç kıyafetini albüm yaptım burda paylaşamadım beceremedm merak eden kıslarr bakabilirr zorla baktırcam bende

çok geçmiş olsunn canımm benimde var faranjitim.. ben bol bol nanelimon içtim ballı, katkat giyinip terlemiştim boğazınıda sar inşallahh iyileşirsinn canımm dikkat et kendine zaten salgın varr son zamanlar birde hastalık çekme

canımm geçmişşş olsunnn dikkat edin kendinize kahvaltını ihmal etme kalpte ritim bozukluğu oluyormuşş son zamanlarda benimde sürekli sıkışıyorr doktora muhakkak sorr canımm

Ben ilk zamanlarda senin gibi olmustum rezene limin bal icmistim hafifletmisti ama sen doktora sor en guzeli sekerin falan cikar allah korusun

Nasilsin canim? Nasil oldun? Yazdiklarini okudum gercekten can sıkıcı seyler sen moralini yuksek tutmaya calis bazen su erkekler gercekten cok anlasilmaz oluyorlar idare etmek hep bize kaliyor esin burda kesinlikle hakli degil insallah farkina varmistir bunun ya da en kisa zamanda varir..sen iyi ol bebisin de iyi olsun bundan daha onemli bi sey yok simdi dikkat et kendine canim

Gunaydin canimm evlilik yildonumunuz kutlu olsun :) bebisinle esinle nice nice mutlu senelere..uyku durumu bende de var her gun 12 de bile kalksam saat 2 gibi tekrar uykum geliyor dayanamiyrm uyuyorum aksam da 9dan sonra basliyorum esnemeye gozler gidiyor :) bi kac haftaya arar olcaz bugunleri zaten uyu gitsin :)

Canim gecmis olsun yukselmis gibi tansiyonun arada benim de oluyo ama tabi bugun cok iyi takipte ol. Benim 2 nidilat hakkim kaldi ama kasilmam fena carsambaya durabilirim umarim.

inşallah durursun yoksa yarına doğurursun :)

çok geçmiş olsun.yapılıcakları yapmışsın.bol sıvı almaya çalış.doğuma kadar düzelirsin canım inşallah.

çok teşekkür ederimm canımm :) herkess öyle diyor uyu sonra ararsın bu günleri diyorr ama ben uyudukça şişiyorumm zatenn en çokta burnumm şişiyorr patlıcan gibi gıdımda babasına çeker inşallahh bıraksam 24 saat uyuyorr

bende sancı geliyomus yada suyum durun bi dk jilet getirin diyomusum haftaya aldırsam bi daha aldırmaya yetişebilcekmiyim onu dusunıuyorum aldırmasam beklesem 2-3 hafta ona hiç dayanamam tam ortadayımm :)))

cnm gecmiş oolsun yapılacakları yapmıssın doktoruna bir danış bol su iç ılık su süt dinlen cnm bnm

cnm bnm sanada gecmiş olsun ellerin ayaklarında farklı sislik burnunda dudaklarda fln varsa doktora git derim ihmale gelmez bana doktorum genelde uzan oturucaksanda ara ara kalkıp dolan demişti biraz ödem oldugu için demişti dikkat et cnm

Cok fena bise okulda mahvediyordu beni cocuklara sesimi yetistireyim diye eve geldigimde sesim cikmaz oluyordu.o zaman her turlu cayi iciyorduk antibiyotik sprey falan kullaninca geciyordu.ama simdi onu da yapamiyoz.usutmedim de ne yaptim oldu anlamadim.3 gundur burda suriyeden gelen toz salinimi oluyor heryer tupturuncu toza burunuyor haberlerde duymussunuzdur.ondan baska bise tahmin etmiyorum.toz tetiklemis olabilir diyorum.

Ben ilk zamanlarda senin gibi olmustum rezene limin bal icmistim hafifletmisti ama sen doktora sor en guzeli sekerin falan cikar allah korusun
Bugun de pazar dr.da daha gelmedi gezmeden yarin baslicak ise.olmazsa yarin sorarim.valla sekeri olctum baktim cok yukselmemisti ignemi vurup tam kahvalti yapmadan balli sut ictigim icin yukselmedi 114 cikti normaldi.ben ara yukselmesin diye yemek yerine balli sut icermisim :)))kizkardesime sordum ihlamur icilir hamilelikte bise olmaz ic dedi diye ictim.birde yarin bir git eger cok kotuyse antibiyotik verir dedi.zarari olur dedim.son haftada kullaniliyor.ameliyattan once de enf.karsi 2 gr. Antibiyotik verilir zaten gebeye siz farkinda olmazsiniz dedi.cok kotu olursam yarin giderim artik.
çok geçmiş olsun.yapılıcakları yapmışsın.bol sıvı almaya çalış.doğuma kadar düzelirsin canım inşallah.

Vallahi yapmaya calisiyorum.burnumda da hafif akinti var ama en korktugum kulak yutkunurken kulagimdan cıtır cıtır sesler geliyor.ben en iyisi yarin iyi olmazsam kbbye de gidim.kulak bir donem kabusumdu.kontrol eder hic bise olmazsa.

bende sancı geliyomus yada suyum durun bi dk jilet getirin diyomusum haftaya aldırsam bi daha aldırmaya yetişebilcekmiyim onu dusunıuyorum aldırmasam beklesem 2-3 hafta ona hiç dayanamam tam ortadayımm :)))

Bence bir iki haftaya yaptir agdayi 1 ayda cikiyor zaten.cikarsa dogumuna yakin yada oldugu zaman az oldugu icin jilete basvurursun ne yapacan.ben de bugun gidecektim ama hic halim yok bir iki gune anca giderim.

canım ölçtürdüm tekrardan normale dönmüşüm çok şükür.nabzımda düşmüş tansiyonda 11 6 7.6 gibi birşey çıktı.zaten anladım başımın ağrısı kesildi.en azından aynı şekilde şikayetim olduğunda anlarımki tansiyonum çıkıyo.şişmem de yok .heralde yorgunluktan oldu tuzlu da yediysem ondan olmuştur.sağol.

canlarım ilk önce sizlerden başlayım sonra kendimi anlatacağım. duydunmu çok geçmiş olsun tansiyonun çıkmış tuzdan iyce uzaklaşmak lazım sanırım celiin canım çok geçmiş olsun seninde bogazların kötüleşmiş rabbim yardım etsin hepimize çilekli inanki ağladım okurken rabbim yardım etsin eşinede ailesinede merhamet versin merhametsiz insanlarla başetmek çok zor sen bol bol dua et ve sakın strese sokma kendini kuzunu düşün yeter bence sende annenin yanına git iş yapamıyorsun ellerinden onlar bakar sana daha çabuk iyileşir inşaallahh canım. alipek bende son 2 3 hafta yaptırmayı düşünüyorum ağdayı zaten bi önceki aldırışımda hala çok çıkmadı hormonlardan galiba doğum öncesi bi komple ağdaya giderim ipeksin canım sen istanbuldamısın hataydamı faceden takipteyim diyorum bu cafelerde kebepçılarda doğurmasa iyi hahahahahaa bayan akıllı canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızınla ya da yavrularınızla birlikte nice mutlu senelereeee... cağlasammı canım çok az kaldı rabbim sağlıkla hayırla kavuşmanızı nasip etsin eğer geçerse gribim gelicem yanına geçmezsede doğurmadan evine görmeye gelirim artık worldof canım sende kendine iyi bak 4ekim basar sizlerde çok iyi bakın serapbebekistiyor vardı ne oldu iznede çıkması lazım ama sık girmiyor galiba. Gelelim banaaaaa inanılmaz kötüyüm bogazlarım çok kötü üstüne birde grip eklenince ve bulantılarımda geri gelince düşünün halimi hemen hemen hergün tekrar kusmaya başladım diş etlerime kadar sızlıyor ne yapsamda geçer söyleyin dün geldik kayınvalidemden dayım bayram için gelmişti dün uğurladık eşimde bugün akşam diyarbakıra gidiyor çünkü mont bot hiçbi giyecek kıyafetimiz yok ki zaten benimkiler bana olmazda eşim için çok zor oluyordu ankara soğudu iyce iş görüşmesinede gidebilir orda bakalım olursa gelmicek ben gitcem olmazsa aynı akşam binip gelcek çok streslerdeyim kızlar yaa anlatamam bebek kilo almıyormu diye ayrı takıyorum bide kendimde zayıflamış hissediyorum ama dün tartıya çıktığımda 74 kiloydum yani 2 kilo almışım ama nereye anlamadım hayırlısı perşembe günü kontrolüm var bakalım burnum tıkalı birde kemik eğriliği varmış iyce nefes alamıyorum ölecek gibi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
sanada çok geçmiş olsun canım.kusma da çok kötü gripte.zaten stresin de var.hakkınızda hayırlısı olsun.bebek kilo alıyodur sen merak etme.perşembe gittiğinde ısrar et söylesinler seni merakta bırakmaya hakları yok.

canım yaa gecmiş olsun dikkat et kendine umarım esin guzeel hbrler verır eminim bebek kilo alıyodur oyle dusunme sakın sen proteın agırlıklı beslen

hiç sorma canım inan çok zor boğazlarım çok kötü inşaallahh hayırlı bir kapı açar rabbim inanın çok daraldım eşim ayrı streste ben ayrı perşembe günü inşaallah iyi bi doktor çıkarda karşıma söyler canım
canım yaa gecmiş olsun dikkat et kendine umarım esin guzeel hbrler verır eminim bebek kilo alıyodur oyle dusunme sakın sen proteın agırlıklı beslen
aminn inşaallahh canım hayırlısını versin rabbim artık yiyemiyorumda çıkarıyorum yediklerimi sürekli napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…