mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Canım beklerim eşinle evime de beklerim hastanede belki ağrım mağrım olur da çok adapte olamam :) sen nasıl istersen nasıl kolay gelirse...

çok teşekkür ederimm canım benimm sanada çok geçmişş olsunn kendine çok iyi bak son zamanlar zatennn bol bol dinlen ve sıvı al rabbimm sağlık versinnn... eşin içinde ayrı dua ediyorumm hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun canımm... gıdın için de kafana takma son zamanlarda sen zayıflamış hissetsende kendini inan onlar kilo alıyorr ben 3 hafta gitmiştim düzenlide beslenememiştim gıdım 2 kiloydu morelini yüksek tut sen miniğinde etkilenmesinn

bayan akıllı :) canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.bizimde 25 ekim :) 10 senemiz biticek:)
bu arada biz sen nete girmediğin zaman face ten ekledik birbirimizi sen kullanıyosan ekleyelim senide.sormuşmuydum daha önce bilmiyorum gerçi :)kullanıyosan özelden yazıyım birimizi ekleyince zaten diğerlerini öneririz sana.

teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı dualarınız eksik etmeyin Allah razı olsun hepinizden söylemiyorlar ya ben kafaya takıyorum sorun değil aslında ama işte kafayı takacak bişey arıyorum hep akılma kilosu geliyor

kıslarrr cicilerimizi koyduk şuan elimizde olanlar hediyeler vss aldıkça daha da koyucamm inşallahh olmuşturr :))

çokk teşekkür ederimm canımmm ... bizde o günleri görürüzz inşallahh ve daha uzununu bir öbürr mutluluklar diliyorumm herkese tatlımm face yi çok iyi düşünmüşsünüzz amaa benim facem yok netim olmadığı için açınca sizleri eklemek isterimm haber veririrm herkese çok isterimm

canım hepsi çoook güzellllllllll güle güle giyinsin kızın inşaallahhhh aldıkça yükleeeeee

teşekkürr ederimm canım benimmm.. daha yeni başladım ben aldıkça sizlerle paylaşırımm dün üşenmedm hurçtan çıkarıp tek tek çekmiştim resimlerini

o alıyodur senden annesi merak etme.yalnız vitaminlerini ihmal etme gerçi bulantı olunca onları içmek istemiyor :/
ilk zamanlardaki gibi aşırı mı bulantın ya ? doktor banada o zamanlar bulantı ilaçları vermişti ama ne denediysem olmamıştı.gittiğnde sor bakalım doktora ne yapabilirim diye.Allah yardımcın olsun.

vitaminleri içsemde çıkarıyorum canım yaa birde bu hastalık olunca bulantılar kaçınılmaz oluyor çıkarıyorum sürekli her yediğimi perşembe sorcam zaten dişçiyede gitmem lazım diş ağrımda tutuyor

diş ağrısı hemen hemen hepimizin başına geliyo ya çok kötü birşey.bir kavonoza içme suyu koy içinede 20 ye yakın karanfil koy rengi çıkıcak onunla ağıran dişine gargara yap biraz iyi geliyor.dişçi birşey yapmaz ama yinede git istersen.

Ayy duygu gecmis olsun inanki yakin zamanda hemen hepsini yasadim cok zor dis agrisi yeni hafifledi sayilir benim de.simdide bogaz agrisi hslsizlik burun akintisi basladi.hepimizin allah yardimcisi olsun.

Cnm nane limon ic.hem mide bulantini keser hem bogazini yumusatir.ihlamur ictim ben de bugun 2 bardaga kadar icilebiliyormus gunde.

kızlaar ilkönce geçmiş bayramınız mübarek olsun büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim. bayram dolayısı ile giremedim malum yoğunluk ama yazdığınız mesajları tek tek okudum maşallah herkesin keyfi yerinde Allah bozmasın. bebişlerimizde iyi.

bayramdan önce nst ye soktu beni doktorum sancı filan gözükmedi şükür. kilomuz biraz önden gidiyo yine bu durumda belki sezeryan düşünebiliriz dedi ama şimdlilik erken dedi kızlar ya benim göbek çok büyük gelen 36 haftalık hamileleri görüyorum benden küçük karınları saklamaya çalışıyorum çatlaklarım kanamaya fılan basladı artık doktorum suyun fazla o yüzden dedi. artık zaman yaklaştıkça sabırsızlanıyorum insan görmediği birini özlermi özleniyormuş işte doğsun inş o ayaklarını birleştiricem koklayarak öpücem zeynomun.birde size birşey sormak istiyorum bu haftalarda kasıklarda ağrı hisseden varmı özellikle sabah idrarımı tutuyomuyum nedir uykumda o yüzden galiba sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum. bugun cafede doktoruma rastladım gidip sorucaktım karısı yanındaydı ay ne komik ben karnı burnunda adamın yanına gidiyormuşum "pardon mehmet bey ya benim kasıklarda ağrı var" felan :) kasımın 1.inde tekrar kontrol of zaman geçmiyoooooooorrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…