mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

valla nazara mı geliyoruz ne hasta olan herkese geçmiş olsun kızlar, benim de boğazım ağrıyo ama vahim değilim. canım ben istanbuldayım, hatayda olan ve çok gezen alipek valla maşAllah kolayca doğurcak ipekcim bencede kilo almıştır bebek hiç takılma canım benim, benim midede vahim durumda, mide şurubunu şarapçılar gibi dikip duruyorum valla

canım benim dolgu vardı işte o artık yok hava aldıkça ağrıyor ne yesem sorun oluyor kürdanla oynuyorum bi bakmışım kanamış ağrımış

Ayy duygu gecmis olsun inanki yakin zamanda hemen hepsini yasadim cok zor dis agrisi yeni hafifledi sayilir benim de.simdide bogaz agrisi hslsizlik burun akintisi basladi.hepimizin allah yardimcisi olsun.

Cnm nane limon ic.hem mide bulantini keser hem bogazini yumusatir.ihlamur ictim ben de bugun 2 bardaga kadar icilebiliyormus gunde.
canım vallahi hepimizin yardımcısı olsun rabbim bende nane limon içtim koca bir bardak ama inan banamısın demedi hiç etkisi olmadı kesik kesik öksürükte başladı napcam bilmiyorum canım
kız ben sizi karıştırıyorum şimdi adı ipek olan ipeksin sen değilmisin ben sen sanıyordum ))) ayy iyce karıştırdım neyse artık hatayda olan alipekse sen özlemsin durun fotolarınıza bakıp resimlerinizi isimlerinizle aklıma kazıyım bidaha unutmayım karıştırmayım hahahahah )

eheuheue aynen karıştırdın canım, bişey olmaz

duygu ipeksin (özlem) bende ipek oluyorum
ipeksin canım cok geziyorum haklısın bnm koca yerinde durmuyor yürüyüş yapsam iide arabaya inip binmek dogumu kolaylastırırmı

ipeksin canım cok geziyorum haklısın bnm koca yerinde durmuyor yürüyüş yapsam iide arabaya inip binmek dogumu kolaylastırırmı
hahahaha tamamdır şimdi oldu amannn gez bende evde oturuyorum sürekli yürüyüş bile yapmıyorum kızlar ben 19 kilo almışım daha 1 ay var galiba tosuncuk olcam ))

olsun arkadaşım o da bi hareket sonuçta durmasın eşin işte ne güzel, bol bol baksınlar bize kocalar, sonra ararız bugünleriii :82:

valla öyle kızlar sonra bebekler gelince kısıtlanıcaz ister istemez oda alısmıstır belki karnımda gezmeye duygu bana yaklasmıssın ama sen cok zayıfmıssın iyi olmus bende 24 kg dayım suan 90 a 3 kilom kaldı :))))

günaydın kızlar boğazlarım çok kötü bal karabiber limon karışımını denicem oda olmazsa doktora gidicem gece 3 buçuktu yatağa girdiğimde 4ekim canım sanada çok geçmiş olsun

Kızlar bu arada ben kendimi strece sarılmış dana etine benzetiyorum ​hahahahahaha

Canim mrb kizinin adi zeynep mi olcak? Benim adimda zeynep :) kendi ismim diye demiyorum cok severim zeynep ismini . Kasik agrisi bende de oluyor maalesef sabahlari ve ozellikle geceye yakin saatlerde hatta tek ayagimin ustune basamayacak kadar agriyor ustumu degistirirken fln ben de yarin gidicem dr.a sorcam belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir bol su icmrktr fayda var ama yapamiyrm ben onu duyum da az halbuki

:)) nasil bi histir ooo? :) dikkat et kendine cnm gecmis olsun ben de yeni atlatiyorum sukur ki cok uzun surmedi bol bol mryve ye cnm mandslina fln
kocaman bacaklarla baldırlarla giydiğim taytlardan dolayı o hisse kapıldım bi an ))))))))) mandalina resmen aşeriyorum bi oturuşta 10 adet felan yiyorum en az

Anammmm bir ağrım sancim var ki kalkinca cok kotu fena. Surekli konusuyorum noolur iki guyn daha grip olan annelere cok gecmis olsun e tabi gezerseniz o kadar :) 45 gundur yatiyorum soguk alacak bi tarafim bile yok :)

çok şükür ben yokken kimse doğurmamış caglasammı son iki gün inşallah hayırlısıyla geçecek doğumun
kızlar geçmişi okudum hasta olanlar var Allah tez zamanda şifa versin inşallah
cilekli canım eşine çok kızdım umarım düzelir herşey üzme kendini

duydunmu umarım ben de en kısa zamanda diğer arkadaşlarınla birlikte hamile kalır aranıza katılırım

sizlerin doğumu yaklaştıkça ben de çok heyecanlanıyorum çarşamba teyze oluyoruz c.tesi ikinciye teyze oluyoruz yuppiiii

Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsinn

grip olanlara gecmiş olsun bende de bugun mıde bulantısı karın agrısı ve ishal var ( herkes dokuluyor resmen tam hastalık mevsimi ne yapalım bol mandalina nar yiyin kızlar

kocaman bacaklarla baldırlarla giydiğim taytlardan dolayı o hisse kapıldım bi an ))))))))) mandalina resmen aşeriyorum bi oturuşta 10 adet felan yiyorum en az

bende tam tersi yiyemiyorum mideme dokunuyor daha boğazımdan geçerken yakıyor.

Anammmm bir ağrım sancim var ki kalkinca cok kotu fena. Surekli konusuyorum noolur iki guyn daha grip olan annelere cok gecmis olsun e tabi gezerseniz o kadar :) 45 gundur yatiyorum soguk alacak bi tarafim bile yok :)

canım çok kötüysen ara doktoru belkide geliyodur neşe bebekcik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…