Çok heyecanlıyım be ya geçmiyo sanki vakit
canlarım ilk önce sizlerden başlayım sonra kendimi anlatacağım. duydunmu çok geçmiş olsun tansiyonun çıkmış tuzdan iyce uzaklaşmak lazım sanırım celiin canım çok geçmiş olsun seninde bogazların kötüleşmiş rabbim yardım etsin hepimize çilekli inanki ağladım okurken rabbim yardım etsin eşinede ailesinede merhamet versin merhametsiz insanlarla başetmek çok zor sen bol bol dua et ve sakın strese sokma kendini kuzunu düşün yeter bence sende annenin yanına git iş yapamıyorsun ellerinden onlar bakar sana daha çabuk iyileşir inşaallahh canım. alipek bende son 2 3 hafta yaptırmayı düşünüyorum ağdayı zaten bi önceki aldırışımda hala çok çıkmadı hormonlardan galiba doğum öncesi bi komple ağdaya giderimipeksin canım sen istanbuldamısın hataydamı faceden takipteyim diyorum bu cafelerde kebepçılarda doğurmasa iyi hahahahahaa bayan akıllı canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızınla ya da yavrularınızla birlikte nice mutlu senelereeee... cağlasammı canım çok az kaldı rabbim sağlıkla hayırla kavuşmanızı nasip etsin eğer geçerse gribim gelicem yanına geçmezsede doğurmadan evine görmeye gelirim artık worldof canım sende kendine iyi bak 4ekim basar sizlerde çok iyi bakın serapbebekistiyor vardı ne oldu iznede çıkması lazım ama sık girmiyor galiba. Gelelim banaaaaa inanılmaz kötüyüm bogazlarım çok kötü üstüne birde grip eklenince ve bulantılarımda geri gelince düşünün halimi hemen hemen hergün tekrar kusmaya başladım diş etlerime kadar sızlıyor ne yapsamda geçer söyleyin dün geldik kayınvalidemden dayım bayram için gelmişti dün uğurladık eşimde bugün akşam diyarbakıra gidiyor çünkü mont bot hiçbi giyecek kıyafetimiz yok ki zaten benimkiler bana olmazda eşim için çok zor oluyordu ankara soğudu iyce iş görüşmesinede gidebilir orda bakalım olursa gelmicek ben gitcem olmazsa aynı akşam binip gelcek çok streslerdeyim kızlar yaa anlatamam bebek kilo almıyormu diye ayrı takıyorum bide kendimde zayıflamış hissediyorum ama dün tartıya çıktığımda 74 kiloydum yani 2 kilo almışım ama nereye anlamadım hayırlısı perşembe günü kontrolüm var bakalım burnum tıkalı birde kemik eğriliği varmış iyce nefes alamıyorum ölecek gibi hissediyorum kendimi
canım benim dolgu vardı işte o artık yok hava aldıkça ağrıyor ne yesem sorun oluyor kürdanla oynuyorum bi bakmışım kanamış ağrımışdiş ağrısı hemen hemen hepimizin başına geliyo ya çok kötü birşey.bir kavonoza içme suyu koy içinede 20 ye yakın karanfil koy rengi çıkıcak onunla ağıran dişine gargara yap biraz iyi geliyor.dişçi birşey yapmaz ama yinede git istersen.
Ayy duygu gecmis olsun inanki yakin zamanda hemen hepsini yasadim cok zor dis agrisi yeni hafifledi sayilir benim de.simdide bogaz agrisi hslsizlik burun akintisi basladi.hepimizin allah yardimcisi olsun.
canım vallahi hepimizin yardımcısı olsun rabbim bende nane limon içtim koca bir bardak ama inan banamısın demedi hiç etkisi olmadı kesik kesik öksürükte başladı napcam bilmiyorum canımCnm nane limon ic.hem mide bulantini keser hem bogazini yumusatir.ihlamur ictim ben de bugun 2 bardaga kadar icilebiliyormus gunde.
kız ben sizi karıştırıyorum şimdi adı ipek olan ipeksin sen değilmisin ben sen sanıyordumvalla nazara mı geliyoruz nehasta olan herkese geçmiş olsun kızlar, benim de boğazım ağrıyo ama vahim değilim. canım ben istanbuldayım, hatayda olan ve çok gezen alipek valla maşAllah kolayca doğurcak ipekcim bencede kilo almıştır bebek hiç takılma canım benim, benim midede vahim durumda, mide şurubunu şarapçılar gibi dikip duruyorum valla
kız ben sizi karıştırıyorum şimdi adı ipek olan ipeksin sen değilmisin ben sen sanıyordum))) ayy iyce karıştırdım neyse artık hatayda olan alipekse sen özlemsin durun fotolarınıza bakıp resimlerinizi isimlerinizle aklıma kazıyım bidaha unutmayım karıştırmayım hahahahah )
tamamdır resimlere bakıldı karışıklık önlendi yani şimdi kebolarda cafelerde doğuracak diye korktuğum alipekmişeheuheue aynen karıştırdın canım, bişey olmaz
hahahaha tamamdır şimdi oldu amannn gez bende evde oturuyorum sürekli yürüyüş bile yapmıyorum kızlar ben 19 kilo almışım daha 1 ay var galiba tosuncuk olcamduygu ipeksin (özlem) bende ipek oluyorum
ipeksin canım cok geziyorum haklısın bnm koca yerinde durmuyor yürüyüş yapsam iide arabaya inip binmek dogumu kolaylastırırmı
duygu ipeksin (özlem) bende ipek oluyorum
ipeksin canım cok geziyorum haklısın bnm koca yerinde durmuyor yürüyüş yapsam iide arabaya inip binmek dogumu kolaylastırırmı
ben de grip oldum gözümüz aydıııın(((
Kızlar bu arada ben kendimi strece sarılmış dana etine benzetiyorum​hahahahahaha
kocaman bacaklarla baldırlarla giydiğim taytlardan dolayı o hisse kapıldım bi an:)) nasil bi histir ooo? :) dikkat et kendine cnm gecmis olsun ben de yeni atlatiyorum sukur ki cok uzun surmedi bol bol mryve ye cnm mandslina fln
kocaman bacaklarla baldırlarla giydiğim taytlardan dolayı o hisse kapıldım bi an))))))))) mandalina resmen aşeriyorum bi oturuşta 10 adet felan yiyorum en az
Anammmm bir ağrım sancim var ki kalkinca cok kotu fena. Surekli konusuyorum noolur iki guyn dahagrip olan annelere cok gecmis olsun e tabi gezerseniz o kadar :) 45 gundur yatiyorum soguk alacak bi tarafim bile yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?