mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Anammmm bir ağrım sancim var ki kalkinca cok kotu fena. Surekli konusuyorum noolur iki guyn daha grip olan annelere cok gecmis olsun e tabi gezerseniz o kadar :) 45 gundur yatiyorum soguk alacak bi tarafim bile yok :)

evet arkadaşım sen en çok yatan oldun valla.bende bayramın 1.günü çıktım bir tek o günden beri evdeyim.oğlumla eşim dün gezdiler ben arkalarından bakakaldım.bugünde okuldan ben almaya gidicem bakalım.benim bebek alttaydıya hep bir kaç gündür bir tuhaflık var midemin orasıda şişti kayınvaldem geldi sabah oda diyor bebek yukarı çıkmış diye.olabilir çünkü aşırı derecede reflü şikayetim var.gerçi tam aşağıdada hissediyorum resmen kemiklerimi acıtıyor bazen.belkide tam döndü kafası aşağıda ayakları yukardadır.

:)) nasil bi histir ooo? :) dikkat et kendine cnm gecmis olsun ben de yeni atlatiyorum sukur ki cok uzun surmedi bol bol mryve ye cnm mandslina fln

Anammmm bir ağrım sancim var ki kalkinca cok kotu fena. Surekli konusuyorum noolur iki guyn daha grip olan annelere cok gecmis olsun e tabi gezerseniz o kadar :) 45 gundur yatiyorum soguk alacak bi tarafim bile yok :)
canım teşekkürler ama ben gezerken olmadı kuzenim eşime eşim bana geçirdi birde kayınvalidedeydik orası annemlerin buraya göre daha soğuk ondan iyce ilerledi

canım hayırlısıyla rabbim sana da nasip etsin hayırlı evlatlar güzel haberlerini bekliyoruzzzz

grip olanlara gecmiş olsun bende de bugun mıde bulantısı karın agrısı ve ishal var ( herkes dokuluyor resmen tam hastalık mevsimi ne yapalım bol mandalina nar yiyin kızlar
mandalina hasta olmasamda canım çok istiyordu ekşi tatlı farketmez yeterki olsun canım çok istiyor ben başa döndüm aşermeler bulantılar kusmalar tekrarladı bende napcammm yaaa
bende tam tersi yiyemiyorum mideme dokunuyor daha boğazımdan geçerken yakıyor.

canım çok kötüysen ara doktoru belkide geliyodur neşe bebekcik.
yemeye çalış hem c vitamini hemde gripten korumaya yardımcı

An itibariyle hastane cantami hazirlamaya basladim :) aglaya aglaya ayiriyorum koyacaklarimi kenara bi de dogursam nolcam kim bilir :) kizlar ya bi paket hasta bezi almistim ilk defa aldim kocaman bunlar ya siz ne kullancaksiniz cok buyuk degil mi bunlar kimi bebek bezi kullaniyormus ablam da oyle yapmis ben de mi bebek bezi kullannsam ki bi paketin tumunu alcam yanima zaten

canım ne güzel ben daha yıkayıp ütülemeyi bırak çanta bile ayarlamadım ne bez ne ıslak mendil bişey almadım ama şimdi heycan yaptım bu hafta sonu ayarlayım artık ne olur ne olmaz dimi. hasta bezleri bedenli diye biliyorum small olanı alsaydın odamı büyükki

kocaman bacaklarla baldırlarla giydiğim taytlardan dolayı o hisse kapıldım bi an ))))))))) mandalina resmen aşeriyorum bi oturuşta 10 adet felan yiyorum en az

Hehehe sen beni gorsen o zaman kendine tuy siklet dersin :)) 95 kilo oldum yaa saka gibi esimle ayni kilodayiz boyumuz da ayni 22 kilo aldim..mandalina ben de deli gibi yiyorum ya c vitamini patlamasi yasiyor vucudum resmen

Ya ben gittim l beden aldim ancak olur dedim dogumdan hemen sonra da inmiyor ya gobek ancak olur diye dusundum simdi actim baktim da iki kapagi acik duran gazete gibi kocaman bi seymis yahuu olmazsa bakcaz bi caresine artik acemiligimize geldi :)

Hehehe sen beni gorsen o zaman kendine tuy siklet dersin :)) 95 kilo oldum yaa saka gibi esimle ayni kilodayiz boyumuz da ayni 22 kilo aldim..mandalina ben de deli gibi yiyorum ya c vitamini patlamasi yasiyor vucudum resmen
bende 19 kilo aldım canım ama işte ben çok zayıftım 1 aya kadar daha alırım herhalde aynada kendime bakınca tanıyamıyorum bazen kız vallahi uzun ince suratlı dal gibi ben tosuncuk oldum

bende 19 kilo aldım canım ama işte ben çok zayıftım 1 aya kadar daha alırım herhalde aynada kendime bakınca tanıyamıyorum bazen kız vallahi uzun ince suratlı dal gibi ben tosuncuk oldum

Ben zaten cok dal gibi degildim de ustune de bu kadar alinca...artik dogumdan sonra burdan kilo takiplerine diyetlere baslariz :)

Ya ben gittim l beden aldim ancak olur dedim dogumdan hemen sonra da inmiyor ya gobek ancak olur diye dusundum simdi actim baktim da iki kapagi acik duran gazete gibi kocaman bi seymis yahuu olmazsa bakcaz bi caresine artik acemiligimize geldi :)
ay kahkaha patlattım iki kapağı açık duran gazete gibi haa ) baya büyük kalıpmış o desene en iyisi s olanını almak demekki

Ben zaten cok dal gibi degildim de ustune de bu kadar alinca...artik dogumdan sonra burdan kilo takiplerine diyetlere baslariz :)
düşün ki ben kilo almak için diyetisyene gidiyordum ilk düşükten sonra 55 kilo oldum yoksa onuda göreceğim yoktu 45 kiloydum evlendiğimde yok ben vermek istemiyorum kilo felan tombiş tombiş iyim böyle tabii benim bünyede kilo durursa

grip olanlara gecmiş olsun bende de bugun mıde bulantısı karın agrısı ve ishal var ( herkes dokuluyor resmen tam hastalık mevsimi ne yapalım bol mandalina nar yiyin kızlar
Ben sadece bogaz agrisi saniyordum ama benimki de sanirsam grip ( kemiklerim sizliyor oksuruk en kortugum seyden biriydi.ameliyat sonrasi oksurdugunde dunyan karariyor diyorlardi surda ne kaldi ki (mallesef birde ishal eslik etti.artik sekerden gectim ishalin halsizliginden kafami kaldiramaz oldum patates yasakti ama mecbur hasladim bir tane muz da yedim.kontrol ettim kendimi ignemi yiyecege gore vurunca dozunu sıkıntı cikmadi.artik turuncgiller kismini da kendime gore ayarlicam.ben ki sabahlari bile takip edip gece yarilari topikte yazardim bugun yeni girebildim :)

Amaaan bosverin kiloyu bak ben kilolu hamile kaldim 5kilo aldim nasil oldu anlamadim ama iyi bise oldugu kesin denklestik nolacak sanki :)))gider bir sekilde.valla cok da tatli gorunuyorsun.yanaklarin tombik olmus :)))

Bosver kullanirsin bu boyle olmus ama sezeryan sonrasi pubis masaji diye bise yapiyorlarmis.karnina ebeler bayagi bir bastiriyormus.icerde kalanlar bosalsin diye.o zaman lazim en cok zaten dediler.ben de ilk large aldim 10 tane yaziyor baktim 62li bebek paketi kadar nerdeyse.sonra tipe baktim bu tarla anca large kaldirir sanki dedim :))) kizkardesimi aradim abla onuncu cocugunu mu doguruyon sen ne en buyugunden aliyon yarim dunya ettin iyice kendini dedi.oyle deyince midium aldim :)) bise olmsz kullanirsin zaten sık sık degistitip atilacakmis.sonrada buyuk boy pedlere gecersin.

:))) dii mii ya ben de ilk acemilikle almis oldum da iste kullanirim olmazsa ya azicik var icinde dedigin gibi kisa zamanda biter zaten bu arada gecmis olsun sana da canim gecenlerde ben de ishalken dr seftaliyi komposto yap ic dedi cok az sekerli seftali bulursan tabi simdi ya da kislik koyduysan dolaba falan serum etkisi yapiyormus

Bak aynen oyle iste canim bunye meselesi bunyen musaitse aliyorsun da aliyorsun ben kolay alip kolay veriyorum amaan tek istegim sag salim oglusumu kucagima almak simdi kilolari veririz bi sekilde esim artik dombili diyor bana zaten alisti o da yavrum :))

durun ya kızlar ne hasta bezi kendinizi hasta moduna sokmayın tamam başta çok geliyo ama orda onlar ameliyattan sonra koyuyolar sonrada gelip değiştiriyolar hasta bezi değil oda kalın pamuk ped gibi birşey.ama tuvalete kalktıktan sonra ped kullanıyosunuz.ped gibi bebek bezide kullanılır.ben bugün ped aldım çantama koymak için :)

canım çok geçmiş olsun ama doktoruna git derim ben ishal doğum belirtisi olabiliyo biliyosun dimi ? :) korkma doğuma kadar hiçbirşeyin kalmıycak Allahın izniyle.tatlı kaşığına toz kahve koy üstüne limon sık iç ishale iyi gelir.birde bol sıvı al canım.ama ihmal etme doktorunla konuş.

cnm ben normal ped aldım uzunmu alsaydım ayrıca acaba ilk bilkac gun için ne dersin tecrubeli anne :))

yaa cnm simdi esime diyodum bebek yukarı cıktı oda evt dedi yukarda yada iice buyudu bizemi oyle geliyor :)) asagıya iniceksin kızım yukarı degil diyorum ama sözümü dinler insallah bende bugun mideden cektim aynı gidiyoruz senle cnm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…