yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop neşemiz gelcek :))))))
aynen canım bende kolay alamayanlardanım eşim bana bakıp bakıp gülüyor sakın 60 tan aşağıya kilo verme diyorBak aynen oyle iste canim bunye meselesi bunyen musaitse aliyorsun da aliyorsun ben kolay alip kolay veriyorum amaan tek istegim sag salim oglusumu kucagima almak simdi kilolari veririz bi sekilde esim artik dombili diyor bana zaten alisti o da yavrum :))
[MENTION][/MENTION]
45gündür yatıom bi kalkamadım valla :) saat saymaya başladım ya şaka maka ilk anne ben mi olcam şimdi :) korktummmmmm
canım çok geçmiş olsun ama doktoruna git derim ben ishal doğum belirtisi olabiliyo biliyosun dimi ? :) korkma doğuma kadar hiçbirşeyin kalmıycak Allahın izniyle.tatlı kaşığına toz kahve koy üstüne limon sık iç ishale iyi gelir.birde bol sıvı al canım.ama ihmal etme doktorunla konuş.
ne korkuyorsun beaa öncümüz sensin gidiceksin çatır çatır doğurup gelip bize anlatıcaksınn bizde ağzımız açık dinlicez seni bizimkide gelsin diye beklicez hayırlısıylaa hadii şunun şurasında çarşambaya ne kaldı45gündür yatıom bi kalkamadım valla :) saat saymaya başladım ya şaka maka ilk anne ben mi olcam şimdi :) korktummmmmm
cnm yaa 3-5 gun daha yatıcaksın dusunsene 2 gun sonra rahatlıcaksın ohh ustunden bi yük kalkmış olcakk benzetmeye pek olmadı ama
ne korkuyorsun beaa öncümüz sensin gidiceksin çatır çatır doğurup gelip bize anlatıcaksınn bizde ağzımız açık dinlicez seni bizimkide gelsin diye beklicez hayırlısıylaa hadii şunun şurasında çarşambaya ne kaldı
hahahahahaha biz çarşamba heycandan duramayız kiii eşine tembihlede bize msj atıp haber versin unutmasın31 saat kaldı hastaneye yatmama :18:
Canim gunaydin ruyamda seni gordum bize gelmissin yarin dogumu var diyorum annemle tanistiriyordum :) ruyamda da caglasammi diyorum sana :) hayatimda hic gormedigim bi insan senmissin o :) biraz tedirgindin yazdiklarini okudum da buraya ayni yazdiklarindaki gibi ben de sariliyorum teselli veriyorum sana rahatlayacaksin kurtulacaksin fln diye ayyy canim hadi artik saat saymaya basladik hayirlisiyla ilk kuzumuz gelsin :) kacta yatacaktin hast.ye?
cnm ben normal ped aldım uzunmu alsaydım ayrıca acaba ilk bilkac gun için ne dersin tecrubeli anne :))
Yokk bilmiyorumm valla dogummmm belirtisimiii allahhh ben suan hazir degilim h.sonuna odaklandim.caglasammiya odaklandik hem :)) yarin bir gidermisim arkamdan cantam gelirmis :))Gidecem yarin zaten cnm.aksam aradim hastaneyi anlattim dogum salonunu baglattirdim ordaki ebeyle konustum.ishalin bir gun olmasi bebegi cok etkilemez uzun surerse gel dedi.bol sivi al dedi.atese cok dikkat et ates varsa simdi gel yoksa yatak istirahati yap yarin dr.una git.bazi bitki caylari dogumu hizlandirir yinede ihlamur dahi olsa icme dedi.yalniz arkadan feci sesler geliyordu derinden di ama urktum bayagi :))) bu arada gezginci doktorum afrikada kaplanlara yem olmadan gelmis yarin oglem gidecem.
Bitti dimi4 ay midem bulandı 2 ay yattım bari çıkarmam kolay olsa :18: bugünlerimize de şükür başta asrasultana ve Allah tüm olmayanlara bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Canimmm ruyalarin kadini oldum ben sen de gordun ya :) gece boyu tirstim ya hic uyuyamadim sabah 7 de hastanede olucam 8-8:30 arasi basliyomus doguma. 9da biter sanirim kadinin ilk randevusu 9:15 oluyo hep. Bugun heyecandan ölmem insallah :)
Kizlarrrr bakin benden once daveanmak isteyen varsa son saatler artik :) bugun nasil gecicek ya yaprak dokumunun finaline kadar gelim bari :)
valla ben gidicem öğlen doktora :) inşallah tarihim belli olur.sıramı bekliycem öyle sizden önce davranmak bana yakışmaz herkez sırasıyla doğursun :) ayy gelsin ilk bebişimiz :) çok merak ediyorum tipini ya ilk andaa şiş olucak tombik tombik görüceksin onu annesi.hemen tanıycak seni.nasıl birşey dimi bir mucize gerçekten.
canım ne güzel ben daha yıkayıp ütülemeyi bırak çanta bile ayarlamadım ne bez ne ıslak mendil bişey almadım ama şimdi heycan yaptım bu hafta sonu ayarlayım artık ne olur ne olmaz dimi. hasta bezleri bedenli diye biliyorum small olanı alsaydın odamı büyükki
Ben sadece bogaz agrisi saniyordum ama benimki de sanirsam grip( kemiklerim sizliyor oksuruk en kortugum seyden biriydi.ameliyat sonrasi oksurdugunde dunyan karariyor diyorlardi surda ne kaldi ki (mallesef birde ishal eslik etti.artik sekerden gectim ishalin halsizliginden kafami kaldiramaz oldum patates yasakti ama mecbur hasladim bir tane muz da yedim.kontrol ettim kendimi ignemi yiyecege gore vurunca dozunu sıkıntı cikmadi.artik turuncgiller kismini da kendime gore ayarlicam.ben ki sabahlari bile takip edip gece yarilari topikte yazardim bugun yeni girebildim :)
Bitti dimi4 ay midem bulandı 2 ay yattım bari çıkarmam kolay olsa :18: bugünlerimize de şükür başta asrasultana ve Allah tüm olmayanlara bu mutluluğu yaşatsın inşallah
hahahahahaha biz çarşamba heycandan duramayız kiii eşine tembihlede bize msj atıp haber versin unutmasın
valla ben gidicem öğlen doktora :) inşallah tarihim belli olur.sıramı bekliycem öyle sizden önce davranmak bana yakışmaz herkez sırasıyla doğursun :) ayy gelsin ilk bebişimiz :) çok merak ediyorum tipini ya ilk andaa şiş olucak tombik tombik görüceksin onu annesi.hemen tanıycak seni.nasıl birşey dimi bir mucize gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?