mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
aynen canım bende kolay alamayanlardanım eşim bana bakıp bakıp gülüyor sakın 60 tan aşağıya kilo verme diyor çok sevdi tontiş halimi )

[MENTION][/MENTION]

45gündür yatıom bi kalkamadım valla :) saat saymaya başladım ya şaka maka ilk anne ben mi olcam şimdi :) korktummmmmm

cnm yaa 3-5 gun daha yatıcaksın dusunsene 2 gun sonra rahatlıcaksın ohh ustunden bi yük kalkmış olcakk benzetmeye pek olmadı ama

Yokk bilmiyorumm valla dogummmm belirtisimiii allahhh ben suan hazir degilim h.sonuna odaklandim.caglasammiya odaklandik hem :)) yarin bir gidermisim arkamdan cantam gelirmis :))Gidecem yarin zaten cnm.aksam aradim hastaneyi anlattim dogum salonunu baglattirdim ordaki ebeyle konustum.ishalin bir gun olmasi bebegi cok etkilemez uzun surerse gel dedi.bol sivi al dedi.atese cok dikkat et ates varsa simdi gel yoksa yatak istirahati yap yarin dr.una git.bazi bitki caylari dogumu hizlandirir yinede ihlamur dahi olsa icme dedi.yalniz arkadan feci sesler geliyordu derinden di ama urktum bayagi :))) bu arada gezginci doktorum afrikada kaplanlara yem olmadan gelmis yarin oglem gidecem.

45gündür yatıom bi kalkamadım valla :) saat saymaya başladım ya şaka maka ilk anne ben mi olcam şimdi :) korktummmmmm
ne korkuyorsun beaa öncümüz sensin gidiceksin çatır çatır doğurup gelip bize anlatıcaksınn bizde ağzımız açık dinlicez seni bizimkide gelsin diye beklicez hayırlısıylaa hadii şunun şurasında çarşambaya ne kaldı

cnm yaa 3-5 gun daha yatıcaksın dusunsene 2 gun sonra rahatlıcaksın ohh ustunden bi yük kalkmış olcakk benzetmeye pek olmadı ama

Bitti dimi 4 ay midem bulandı 2 ay yattım bari çıkarmam kolay olsa :18: bugünlerimize de şükür başta asrasultana ve Allah tüm olmayanlara bu mutluluğu yaşatsın inşallah

Canim gunaydin ruyamda seni gordum bize gelmissin yarin dogumu var diyorum annemle tanistiriyordum :) ruyamda da caglasammi diyorum sana :) hayatimda hic gormedigim bi insan senmissin o :) biraz tedirgindin yazdiklarini okudum da buraya ayni yazdiklarindaki gibi ben de sariliyorum teselli veriyorum sana rahatlayacaksin kurtulacaksin fln diye ayyy canim hadi artik saat saymaya basladik hayirlisiyla ilk kuzumuz gelsin :) kacta yatacaktin hast.ye?

Canimmm ruyalarin kadini oldum ben sen de gordun ya :) gece boyu tirstim ya hic uyuyamadim sabah 7 de hastanede olucam 8-8:30 arasi basliyomus doguma. 9da biter sanirim kadinin ilk randevusu 9:15 oluyo hep. Bugun heyecandan ölmem insallah :)

Kizlarrrr bakin benden once daveanmak isteyen varsa son saatler artik :) bugun nasil gecicek ya yaprak dokumunun finaline kadar gelim bari :)

cnm ben normal ped aldım uzunmu alsaydım ayrıca acaba ilk bilkac gun için ne dersin tecrubeli anne :))

canım gece olanından aldım onlar uzun rahat oluyo diye.ama zaten bol bol almamız lazım.sonrada duruma göre alırsın.

doktora gidiceksen mesele yok.belkide ıjlamur falan yapmıştır ishal.gidip gelince haber ver.benimde bir gidesim var doktora bakalım bende gün alıcakmıyım.bayramdan sonra gel demişti perşembe giderim diyodum ama dayanamayıp gidicem sanırım bugün.

Bitti dimi 4 ay midem bulandı 2 ay yattım bari çıkarmam kolay olsa :18: bugünlerimize de şükür başta asrasultana ve Allah tüm olmayanlara bu mutluluğu yaşatsın inşallah

ya ne çektik be :) inşallah kolaylıkla atlatıcaksın korkulacak birşey yok.heyecandan birşey anlamazsın canım.

valla ben gidicem öğlen doktora :) inşallah tarihim belli olur.sıramı bekliycem öyle sizden önce davranmak bana yakışmaz herkez sırasıyla doğursun :) ayy gelsin ilk bebişimiz :) çok merak ediyorum tipini ya ilk andaa şiş olucak tombik tombik görüceksin onu annesi.hemen tanıycak seni.nasıl birşey dimi bir mucize gerçekten.

Ay nası merak ediyorum varya bi de ben renkli ultrasona çok erken gittiğim için yüzü hakkında çok bi fikrim yok. Ama o her ultrasonda havaya kalkan elini yicem yarın :) gönderirim size resmini yarın

ben bile ağlamaklı oluyorum okuyunca sizleri düşünemiyorum
ne güzel telaşlar.............

geçmiş olsun canım c.tesiye daha var iyileşirsin inşallah

eveeet sezeryan olacakları sıraya alalım arada normal doğumlar sürpriz olsun

haberlerini bekliyoruz canım

ben hasta bezini ORTA aldım,çoook büyük karnım yok.60 la hamile kaldım,şu an 72 yim. küçük karnımdan dolayı olmaz,büyük boy da çok iri insanlar için diye biliyorum.üzerinde ölçüleri var ama büyük gelmez sanırım.olmazsa değiştirsem mi ne dersiniz?

bu arada grip tam gaz devam, hapşırıklar,burun ve göz akıntıları durmaksızın sürüyor. ah bu sinüzit ahhh mahvetti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…