ben hasta bezini ORTA aldım,çoook büyük karnım yok.60 la hamile kaldım,şu an 72 yim. küçük karnımdan dolayı olmaz,büyük boy da çok iri insanlar için diye biliyorum.üzerinde ölçüleri var ama büyük gelmez sanırım.olmazsa değiştirsem mi ne dersiniz?
bu arada grip tam gaz devam, hapşırıklar,burun ve göz akıntıları durmaksızın sürüyor. ah bu sinüzit ahhh mahvetti beni.
eveeet sezeryan olacakları sıraya alalım arada normal doğumlar sürpriz olsun
haberlerini bekliyoruz canım
Ay nası merak ediyorum varya bi de ben renkli ultrasona çok erken gittiğim için yüzü hakkında çok bi fikrim yok. Ama o her ultrasonda havaya kalkan elini yicem yarın :) gönderirim size resmini yarın
Buyuk boyla degistirme kocaman onlar diyom ya ben kardesime soyledigimde 10.cocugumu doguruyon abla dedi o cok cok kilolular icin yani.orta bile buyuk aslinda ama kanama eger coksa kullanilor araya gitmez.yaa en sanssiz donemdeuiz bu grip isi son haftalarda buldu bizi mevsim gecisi yuzunden.insallah hepimiz iyilesiriz en kısa zamanda :)))
Hee kız ben de cok merak ediyom seninkiniaceleci tatlu cadi az cekmedin bu zamana kadar tutmak icin onu ama degdi :))telefonundan kulube direk foto atamazsan bile(benimkinden atilmiyor cunku)face koy birimiz resmi alir kulube ekleriz.ayyyyyttt heyecan bastı.bu gece uyku nerelerde gezer bilmem artik senin.bol bol ayetel kursi oku arkadasim.girerkende firsatin olursa bize yaz telefonun elinden alinana kadar :)))))
Selam bol gripli topigimizin guzel anneleri :) hastaneden geldim oglusum 3145 olmus masallah nstde azcik sancim cikti dr normal artik durdurcak degiliz dedi kan idrar tahlili verdim yrn gostercem onun sonucunu da belimde deli gibi bi agri var geceden beri gecmedi hatta artti yemek bile yapamadim hasta olan herkese gecmis olsun dikkat edin kendinize son zamanlarimiz artik bu arada oglusumuzun ismine karar verdikkk :) babasi FERİT ben ENES koydum Ferit Enes oldu yanii :))
kızlar nasılsınız çağlasammı heycan dorukta biz bile heycanla bekliyoruz seni düşünemiyorum birde ben kavuşma anımızı düşündükçe ağlıyorum kendimi tutamıyorumduydunmu canım doktora gitmişsin tarih verdimiiii girer girmez yaz. 4ekim canım sana da geçmiş olsun benim kontrolüm perşembeydi ama yarın gidicem galiba doktora iyileşmek yerine hergün daha kötü oluyorum çünkü birde suluhan demiştim ya dün bir komşumuz orayı bile pahalı bulduğunu söyledi ucuz şekerler sıhhıye çok katlı otoparkın o tarafta varmış canım eşin biliyorsa birde o taraflara baksın
yok iyileşmedim daha canım perşembeydi kontrolüm yarın gidicem beklemicem eşimde diyordu çağlar haber verirmi diye dedim yarın bi doğursun sonra verir iş olursa odaa aaa doğuruyormu hayırlısıyla darısı sana dediBen resmen dakika sayıyorum artık nasıl uyuyacam bilmiyorum. Bu arada sizin için de haber beklediğim 2 yervar. Sen hala iyileşemedin mi
gündüz yazılanları okumadan ö ben size bilgi veriyim.erken doğurucam derken sanırım en son ben doğurucam doktorum ille bana 40 haftayı tamamlatmaya çalışıyo.20 kasım dedi bende 19 olsun dedim baştan beri istiyodum oğlumla aynı gün olsun diye ama sancılar başlayınca bu günlere geliceğimi tahmin etmiyordum doğrusu.ama 9 kasımda kontrole gidicem duruma göre erkende alabilirim dedi.benim için bebeğin önde gitmesi değil adet tarihi önemli dedi.suyu plesantası hareketleri önemli dedi.ilaca devam edicem.bebek 2800 olmuş.
maşaallahhh keremciğeeeegündüz yazılanları okumadan ö ben size bilgi veriyim.erken doğurucam derken sanırım en son ben doğurucam doktorum ille bana 40 haftayı tamamlatmaya çalışıyo.20 kasım dedi bende 19 olsun dedim baştan beri istiyodum oğlumla aynı gün olsun diye ama sancılar başlayınca bu günlere geliceğimi tahmin etmiyordum doğrusu.ama 9 kasımda kontrole gidicem duruma göre erkende alabilirim dedi.benim için bebeğin önde gitmesi değil adet tarihi önemli dedi.suyu plesantası hareketleri önemli dedi.ilaca devam edicem.bebek 2800 olmuş.
slm kızlarr
caglasammı cok heyecanllı yarını hepimiz iple cekiyoruz :)) tpiğimizin ilk bebişi geliyor Allahın iziniylee
bnm bel karın kasık agrılarım cogaldı ya benm gibi olan varmı aranızda ?
bende yarın gidicem kontrole 5 te bakalım nasılmıs kızım
Selam bol gripli topigimizin guzel anneleri :) hastaneden geldim oglusum 3145 olmus masallah nstde azcik sancim cikti dr normal artik durdurcak degiliz dedi kan idrar tahlili verdim yrn gostercem onun sonucunu da belimde deli gibi bi agri var geceden beri gecmedi hatta artti yemek bile yapamadim hasta olan herkese gecmis olsun dikkat edin kendinize son zamanlarimiz artik bu arada oglusumuzun ismine karar verdikkk :) babasi FERİT ben ENES koydum Ferit Enes oldu yanii :))
Ağrılılarrrrr sancılılarrrrrr hadi gelin peşimdeeeeeeen
Babası face'e resim koydurmicak sanırım biraz büyüyene kadar :) özel mesaj atarım size
Maşallah kuzuya. Kayninin dugununu de geciriyosun o zaman :)
gündüz yazılanları okumadan ö ben size bilgi veriyim.erken doğurucam derken sanırım en son ben doğurucam doktorum ille bana 40 haftayı tamamlatmaya çalışıyo.20 kasım dedi bende 19 olsun dedim baştan beri istiyodum oğlumla aynı gün olsun diye ama sancılar başlayınca bu günlere geliceğimi tahmin etmiyordum doğrusu.ama 9 kasımda kontrole gidicem duruma göre erkende alabilirim dedi.benim için bebeğin önde gitmesi değil adet tarihi önemli dedi.suyu plesantası hareketleri önemli dedi.ilaca devam edicem.bebek 2800 olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?