mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
herkese iyi akşamlarrr, bende gittim bugün doktora. 2655 gr kuzum. zayıf sanki kızlar yaa ayı gibi oldum o kilo alsın diye, demek ki bana yarıyo doktor sezeryan da olsa 39. haftada alırız dedi. daha 3- 4 hafta var yani. çağlasam mı sen kavuşcaksın yarın bebeğine ne güzel. Allah sağlıkla kavuştursun inşAllah. habersiz bırakma bizi...

aynı gün doğuralım seninle 19 kasım da :)
az değil normal canım.birde her gittiğmde bir kaç kez ölçüyor aynı ultrason kağıdında kaç tane değişik kilo var.öyle olduğuna bakma doğru olmayabiliyo.çok yemiycekmişiz sağlıklı az az yiycekmişizki besin rahatça gitsin bebeğe.şimdiden sonra alırlar.

canım zayıf degılkı 3-4 hAFTA da 3,5 kg gelir son ay tam alıyolarmıs

inşAllah aynı gün olur canım orası öyle doktor ölçerken bayağı uğraştı, artık ultrasona sığmıyo kuzular :) zaten hiç hamur işi yemiyorum ki, süt peynir yoğurt meyve kuruyemiş yemekten bi hal oldum. dikkat etmeyen biri olsam zoruma gitmiycek. neyse sağlıklı olsun da napalım artık

Son düzenleme:
canım zayıf degılkı 3-4 hAFTA da 3,5 kg gelir son ay tam alıyolarmıs

3,5 kiloyu görsem şükredicem artık :) doktor olması gereken kiloda dese de, ben daha yüksek bekliyodum diyip durdum, adam deli dicek bana :) sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

Bişi yiyip içmeme saatim bile başladı sanırım gerçekten çok az kaldı :18:

şaka gibi dimi :)inşallah bu gece güzelce uyur dinlenirsiniz.senin için yarından öncesi yok sonrası var bundan sonra :)yaşadığın tüm zorlukları unutup yeni ve mutlu hayatına başlıycaksın eşinle bebişinle inşallah.
artık en taze tecrübelimiz olarak senden dinliycez herşeyi sonrada celinden.hadi bakalım yarın sabah senden haber bekliyor olacağız.
Allahım bizede o günü göstersin.

caglasammı yarın bu saatlerde bebeğini emziriyor kucağına alıp kokusunu duyuyor gözlerine bakıp elini tutuyor neşem diye seviyor olacak inşallah
kızlar bizde teyze oluyoruz çeyrekleri hazırlayın :)

evet benim oğlumda 3.5oo doğdu.son haftalarda alıcaklar asıl.bende 88 olmuşum ama doktor normal diyo.çünkü 80 e yakın kalmıştım.

ben bikac gundur tartılmıyorum bayram fln cok dısarda yedim kesin 2 kg almısımdır korkuyorym tartılmaya 3,5 ideal bence zaten onemlisi saglıklı olmaları

3,5 kiloyu görsem şükredicem artık :) doktor olması gereken kiloda dese de, ben daha yüksek bekliyodum diyip durdum, adam deli dicek bana :) sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

gorursun cnm merak etme birazda anne babanın yapısı ilede alakalı bebegın kilosu bence saglıklı olsunlar cnm gerisi onemli degiil dogunca emzirirsin bol bol tombiş yaparsın kuzunu :))

caglasammı yarın bu saatlerde bebeğini emziriyor kucağına alıp kokusunu duyuyor gözlerine bakıp elini tutuyor neşem diye seviyor olacak inşallah
kızlar bizde teyze oluyoruz çeyrekleri hazırlayın :)

darısı sana inşallah.hepinize iyi geceler kızlar.çağlasammı hadi sende uyu :)

gorursun cnm merak etme birazda anne babanın yapısı ilede alakalı bebegın kilosu bence saglıklı olsunlar cnm gerisi onemli degiil dogunca emzirirsin bol bol tombiş yaparsın kuzunu :))

inşAllah alır, daha zaman var. valla canım bizde kısa zayıf insanlar değiliz ama ben de kilolu doğmamışım. 18 yaşına kadar da safinaz gibiydim. umarım bana çekmez kızım hepimizin sütü booool bol olsun inşAllahh da yarasın kuzularımıza

evet benim oğlumda 3.5oo doğdu.son haftalarda alıcaklar asıl.bende 88 olmuşum ama doktor normal diyo.çünkü 80 e yakın kalmıştım.

ben 57 kilodan 74 kiloya çıktım, tebrik ediyorum kendimi hepsini kendime almışım bari dikkat edeyim bundan sonra, daha fazla almayım kilo. gerçi bu seferde vicdan azabı çekerim off off

çileklimilkshake nerdesin nasılsın iyimisin bizi merakta bırakma en son pazar yazmışştın yanılmıyosam.çok merak ettim seni.
celinnnn sen nasıl oldun?gittinmi doktora

Yaa yazacaktim yatmaktan firsat bulsaydim.bogazim hala cok kotu afedersiniz balgam ve oksuruk siddetli cigerlerim aciyor.gidecegimde aradim dr.un ameliyati falan yok dimi ben gelecem diye fis bitmis yogunluktan sabahtan.kbbyi aradim bari ona giderim diye onunda bitmis.sekreter acayip bir ust solunum yolu vakasi var fis ta sabahtan bitti dedi.dogumcunun sekreteride atesin yoksa korkma olursa aksam mutlaka gel dedi.olmadi sukur.o yuzden yarin sabah esimi gonderecem erkenden fis aldirmaya.bugun onemli bir gorev oldugundan izinlerde sikinti varmis o yuzden oglene kalmistim zaten.yarin izinli allahtan yarin sabah onunla gidecem.geldikten sonra yazarim.

Gercekten cilekli napiyor acaba ne durumda ya bir ara sabriya vardi hatirlarsiniz cok girerdi eskiden hic girmiyor.serapbebekistiyor da oyle noldu bu millete yavv dogurdular mi acaba :)))

Kızlar uyuyamadık ama heyecandan diil kız durmuyor inanılmaz vuruyor alt üst nası denk gelirse babası konuşuyor gene durduramadı yarın nasıl durdurcaksak iyi prova oluyo bize

Kızlar uyuyamadık ama heyecandan diil kız durmuyor inanılmaz vuruyor alt üst nası denk gelirse babası konuşuyor gene durduramadı yarın nasıl durdurcaksak iyi prova oluyo bize

O da heyecanli demek ki annesi..annesine babasina kavusacak bi iki saat sonraa ayy yaaa canim benim o kadar ozeniyorum ki sana su an :)) hadi guzel haberlerini bekliyoruz saglikla al kucagina nese bebegimizi :)

Benn geliyoruummm heheeey diyor :))) ayy saatler kaldi vok heyecanliyim saate baksana ben bile zor duruyom seni dusunemiyom.kendimi 3gun sonra hayal bile edemiyom.allahim ne guzel olacak getirecekler miniki koklican sevecen opecen gozunuzu birbirinizden ayirmicaksiniz :))))este tatli bir telas sakarlik cok komik ve guzel seyler ya
allahim herkese nasip etsin.dualarimiz seninle aricam 9 a dogru seni :) haberini almis oluruz.son durum aciklamasi :))))pasa pasa dogurup cikacaksin nesenin annecigi :)))neşe evinize neşe huzur bereket getirsin insallah allah kolayliklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…