maşallahhhakkaten son gune kdar bekletıcek nerseyse :)) hayırlısı olsun cnm
herkese iyi akşamlarrr, bende gittim bugün doktora. 2655 gr kuzum. zayıf sanki kızlar yaaayı gibi oldum o kilo alsın diye, demek ki bana yarıyo doktor sezeryan da olsa 39. haftada alırız dedi. daha 3- 4 hafta var yani. çağlasam mı sen kavuşcaksın yarın bebeğine ne güzel. Allah sağlıkla kavuştursun inşAllah. habersiz bırakma bizi...
herkese iyi akşamlarrr, bende gittim bugün doktora. 2655 gr kuzum. zayıf sanki kızlar yaaayı gibi oldum o kilo alsın diye, demek ki bana yarıyo doktor sezeryan da olsa 39. haftada alırız dedi. daha 3- 4 hafta var yani. çağlasam mı sen kavuşcaksın yarın bebeğine ne güzel. Allah sağlıkla kavuştursun inşAllah. habersiz bırakma bizi...
aynı gün doğuralım seninle 19 kasım da :)
az değil normal canım.birde her gittiğmde bir kaç kez ölçüyor aynı ultrason kağıdında kaç tane değişik kilo var.öyle olduğuna bakma doğru olmayabiliyo.çok yemiycekmişiz sağlıklı az az yiycekmişizki besin rahatça gitsin bebeğe.şimdiden sonra alırlar.
canım zayıf degılkı 3-4 hAFTA da 3,5 kg gelir son ay tam alıyolarmıs
canım zayıf degılkı 3-4 hAFTA da 3,5 kg gelir son ay tam alıyolarmıs
Bişi yiyip içmeme saatim bile başladı sanırım gerçekten çok az kaldı :18:
evet benim oğlumda 3.5oo doğdu.son haftalarda alıcaklar asıl.bende 88 olmuşum ama doktor normal diyo.çünkü 80 e yakın kalmıştım.
3,5 kiloyu görsem şükredicem artık :) doktor olması gereken kiloda dese de, ben daha yüksek bekliyodum diyip durdum, adam deli dicek bana :) sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
caglasammı yarın bu saatlerde bebeğini emziriyor kucağına alıp kokusunu duyuyor gözlerine bakıp elini tutuyor neşem diye seviyor olacak inşallah
kızlar bizde teyze oluyoruz çeyrekleri hazırlayın :)
gorursun cnm merak etme birazda anne babanın yapısı ilede alakalı bebegın kilosu bence saglıklı olsunlar cnm gerisi onemli degiil dogunca emzirirsin bol bol tombiş yaparsın kuzunu :))
evet benim oğlumda 3.5oo doğdu.son haftalarda alıcaklar asıl.bende 88 olmuşum ama doktor normal diyo.çünkü 80 e yakın kalmıştım.
çileklimilkshake nerdesin nasılsın iyimisin bizi merakta bırakma en son pazar yazmışştın yanılmıyosam.çok merak ettim seni.
celinnnn sen nasıl oldun?gittinmi doktora
Kızlar uyuyamadık ama heyecandan diil kız durmuyor inanılmaz vuruyor alt üst nası denk gelirse babası konuşuyor gene durduramadı yarın nasıl durdurcaksak iyi prova oluyo bize
Kızlar uyuyamadık ama heyecandan diil kız durmuyor inanılmaz vuruyor alt üst nası denk gelirse babası konuşuyor gene durduramadı yarın nasıl durdurcaksak iyi prova oluyo bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?