mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Karizmatik bi isim olmuş valla çok beğendim kilosuna da maşşallah olması gerektiği gibi ya bizim satımız aynı sen de doğur :)

Tesekkur ederiz teyzesi :) evet ya bende tik yok daha ama artik bekliyorum oglusumu siz celinle oncu olun da arkanizdan takipteyim ben :)

Günaydin kizlar. Tartismadan huzursuzluktan nete giremedim kac gündür. Kp ne zaman gelse tartisma cikiyo.. Umarim herkes iyidir. Gecmisi okuyamiyorum telden oglene dogru okurum artik anneme gidince:)
Caglasammi dualarimiz seninlee hadi insallahh en kisa zamanda hayirli haberini aliriz:)

Gercekten cilekli napiyor acaba ne durumda ya bir ara sabriya vardi hatirlarsiniz cok girerdi eskiden hic girmiyor.serapbebekistiyor da oyle noldu bu millete yavv dogurdular mi acaba :)))

sabriyayı ben geçenlerde aralık annlerinde gördüm oydu sanırım.celincim dün sana bahsettiğim hamilelikte insülin kullanan kız annesindeydi ona gittim.bırakmış doğumdan sonra.şimdi ölçüyomuş çıkmıyomuş şekeri.bebekte olucak diyede korkmuş ama çıkmamış çok şükür.oda 38.haftada sezeryan oldu.bebek 3.600 falan doğmuş.ama şimdi doymuyor hem emziriyo arkasından mama veriyo.görsen 1.5 aylık bebek ama bana minnacık geldi.cin gibi ama maşallah insan arıyo gözleri :) bizimkiler dahada küçük olucak düşünsene.

çağlasammı dualarım seninle sabah sen ameliyata gireceğin saatte uyandım duamı ettim canım direkt burayı açtım.şimdi bebişin sağsalim kollarındadır inşallah sende bebekte iyi olun.hadi gözünüz aydın.darısı hepimizin başına inşallah kızlar.

asrasultan seni gerçekten tebrik ediyorum bizim hamileliğimizde her zaman yanımızda destekcimiz oldun.bizimle birlikte sevindin bizimle üzüldün bizimle meraklandın.bugün ilk bebişimiz geldi çok şükür.hepimiz dualarla bugünlere geldik.ve inanıyorum ki Allah en yakın zamanda sanada nasib edicek bu güzel duyguyu.

amin canım ben de o duyguları tekrar yaşamak istiyorum korkum olmadan
siz de benim yanımda oldunuz benimle üzüldünüz benimle birlikte iyi haberler bekliyorsunuz
Allah hepinizden razı olsun yavrularınıza tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Topigimizin ilk bevegi dogdu kizlar :)))) hepimizin bebislerinin ablasi oldu.konustum az once sesi gayet iyi geliyordu emzirmeye calisiyormus miniki.cenesinde de gamzesi varmis kuzum ya:))) cok sukur kurtulmus.mujdeli haberi vereyim dedim:)))

Topigimizin ilk bevegi dogdu kizlar :)))) hepimizin bebislerinin ablasi oldu.konustum az once sesi gayet iyi geliyordu emzirmeye calisiyormus miniki.cenesinde de gamzesi varmis kuzum ya:))) cok sukur kurtulmus.mujdeli haberi vereyim dedim:)))

hadi ya ne güzel maşallah kızımıza.çok sevindim iyi olduklarına.çok şükür ya valla çok sevindim.önce erken doğmasın diye dua ettik şimdi zamanında doğdu diye mutluyuz.darısı hepimizin başına.

Allahım çok şükür geldi neşe bebeğimiz Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı hepinize önce cellin sana canım

çoook sevindim, adı gibi neşe getirdi hepimize :) Allah analı babalı büyütsün...

Hosgeldiii nese getirdiii :)) ohh cok sukur kurtuldu..ne sevincli ne heyecanlilardir simdi kim bilir darisi hepimizin basina kizlar allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi...yerim ben onun gamzesiniii :)))

Gittim bugun kizlar dogum pazartesiye ertelendi.2 ayri dr.a gittim.tahmin ettigim gibi grip degil akciger enfeksiyonu.1000mg antibiyotik oksuruk surubu ve sprey bunlari kullanacam.pazartesiye kadar iyilesmis olacakmisim.dogumcuya da sordum ilaclari mecburen iceceksin ameliyata giremezsin dedi.apiduralden olaki acil bir durumda genel anesteziye gecilirse cigerler cok ciddi oranda etkileniyormus.solunum sikintisi falan dedi neyse bunlari dusunme ilacini kullan p.tesi alalim dedi.p.tesiye toparlanmis olursun dedi.minikin son fotosunu da aldik yine cok komikti dombik yanaklim iyice sıkısmisti artik.bir ara atarim fotomuzu :)))3.581gr.mis 38+3gosteriyordu.pazar aksam ignesini 6da vurduktan sonra kati gidayi kesecekmisim gece 10 ignesini vurmicakmisim (cok sevindim ona) gece 12den sonra da sivi alimi sona erip 8de hazir bulunacakmisim.cok heyecanlandimm yaa ilk beni alacaklarmis zaten :))) nasil gecer gunler.p.tesiye kadar :))

öncelikle çok geçmiş olsun iyileşirsin o zamana kadar.bebişte 4 kilo olur maşallah.bol sıvı al.dinlen canım.sen pazartesiyi bekliyosun ya ben ne yapıyım çok var daha

Gözümüz aydin:) allah anali babali büyütsün insallah sagsalim. Cok sevindim. Darisi bizim basimiza artik:)
Duydunmu sen nasilsin? Kasilmalarin ne durumda dr tarih verdi mi sezeryan icin??
Celiin gecmis olsun üzüldüm ya. Sen bol bol sivi tüket insallah pazartesiye hicbiseycigin kalmicak ve kavusucaksin yavruna allahin izniyle:) demek sen de epidural olucaksin ben cok korkuyorum yaa bu epidural isinden

dün gittim iyiyim çok şükür kasılmalar oluyo ama çok değil.ilaca devam ediyorum.ben 19 kasıma gün aldım 40 haftayı doldurtmak niyetinde doktorum ama 9 kasımda kontrole gidicem o zamanda alabilirim dedi.19 kasım ilk oğlumunda doğumgünü :)

Çağlarcım en başta senin sonrada topiğimizin gözleri aydın olsun darısı sağ salim hayırlısıyla bizlere inşaallahhhhhhhh. çok duygulandım vallahi en kısa zamanda bi fotosunu eşine çaktırmadan atıver topiğe Kızlar biraz önce geldim bende doktordan biraz sancın görünüyor dedi ama sancım yoktu başlıcak artık galiba yine kilo söylemediler bizim kilo umrumuzda değil haftasına göre uyumlu o yeter dedi inanın 1 dakika sürmedi bakması hemen kalktım öksürüğüm ve gribim var dedim o arada gögüs poliklinigine git dedi doktorda izinliymiş yine nane limonlara mandalinalara devam etcem 2 hafta sonra 6 kasıma denk geliyor galiba kontrol verdi bu hafta çantamı hazırlamalıyım acilen az kaldı yahuu 36. haftadayım anası gibi tez canlı olursa fazla beklemez benim kız :18:

Ben de dün gittim nst ye sokucakmis beni cumartesi. Hala 5 kasim bana cok erken gibi geliyo. Acaba son ana kadar bekleyip öyle mi yatsam ameliyata senin gibi 40hafta dolunca? İstersen normal dogur ama parcalanican diyo. Aklim karmakaris oldu. Yogun bi baski var üzerimde normal dogur diye esimin ailesinden. Sanki kendileri dogurucak. Bunlara lazimmis:) artik sıkmıyorum canimi. Zaten sanci baslayinca da ameliyat olabilir heralde tik diye dogmiycagina göre. Bi de nst nasil bisey? Ayiptir sölemesi agda falan da yapamiyorum ellerimden, agdaciya gitsem mi gerekir mi. Cahilligime verin daha önce girmedimm

kızlarrr çağlar vakit bulamayıp yükleyemez diye ben hemen yükledim işte karşınızda neşe bebekkkkk )) maşaallahhhhhhh

Eklentiler

• $1391494_10151917616718011_1158102138_n.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…