Karizmatik bi isim olmuş valla çok beğendim kilosuna da maşşallah olması gerektiği gibi ya bizim satımız aynı sen de doğur :)
Kizlar in onbes dk giriyorum dua edin
Gercekten cilekli napiyor acaba ne durumda ya bir ara sabriya vardi hatirlarsiniz cok girerdi eskiden hic girmiyor.serapbebekistiyor da oyle noldu bu millete yavv dogurdular mi acaba :)))
asrasultan seni gerçekten tebrik ediyorum bizim hamileliğimizde her zaman yanımızda destekcimiz oldun.bizimle birlikte sevindin bizimle üzüldün bizimle meraklandın.bugün ilk bebişimiz geldi çok şükür.hepimiz dualarla bugünlere geldik.ve inanıyorum ki Allah en yakın zamanda sanada nasib edicek bu güzel duyguyu.
Topigimizin ilk bevegi dogdu kizlar :)))) hepimizin bebislerinin ablasi oldu.konustum az once sesi gayet iyi geliyordu emzirmeye calisiyormus miniki.cenesinde de gamzesi varmis kuzum ya:))) cok sukur kurtulmus.mujdeli haberi vereyim dedim:)))
Topigimizin ilk bevegi dogdu kizlar :)))) hepimizin bebislerinin ablasi oldu.konustum az once sesi gayet iyi geliyordu emzirmeye calisiyormus miniki.cenesinde de gamzesi varmis kuzum ya:))) cok sukur kurtulmus.mujdeli haberi vereyim dedim:)))
Gittim bugun kizlar dogum pazartesiye ertelendi.2 ayri dr.a gittim.tahmin ettigim gibi grip degil akciger enfeksiyonu.1000mg antibiyotik oksuruk surubu ve sprey bunlari kullanacam.pazartesiye kadar iyilesmis olacakmisim.dogumcuya da sordum ilaclari mecburen iceceksin ameliyata giremezsin dedi.apiduralden olaki acil bir durumda genel anesteziye gecilirse cigerler cok ciddi oranda etkileniyormus.solunum sikintisi falan dedi neyse bunlari dusunme ilacini kullan p.tesi alalim dedi.p.tesiye toparlanmis olursun dedi.minikin son fotosunu da aldik yine cok komikti dombik yanaklim iyice sıkısmisti artik.bir ara atarim fotomuzu :)))3.581gr.mis 38+3gosteriyordu.pazar aksam ignesini 6da vurduktan sonra kati gidayi kesecekmisim gece 10 ignesini vurmicakmisim (cok sevindim ona) gece 12den sonra da sivi alimi sona erip 8de hazir bulunacakmisim.cok heyecanlandimm yaa ilk beni alacaklarmis zaten :))) nasil gecer gunler.p.tesiye kadar :))
Gözümüz aydin:) allah anali babali büyütsün insallah sagsalim. Cok sevindim. Darisi bizim basimiza artik:)
Duydunmu sen nasilsin? Kasilmalarin ne durumda dr tarih verdi mi sezeryan icin??
Celiin gecmis olsun üzüldüm ya. Sen bol bol sivi tüket insallah pazartesiye hicbiseycigin kalmicak ve kavusucaksin yavruna allahin izniyle:) demek sen de epidural olucaksin ben cok korkuyorum yaa bu epidural isinden
dün gittim iyiyim çok şükür kasılmalar oluyo ama çok değil.ilaca devam ediyorum.ben 19 kasıma gün aldım 40 haftayı doldurtmak niyetinde doktorum ama 9 kasımda kontrole gidicem o zamanda alabilirim dedi.19 kasım ilk oğlumunda doğumgünü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?