Çağlarcım en başta senin sonrada topiğimizin gözleri aydın olsun darısı sağ salim hayırlısıyla bizlere inşaallahhhhhhhh. çok duygulandım vallahi en kısa zamanda bi fotosunu eşine çaktırmadan atıver topiğeKızlar biraz önce geldim bende doktordan biraz sancın görünüyor dedi ama sancım yoktu başlıcak artık galiba yine kilo söylemediler bizim kilo umrumuzda değil haftasına göre uyumlu o yeter dedi inanın 1 dakika sürmedi bakması hemen kalktım öksürüğüm ve gribim var dedim o arada gögüs poliklinigine git dedi doktorda izinliymiş yine nane limonlara mandalinalara devam etcem 2 hafta sonra 6 kasıma denk geliyor galiba kontrol verdi bu hafta çantamı hazırlamalıyım acilen az kaldı yahuu 36. haftadayım anası gibi tez canlı olursa fazla beklemez benim kız :18:
canım ben burdayım sen yoksun neler yaptın son durum nedir strese sokma kendini canım artık süpriz gelcek benim kızım kendiside kilosuda bişey bilmiyorum fotoda vermiyorlar neşemizi gördünmüü çok tatlı maşaallahhh yarın yıkıcam kıyafetleri canım başlayım artık sağol çok hastayım hemde varya umarım en kısa zamanda atlatırımDuygucuuuk nerelerdesin sen? Gecmis olsun sen de hastasin demekSanki kendi ölcüyo iste makinada görüneni söylese ya.. Bizim de kafamizz önde gidiyo 2 hafta. Koca kafali olucak oglum:) hazirla artik ansizdan gelmeye kalkicak ortada canta yok:)) En azindan koyucaklarini hazirla bi bohca yap ordan alir koyarsin. Ben öle yaptim. Cantada dura dura agir koksun istemedim. Amma evhamli oldum ya:))
canımmm benim kıyamam sana yaaa yok nst de alt taraftan bakılmıyor göbüşünü açıyorsun kemer var 2 adet onları karnına bağlıyorsun o kadar makinadan sancın varsa o çıkıyor bebeğin kalp atışları çıkıyor bide ağdacıyada bu hafta git derim ne olur ne olmaz geliverirse bebiş ortada kalma bende haftaya gidicem ne olur ne olmazBen de dün gittim nst ye sokucakmis beni cumartesi. Hala 5 kasim bana cok erken gibi geliyo. Acaba son ana kadar bekleyip öyle mi yatsam ameliyata senin gibi 40hafta dolunca? İstersen normal dogur ama parcalanican diyo. Aklim karmakaris oldu. Yogun bi baski var üzerimde normal dogur diye esimin ailesinden. Sanki kendileri dogurucak. Bunlara lazimmis:) artik sıkmıyorum canimi. Zaten sanci baslayinca da ameliyat olabilir heralde tik diye dogmiycagina göre. Bi de nst nasil bisey? Ayiptir sölemesi agda falan da yapamiyorum ellerimden, agdaciya gitsem mi gerekir mi. Cahilligime verin daha önce girmedimm
canım ben burdayım sen yoksun neler yaptın son durum nedir strese sokma kendini canım artık süpriz gelcek benim kızım kendiside kilosuda bişey bilmiyorum fotoda vermiyorlar neşemizi gördünmüü çok tatlı maşaallahhh yarın yıkıcam kıyafetleri canım başlayım artık sağol çok hastayım hemde varya umarım en kısa zamanda atlatırım
canımmm benim kıyamam sana yaaa yok nst de alt taraftan bakılmıyor göbüşünü açıyorsun kemer var 2 adet onları karnına bağlıyorsun o kadar makinadan sancın varsa o çıkıyor bebeğin kalp atışları çıkıyor bide ağdacıyada bu hafta git derim ne olur ne olmaz geliverirse bebiş ortada kalma bende haftaya gidicem ne olur ne olmaz
Yaaa foto bende acilmadi göremedim nesemizi(( benim de fotosu yok meydanda göstermiyo doktor amcasi. Koca kafali diyo o kadar. Catlicam meraktan. Ben anneme yikattim kuzene ütülettim bizim dolabin bi rafina koydum. Sifonyer ariyorum simdi. Zaten zor yürür oldum hala eksiklerimiz var:)
Valla canim tam düzelir gibi olduk adam dün gece geldi gene kavga cikti isim konusunda. Yine birbirimize düstük anliycagin. Esim sonunda cocuk senin cocugun ne koyarsan koy dedi. Gücüme gitti ama üzülmemeye calisiyorum cunku olan bana ve bebege oluyo. İnsanlar soruyo adi ne olucak bilmiyorum demek cok zor yaa of. Sevindirtmediler valla. Su hamilelik dönemimle ilgili kitap yazsam dram olarak sinemalarda gise rekorlari kirar valla diorum:)) bol bol istirahat et ve c vitamini al mandalina kivi falan ye canim yaa ne illet biseydir su grip. Ben fotoyu nasil görücem(
açılır sonra yine denersin canım face yoktu dimi sende. hiç sorma bende çok merak ediyorum ama en son eşimle kardeşimin karışımı bişeydi ben annemlerde kalıcam ev diyarbakırda malumunuzAgda erken dogumu tetikler diyolarr o yüzden dedim son günlere kadar bekliyim artik ne kadar dogru bilmiyorum ama evet gitmekte fayda var ne olur ne olmazz bi de ortada kalmak var ööle ay allah korusun:))
Ben de dün gittim nst ye sokucakmis beni cumartesi. Hala 5 kasim bana cok erken gibi geliyo. Acaba son ana kadar bekleyip öyle mi yatsam ameliyata senin gibi 40hafta dolunca? İstersen normal dogur ama parcalanican diyo. Aklim karmakaris oldu. Yogun bi baski var üzerimde normal dogur diye esimin ailesinden. Sanki kendileri dogurucak. Bunlara lazimmis:) artik sıkmıyorum canimi. Zaten sanci baslayinca da ameliyat olabilir heralde tik diye dogmiycagina göre. Bi de nst nasil bisey? Ayiptir sölemesi agda falan da yapamiyorum ellerimden, agdaciya gitsem mi gerekir mi. Cahilligime verin daha önce girmedimm
Topigimizin ilk bevegi dogdu kizlar :)))) hepimizin bebislerinin ablasi oldu.konustum az once sesi gayet iyi geliyordu emzirmeye calisiyormus miniki.cenesinde de gamzesi varmis kuzum ya:))) cok sukur kurtulmus.mujdeli haberi vereyim dedim:)))
Gittim bugun kizlar dogum pazartesiye ertelendi.2 ayri dr.a gittim.tahmin ettigim gibi grip degil akciger enfeksiyonu.1000mg antibiyotik oksuruk surubu ve sprey bunlari kullanacam.pazartesiye kadar iyilesmis olacakmisim.dogumcuya da sordum ilaclari mecburen iceceksin ameliyata giremezsin dedi.apiduralden olaki acil bir durumda genel anesteziye gecilirse cigerler cok ciddi oranda etkileniyormus.solunum sikintisi falan dedi neyse bunlari dusunme ilacini kullan p.tesi alalim dedi.p.tesiye toparlanmis olursun dedi.minikin son fotosunu da aldik yine cok komikti dombik yanaklim iyice sıkısmisti artik.bir ara atarim fotomuzu :)))3.581gr.mis 38+3gosteriyordu.pazar aksam ignesini 6da vurduktan sonra kati gidayi kesecekmisim gece 10 ignesini vurmicakmisim (cok sevindim ona) gece 12den sonra da sivi alimi sona erip 8de hazir bulunacakmisim.cok heyecanlandimm yaa ilk beni alacaklarmis zaten :))) nasil gecer gunler.p.tesiye kadar :))
kızlarrr çağlar vakit bulamayıp yükleyemez diye ben hemen yükledim işte karşınızda neşe bebekkkkk)) maşaallahhhhhhh
açılır sonra yine denersin canım face yoktu dimi sende. hiç sorma bende çok merak ediyorum ama en son eşimle kardeşimin karışımı bişeydi ben annemlerde kalıcam ev diyarbakırda malumunuzo yüzden yatak odası bize tahsis edildi beşiği daha kurmadık kurarız 2 haftaya kadar takma dicem ama kendimden biliyorum daha bi alıngan daha bi hassasız o yüzden eşinde tuhaflık yapmasa senin çocuğun ne demek lan deseydin ya tekmi yaptım bu adam doğuma kesin girmeli senin o yaşadıklarını görmeliki gözü öyle açılabilir kız onunkiler kesin okuyup üflüyordur onu sende duayla ayakta tut adamı yüzüne karşı 3 kere Allahümme ya vedüt ağzını bağla dilini tut de herzaman 3 kere oku yüzüne karşı üflemeye çalış ki bişey diyemesin sana karşı telin felan yokmu kız arayım ben seni dayanamıyorum saana burda olsan yanına gelirim vallahi
canım nts de birşey yok sadece göbeğini açıyosun yatıyosun kemer gibi birşey geçiriyolar belinden karnına 2 alet bağlıyolar biri bebeğin kalp atışı diğeri sancıyı ölçüyo.ama hazırlıklı gitmen gerek çünkü alttan muayene edebilir açılma varmı diye.zaten sancın varmı yokmu ona göre tarihini ayarlar kesin olarak.bana geçen sefer sancının durumuna göre alttan bakıcam demişti.ama sancı pek fazla çıkmayınca gerek görmedi.dünde nts ye sokmadı ultrasondan anlıyo kasılma varmı yokmu diye.o yüzden bakmadı.
kızlarrr çağlar vakit bulamayıp yükleyemez diye ben hemen yükledim işte karşınızda neşe bebekkkkk)) maşaallahhhhhhh
Keske sirf onu deyip biraksa. Doguma kadar umrumda degilsim, dogumdan sonra yine sen umrumda olmicaksin sadece cocuk umrumda dedi. Artik diyecek kelime bulamadim sabah oturdum agladim. Canim annemin faceden ekledim celiin ve duydunmuyu. Seni de eklerim istersen. Bugun gidicem annemde kalicam bol bol giricem :) numarami da verebilirim ama cok yazar yurtdisi oldugundansana da üzülüyorum canim cok zor, ben esim nobetteyken anneme gidiyorum gece yalniz birakmiyolar onda bile zorlaniyorum bi an önce 2.gün eve dönmek icin can atiyorum. Cok zor annenin evi bile olsa insan düzenini istiyo evini istiyo. Anliyorum seni sabret canim insallah kisa zamanda yoluna girer is durumunuz ben yüzünü hicc görmedim deli gibi meraktayim inan.
canım şimdi baktım sanırım senin fotoğrafınıda gördüm adını bildiğim için ordan yola çıktım yorumlardan.maşallah çok güzelsin.eşine diycek söz bulamıyorum.inan çok üzüldüm öyle demesine nasıl söyleyebiliyo ya aklım almıyo.ne yapmışsınki sen ona.bir hamileye söylenmiycek sözler bunlar sen affetsen Allah affetmez.sen içini ferah tutmaya çalış.aklı başına gelicek ama ne zaman.bebek doğduğunda değişir inşallah sadece bunalımdadır diye umuyorum.diğer konudada haklısın insan kendi evinde kalmak istiyo.
Canim mrb kizinin adi zeynep mi olcak? Benim adimda zeynep :) kendi ismim diye demiyorum cok severim zeynep ismini. Kasik agrisi bende de oluyor maalesef sabahlari ve ozellikle geceye yakin saatlerde hatta tek ayagimin ustune basamayacak kadar agriyor ustumu degistirirken fln ben de yarin gidicem dr.a sorcam belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir bol su icmrktr fayda var ama yapamiyrm ben onu duyum da az halbuki
An itibariyle hastane cantami hazirlamaya basladim :) aglaya aglaya ayiriyorum koyacaklarimi kenara bi de dogursam nolcam kim bilir :) kizlar ya bi paket hasta bezi almistim ilk defa aldim kocaman bunlar ya siz ne kullancaksiniz cok buyuk degil mi bunlar kimi bebek bezi kullaniyormus ablam da oyle yapmis ben de mi bebek bezi kullannsam ki bi paketin tumunu alcam yanima zaten
Kizlar iyiyiz biraz emme sorunumuz var daha dogrusu sutum gelmiyo henuz kalkamadim kalkinca gelicek insallah kizim cok guzel ama teyzeleri hepinize dua ettim sag salim birlikte buutucez kuzularimizi
Kizlar iyiyiz biraz emme sorunumuz var daha dogrusu sutum gelmiyo henuz kalkamadim kalkinca gelicek insallah kizim cok guzel ama teyzeleri hepinize dua ettim sag salim birlikte buutucez kuzularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?