Canim tesekkür ederim:) sen de cokguzelsin masallah oglun da cok tatli:) allah bagislasin. Allah hepimize de o günleri göstersin kocaman olduklarini görelim:)) inan ben de bilmiyorum, aslinda bana herkes söyledi ama ben burnumun dikine gittim ve evlenip gördüm.canım şimdi baktım sanırım senin fotoğrafınıda gördüm adını bildiğim için ordan yola çıktım yorumlardan.maşallah çok güzelsin.eşine diycek söz bulamıyorum.inan çok üzüldüm öyle demesine nasıl söyleyebiliyo ya aklım almıyo.ne yapmışsınki sen ona.bir hamileye söylenmiycek sözler bunlar sen affetsen Allah affetmez.sen içini ferah tutmaya çalış.aklı başına gelicek ama ne zaman.bebek doğduğunda değişir inşallah sadece bunalımdadır diye umuyorum.diğer konudada haklısın insan kendi evinde kalmak istiyo.
Allah anali babali buyutsun uzun omurler versinn cok tatli kizin MASALLAHHH. Sen sirani savdin mis kokulun bu aksam yaninda yatiyo ne guzel Allah bizlere de o duyguyu tatmayi kismet etsin insallah sagsalim alalim kucaklArimizA..Kizlar iyiyiz biraz emme sorunumuz var daha dogrusu sutum gelmiyo henuz kalkamadim kalkinca gelicek insallah kizim cok guzel ama teyzeleri hepinize dua ettim sag salim birlikte buutucez kuzularimizi
Kizlar iyiyiz biraz emme sorunumuz var daha dogrusu sutum gelmiyo henuz kalkamadim kalkinca gelicek insallah kizim cok guzel ama teyzeleri hepinize dua ettim sag salim birlikte buutucez kuzularimizi
son fotomuzu koyuyom kızlargerisi artık cıktıgında gelir
bıraz kucuk oldu ama ıdare edın
Eki Görüntüle 837281
Kizlaarrr benim karnim sepsert oluyo top gibi ve agrim var regl olucak gibi. Oturamiyorum bile doktorum trkiyeye gitmis cumartesi gelicek. Dogum sancisi bole olmaz dimi ??
slm kızlar bugun kontrole gittim nst girdim cok hareketliydi yuzunu gostermedı doktor bugun goremedım kilosu 3100 olmus boyle kilo almaya devam ederse sezryan olucakmısım kendiimi normale adapte etmiştim
cilekli cnm banada oluyor aynen öyle bugun sordum bebek asagıya ıyıce baskı yaptıgı ıcın oluyormus normal dedı bence sıklıgına bak kac dakika da bir oluyor o onemliymiş birde bugun sordumm nasıl ayırt edıcem o farklı bi agrı ayırt edersin rahatlıkla dedi bilemiyorum tabii :))
Noluyor bu doktorlara ne kadar cok geziyorkar benimki guney afrikayi ve portekizi gezdi geri geldi sukur.biz surdan carsiya gitmeye useniyoz adamlar dunya turuna cikiyorlar :)))
anammm koca bebek olmuş bu ya maşallah
Kizlaarrr benim karnim sepsert oluyo top gibi ve agrim var regl olucak gibi. Oturamiyorum bile doktorum trkiyeye gitmis cumartesi gelicek. Dogum sancisi bole olmaz dimi ??
evet canımmmm Zeynep Duru olucak kısmetse teyzesi. çok sevindim ben zeynep isimli insanlardan hiç kötülük görmedim hepsi mülayim temiz insanlar diye bu ismi çok sevdim saf temiz geliyor banakasık ağrısı oluyor doktor idrar testi yaptı bişey çıkmadı ama bilmiyorum canım ya belkide idrar tutuyorum gece bilmeden ondanda ağrıyor olabilir diyorum ama birde şu var bazen iç çamaşırımda hafif ıslaklık yani idrar kaçırmamı yoksa suyummu acaba diye şüpheleniyorum özellikle bu ara sokağa bile çıkamaz oldumdakka başı idrar isteği oluyor
Gecmis olsun tekrar canim p.tesiye iyice toparlanmis olursun ins gununu bilmek ne kadar guzel di mi :) 4guncuk kaldi hadi hayirlisi gelsin bebislerrrr :))
canım baktım ben senden önce davranıp tahmin ettiğim kişiye gönderdim bile faceden istekKeske sirf onu deyip biraksa. Doguma kadar umrumda degilsim, dogumdan sonra yine sen umrumda olmicaksin sadece cocuk umrumda dedi. Artik diyecek kelime bulamadim sabah oturdum agladim. Canim annemin faceden ekledim celiin ve duydunmuyu. Seni de eklerim istersen. Bugun gidicem annemde kalicam bol bol giricem :) numarami da verebilirim ama cok yazar yurtdisi oldugundansana da üzülüyorum canim cok zor, ben esim nobetteyken anneme gidiyorum gece yalniz birakmiyolar onda bile zorlaniyorum bi an önce 2.gün eve dönmek icin can atiyorum. Cok zor annenin evi bile olsa insan düzenini istiyo evini istiyo. Anliyorum seni sabret canim insallah kisa zamanda yoluna girer is durumunuz ben yüzünü hicc görmedim deli gibi meraktayim inan.
Anladimm cumartesiye kadar halletmem lazim demk. Daha kendim yikanamiyorum ellerimden. Dur bakalim nasil cikicaz altindan:) belim agriyo zaman zaman siddetli regl olucakmisim gibi. Bu cocuk dogucak gibime gelio ameliyattan önce.
canımmmmmmm tekrar gözün aydın merak etme sütün gelir stres yapma sakın gelmiyor diye o zamanda gelmezKizlar iyiyiz biraz emme sorunumuz var daha dogrusu sutum gelmiyo henuz kalkamadim kalkinca gelicek insallah kizim cok guzel ama teyzeleri hepinize dua ettim sag salim birlikte buutucez kuzularimizi
ama bu aynı küçük celiinnnn maşaallahh canım aynı sennn yerim o yanaklarıııson fotomuzu koyuyom kızlargerisi artık cıktıgında gelir
bıraz kucuk oldu ama ıdare edın
Eki Görüntüle 837281
Biz de sezeryan olucaz teyzesi kismetse napalim onlar saglikli olsun da.. Icim rahatladi madem ayirt edebilirmisiz. Dk basi cise gider oldum zaten ayy.
Hahahaaa valla canim birak carsiyi ben kalkip yataga gitmeye useniyorum geceleri. Adama dedim gitme ansizdan dogar falan yok diyo bisey olmaz. :)
ciş olayı fena bazen nasıl bi sekilde hareket ediyosa o an kacırcakmısım gibi oluyor bende hayırlısı dıyorum gelsinde hersey kabulum :))
Hee teyzesi ciktim cikacam diyorda anasi hastalaninca bir turlu cikamadi.diyom ya son gittigimdede ultrasonda gordum yaa dedim hocam nolmus boyle masallah sanki karsimda dogmus duruyor renkli birde ten rengi gibi bu siyah beyaz onda sok oldum)yazik duygu iste bunun icin en cok da buralari istedi ya doktorum da doktorum diye.kilosunu bile soylemiyorlarmis.siyah beyazda ne gorunuyorki bugun benden onceki kadinin bebegine meningosel omuriligin kese seklinde disari cikmasi teshisi koydu hemen. allah ustumuzden uzak etsin.yine ultrasondan da kaynaklaniyordur goruntuden yani.
slm kızlar bugun kontrole gittim nst girdim cok hareketliydi yuzunu gostermedı doktor bugun goremedım kilosu 3100 olmus boyle kilo almaya devam ederse sezryan olucakmısım kendiimi normale adapte etmiştim
cilekli cnm banada oluyor aynen öyle bugun sordum bebek asagıya ıyıce baskı yaptıgı ıcın oluyormus normal dedı bence sıklıgına bak kac dakika da bir oluyor o onemliymiş birde bugun sordumm nasıl ayırt edıcem o farklı bi agrı ayırt edersin rahatlıkla dedi bilemiyorum tabii :))
Keske sirf onu deyip biraksa. Doguma kadar umrumda degilsim, dogumdan sonra yine sen umrumda olmicaksin sadece cocuk umrumda dedi. Artik diyecek kelime bulamadim sabah oturdum agladim. Canim annemin faceden ekledim celiin ve duydunmuyu. Seni de eklerim istersen. Bugun gidicem annemde kalicam bol bol giricem :) numarami da verebilirim ama cok yazar yurtdisi oldugundansana da üzülüyorum canim cok zor, ben esim nobetteyken anneme gidiyorum gece yalniz birakmiyolar onda bile zorlaniyorum bi an önce 2.gün eve dönmek icin can atiyorum. Cok zor annenin evi bile olsa insan düzenini istiyo evini istiyo. Anliyorum seni sabret canim insallah kisa zamanda yoluna girer is durumunuz ben yüzünü hicc görmedim deli gibi meraktayim inan.
Anladimm cumartesiye kadar halletmem lazim demk. Daha kendim yikanamiyorum ellerimden. Dur bakalim nasil cikicaz altindan:) belim agriyo zaman zaman siddetli regl olucakmisim gibi. Bu cocuk dogucak gibime gelio ameliyattan önce.
kızlarrr çağlar vakit bulamayıp yükleyemez diye ben hemen yükledim işte karşınızda neşe bebekkkkk)) maşaallahhhhhhh
Gittim bugun kizlar dogum pazartesiye ertelendi.2 ayri dr.a gittim.tahmin ettigim gibi grip degil akciger enfeksiyonu.1000mg antibiyotik oksuruk surubu ve sprey bunlari kullanacam.pazartesiye kadar iyilesmis olacakmisim.dogumcuya da sordum ilaclari mecburen iceceksin ameliyata giremezsin dedi.apiduralden olaki acil bir durumda genel anesteziye gecilirse cigerler cok ciddi oranda etkileniyormus.solunum sikintisi falan dedi neyse bunlari dusunme ilacini kullan p.tesi alalim dedi.p.tesiye toparlanmis olursun dedi.minikin son fotosunu da aldik yine cok komikti dombik yanaklim iyice sıkısmisti artik.bir ara atarim fotomuzu :)))3.581gr.mis 38+3gosteriyordu.pazar aksam ignesini 6da vurduktan sonra kati gidayi kesecekmisim gece 10 ignesini vurmicakmisim (cok sevindim ona) gece 12den sonra da sivi alimi sona erip 8de hazir bulunacakmisim.cok heyecanlandimm yaa ilk beni alacaklarmis zaten :))) nasil gecer gunler.p.tesiye kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?