mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Canim tesekkür ederim:) sen de cokguzelsin masallah oglun da cok tatli:) allah bagislasin. Allah hepimize de o günleri göstersin kocaman olduklarini görelim:)) inan ben de bilmiyorum, aslinda bana herkes söyledi ama ben burnumun dikine gittim ve evlenip gördüm. beni cok üzdüler, hadi ben önemli degilim de karnimdaki melegin hicbi sucu yokken hormonlardan etkilendi cok. Bu yaptiklari yüzünden ben kanama gecirip 2 ay yattim ilk zamanlarda. Annesi ben gezmeye gidiyorum deyip evden gitti bizimki de 5gun eve gelmedi annesinin kopegini bakti. Ustelik ben yeni hamileydim. Tum mutluluklar kursagimdA kaldi inan. Herkes hak ettigi hayati yasarmis derler heralde ben hak ettim bunlari ne biliyim artik ben affetsem de bebegimin karnimdayken etkilenmesini dusme tehlikesinin hesabini Allah sorsun hepsine ben Allaha havale ettim.

Kizlar iyiyiz biraz emme sorunumuz var daha dogrusu sutum gelmiyo henuz kalkamadim kalkinca gelicek insallah kizim cok guzel ama teyzeleri hepinize dua ettim sag salim birlikte buutucez kuzularimizi
Allah anali babali buyutsun uzun omurler versinn cok tatli kizin MASALLAHHH. Sen sirani savdin mis kokulun bu aksam yaninda yatiyo ne guzel Allah bizlere de o duyguyu tatmayi kismet etsin insallah sagsalim alalim kucaklArimizA..

Kizlar iyiyiz biraz emme sorunumuz var daha dogrusu sutum gelmiyo henuz kalkamadim kalkinca gelicek insallah kizim cok guzel ama teyzeleri hepinize dua ettim sag salim birlikte buutucez kuzularimizi

Ayy insallah o da gecer cnm catlak falan yok insallah gogsunde ben ondan cok korkuyom.kizina 41 kere masallah cok tatli agzi gozu kutu gibi derler ya aynen ondan :))))

Kizlaarrr benim karnim sepsert oluyo top gibi ve agrim var regl olucak gibi. Oturamiyorum bile doktorum trkiyeye gitmis cumartesi gelicek. Dogum sancisi bole olmaz dimi ??

slm kızlar bugun kontrole gittim nst girdim cok hareketliydi yuzunu gostermedı doktor bugun goremedım kilosu 3100 olmus boyle kilo almaya devam ederse sezryan olucakmısım kendiimi normale adapte etmiştim
cilekli cnm banada oluyor aynen öyle bugun sordum bebek asagıya ıyıce baskı yaptıgı ıcın oluyormus normal dedı bence sıklıgına bak kac dakika da bir oluyor o onemliymiş birde bugun sordumm nasıl ayırt edıcem o farklı bi agrı ayırt edersin rahatlıkla dedi bilemiyorum tabii :))

Kizlaarrr benim karnim sepsert oluyo top gibi ve agrim var regl olucak gibi. Oturamiyorum bile doktorum trkiyeye gitmis cumartesi gelicek. Dogum sancisi bole olmaz dimi ??

Noluyor bu doktorlara ne kadar cok geziyorkar benimki guney afrikayi ve portekizi gezdi geri geldi sukur.biz surdan carsiya gitmeye useniyoz adamlar dunya turuna cikiyorlar :)))

Biz de sezeryan olucaz teyzesi kismetse napalim onlar saglikli olsun da.. Icim rahatladi madem ayirt edebilirmisiz. Dk basi cise gider oldum zaten ayy.

Noluyor bu doktorlara ne kadar cok geziyorkar benimki guney afrikayi ve portekizi gezdi geri geldi sukur.biz surdan carsiya gitmeye useniyoz adamlar dunya turuna cikiyorlar :)))

Hahahaaa valla canim birak carsiyi ben kalkip yataga gitmeye useniyorum geceleri. Adama dedim gitme ansizdan dogar falan yok diyo bisey olmaz. :)

anammm koca bebek olmuş bu ya maşallah

Hee teyzesi ciktim cikacam diyorda anasi hastalaninca bir turlu cikamadi.diyom ya son gittigimdede ultrasonda gordum yaa dedim hocam nolmus boyle masallah sanki karsimda dogmus duruyor renkli birde ten rengi gibi bu siyah beyaz onda sok oldum )yazik duygu iste bunun icin en cok da buralari istedi ya doktorum da doktorum diye.kilosunu bile soylemiyorlarmis.siyah beyazda ne gorunuyorki bugun benden onceki kadinin bebegine meningosel omuriligin kese seklinde disari cikmasi teshisi koydu hemen. allah ustumuzden uzak etsin.yine ultrasondan da kaynaklaniyordur goruntuden yani.

Canim bana da oluyor hatta dun dr.un yaninda da oldu kasilma duzenli kasilmalar seklinde olursa onemse dedi dr su an doguma hazirlik kasilmalariymis dakikalari say sıklasirsa git istersen dr.a

Canim bence dr.una danis bu eczanelerde ya da medikalcilerde bi sey satiliyormus amniyotik sivi mi yoksa baska bisi mi ondan ogreniyormussun dr belki ister ondan senin de icin rahat eder ama bu kadar idrara cikma durumu oluyorsa idrar da iolabilir buyuk ihtimal ben de tahlil verdim daha almadim sonucunu bende de enfeksiyon cikabilir cok kasik agrim oluyor

Gecmis olsun tekrar canim p.tesiye iyice toparlanmis olursun ins gununu bilmek ne kadar guzel di mi :) 4guncuk kaldi hadi hayirlisi gelsin bebislerrrr :))

Insallah toparlicam cnm.bol bol dinlenmeye calisiyom elimden geleni yapiyom.bol vitamin almaya sivi almaya dikkat ediyom bakalim.gecince kavusacam bakalim.cok dikkat edin sizlerde son anda enf. cikinca gercekten ameliyat olmuyormus diyorlardi da yasadim gordum.sizler bari cok dikkat edin kendinize.

canım baktım ben senden önce davranıp tahmin ettiğim kişiye gönderdim bile faceden istek ay ben senn yurtdışında olduğunu unutmuştum canım sakın üzülme hakettiğinide düşünme tamam belki olumsuz şeyler oluyor ama bu senin hakettiğin anlamına gelmiyor eşinin vicdanlı olup düşünmesi lazım ne demek çocuk sadece umrumda kız haddini bildir suna sende biraz sessiz gibisin
canımmmmmmm tekrar gözün aydın merak etme sütün gelir stres yapma sakın gelmiyor diye o zamanda gelmez

son fotomuzu koyuyom kızlar gerisi artık cıktıgında gelir

bıraz kucuk oldu ama ıdare edın
Eki Görüntüle 837281
ama bu aynı küçük celiinnnn maşaallahh canım aynı sennn yerim o yanaklarııı

ciş olayı fena bazen nasıl bi sekilde hareket ediyosa o an kacırcakmısım gibi oluyor bende hayırlısı dıyorum gelsinde hersey kabulum :))

ciş olayı fena bazen nasıl bi sekilde hareket ediyosa o an kacırcakmısım gibi oluyor bende hayırlısı dıyorum gelsinde hersey kabulum :))

Yaklasik bir aydir cekiyorum o ciş mevzusunu :)))hatta burayada yazmistim cocuk gibi durmadan cişim geliyor diye.disari cikacaz hazirlaniyom dur bir cise gidim diyom sonra biseler giriyor araya cikamiyom bi daha bu sefer gittigim yere daha varmadan yine geldi :)))) korkuyom da kacacak diye.oyle boyle gecirecez gunleri valla :)

doktor önemli tabi ya.Allah hepimizin karşısına iyilerini çıkartsın.

yok kasılmadır o ama bu saatten sonra korkma normal artık.benim önceden çok sıktı ilaçla biliyosun şimdi daha az önemli olan sıklığı sık sık oluyorsa o zaman git mutlaka.kasılma anında göbeğin bir tarafı şişiyo sanki kafası çıkmış gibi semsert oluyo sancı hissediyosun 20 30 saniye sonra hafifliyo ve iniyo ardından tuvalete koşuyosun :)

maşallah annesi.ama korkma inşallah normal doğurursun canım.

Allah eşine akıl fikir versin inşallah canım senin eşin türk değilmi yoksa valla en kıro türk erkeği bile eşi hamileyken etrafında fır döner
sabır et napıcan inşallah yola gelir

canım iki günden bşey olmaz hemen geçer inşallah arda keremli günlerin yakın artık sağsalim kurtulacaksın inşallah
ilk olmanda iyi bence hastanede beklemekte zor gider gitmez kavuşacaksın meleğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…