mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

geçmiş olsun canım sen de hazırlan artık normal bekliyorsun gelmek için acele etmesin kızın
en azından iyi olduğunu biliyorsun resmi de boşver artık napıcan mecbur inşallah doğduğunda resimlerini çekersin bol bol
bizde görürüz

aa hiç duymadığım şeyler valla neler varmış burdaki eczaneye bir sorım bakalım . enfeksiyon kötü bişey canım ya bol su içiyomusun peki ayaklarını felnda sıcak tut bu ara havalar bi garip zaten üşütmeye müsait.

Canim bana da oluyor hatta dun dr.un yaninda da oldu kasilma duzenli kasilmalar seklinde olursa onemse dedi dr su an doguma hazirlik kasilmalariymis dakikalari say sıklasirsa git istersen dr.a
Doktorum turkiyeye gitmiss burda yoktu iste ondan korktum ama bugun iyiyiz:)

Sessiz olmadigim icin olaylar buyuyo bu duruma gelio zatennn. Susup oturan cins ario bu heralde. Haklisin desem oo benden iyisi yokk. Durr annemin evdeyim park yatak aldik burda kalmaya karar verdim dogurunca kurduktan sonra girip onayliyimm hem seni gormus olurum hem foto yuklerimm:))

Evettt ya garip sekil aliyo karnim sanci oldugunda sepsert. Dun gece bayagi korktum belim de agriyodu. Dr burda olsa gene korkmazdim bu kadar. Normal dogmaz basi iri dedigi icin alllaaaah dedim kesin geliyo bu sansima bu gece:)

Allah eşine akıl fikir versin inşallah canım senin eşin türk değilmi yoksa valla en kıro türk erkeği bile eşi hamileyken etrafında fır döner
sabır et napıcan inşallah yola gelir
Aynini ben söyledim dün. En kirosunu bulsaydim da kiymet bileydi en azindan dedim. Sabrediyorum ama günahsiz bebegin etkilenmesine üzülüyorum ben karnimda. Sen nasilsin canim iyisindir insallah

hayırlısıyla bakalım canım inşaallah gününde zamanında gelir haaaaaaaa bu arada kızlar eşim biraz önce diyarbakırdan geldi yarın kayınvalideye geçicez o taraftan ev tutacağız veeee diyarbakırdan evimizi getircez maddi konuda abisi yardım edicek yoksa getiremeyiz zaten inşaallah hayırla kızım kendi evimize gelicek bakalım nasipppp

herkesin imtihanı farklı senin de kocandır belki şimdi neyse de büyüdüğünde anlamaya başlayınca siz kavga ederseniz o daha çok etkilenecek eşin ailesinin dolduruşuna geliyor galiba inşallah doğunca değişir
ben iyiyim canım işte siz doğurmayı ben de hamile kalmayı bekliyorum

ayy çok sevindim ne güzel beşiğinizi evine kurarsın eşyalarınızı yerleştirirsin herşey düzene girer
UMARIM HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLUR

duygucum senin adına sevindim.bundada bir hayır vardır.hiç değilse ankarada olucaksın annen kayınvaldenler yakın olucak.yalnız olmıycaksın.işinizde inşallah hayırlısıyla olur.

kızlar trt 1 i açın çabuk çabuk açın hemde bebişlerle ilgili program var.

duygucum senin adına sevindim.bundada bir hayır vardır.hiç değilse ankarada olucaksın annen kayınvaldenler yakın olucak.yalnız olmıycaksın.işinizde inşallah hayırlısıyla olur.
canım açtım izliyorum teşekkür ederim canım hayırlısı olsun hakkımızda yarın gidicez kayınvalidemin oraya ordan bakıcaz hafta içine tutulursa eşim diyarbakıra tekrar gidicek bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızdaaaa

cok sevindim cnmm bir souca baglanması guzel oldu hayırlı olsun

Kizlar caglsammiyla gorustum hepinize cok cok selami var :))oncelikle selamini ileteyim dedim kolunda serum oldugundan yazamadigini soyledi.bu gece de kalacaklarmis kendilerinin istegiyle.3040 gr dogmus ultrasonla arada sadece 150 gr oynamis.nesecik hemen hic uyanmiyormus emmeye calistirirken biz zorla uyandiriyoz diyor eee dedim 40 gun yattin bebek de alismis uyumaya alipekle ben duygu hepimiz gezinip durduk bakalim bizimkiler nasil olacak )))bu arada kizlara sotle ben 5 valiz yapti diye anneme kiziyormusum bosa soylenmisim yanlarina bol bol zibin takimi agiz bezi ve ozellikle bez cok cok alsinlar cok fazla kirleniyor dedi.birde gecelik mutlaka gotursunler cok rahat oluyor dedi.sutu gelmiyormus el pompasi aldim hic bir ise yaramadi eve gecince bir banyo yapip olmazsa elektirikliden alacagini soyledi.agriyi sordum ilk zaman oldu ama agri kesici yapilinca geciyor bugun daha iyiyim dedi.birde uyusuklugun gittigini saniyor insan ama gitmiyor birden ayaga kalkinca feci bas donmesi ve tansiyon dusuklugu yasaniyor dedi.durumlar boyleymis kizlar yine gorusursem sizleri de haberdar ederim :))

cok sevindim cnmm bir souca baglanması guzel oldu hayırlı olsun
sağol canım birde düşündüklerimizi gerçekleştirirsek hayırlısıyla inşaallahhhh..

canımmm ya bende yarın arıcam bakalım sürekli aklımda yaaa ) hayırlısı olsun ya eve geçince düzelir sütüde gelir hayırlısıylaaaa...

maşallah iyi olmasına sevindim sütü de gelir sezeryanda vücut doğumu tanımazmış birkaç güne gelir bol bol hadi bakalım kızlar darısı başınıza

çok teşekkür ederiz canım bilgiler için.bebiş içerde rahat durmadıki çıkmak isteyip durdu çıktı rahat etti şimdi uyusun bol bol.anneside dinlensin.evet gecelik rahat oluyo.bol bol kıyafette lazım dediğin gibi.bende annemden istemiştim kirlenince yenilerini.sütü gelir bebiş emdikçe.darısı başımıza arkadaşlar :)

kızlarr nasılsınız yarın kayınvalideme gideceğim evlere bakıcaz inşaallah dua edin güzel haberlerle gelirim. Bu arada ayaklarım inanılmaz şiş ne yapmam lazım tuzluda yemiyorum ama hep şiş yürüyüş yapmıyorum o yüzden olabilirmikiii. birdee annem bugün işten gelirken chicco nun bakım çantasını almış kırmızı rengini azcık eksiğimiz kaldı artık onuda yavaşça biz alırım anacığıma çok yük oldukkk yarın girmeden gidersem kendinize çook iyi bakın

Insallah iyi kafaniza uygun bir ev bulursunuz nasibiniz oraymis demekki.ayaklarini sarkitmadan otur canim.yatatkende yuksek tutmaya calis biraz azaliyor.hareketsizlikte cok etkiliyor.yine de yorma kendini hafif yuruyusler yap.hadi iyi haberlerle donun :))

Kizlar uyuyun bol bol uyuyun :) bu annelik manyak bisi ya anlatayim diyorun ama gercekten anlatilmaz dedikleri bu iste. Epiduralbsezeryanda gercekten yapilirken aci duymuyosun bebisini gorebiliyosun. anrstezi 5 dk bebek cikmasi 3 dk sonraki islemler 15-20 dakika. Sonra agrilar var tabi ama cekiliyo yani agridan cok tansiyon sorunum oldu o da benim aceleciligim sanirim hemen kosmak istedim cayirlara sonra bayilmisim cayirlardaydim :)siz siz olun sakin sabirli olun kesinlikle yuruyun ama cok zorlamayin. yarin eve cikicaz hayitlisiyla. Bebege kiyafet bez agiz mendili battaniye kundak bol bol goturun. Kendinize gecelik tercih edin emzirmek icin olanlar cok.pratik. hasta bezini hastaneden verdiler benim ilk gun kanama cok olabiliyo korkmayin normalmis. Karnim sis ama inecek insallah yarin korseye baslicam sanirim. Aklima gelenler bunlar daha konusuruz kendinize iyi bakin neşe min de selami var teyzeleri :)

canım ya çok şükür sağsalim kurtulunuz ikinizde.ne güzel anlatmışsın.evet baştan baş dönmesi kötü oluyor kalmadan birşeyler içmek lazım meyve suyu ayran gibi.tavsiyelerin için sağol.bizim yerimize kokla neşemizi.evine geçince çok daha rahat ediceksin.kendine ve bebişine iyi bak.

Canım Allah bağışlasın meleğini gözün aydın olsun inşallah yemesi de uykusu da düzene girer
neşemizi öp bizim yerimize annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…