mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

iyi haberlerle dönersin inşallah canım hadi hakkınızda hayırlısı olsun

her şey nasip canım, en azından yerini bilirsin. eşin sevdiklerin yanında olsun, bebiş de sağlıkla gelsin, gerisi detay...

canımm ne mutlu sana tattın anneliği, darısı sağlıkla bizim başımıza :) çook tatlı neşemiz Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun. kolay olmuş doğumun maşAllah. sağol detaylar için. prensesi koklaya koklaya öp benim için de ...

cnm ne guzel anlatmışsın tecrubelerın bizim için cok işe yarıyacak hayırlısıyla aldın kucagına darısı bizee artıkk sende bizim için öp nesemizi cnm :))

Duygucum hayirli olsun canim burda kaliyorsun yanii :) k.validden nerde oturuyordu ins her sey guzel olur
Caglasammi canim sen tatmis oldun bu guzel duyguyu ne guzel darisi bize tecrubelerini paylas yine bizimle olur mu sutun de gelir sezeryanda oluyormus ya oyle ins en kisa zamanda gelir bi de ince bulgur var ya onu biraz sutle kaynatip corba gibi onu yiyince baya bi sut yapiyormus o da hastanede yapamazsin da tabi :) eve cikinca..dikkat et kendine canim Nesemizi de op miss miss

gözün aydın ,geçmiş olsun.mis kokuluna kavuştun,nasıl kime benziyor?sütün biraz arttı mı?ilk kucağına aldığında neler hissettin ?ben salya sümük ağlarım gibime geliyor o an.6.5 yıldır bekiloruz kuzumuzu çünkü.bu arada ben dün gece 12 saat uyudum(uyuyamayanlar bana kızmayın noluuuur)sadece idrar için kalktım2-3 kere.bebek olunca hapı yuttum beeen:))))

neşe çok beğendiğim bir isim.size bol sütlü,emişmeli günler diliyorum canım.tekrar geçmiş olsun.

sizin için de en hayırlısı olsun duygucuğum.artık ankaralısın kesin,ailelere yakın olmak iyi.eşin iş meselesi ne durumda, buldu mu yeni işini?miniğin nasibi bol olsun,babası hemen işlerini yoluna koysun inşallah.

seni çok iyi anlıyorum asra ,6 yıl bekledik biz de. 7. tüp denememizde bulduk kuzumuzu.Allah senin gibi isteyen herkese bir an önce versin.siz de tıbbi bir işlem oldu mu, doğal yolla mı bekleyeceksiniz?

bizim kızımız 2.500 gr olmuş.doktor ne küçük,ne iri bir bebek dedi.sezeryan öncesi tahliller yapıldı, doğum için hastaneye 600 tl ödeyeceğiz. haftaya annemler de geliyor,yaşadık:)))

Son düzenleme:
Caglasammi bebisini huzur icinde buyutursun insallah.asil stresli zamani atlattin darisi 3 gun sonra basima ve diger arkadaslarin basina olsun insallah bugun giremedim hic.esimin ailesi geldiler sonunda :)))ben dogumdan sonra gelirler artik diyordum geleceklerimden hic umidim yoktu.yarin kbb kontrolune gidecem bogazik gecti cok sukur ama oksuruk devam ediyor insallah iki gune o da gecer.yarin ayni zamanda dogum fotocumuzla tanisacaz album begenecez :))cok heyecanlaniyorum.en son bebek malzemelerini toparlarken heyecandan kan sekerim 60lara kadar dustu.sakin ol sakin ol dedim kendi kendime:))) napim elimde degil :)))insallah allah hepimizin bebeklerini sagsalim kucagimiza almayi nasip eder.

maşallah canım bebişin gelmiş sonunda çok bekletmiş sizi çok kıymetli de olur şimdi
ben normal hamile kaldım ilkinde şimdi de normal bekliyoruz bir sorun yok dediler ama ilk kürtajda sebebini araştırmadıkları için aynı şeyi yaşama korkusu var içimde umarım herşey yolunda gider sağlıkla hamile kalırım en kısa sürede

canım evet ya şaka gibi 3 gün kaldı inanamıyorum ben bile gerçekten.hayırlısıyla sağsalim al sende kucağına bebeğini inşallah.öksürük için face te gördüm boza iyi geliyor diye ama bilmiyorum sen içebilirmisin.içersende çok içme sakın şekerin için.heyecan tavan yaptı tabi sende.kayınvaldenler gelmiş inşallah günleriniz huzurlu mutlu geçsin canım.bugün evlilik yıldönümümüz bizim :)
akşam eşim geldiğinde demezmi bu akşam çeyiz gelicekmiş o yüzden arabayı alamadım seni yemeğe çıkarıcaktım diye.yarında yerleşicekmiş.öyle sinirlendimki insan çağırmazmı çeyiz düzmeye.tamam bu halde iş yapıcak değilim insan söyler sadece bugün aradı kv evlilik yıldönümümü kutladı pazartesi kına var biliyosun dimi dedi.ben bu güne kadar çok sessiz durdum ama lafımı söyliycem yarın akşam arıycam onların evlilik yıldönümü kutlıycam çeyizi düzmüşsünüz hayırlı olsun diycem oda diycekki sana hamilesin diye söylemedim bende diycemki çocugu okula götürüp getirirken hamile değilmiyim yada kınaya düğüne gelirken değilmiyim diycem.birde yarın bende temizlik olduğunu biliyor ondanda söylemedim diyebilir ama o beni salı aradı ne zaman temizlik dedi cumartesi dedim.o zaman söyleyebilirdi.valla kınayada gitmesemmi diyorum çok sinirlendim.kızın haberi varmı yokmu onu bile bilmiyorum çağrılmadığımdan.mesela çarşıya çıkılırya onada çağırmamışlardı hemde hamile bile değildim o zaman.ama hiçbirşey demedim.kınada diycem kızın ailesinede söyliycem sanmasınlarki isteyerek gelmedi falan diye. haberim yoktu çağrılmadığım için gelmedim diycem.kayınvaldem eltisi onu çeyiz düzmeye çağırmadı diye bana dert yanıyodu küstüm ona diyodu.şimdi görsün küsmeyi.

bizim kızımız 2.500 gr olmuş.doktor ne küçük,ne iri bir bebek dedi.sezeryan öncesi tahliller yapıldı, doğum için hastaneye 600 tl ödeyeceğiz. haftaya annemler de geliyor,yaşadık:)))

maşallah annesi.tarihiniz belli mi peki?fiyatıda çok iyi almışsınız canım.benden tahlil falan istemediler ama heralde orda sabah yaparlar.

Günaydinlaaaarr. Nasilsiniz güzel anneler? Sabah nstye girdik doktor amcamiz hersey normal dedi. Tahlil yazdi, bi de elime ne götürücegimin listesini verdi. Carsamba tekrar kontrolumuz var. Ben gittikce korkmaya basladim bu ameliyat isinden

canım öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsun çok sinirlendirmişler seni yaa boşver kim ne istiyorsa yapsın dicem ama anlaşılan çok kızgınsın dediklerini de söyle bence bişey yok zaten yaptıklarını yüzüne söylücen
baktın anlamıyolar yarın doğuruveririm düğünü iptal edersiniz de

maşallah canım herşey yolundaymış liste vermesi de iyi olmuş atladığın bişey olmaz en azından
hadi bakalım hayırlı sağlıklı gelsin bebeğin

bu arada verdiği liste hastaneye yatarken alman gerekenler mi eğer öyleyse istersen burda paylaş arkadaşların da unuttuğu bişey olmasın

maşallah annesi.tarihiniz belli mi peki?fiyatıda çok iyi almışsınız canım.benden tahlil falan istemediler ama heralde orda sabah yaparlar.
18 kasım doğumumuz canım.

korkma diyeceğim var ama ben de ilk kez bıçak altına yatıcam diye düşünmeden edemiyorum.bebişimi kucağıma alacağımı düşününce hepsi bir tarafa kalıyor.dünya bir yana,bebeiş bir yana.

listede neler var?

Son düzenleme:

Amin canim insallah. Valla celiinin listesi daha guzeldi drun verdiginden. Bizim kizlar daha iyi masallahlari var:)
Anne icin; gecelik, pijama, terlik, hasta bezi
Bebek icin; biberon, eldiven, sapka, tulum, 2 tane havlu (bebegi silmek icin), 3-4 battaniye(ince-kalin), alttan citcitli atlet(uzun-kisa kollu), agiz bezi, bebek bezi.
Listemiz bu kadar:)

Epidural mi genel mi olucaksin ?? Epidural oneriyo doktor ama kaldirabilirmiyim o heyecani bilmiyorum. Korkuyorum yaa daha once karin ameliyati gecirdim ben az cok biliyorum ..

slm arkadaslar umarım herkes iyidir
cilekli seninde az kaldı topiğn 3.annesı sen olucaksın insallah :)))
celiinn canım 2 guncuk kaldı kuzunu alıcan kucagına
duydunmu sıkma canını belki kötü niyetle yapılmıs birsey degildir ama sen eltine yinede söyle sen bilerek gelmedin sanmasın
bugunlere geldıgımıze ınanamıyorum valla korku ve heyecan karısık duygular ıcındeyım acıkcası :)

Hic uzme kendini su son zamanlarda cnm.kaynanan densizlik etmis tabiki.kesinlikle bizlerin bu halini ayak bagi gibi goruyorlar adinada sana bise falan olur diye cagirmadik yapmadik etmedik diyorlar.yoksa dusunduklerinden degil.sen dugune de kinaya da guzelce git gel kizada acikla nicin gelemedigini.anlarsa bu durumda anlar zaten.hala da anlamamakta diretiyorsa notunu vermis olursun bence.

Kizlar doktora gittim hem dahiliyeciye hem kbby once kbbden baslayim bogazim gecmis sukur.ameliyata engel bir durum yok kbb acisindan dedi.cigerlerim icin oksuruk az da olsa surdugunden dahiliyeci tekrar son kontrol yspsin cigerlerini dedi.dahiliyeye tahliller seker icin falanda gidecektim zaten bayram sonrasi kontrolune.o da bakti cigerlerin gecmek uzere antibiyotige yarin da devam et ameliyatta sıkintı cikaracak bir durum yok dedi.gel gelelim asil meseleye 3 ay boyunca verdigin emekleerin karsiligini aliyorum sonunda sana bravo diyorum baska bise demiyorum annelik boyle bise iste dedi.yarin son insilununu aliyorsun bitiyor dedi.cok sukur kurtuluyorum artik dogumdan bir hafta sonra kontrol ederiz tekrar.sikinti olacagini hic sanmiyorum dedi.eskisi kadar sıkı bir diyet olmicak artik hayatinda tek dikkat etmen gereken sekeri ani yukselten serbetli tatli bal pekmez pirinc patates gibi gidalar bunlari almadiktan sonra bise olmaz dedi.cok sevindim inanki.allahtan cok dikkat ederek hem bebisi hem kendimi korudum.allahim o ignelere omur boyu bagimli olanlarin yardimcisi olsun.ben kurtulacam sonunda cikan kullanan herksi kurtarsin diyorum.bu arada ameliyatin fiyati da 460 tlymis oda dahil.gayet uygun geldi.zaten kan uyusmazligi ignesini gecen sefer oldugu gibi yine hastane karsiliyacakmis 200tlye yakindi onun fiyati zaten. mor receteyle alinan bir ilacti.72 saat icinde anti d ignesi yapilmis olacakmiz.benden bu kadar sizlerde neler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…