celıncım cok sevındım.sen her zaman bılınclı bır anne oldun senı bende kutluyorum cok sukur yolun sonuna geldın bebısıne kavusmana cok az kaldı.bende temızlık var nete gıremedım o yuzden.ama telden baglanmayı basardım:) aksam gırerım.
Kizlar doktora gittim hem dahiliyeciye hem kbby once kbbden baslayim bogazim gecmis sukur.ameliyata engel bir durum yok kbb acisindan dedi.cigerlerim icin oksuruk az da olsa surdugunden dahiliyeci tekrar son kontrol yspsin cigerlerini dedi.dahiliyeye tahliller seker icin falanda gidecektim zaten bayram sonrasi kontrolune.o da bakti cigerlerin gecmek uzere antibiyotige yarin da devam et ameliyatta sıkintı cikaracak bir durum yok dedi.gel gelelim asil meseleye 3 ay boyunca verdigin emekleerin karsiligini aliyorum sonunda sana bravo diyorum baska bise demiyorum annelik boyle bise iste dedi.yarin son insilununu aliyorsun bitiyor dedi.cok sukur kurtuluyorum artikdogumdan bir hafta sonra kontrol ederiz tekrar.sikinti olacagini hic sanmiyorum dedi.eskisi kadar sıkı bir diyet olmicak artik hayatinda tek dikkat etmen gereken sekeri ani yukselten serbetli tatli bal pekmez pirinc patates gibi gidalar bunlari almadiktan sonra bise olmaz dedi.cok sevindim inanki.allahtan cok dikkat ederek hem bebisi hem kendimi korudum.allahim o ignelere omur boyu bagimli olanlarin yardimcisi olsun.ben kurtulacam sonunda cikan kullanan herksi kurtarsin diyorum.bu arada ameliyatin fiyati da 460 tlymis oda dahil.gayet uygun geldi.zaten kan uyusmazligi ignesini gecen sefer oldugu gibi yine hastane karsiliyacakmis 200tlye yakindi onun fiyati zaten. mor receteyle alinan bir ilacti.72 saat icinde anti d ignesi yapilmis olacakmiz.benden bu kadar sizlerde neler var.
celincim, valla helal olsun sana. atlattın bitti çok şükür, pazartesi de minik kuzuna kavuşuyosun. şimdi de tüm dualarımız seninle. Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. heyecanla güzel haberlerini bekliyo olucammm :)
canım öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsunçok sinirlendirmişler seni yaa boşver kim ne istiyorsa yapsın dicem ama anlaşılan çok kızgınsın dediklerini de söyle bence bişey yok zaten yaptıklarını yüzüne söylücen
baktın anlamıyolar yarın doğuruveririm düğünü iptal edersiniz de
Sorma cok sukur halimize.insallah hepimizi cnm saglikla kurtarsin.ben de caglar gibi saat sayacam artik bu gunu saymiyom bitti zaten diyom) hastane odasinda kullanacagim susler icin malzemelerim geldi az sonra esimle yapmaya baslicaz bitince koyacam insallah resimlerini sizlere de fikir olur.heyecanliyiiiiizzzz :)))
Slm kizlarr herkeste bi heyecan :) bebislerimiz geliyor artik yavas yavas benim de son tarihim 9 kasim da normal olacagi icin belli olmaz cantami hazirladim kapinin onunde duruyor zaten su adet sancisi tipi sancilar yogunlasri bu aralar ama daha duzene giren bi sancim yok bekliyorum dr.um doguma hazir oldugumu soyledi tahlillerle ama cati muayenesi yapmadi carsamba gitcem tekrar
Duydunmu canim evlilik yildonumunuz kutlu olsuun :) esinle ogullarinla nice mutlu seneleree
Celin canim 2 gun sonra sen de kavusacaksin kuzuna ne guzel Allah kolaylik versin darisi bize aetik iyi olmana sevindim su iki gune iyice toparlarsin sonraaaa yepyeni bi hayat sizi bekliyorrrr :))
Sorma cok sukur halimize.insallah hepimizi cnm saglikla kurtarsin.ben de caglar gibi saat sayacam artik bu gunu saymiyom bitti zaten diyom) hastane odasinda kullanacagim susler icin malzemelerim geldi az sonra esimle yapmaya baslicaz bitince koyacam insallah resimlerini sizlere de fikir olur.heyecanliyiiiiizzzz :)))
kendimi 1 gün kala düşünemiyorum bileeevet canım yaa ben bitek kapı süsü aldım, bi de şeker yaptırdım. odayı balonla süslersek bi de yeter herhalde. lohusa şerbeti yapılıyormuş falan filan ne kadar detay var yaa :) ha bi de aklımdayken aranızda elektrikli gögüs pompası alan var mı kızlar ? yoksa doğum sonrası duruma göre mi baksam?
valla dün akşam çok sinirlenmiştim ama geçti bu akşam aradım hiç sormadım oda birşey demedi.ben bugüne kadar sessiz kaldım ya hep yine öyle kalıcam sanırım :)bende anlamadım belkide kimseyi çağırmadan kendileri yapıcak.sonradan öğreniriz.benimki bir anlık sinirdi çok gücüme gitti ilk anda düşün ağlamamk için zor tuttum kendimi ama geçti belkide eşim yanlış anladı ama haftaya düğün var sonuçta.boşverdim gitti.zaten bana acayip bir sinir geldi 2 gündür adet öncesi dönemdeki gibi.hayırlısıyla bunuda atlatıcaz inşallah.
duydun mu aynı şeyi bende yaşıyorum canım, inanılmaz gergin, duygusal ve sinirliyim. kolay dönemler değil yaşadığımız. ama çağırmaları gerekirdi tabi ki, neyse seninde canına minnet olsun arkadaşım boşverr. bende hamile kaldığımdan beri görümcem ne aradı ne sordu, o kadar gerildik eşimle. arada hiç bişey yok, kendi kendine trip yaptı. başta üzüldüm sonrasında düşündüm aramazsa aramasın, ne kaybedicem. doğuma da paşa paşa gelcek, o nasıl bakıcak yüzüme bakalım. herkes kendi kaybeder yani. bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, Rabbim bi ömür mutluluk versin...
vallahi şaka gibi ya geçmiyo derken oydu buydu derken bir bir geliyo bebişler :)
benimde süslerimi kardeşimle annem bugün alıcaktı bana süprizmiş bende bilmiyorum nasıllar?
kendimi 1 gün kala düşünemiyorum bileeevet canım yaa ben bitek kapı süsü aldım, bi de şeker yaptırdım. odayı balonla süslersek bi de yeter herhalde. lohusa şerbeti yapılıyormuş falan filan ne kadar detay var yaa :) ha bi de aklımdayken aranızda elektrikli gögüs pompası alan var mı kızlar ? yoksa doğum sonrası duruma göre mi baksam?
Ben de once oyle aldim sadece sonra baktim hastane odalari suslenince cok guzel gorunuyor.birde hayatta kac defa yasaniyorki.hic bisey hevesimde kalmasin istiyorum cnm.evlendigimde ogrenciydim.daha dogrusu evlenince kazandim.biraz zor evlendik ailelerden cok destek gormedik.esim hem calisti hem beni okuttu artik cok sukur isim var allahim atanamayan ogretmenlere de versin isim imkanim suan varken hic bisey eksik kalmasin istiyorum.o yuzden biraz tul ufak tefek aksesuar kurdela falan derken yapinca guzel seyler cikiyor ortaya.ben de nazar boncuklu balonlar aldim onlarda guzel oluyor.istanbulda herseyi bulursun sen.burda ben hic bulamayinca netten siparis verdim.d.bakirin zengini cok zengin fakiri de cok fakir zengini organizasyon firmasiyla anlasiyor.fakir zaten dogursun baska bise istemiyor :))) o yuzden cok fazla malzeme satan yerler yok talep yok cunku.
Kizlarrrr suyum ve nisanim geldi dua edin hastaneye gidiyrz sancim yok ama yazarim yine
Kizlarrrr suyum ve nisanim geldi dua edin hastaneye gidiyrz sancim yok ama yazarim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?