mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Slm kizlarr herkeste bi heyecan :) bebislerimiz geliyor artik yavas yavas benim de son tarihim 9 kasim da normal olacagi icin belli olmaz cantami hazirladim kapinin onunde duruyor zaten su adet sancisi tipi sancilar yogunlasri bu aralar ama daha duzene giren bi sancim yok bekliyorum dr.um doguma hazir oldugumu soyledi tahlillerle ama cati muayenesi yapmadi carsamba gitcem tekrar
Duydunmu canim evlilik yildonumunuz kutlu olsuun :) esinle ogullarinla nice mutlu seneleree
Celin canim 2 gun sonra sen de kavusacaksin kuzuna ne guzel Allah kolaylik versin darisi bize aetik iyi olmana sevindim su iki gune iyice toparlarsin sonraaaa yepyeni bi hayat sizi bekliyorrrr :))

celıncım cok sevındım.sen her zaman bılınclı bır anne oldun senı bende kutluyorum cok sukur yolun sonuna geldın bebısıne kavusmana cok az kaldı.bende temızlık var nete gıremedım o yuzden.ama telden baglanmayı basardım:) aksam gırerım.

Saol canim benim dusuncelerin icin.mecburen katlandik cok bekledik zor elde ettik birazda onun hirsiyla basardik.insallah devami gelir.hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz :)))

celincim, valla helal olsun sana. atlattın bitti çok şükür, pazartesi de minik kuzuna kavuşuyosun. şimdi de tüm dualarımız seninle. Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. heyecanla güzel haberlerini bekliyo olucammm :)

Sorma cok sukur halimize.insallah hepimizi cnm saglikla kurtarsin.ben de caglar gibi saat sayacam artik bu gunu saymiyom bitti zaten diyom ) hastane odasinda kullanacagim susler icin malzemelerim geldi az sonra esimle yapmaya baslicaz bitince koyacam insallah resimlerini sizlere de fikir olur.heyecanliyiiiiizzzz :)))

valla dün akşam çok sinirlenmiştim ama geçti bu akşam aradım hiç sormadım oda birşey demedi.ben bugüne kadar sessiz kaldım ya hep yine öyle kalıcam sanırım :)bende anlamadım belkide kimseyi çağırmadan kendileri yapıcak.sonradan öğreniriz.benimki bir anlık sinirdi çok gücüme gitti ilk anda düşün ağlamamk için zor tuttum kendimi ama geçti belkide eşim yanlış anladı ama haftaya düğün var sonuçta.boşverdim gitti.zaten bana acayip bir sinir geldi 2 gündür adet öncesi dönemdeki gibi.hayırlısıyla bunuda atlatıcaz inşallah.

vallahi şaka gibi ya geçmiyo derken oydu buydu derken bir bir geliyo bebişler :)
benimde süslerimi kardeşimle annem bugün alıcaktı bana süprizmiş bende bilmiyorum nasıllar?

canım sağol.evet sen hazırlıklı ol.inşallah normal ve çok kolay olur doğumun.

kendimi 1 gün kala düşünemiyorum bilee evet canım yaa ben bitek kapı süsü aldım, bi de şeker yaptırdım. odayı balonla süslersek bi de yeter herhalde. lohusa şerbeti yapılıyormuş falan filan ne kadar detay var yaa :) ha bi de aklımdayken aranızda elektrikli gögüs pompası alan var mı kızlar ? yoksa doğum sonrası duruma göre mi baksam?

elektrikliye gerek yok bence.ama normali olmalı çünkü acilen gerekebiliyo duruma göre.

duydun mu aynı şeyi bende yaşıyorum canım, inanılmaz gergin, duygusal ve sinirliyim. kolay dönemler değil yaşadığımız. ama çağırmaları gerekirdi tabi ki, neyse seninde canına minnet olsun arkadaşım boşverr. bende hamile kaldığımdan beri görümcem ne aradı ne sordu, o kadar gerildik eşimle. arada hiç bişey yok, kendi kendine trip yaptı. başta üzüldüm sonrasında düşündüm aramazsa aramasın, ne kaybedicem. doğuma da paşa paşa gelcek, o nasıl bakıcak yüzüme bakalım. herkes kendi kaybeder yani. bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, Rabbim bi ömür mutluluk versin...

aamin canım sağol.hepimize inşallah.

vallahi şaka gibi ya geçmiyo derken oydu buydu derken bir bir geliyo bebişler :)
benimde süslerimi kardeşimle annem bugün alıcaktı bana süprizmiş bende bilmiyorum nasıllar?

Saka gibi gercekten nasil gecti zaman ama simdi gecmiyor sanki :) esim en son 36 saat kaldi diye sayiyordu.

Ben de once oyle aldim sadece sonra baktim hastane odalari suslenince cok guzel gorunuyor.birde hayatta kac defa yasaniyorki.hic bisey hevesimde kalmasin istiyorum cnm.evlendigimde ogrenciydim.daha dogrusu evlenince kazandim.biraz zor evlendik ailelerden cok destek gormedik.esim hem calisti hem beni okuttu artik cok sukur isim var allahim atanamayan ogretmenlere de versin isim imkanim suan varken hic bisey eksik kalmasin istiyorum.o yuzden biraz tul ufak tefek aksesuar kurdela falan derken yapinca guzel seyler cikiyor ortaya.ben de nazar boncuklu balonlar aldim onlarda guzel oluyor.istanbulda herseyi bulursun sen.burda ben hic bulamayinca netten siparis verdim.d.bakirin zengini cok zengin fakiri de cok fakir zengini organizasyon firmasiyla anlasiyor.fakir zaten dogursun baska bise istemiyor :))) o yuzden cok fazla malzeme satan yerler yok talep yok cunku.

ne mutlu sana canım yaa, dilerim herşey gönlünce olur, haklısın kaç kere yaşanıyor böyle şeyler. bende zamanım varken biraz daha ilgileneyim bari :) sen yüklersen resimleri bende fikir edinirim en azından.

Kizlarrrr suyum ve nisanim geldi dua edin hastaneye gidiyrz sancim yok ama yazarim yine

Ooo worldoff :))) dualarimiz seninle tabiki.cok sasirdim.allahtan haftalarimiz 30larda hep te yirttik valla.ben de heyecandan uyuyamiyorumm seni dusunedim simdi ama panik yapma korkma insallah hayirli haberlerle donersin.ikinci bebisss geliyorr :)))

Kizlarrrr suyum ve nisanim geldi dua edin hastaneye gidiyrz sancim yok ama yazarim yine

aaa hadi hayırlı olsun canım ya.Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla doğumun gerçekleşir.dün akşam yazmıştım sana inşallah doğumun kolay ve normal olur diye.Allah duamı kabul etmiştir inşallah.bize yaz mutlaka.

worldof doğurdu heralde haber çıkmadığına göre.hayırlı doğumları olsun inşallah.
gossip sen neden yazmıyosun hiç sende doğurdunmu yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…