Kizlarrrr suyum ve nisanim geldi dua edin hastaneye gidiyrz sancim yok ama yazarim yine
kendimi 1 gün kala düşünemiyorum bileeEvet canım yaa ben bitek kapı süsü aldım, bi de şeker yaptırdım. Odayı balonla süslersek bi de yeter herhalde. Lohusa şerbeti yapılıyormuş falan filan ne kadar detay var yaa :) ha bi de aklımdayken aranızda elektrikli gögüs pompası alan var mı kızlar ? Yoksa doğum sonrası duruma göre mi baksam?
kızlar yaptıgım suslerı atıyorum bır kısmı hazırdı bir kısmınıda netten siparişle kendim yaptım takdım edıyorum kızlar.inşallah saglıkla kucagıma alırım.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)))
Eki Görüntüle 840638 cantamız kapıda hazır :)
Eki Görüntüle 840648 kapı susum
Eki Görüntüle 840647 kendi yaptıgım lohusa tacım
Eki Görüntüle 840646 renkli badem şekerlerimi keseledim :)
Eki Görüntüle 840645 Eki Görüntüle 840644 seker keselerinimizin sepeti :)
Eki Görüntüle 840643 bu da diğer sepetim
Eki Görüntüle 840642 lavantalı şekerlerim :)
Eki Görüntüle 840641 hastanede basucuma asacagım süsüm kendım hazırladım :)
Eki Görüntüle 840640 Eki Görüntüle 840639 bunlarıda ayak ucumuza ve bebek beşiğine asacaz :)
Eki Görüntüle 840649 bu da hosgeldin süsümüz :)
kimse yok bügün ya burda.benim belim ve kasıklarım sanki adet olmuşum gibi ağıryor kasılmamda oluyo :/ celin senden önce doğurıyımmı? şaka tabi :) dün yoruldum heralde.yatıcam şimdi biraz.
kızlar yaptıgım suslerı atıyorum bır kısmı hazırdı bir kısmınıda netten siparişle kendim yaptım takdım edıyorum kızlar.inşallah saglıkla kucagıma alırım.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)))
Eki Görüntüle 840640 Eki Görüntüle 840639 bunlarıda ayak ucumuza ve bebek beşiğine asacaz :)
Saglikla gelsin minik bebisler 2. 3. Hiccc farketmez herkes kaderindekini yasiyor vakti zamani olan da dolan da geliyor gidiyor. Ins.saglicakla dogum yapmistir.facesi teli falan da yoktu arardik yoksa.giremedigine gore herhalde oldu minik kuzusu :))))worldoff allah kurtarsın cnm ama sımdıye kadar dogurmussundur hikayeni cok merak ediyorum kısa zmnda yazarsın ınsallah hayırlı olsun gozunuzaydın celiin 2.anne olucaktı ama sıra seninmiş :))
Saglikla gelsin minik bebisler 2. 3. Hiccc farketmez herkes kaderindekini yasiyor vakti zamani olan da dolan da geliyor gidiyor. Ins.saglicakla dogum yapmistir.facesi teli falan da yoktu arardik yoksa.giremedigine gore herhalde oldu minik kuzusu :))))
Celiin cok güzel canim hepsine bayildim. Maharetliymissinn:) ben de kendim yapmak istedim ama kismet degilmis gidip baktim sekerlere 3lira tanesi burda. 100tane yaptirsak etti 300, 50 de sepetiymis o hoo.. Onu alicagima gider bebek cikolatasi alirim da yerine bebege bisey alirim diye düsündüm. heralde heyecan doruktadır simdi sizde düsünemiyorum bileee:)) hayirli dogumlar canim saglikli sihhatli gelsin artik arda keremimiz.kızlar yaptıgım suslerı atıyorum bır kısmı hazırdı bir kısmınıda netten siparişle kendim yaptım takdım edıyorum kızlar.inşallah saglıkla kucagıma alırım.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)))
Canim adet sancisi gibi agrilar bende her aksam basliyo ve saatlerce devam ediyo. Yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum o derece. Her aksam acaba geliyo mu panigindeyim:)kimse yok bügün ya burda.benim belim ve kasıklarım sanki adet olmuşum gibi ağıryor kasılmamda oluyo :/ celin senden önce doğurıyımmı? şaka tabi :) dün yoruldum heralde.yatıcam şimdi biraz.
Sonunda korktugum basima geldi bogazim ve genzim sisti. Geniz etim sisince anliyorum ki yatak dosek yaticam atesler icinde. Insallah bu sefer bi istisna oluro kadar korudum kendimi abimin bebegi hastaymis, duyunca gitmedim bile ama annem tasiyicilik yapti heralde. Insallah kisa surede atlatirimm
selammm kıslarr nasılsınızzz biss geldikkköncelikle hasta olan arkadaşlara çooookk geçmiş olsunn dikkat edin kendinize havalarda malum acil şifalar diliyorumm ... doğum yapan arkadaşlarr çağlasammı ve wordlof doğru yazmışımdır inşallahh sizlerede hayırlı olsunn rabbbim analı babalı büyütsünnn darısı bizlere inşallahhh çok mutlu oldumm aklım hep burdaydı kim doğurdu kim doğurmadı die bende bu hafta doktora gittim gıdımm maşallahh çok iyiydii kilomuzda çok iyi azcık tombikk doktor normal doğum için bebeğimizz dönmüşş hayırlısı ise normal olur dedii bende çok sevindimm günü gününe olcakmışş bebişimizz inşallahh ... hazırlıklarımızdaa tüm hızıyla devamm kıslarr gıdımınn herşeyini aldımm .. kendime de şuan için sadece 1 pijama aldım gıdımınkiler bitti sıra bende bebek şekerlerinide araştırıyorum hala birşey bulamadım acaba çikolata mı alsam diyorum doğum çikolataları varmışş çok beğendimm kararsızım yine aldıkça resimler çekip burda paylaşacağım .. celinn tatlımm hayırlı doğumlar diliyorum sanada kendine dikkat et tabiki bebişimizede.. benden bu kadarr kıslarrr yine gelmeye çalışırımm öpüyorumm hoşçakalınn şekerrr annelerr
Sonunda korktugum basima geldi bogazim ve genzim sisti. Geniz etim sisince anliyorum ki yatak dosek yaticam atesler icinde. Insallah bu sefer bi istisna oluro kadar korudum kendimi abimin bebegi hastaymis, duyunca gitmedim bile ama annem tasiyicilik yapti heralde. Insallah kisa surede atlatirimm
Saglikla gelsin minik bebisler 2. 3. Hiccc farketmez herkes kaderindekini yasiyor vakti zamani olan da dolan da geliyor gidiyor. Ins.saglicakla dogum yapmistir.facesi teli falan da yoktu arardik yoksa.giremedigine gore herhalde oldu minik kuzusu :))))
Kizlarrr ben geldiiim hem de yalniz gelmedim cok yakisikli bi pasa da var yanimdaaaa :)) ancak yazabiliyrm sabah 8 e dogru dogum yaptim kizlar cok zor gecti inanin hastaneyi birbirine kattim :)) ama degdi sonunda melegim kucagimda cok sukur dikislerim fazla biraz onun sancisini cekiyorum bi de oglusum ememiyor ya sabahtan beri emmedi hic darisi hepinize canlarim Allah herkesi kurtarsin kolaylikla bi avazda
Kizlarrr ben geldiiim hem de yalniz gelmedim cok yakisikli bi pasa da var yanimdaaaa :)) ancak yazabiliyrm sabah 8 e dogru dogum yaptim kizlar cok zor gecti inanin hastaneyi birbirine kattim :)) ama degdi sonunda melegim kucagimda cok sukur dikislerim fazla biraz onun sancisini cekiyorum bi de oglusum ememiyor ya sabahtan beri emmedi hic darisi hepinize canlarim Allah herkesi kurtarsin kolaylikla bi avazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?