mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

pompa konusunda ben de çok kararsızım,kimisi al çok gerekli diyor.kimisi sütün olursa hiç gerek yok diyor.ne yapsam bilemedim.

kızlar yaptıgım suslerı atıyorum bır kısmı hazırdı bir kısmınıda netten siparişle kendim yaptım takdım edıyorum kızlar.inşallah saglıkla kucagıma alırım.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)))
cantamız kapıda hazır :)

kapı susum

kendi yaptıgım lohusa tacım

renkli badem şekerlerimi keseledim :)

seker keselerinimizin sepeti :)

bu da diğer sepetim

lavantalı şekerlerim :)

hastanede basucuma asacagım süsüm kendım hazırladım :)

bunlarıda ayak ucumuza ve bebek beşiğine asacaz :)
bu da hosgeldin süsümüz :)

canım çok güzeller ellerine sağlık :)

kimse yok bügün ya burda.benim belim ve kasıklarım sanki adet olmuşum gibi ağıryor kasılmamda oluyo :/ celin senden önce doğurıyımmı? şaka tabi :) dün yoruldum heralde.yatıcam şimdi biraz.

kimse yok bügün ya burda.benim belim ve kasıklarım sanki adet olmuşum gibi ağıryor kasılmamda oluyo :/ celin senden önce doğurıyımmı? şaka tabi :) dün yoruldum heralde.yatıcam şimdi biraz.

Aynen herkess nerelerde yavvvv amma sıkıcı oldu bugun.Dogurabilirsinn sekerim daha 18 saatim var ama sen dogurma dur zamanin var daha minik daha da buyusun icinde :)))

cnm ellerine saglık cok guzel olmus ben hiiçç bişee yapmadım

worldoff allah kurtarsın cnm ama sımdıye kadar dogurmussundur hikayeni cok merak ediyorum kısa zmnda yazarsın ınsallah hayırlı olsun gozunuzaydın celiin 2.anne olucaktı ama sıra seninmiş :))

worldoff allah kurtarsın cnm ama sımdıye kadar dogurmussundur hikayeni cok merak ediyorum kısa zmnda yazarsın ınsallah hayırlı olsun gozunuzaydın celiin 2.anne olucaktı ama sıra seninmiş :))
Saglikla gelsin minik bebisler 2. 3. Hiccc farketmez herkes kaderindekini yasiyor vakti zamani olan da dolan da geliyor gidiyor. Ins.saglicakla dogum yapmistir.facesi teli falan da yoktu arardik yoksa.giremedigine gore herhalde oldu minik kuzusu :))))

oyle canım bebeklerimiz gelecegi zamanı bilir suyu gelmiş nişanı glmiş mutlaka dogum yapmıştır

selammm kıslarr nasılsınızzz biss geldikkk öncelikle hasta olan arkadaşlara çooookk geçmiş olsunn dikkat edin kendinize havalarda malum acil şifalar diliyorumm ... doğum yapan arkadaşlarr çağlasammı ve wordlof doğru yazmışımdır inşallahh sizlerede hayırlı olsunn rabbbim analı babalı büyütsünnn darısı bizlere inşallahhh çok mutlu oldumm aklım hep burdaydı kim doğurdu kim doğurmadı die bende bu hafta doktora gittim gıdımm maşallahh çok iyiydii kilomuzda çok iyi azcık tombikk doktor normal doğum için bebeğimizz dönmüşş hayırlısı ise normal olur dedii bende çok sevindimm günü gününe olcakmışş bebişimizz inşallahh ... hazırlıklarımızdaa tüm hızıyla devamm kıslarr gıdımınn herşeyini aldımm .. kendime de şuan için sadece 1 pijama aldım gıdımınkiler bitti sıra bende bebek şekerlerinide araştırıyorum hala birşey bulamadım acaba çikolata mı alsam diyorum doğum çikolataları varmışş çok beğendimm kararsızım yine aldıkça resimler çekip burda paylaşacağım .. celinn tatlımm hayırlı doğumlar diliyorum sanada kendine dikkat et tabiki bebişimizede.. benden bu kadarr kıslarrr yine gelmeye çalışırımm öpüyorumm hoşçakalınn şekerrr annelerr

Celiin cok güzel canim hepsine bayildim. Maharetliymissinn:) ben de kendim yapmak istedim ama kismet degilmis gidip baktim sekerlere 3lira tanesi burda. 100tane yaptirsak etti 300, 50 de sepetiymis o hoo.. Onu alicagima gider bebek cikolatasi alirim da yerine bebege bisey alirim diye düsündüm. heralde heyecan doruktadır simdi sizde düsünemiyorum bileee:)) hayirli dogumlar canim saglikli sihhatli gelsin artik arda keremimiz.

Canim adet sancisi gibi agrilar bende her aksam basliyo ve saatlerce devam ediyo. Yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum o derece. Her aksam acaba geliyo mu panigindeyim:)

Sonunda korktugum basima geldi bogazim ve genzim sisti. Geniz etim sisince anliyorum ki yatak dosek yaticam atesler icinde. Insallah bu sefer bi istisna olur o kadar korudum kendimi abimin bebegi hastaymis, duyunca gitmedim bile ama annem tasiyicilik yapti heralde. Insallah kisa surede atlatirimm

inşallah kolay atlatırsın.geçmiş olsun şimdiden.çikolataya gelince aklıma ucuz bir çikolata çeşidi geldi eti petito ayıcık varya onların paketini açıp şeffaf poşetler oluyoya onlara koyup üstünüde kurdelayla büzebilirsin.yada normal çikolata yaptırabilirsin pastaneden.ben ilk doğumumda haberim bile yoktu hemen ben doğuma girince pastaneden yaptırmışlar dağıtmışlardı.

iyi olduğunuza sevindim.inşallah doğumun kolay ve normal olur.gerçi dün worldof doktora gitmiş burayada yazmıştı bende ona aynen sana yazdığımı yazmıştım.sonrada worldof suyum nişanım geldi doktora gidiyorum yazmış :) şimdi sanada aynı şeyi diyorum ama hemen bu gece doğuma gitme sende senin daha vaktin var ::)

hepsi çok güzel ,ağız tadıyla ve sağlıkla kullanmanı dilerim.

Gecmis olsun cnm.Ayni sey iste carsamba gunu benimde basima geldi grip diye arkadasi eve kabul etmedim sonra kendim hastalandim.atese cok dikkat et ozellikle.

Kizlarrr ben geldiiim hem de yalniz gelmedim cok yakisikli bi pasa da var yanimdaaaa :)) ancak yazabiliyrm sabah 8 e dogru dogum yaptim kizlar cok zor gecti inanin hastaneyi birbirine kattim :)) ama degdi sonunda melegim kucagimda cok sukur dikislerim fazla biraz onun sancisini cekiyorum bi de oglusum ememiyor ya sabahtan beri emmedi hic darisi hepinize canlarim Allah herkesi kurtarsin kolaylikla bi avazda

Geldi teyzesi geldi uyuyor simdi ben de uzandim biraz sirani almis oldum :)

Ayy cok sevindim.cok sukur olmus ya.nasil oldu bir ara yaz.sanirsam normal dogum olmus.iyi bakalim kurtulmus oldun ne guzel.darisi hepimizin basina.hayirli ugurlu olsun bitanem.allah anali babali buyutsun ins.

cnm yaa hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun cokmu kotu sancılar kac kılo dogdu ultrasonla uyumlumu kilosu cok merak ettim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…