mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Duygunun esinin d.bakirda yarin is gorusmesi varmis eger olumlu olursa d.bakira grleceklermis yeni duydum cok sevindim.kayinvalidesinde oldugu icin nete giremiyor kizlar bana dua etsinler ins. Olur dedi. Bu arada worldofun durumunu bilmiyormus soyledim :)))şoklarda :))))) va foto atmismi atmismi diyor cok guldurdu beni :)) yarin benim fotolari sabirsizlikla bekliyor.

ay ne kadar sevindim anlatamam ya maşallah size..gözün aydın.inanamıyorum ya bebişler geliyo sırayla.güle güle büyüt.kokla bizim içinde oğlunu.

bende bekliyorum canım ya son gece he :)
yalnız yarın okul yarım gün sabah oğlumu götürüp öğlen alıcam.sen doğuma girerken ben dışarı çıkmış olucam.ama eve gelir gelmez bakıcam :)

Çağlasammı ve worldof bebişleriniz hayırlı olsun. Gözünüz aydın. Çok heyecanlandım yaa bebeklerimiz çoğalıyor. Yarında hayırlısıyla celin in paşası geliyor. Bende perşembe günü doktora gideceğim doğum için gün alacağım.son günlerim daha da zor geçiyor. İnşallah hayırlısıyla meleklerimize kavuşuruz. Çok heyecanlanmaya başladım. Celin senden haber bekliyoruz yarın. Allah yardımcın olsun,inşalah ağrısız çok rahat geçer herşey.

Hayırlı olsun canım allah anali babalı büyütsün darısı sırayla hepizin başına

canım çok sevindim maşallah diyorum ikinizedeeeeee :) hayırlısı ile Allahım sana bağışlasın evladını bu güzel haberleri aldıkça nasıl mutlu oluyorum bilseniz. Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inş. benim içinde öp yakışıklıyıııı :) sanada çok geçmiş olsun ağrıların geçtiğinde doğum deneyimini ayrıntılı dinlemek isterim şahsen merak ettım

Bir insanin omru boyunca yasayabilecegi en guzel en hakikatli ve en icten duygulari tatmama saatler kaldi.gecmise donup baktigimda goruyorum ki oyle boyle dedik 9 ay nasil gececek gunler nasil gececek dedik yok kanamasi yok ignesi yok dis yok afedersiniz kıç agrisi :))) hepsi bir hicmis hepsini cekmeye evlat icin degermis.sunu da bildim ki yine olsa yine katlanilabilecek kadar kutsalmis annellik.en degerli varligi nasil korurum diye canindan can vermek,yeter ki ona bise olmasın deyip bir cok seyden vazgecip fedakarlik etmekmis.suan dunyadaki belki her 10 sansli insandan biriyiz bu duyguyu tacacak bir insan olarak. cok cok sansliyiz.daha bir kac yıla kadar olup olmayacaginı bile kestiremedigim evladimin saatler sonra nasipse kucagima gelecegini bilmek o kadar guzel ki...tam umitlerin kırıldıgı, bu sefer de tutmadı dedigimiz donemde bu mujdeli haberi duymak,yasamak kadar guzel bir sey yok sanirsam.iste tum umitlerin bitmeye basladigi donemde hanemizi huzur veren,bize bir armagan,bir emanet olarak gonderilen arda keremimizle insallah bir omur surecegiz :)onu cok merak ediyor,seviyor,ozluyor ve bekliyoruz...
allahim herkesi icinde de beni kurtar diyerek bol bol dua ediyorum.ameliyata girerken hepinizi soyleyerek dua edecem.hepimiz en zor zamanlarda birbirimize destek olduk bir cogumuzun ailesi uzaktayken bizler birbirimize anne kadar yakin duygularla birbirimizi anlamaya calistik.bana da bu gunde dua eden herkese tesekkur ediyor, allah razi olsun diyorum.insallah dogumlarimiz hayirlisiyla gerceklesir, hepimizin hayati onlarla renklenir, bir omur mutlu mesut bebislerimizle yasariz insallah.hepiniz kendinize cok iyi bakin kizlar :)))

canım sabahın 4 ünde yazmışsın hiç uyumamışsın.bundan sonra zaten uyuyamıycaksın ama :) çok güzel anlatmışsın.annelik çok başka bir duygu bunu bebeğinin gözlerine baktığında anlıyacaksın.Allahım tüm isteyenlere tattırsın.bir ömür sağlıklı mutlu olun inşallah canım.

Kizlar hepinize cok tesekkurler darisi size saglikla sihhatle siz de alin kucaklariniza kuzucuklarinizi surpriz yapti bizim oglusumuz daha iki haftamiz vardi fotosunu koyarim bilgisayar bulunca minik suratlimin :)) celincim hadi guzel haberlerle gel canim

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün paşanızı inşallah emmesi kolay olur çabuk alışır herşey düzene girer
bu topiği açıp bizleri bir araya getirdiğin için kendim adına çok teşekkür ediyorum

Amin canim cok tesekkur ederim biraz biraz emmeye basladi ins iyice tutar ya zor oluyor biraz cik dikisim var bi de agrim cok oluyor ama gececek hepsi ins..rica ederim canim asil ben sana tesekkur ederim bizimle oldugun her animizi paylastigin icin..biz de senin guzel haberlerini alacagimiz gunu sabirsizlikla bekliyoruz :))

günaydınnnn iyi haftalar kızlarrr. yavaş yavaş geliyor minik kuzucuklar benide heyecan bastı geceleri uyuyamıyorummmm :)

Kizlar kurtuldum cok sukur arda keremimiz geldi cok sukur.cok mutluyum spinal oldu cok rahatmis nasil oldu nasil ne ara dogdu anlamadim bile.ebeler masaj yaparken biraz aciyor.ama olsun.ben dogum sirasinda gordum miniki ayni ben bu kadar benzeyemez diyorlar.tam 4 kilo dogmus masallah.ama yogun bakimda simdi hala getirmediler.kan pihtilasma uyusmazligi pihtilasma sorunu benim seker ve kalp olayindan dolayi bir kacc saat kontrol altinda olacakmis cok merak ediyom.birtek dogumda gordum bitazdan gelince gorecem insallah.allahim hepinize hayirli dogumlar versin.yine yazacam cok anlatacaklarim varda bu rahim toparlasin diye bir igne vuruyorlar o kasilma yaptigi icin agrim var.tabi bu zamana kadar kasilma yasamadigim icin bilmiyordum.firsatim oldukca yazacam hepinizi cok cok optum.ben kavustum ins.allah sizleride kavustursun bebelerinize.benim telefonum olan arkadaslara bugun msj gelecek resimde gonderecekler duygu duydunmu ve caglasammiya.

inşallah tutar canım bu arada normal doğum yaptın dimi ağrıların geçince inşallah anlatırsın bize bekliyoruz merakla
ben de güzel haberler paylaşırım inşallah yakında ne çabuk geçti zaman daha dün mart ayındaydık yaww

Kizlae mutsuzum neşe emmiyo gogus uclarimi tutamiyo biberona saldiriyo kafayi yicem

evet göğüs ucu arkadaşımda kullanmıştı meme başı yoktu o yüzden emdikçe çıktı sonra kendi normal emzirmeye başladı
sende bir dene inşallah faydası olur canım neşemize maşallah bol bol emsin kilo alsın

hoşgeldi arda keremimiz canım Allah analı babalı büyütsün gözün aydın
maşallah paşamıza annesine benziyor hee :)
inşallah herşey yolunda gider sen de bebişin de çabucak çıkarsınız hastaneden
tüm herşeyi detaylı bekliyoruz eve çıkınca inşallah
resmi gönderdiğin arkadaşlar buraya da yükler inşallah biz de maşallah diyelim arada keremimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…