Kizlar kurtuldum cok sukur arda keremimiz geldi cok sukur.cok mutluyum spinal oldu cok rahatmis nasil oldu nasil ne ara dogdu anlamadim bile.ebeler masaj yaparken biraz aciyor.ama olsun.ben dogum sirasinda gordum miniki ayni ben bu kadar benzeyemez diyorlar.tam 4 kilo dogmus masallah.ama yogun bakimda simdi hala getirmediler.kan pihtilasma uyusmazligi pihtilasma sorunu benim seker ve kalp olayindan dolayi bir kacc saat kontrol altinda olacakmis cok merak ediyom.birtek dogumda gordum bitazdan gelince gorecem insallah.allahim hepinize hayirli dogumlar versin.yine yazacam cok anlatacaklarim varda bu rahim toparlasin diye bir igne vuruyorlar o kasilma yaptigi icin agrim var.tabi bu zamana kadar kasilma yasamadigim icin bilmiyordum.firsatim oldukca yazacam hepinizi cok cok optum.ben kavustum ins.allah sizleride kavustursun bebelerinize.benim telefonum olan arkadaslara bugun msj gelecek resimde gonderecekler duygu duydunmu ve caglasammiya.
Kizlae mutsuzum neşe emmiyo gogus uclarimi tutamiyo biberona saldiriyo kafayi yicem
Kizlar kurtuldum cok sukur arda keremimiz geldi cok sukur.cok mutluyum spinal oldu cok rahatmis nasil oldu nasil ne ara dogdu anlamadim bile.ebeler masaj yaparken biraz aciyor.ama olsun.ben dogum sirasinda gordum miniki ayni ben bu kadar benzeyemez diyorlar.tam 4 kilo dogmus masallah.ama yogun bakimda simdi hala getirmediler.kan pihtilasma uyusmazligi pihtilasma sorunu benim seker ve kalp olayindan dolayi bir kacc saat kontrol altinda olacakmis cok merak ediyom.birtek dogumda gordum bitazdan gelince gorecem insallah.allahim hepinize hayirli dogumlar versin.yine yazacam cok anlatacaklarim varda bu rahim toparlasin diye bir igne vuruyorlar o kasilma yaptigi icin agrim var.tabi bu zamana kadar kasilma yasamadigim icin bilmiyordum.firsatim oldukca yazacam hepinizi cok cok optum.ben kavustum ins.allah sizleride kavustursun bebelerinize.benim telefonum olan arkadaslara bugun msj gelecek resimde gonderecekler duygu duydunmu ve caglasammiya.
pompa konusunda ben de çok kararsızım,kimisi al çok gerekli diyor.kimisi sütün olursa hiç gerek yok diyor.ne yapsam bilemedim.
kızlar bende bir gerginlik,ağlama nöbetleri olmaya başladı.eşim sigarayı bıraktı, o da eskisi gibi değil , ne söylesem alınıyor.ben onun uyumlu ,her zaman destek olan haline alışmışım, üzülüyorum.2 gündür ağlama isteğim var,dün ağladım ,bugün de doktor sırası beklerken eşim iş yerinden geç geldi,sıramı başkasına verdim.tam doktorun yanına girerken gözyaşalrım boşalıverdi.doktora anlattım "normaldir, endişeler artıyor son dönemlerde "dedi.hep yorgunum, dinlenememiş gibiyim.doktordan çıkınca konuşmadan somurtarak eve geldik,o da ben kendimi geriyormuşum diye bana kızıyor.
offffffffffffff ne oldu bana şu 2 günde.bebeği ,doğumu düşününce çok duygusallaşıyorum ağlamak istiyorum.işte yine aktı gözyaşlarıııııııııım.
manyak oldum beeen
Cok guzel fikir bu petito ayicik:) en azindan bi kac tane denerim ellerim cok zorlanmazsa hepsini bu sekilde yaparim hem icimde kalmamiss olur ben yapmis olurum:)inşallah kolay atlatırsın.geçmiş olsun şimdiden.çikolataya gelince aklıma ucuz bir çikolata çeşidi geldi eti petito ayıcık varya onların paketini açıp şeffaf poşetler oluyoya onlara koyup üstünüde kurdelayla büzebilirsin.yada normal çikolata yaptırabilirsin pastaneden.ben ilk doğumumda haberim bile yoktu hemen ben doğuma girince pastaneden yaptırmışlar dağıtmışlardı.
Amin canim. Allah anali babali buyutsun. Siz siranizi savdiniz kurtuldunuz sira bizde hala korku ve heyecanla bekliyoruzz:)Kizlarrr ben geldiiim hem de yalniz gelmedim cok yakisikli bi pasa da var yanimdaaaa :)) ancak yazabiliyrm sabah 8 e dogru dogum yaptim kizlar cok zor gecti inanin hastaneyi birbirine kattim :)) ama degdi sonunda melegim kucagimda cok sukur dikislerim fazla biraz onun sancisini cekiyorum bi de oglusum ememiyor ya sabahtan beri emmedi hic darisi hepinize canlarim Allah herkesi kurtarsin kolaylikla bi avazda
O kadar guzel yazmissin ki okurken kendimi tutamayip agladim. Allah bize de o duyguyu yasamayi nasip eder insallah.Bir insanin omru boyunca yasayabilecegi en guzel en hakikatli ve en icten duygulari tatmama saatler kaldi.gecmise donup baktigimda goruyorum ki oyle boyle dedik 9 ay nasil gececek gunler nasil gececek dedik yok kanamasi yok ignesi yok dis yok afedersiniz kıç agrisi :))) hepsi bir hicmis hepsini cekmeye evlat icin degermis.sunu da bildim ki yine olsa yine katlanilabilecek kadar kutsalmis annellik.en degerli varligi nasil korurum diye canindan can vermek,yeter ki ona bise olmasın deyip bir cok seyden vazgecip fedakarlik etmekmis.suan dunyadaki belki her 10 sansli insandan biriyiz bu duyguyu tacacak bir insan olarak. cok cok sansliyiz.daha bir kac yıla kadar olup olmayacaginı bile kestiremedigim evladimin saatler sonra nasipse kucagima gelecegini bilmek o kadar guzel ki...tam umitlerin kırıldıgı, bu sefer de tutmadı dedigimiz donemde bu mujdeli haberi duymak,yasamak kadar guzel bir sey yok sanirsam.iste tum umitlerin bitmeye basladigi donemde hanemizi huzur veren,bize bir armagan,bir emanet olarak gonderilen arda keremimizle insallah bir omur surecegiz :)onu cok merak ediyor,seviyor,ozluyor ve bekliyoruz...
allahim herkesi icinde de beni kurtar diyerek bol bol dua ediyorum.ameliyata girerken hepinizi soyleyerek dua edecem.hepimiz en zor zamanlarda birbirimize destek oldukbir cogumuzun ailesi uzaktayken bizler birbirimize anne kadar yakin duygularla birbirimizi anlamaya calistik.bana da bu gunde dua eden herkese tesekkur ediyor, allah razi olsun diyorum.insallah dogumlarimiz hayirlisiyla gerceklesir, hepimizin hayati onlarla renklenir, bir omur mutlu mesut bebislerimizle yasariz insallah.hepiniz kendinize cok iyi bakin kizlar :)))
Allahh uzun omurler versin anali babali buyutsun canim:) biz de istiyoruzz foto gorelim bakalim yakisiklimizi:) firsatin oldugunda iyi hissettiginde yaz mutlaka cok merak ediyorum ben de nasil bisey su spinal. Darisi bizlerin basinaa sira ile geliyo bebislerr...Kizlar kurtuldum cok sukur arda keremimiz geldi cok sukur.cok mutluyum spinal oldu cok rahatmis nasil oldu nasil ne ara dogdu anlamadim bile.ebeler masaj yaparken biraz aciyor.ama olsun.ben dogum sirasinda gordum miniki ayni ben bu kadar benzeyemez diyorlar.tam 4 kilo dogmus masallah.ama yogun bakimda simdi hala getirmediler.kan pihtilasma uyusmazligi pihtilasma sorunu benim seker ve kalp olayindan dolayi bir kacc saat kontrol altinda olacakmis cok merak ediyom.birtek dogumda gordum bitazdan gelince gorecem insallah.allahim hepinize hayirli dogumlar versin.yine yazacam cok anlatacaklarim varda bu rahim toparlasin diye bir igne vuruyorlar o kasilma yaptigi icin agrim var.tabi bu zamana kadar kasilma yasamadigim icin bilmiyordum.firsatim oldukca yazacam hepinizi cok cok optum.ben kavustum ins.allah sizleride kavustursun bebelerinize.benim telefonum olan arkadaslara bugun msj gelecek resimde gonderecekler duygu duydunmu ve caglasammiya.
evet 3.bebişimizde geldi darısı bizlere inşallah.
çağlasammı canım üzülme emicek inşallah küçük hanım.sen sabret yeterki.
celinle konuştum az önce bebiş yanındaymış çok şükür oda tam tutamıyomuş memeyi ama tutucak Allahın izniyle.
4 ekim arkadaşım aynen bende çok gerginim sinirliyim sanırım 9 aydır adet görmüyoruz ya ondan böyleyiz çünkü adet öncesi yaşadıklarımı yaşıyorum acayip sinirleniyorum herşeye.doğum yakın gibime geliyor her an suyum gelicekmiş gibi hissediyorum.aynıyız yani yalnız değilsin :)
worldof senin nasıl gidiyor canım.bebiş neler yapıyor anlat bize.
bende kendimi acayip şişko hissediyorum artık yolda yürürken aynalarda kendimi görünce bu ne diyorum çok büyüdü artık karnım.
kızlar celiinin çok selamı var öksürüğü olanlar doğurmadan iyileşsinler yoksa çok zor oluyor dedi öksürüğü devam ediyormuş o konuda biraz sıkıntı varmış başka da yokmuş maşaallah demeyi unutmasınlar dedihasta bezide büyük beden olması iyi dedi çünkü kanama oluyormuş büyük olması iyiymiş. hadi bakın bakalım arda keremimizeee maşaallahhh..
kızlar bende bir gerginlik,ağlama nöbetleri olmaya başladı.eşim sigarayı bıraktı, o da eskisi gibi değil , ne söylesem alınıyor.ben onun uyumlu ,her zaman destek olan haline alışmışım, üzülüyorum.2 gündür ağlama isteğim var,dün ağladım ,bugün de doktor sırası beklerken eşim iş yerinden geç geldi,sıramı başkasına verdim.tam doktorun yanına girerken gözyaşalrım boşalıverdi.doktora anlattım "normaldir, endişeler artıyor son dönemlerde "dedi.hep yorgunum, dinlenememiş gibiyim.doktordan çıkınca konuşmadan somurtarak eve geldik,o da ben kendimi geriyormuşum diye bana kızıyor.
offffffffffffff ne oldu bana şu 2 günde.bebeği ,doğumu düşününce çok duygusallaşıyorum ağlamak istiyorum.işte yine aktı gözyaşlarıııııııııım.
manyak oldum beeen
kızlar celiinin çok selamı var öksürüğü olanlar doğurmadan iyileşsinler yoksa çok zor oluyor dedi öksürüğü devam ediyormuş o konuda biraz sıkıntı varmış başka da yokmuş maşaallah demeyi unutmasınlar dedihasta bezide büyük beden olması iyi dedi çünkü kanama oluyormuş büyük olması iyiymiş. hadi bakın bakalım arda keremimizeee maşaallahhh..
eve biraz önce geldim kınadan.yeni görüyorum arda keremimizi maşallah ya kıyamam ona elinde birşey vardı adı aklıma gelmiyo kelebekmi deniyor inşallah çıkartmışlardır.
çağlasammı senin şeker kızın nasıl ne yapıyor?sen uyuyabiliyormusun?
bu akşamda bana senin bebek fazla beklemiycek anne ben geliyorum diyo dediler.aşağı düşmüş karnım ama zaten hep öyleydi diyorum.gerçi kasılmalar tamam uzun zamandır varda asıl hamilelikte sonlarda olan ağrılarda başladı tam oldum şimdi.worldoftan sonra bende suyum gelirse diye düşünmeye başladım.çünkü oda adet tipi ağrılarını yazmıştı en son.sizde durumlar nasıl ?varmı adet sancısı gibi ağrıları olan?ve bugün ilk kez şiştiğimi farkettim dudaklarım silikonlu gibi oldular.
canım yaa seninde gözün aydınnnn senin kuzuunda resimlerini bekliyoruz anlaşıldı hemşirelerle ilgili bir sorun varAma ama ama bu cok tatlii :) masallah celincim sana benzettim kucuk goruyorum ama fotoyu Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin sen de tattin bu guzel duyguyu :)) sutun de hemencik gelir yarar oglusuna bizim sut problemimiz var su an gogsumde uyuyor ama uyaninca basiyor cigligi araniyor alamiyor memeyihemsireler de pek bi ilgililer sagolsunlar!! Neyse uzatmayim :) cok tebrik ederim canimmm
canım benim karnımada düşük diyorlar ama zaten hep düşüktü benim de 2 gündür sancılar geliyor ama anlık bi kerede tam alt tarafıma elektirik çarpması gibi saniyelik bir sancı oldu kızımda hareketli dönüyormu ne bi tarafa yıgılıp kalıyor sonra düzeltiyor kendini anlamıyorum kasılma dediğiniz o mu oluyoreve biraz önce geldim kınadan.yeni görüyorum arda keremimizi maşallah ya kıyamam ona elinde birşey vardı adı aklıma gelmiyo kelebekmi deniyor inşallah çıkartmışlardır.
çağlasammı senin şeker kızın nasıl ne yapıyor?sen uyuyabiliyormusun?
bu akşamda bana senin bebek fazla beklemiycek anne ben geliyorum diyo dediler.aşağı düşmüş karnım ama zaten hep öyleydi diyorum.gerçi kasılmalar tamam uzun zamandır varda asıl hamilelikte sonlarda olan ağrılarda başladı tam oldum şimdi.worldoftan sonra bende suyum gelirse diye düşünmeye başladım.çünkü oda adet tipi ağrılarını yazmıştı en son.sizde durumlar nasıl ?varmı adet sancısı gibi ağrıları olan?ve bugün ilk kez şiştiğimi farkettim dudaklarım silikonlu gibi oldular.
canım yaa seninde gözün aydınnnn senin kuzuunda resimlerini bekliyoruz anlaşıldı hemşirelerle ilgili bir sorun varnormal doğum hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz canım ona göre
canım benim karnımada düşük diyorlar ama zaten hep düşüktü benim de 2 gündür sancılar geliyor ama anlık bi kerede tam alt tarafıma elektirik çarpması gibi saniyelik bir sancı oldu kızımda hareketli dönüyormu ne bi tarafa yıgılıp kalıyor sonra düzeltiyor kendini anlamıyorum kasılma dediğiniz o mu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?