mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

  • İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    109

ayy cnmm bnmm hayırlı olsun gozunuzaydın artık yeni hayatınız basladı zmn nasıl geciyor anlamıyacaksınız darısı basımıza artık bol bol yaz herseyi bilelim :))
 
celin geçmiş olsun.allah kurtardı hayırlısıyla.darısı başımıza.maşallah oğluna.ne güzel duygular bunlar değil mi?
 
kızlar bende bir gerginlik,ağlama nöbetleri olmaya başladı.eşim sigarayı bıraktı, o da eskisi gibi değil , ne söylesem alınıyor.ben onun uyumlu ,her zaman destek olan haline alışmışım, üzülüyorum.2 gündür ağlama isteğim var,dün ağladım ,bugün de doktor sırası beklerken eşim iş yerinden geç geldi,sıramı başkasına verdim.tam doktorun yanına girerken gözyaşalrım boşalıverdi.doktora anlattım "normaldir, endişeler artıyor son dönemlerde "dedi.hep yorgunum, dinlenememiş gibiyim.doktordan çıkınca konuşmadan somurtarak eve geldik,o da ben kendimi geriyormuşum diye bana kızıyor.
offffffffffffff ne oldu bana şu 2 günde.bebeği ,doğumu düşününce çok duygusallaşıyorum ağlamak istiyorum.işte yine aktı gözyaşlarıııııııııım.
manyak oldum beeen
 
Son düzenleme:

gözün aydın canımm...maşallah oğluşuna kilosu çok güzel..inşallah ağrıların hiç olmaz..masal yeni başlıyor sizin için...çok mutlu oldum cnm...misss kokulunu bizim içinde öp koklaa..inşallah bol bol sütün gelirde arda keremde emer..arada yaz aklım sende
 
worldofcum, celincim çoook sevindim sizin adınızaa, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunlar inşAllahh darısı sağlıkla bizim başımızaa. bakalım sıradaki kim olcakkk



pompa konusunda ben de çok kararsızım,kimisi al çok gerekli diyor.kimisi sütün olursa hiç gerek yok diyor.ne yapsam bilemedim.

canım çevremde sorduğum herkes, duruma göre alabilirsin zaten, sonraya bırak dedi. bende öyle yapmaya karar verdim. bu arada aynı duygusallık bende de var, geçici bi dönem tabi ki, bi de bunun lohusalık dönemi var. off off birbirimize destek olarak, sağlıkla atlatıcaz hepsini inşAllah sakin olmaya çalışmakta fayda var.
 

cnm normal bu halin sıkma canını bende dogumu bebegımı dusununce duygusala baglıyorum ben dogumdan sonra daha duygusala baglıcagımı dusunuyorum bakalım ayrıca sinirlerim tepemde hiç olmadık tepkiler veriyorum aslında cok sakin bi tipim ama kendime inanamıyorum yaptıklarıma kavgacı oldum cıktım :)))
 
evet 3.bebişimizde geldi darısı bizlere inşallah.
çağlasammı canım üzülme emicek inşallah küçük hanım.sen sabret yeterki.
celinle konuştum az önce bebiş yanındaymış çok şükür oda tam tutamıyomuş memeyi ama tutucak Allahın izniyle.
4 ekim arkadaşım aynen bende çok gerginim sinirliyim sanırım 9 aydır adet görmüyoruz ya ondan böyleyiz çünkü adet öncesi yaşadıklarımı yaşıyorum acayip sinirleniyorum herşeye.doğum yakın gibime geliyor her an suyum gelicekmiş gibi hissediyorum.aynıyız yani yalnız değilsin :)
worldof senin nasıl gidiyor canım.bebiş neler yapıyor anlat bize.
bende kendimi acayip şişko hissediyorum artık yolda yürürken aynalarda kendimi görünce bu ne diyorum çok büyüdü artık karnım.
 
Cok guzel fikir bu petito ayicik:) en azindan bi kac tane denerim ellerim cok zorlanmazsa hepsini bu sekilde yaparim hem icimde kalmamiss olur ben yapmis olurum:)

Amin canim. Allah anali babali buyutsun. Siz siranizi savdiniz kurtuldunuz sira bizde hala korku ve heyecanla bekliyoruzz:)

O kadar guzel yazmissin ki okurken kendimi tutamayip agladim. Allah bize de o duyguyu yasamayi nasip eder insallah.

Allahh uzun omurler versin anali babali buyutsun canim:) biz de istiyoruzz foto gorelim bakalim yakisiklimizi:) firsatin oldugunda iyi hissettiginde yaz mutlaka cok merak ediyorum ben de nasil bisey su spinal. Darisi bizlerin basinaa sira ile geliyo bebislerr...
Bizii merakta birakmayin annelerrr firsatiniz oldukca yazin:)
 

Sen ne guzel tecrubelisin canim yaa. Bana da emziremicekmisim gibi geliyo sanki bakamiycam beceremiycem ve oturup agliyorum. Herseye oturup aglar oldum ben de acaip hassaslastim. Her aksam adet sancisi cekiyorum belim yumurtaliklarim, cise gitsem adet olucam sanki gibi hissediyorum. Ben de yuruyemez oldum agirligi tasiyamiyo bacaklarim:) ustune ustluk simdi grip tam son haftalarda.. Basima gelmeyen kalmadi su hamilelikte allah sonunu hayirli getirsin.
 
dün celiinin haberiyle öğrendim wordolfun doğurduğunu şoka girdim wordolfcum canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün kuzunun adını ne koydun celiincim inan gece ben heycandan uyuyamadım seninde gözün aydın arda keremciğe maşaallahhh süsler süper olmuş bu arada rabbim hayırlarla büyütmeyi nasip etsin hepimize çağlasammı canım üzülme emer sen o meme ucundan al kesin hepinizin doğum anısını uzun uzun yazmanızı bekliyoruzzz bakalım sıradaki doğum kimin olcak benimde bir kaç gündür sancılarım gelip gidiyor ön tarafımda elektrik çarpması gibi acılar oluyor anlık o kadar. Bu arada celiin yazmış eşim bu akşam diyarbakıra gidiyor iş görüşmesi var yarına olumlu olursa ben gidiyorum olmazsa evi toplayıp getiriyor kayınvalidemin o tarafta hüseyingazide bi ev bulduk orayı tutucaz hayırlısı neyse o olsun bakalım duydunmu canım geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun stres yapma şu düğünü bi atlatsaydınız diğer kızlar sizlerde kendinize iyi bakın kuzularınızadaaaa
 
kızlar celiinin çok selamı var öksürüğü olanlar doğurmadan iyileşsinler yoksa çok zor oluyor dedi öksürüğü devam ediyormuş o konuda biraz sıkıntı varmış başka da yokmuş maşaallah demeyi unutmasınlar dedi hasta bezide büyük beden olması iyi dedi çünkü kanama oluyormuş büyük olması iyiymiş. hadi bakın bakalım arda keremimizeee maşaallahhh..
 

Eklentiler

  • $1379762_10202308080009167_17391553_n.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $64233_10202308079569156_988752025_n.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 16
  • $524687_10202308081289199_459650742_n.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $1004634_10202308081049193_2041924822_n.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $1376979_10202308080529180_2090251436_n.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 23

face dde yazdım burdanda yazayım tosun paşaya masallah gozunuzaydın celincim :))
 

canım hayırlı olsun tosun maşallah sanada çok geçmiş olsun Allah anneli babalı büyütsün inş yakışıklıyı. duygularını deneyimlerini en kısa zamanda dinlemek isteriz bizde adayız bakalım neler yaşıcaz diye meraklarımıza belki bi çare olursun canım. tekrar tekrar hayırlı olsun Allah uzuuuunn güzel ömürler nasip etsin.
 

hiç canını sıkma canım bende 2-3 hafta öncesine kadar aynı senin gibi sornlar yaşıyordum sürekli ağlama nöbetleri ve yorgunluk hissi herşey üstüme geliyor gibi hissediyordum ama sanırım bu hormonlar bazen cidden tavan yapıyo ve insan sağlıklı düşünemiyor. bi defa eşinin seni anlamadığını düşünmende bundan kaynaklanıyor senin sancıların var ağrıların var doğal olarak ilgi bekliyorsun onlar normal hayatlarına devam edebilmesi seni dahada kızdırıyor belki. ama sadece şuna odaklan sen anne oluyosun ve bir mucizenin kahramanı oluyosun sen keyfini çıkar bırak bu günlerin tadını çıkar ben öyle yapmaya karar verdim. arkadaşım bana demişti erkekler doğduğunda baba bayanlar ise ilk hissettikleri anda anne olurlar canını sıkma onunda gelgitleri olabileceğini değişmediğini sadece normal davrandığını senın biraz hassas olduğunu düşün ağlayıp bebişinide üzme annesi Allah yardımcın olsun.
 

Ama ama ama bu cok tatlii :) masallah celincim sana benzettim kucuk goruyorum ama fotoyu Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin sen de tattin bu guzel duyguyu :)) sutun de hemencik gelir yarar oglusuna bizim sut problemimiz var su an gogsumde uyuyor ama uyaninca basiyor cigligi araniyor alamiyor memeyi hemsireler de pek bi ilgililer sagolsunlar!! Neyse uzatmayim :) cok tebrik ederim canimmm
 
eve biraz önce geldim kınadan.yeni görüyorum arda keremimizi maşallah ya kıyamam ona elinde birşey vardı adı aklıma gelmiyo kelebekmi deniyor inşallah çıkartmışlardır.
çağlasammı senin şeker kızın nasıl ne yapıyor?sen uyuyabiliyormusun?
bu akşamda bana senin bebek fazla beklemiycek anne ben geliyorum diyo dediler.aşağı düşmüş karnım ama zaten hep öyleydi diyorum.gerçi kasılmalar tamam uzun zamandır varda asıl hamilelikte sonlarda olan ağrılarda başladı tam oldum şimdi.worldoftan sonra bende suyum gelirse diye düşünmeye başladım.çünkü oda adet tipi ağrılarını yazmıştı en son.sizde durumlar nasıl ?varmı adet sancısı gibi ağrıları olan?ve bugün ilk kez şiştiğimi farkettim dudaklarım silikonlu gibi oldular.
 

bende var canım adet agrıları birde bikac gundur asagıda bı agrı var degısık bir an geliyor gidiyor bu aksam kasılmalarım 20 dk bi 10 dk bi oldu not tuttum duzenli değil ama ilk kez bu kadar sık faketim 10 una kadar beklesin ya bnmki annem gelicek 10 nnunda ondan sonra istegi gün gelebilir :)) bana da sen 25 ine kdar beklemezsin gobegın asagıda dıyorlar 1 aydır asagıda zaten bnmkide
 
canım yaa seninde gözün aydınnnn senin kuzuunda resimlerini bekliyoruz anlaşıldı hemşirelerle ilgili bir sorun var normal doğum hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz canım ona göre

canım benim karnımada düşük diyorlar ama zaten hep düşüktü benim de 2 gündür sancılar geliyor ama anlık bi kerede tam alt tarafıma elektirik çarpması gibi saniyelik bir sancı oldu kızımda hareketli dönüyormu ne bi tarafa yıgılıp kalıyor sonra düzeltiyor kendini anlamıyorum kasılma dediğiniz o mu oluyor
 

saniyelik olmuyo 20 30 saniye oluyo acı duyuyosun bir tarafın şişiyor semsert oluyosun sonra çözülüyo tuvalete koşuyosun :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…