mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

  • İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    109

Evt cnm kelebekti o.once benim yanima vermediler.2 saat yogun bakima aldilar cunku kan sekeri 30a dusmus 50nin alti koma durumu oldugundan getirmediler.buhar cadirina da almislar.o damar yolundan sekeri yukselten ilac vermisler ondan hastaneden cikana kadar cikartmicaklarmis kolundakini.ordan bazenn ilac veriyorlar.ben dun enson 5ten sonra igne vurulup bisey yemedigim icin olmus.birde cok az yemistim son yedigimide cok ac kalinca mingimde etkilenmis.cok sukur simdi iyiyiz biras emme zorluyor sut gelmiyor birde ameliyat sirasinda dr.la sohbet ettik.sen baska ameliyat gecirdinmi dedi.yok dedim.kalin bagirsagin suan rahmin arka duvarina yapismis gorunuyor dedi.bir sorun olmicani soyledi sasirdim ama.neden olmus dedim.karin ici bir enf.gecirmissindir dedi.allahtan problem yaratmiyormus.
 

ayy maşallah ne tatlısın sen öyle
çiftimize de maşallah ne mutlu görünüyorsunuz hem böyle devam edecek artık hayatınız inşallah
 

ay kuzum ya demekki bizimde sürekli yememiz lazım birşeyler gerçekten onlarda yiyormuş desene :) bend değişik birşey yiyince hemen hıçkırmaya başlıyo heralde yutmaya çalışıyo kokuyu alınca.
sütün bol olsun inşallah hiç merak etme gelicek Allahın izniyle.
ya bilmiyoruzki karnımızın içinde neler dönüyor belki hamilelikten olan birşeydir.sen iyice toparlanınca gidersin baktırırsın bi daha.gerçi sorun olmaz demiş .
 
Kızlarrrrrrn bu gece neşemle uykusuz ama çok güzel geçti. Sonunda emmeyi başardık ama bu sefer de bırakmıyo :) saatlerce konuşuyoruz ve benim artık saçmalama gücüm tükendi :) (benim kızım büyüyecek gezmelere gidicezden başlıyoruz her defa:))))

Kızlar fiziki olarak çok İyiyim şükür dikişlerim iyi ağrım sızım yok. Kanamam var ama rahatlatıyo. Göbeğim iniyo yavaş yavaş korseye başladım. Yani ağrım iki gün sürdü evde.

Human çayı tahin pekmez tahin helvası çok güzel süt yapıyo. Human çayını içince bizimkinin gazı da rahat oluyo. Bi de neşe 2 gün kaka yapamadı kayısı hoşafı içince corrrrrrr 2 bez gitti :) bunlar da nacizane tavsiyelerim :) haydi görüşürüz gelirim gene

Hepinizi sevoruz

Imza

Uykusuz ana ve inat kızı
 
saniyelik olmuyo 20 30 saniye oluyo acı duyuyosun bir tarafın şişiyor semsert oluyosun sonra çözülüyo tuvalete koşuyosun :)
ay bendeki kasılma değil o zaman hiç tuvalete gitmedim semsert oluyor ama kızım yine nereni dayadın diyorum yahu ben daha kasılmayı bilmiyorum
canım çook sevindim memişlere saldırsın inşaallahhh okuyunca kendi kızımı hayal ettim çok merak ediyorum nasıl olcak ne olck. maşaaalllah canım iyi olmana sevindim human çayı aklımızda bulunsun uykusuz ana ve inat kızını öpüyoruzzzzz
 

çok sevindim maşallah kızımıza öyle oluyo bir anlayınca bırakmıyolar günde 2 neki sen gör bak emdikçe 5 6 kez yapıcak kakasını :)
ay ben helvayı şimdiden yiyorum bide diyorum sağ göğsüm çok sızlıyo demekki süt gelmeye çalışıyo :)
 
kızlarr Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. İnşallah bebişlerimizin doğduğunu büyüdüğünü ellerinde bayraklarla törenlere katıldığınıda görürürz :)
 
kızlarr Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. İnşallah bebişlerimizin doğduğunu büyüdüğünü ellerinde bayraklarla törenlere katıldığınıda görürürz :)
sağol canım hepimizin kutlu olsun inan bende bugün hayalini kurdum okulunda törenlere birlikte gidecekmiyiz Allahın izniyleee...
 
kızlarr Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. İnşallah bebişlerimizin doğduğunu büyüdüğünü ellerinde bayraklarla törenlere katıldığınıda görürürz :)

sağol canım hepimizin kutlu olsun inan bende bugün hayalini kurdum okulunda törenlere birlikte gidecekmiyiz Allahın izniyleee...

gidiceksiniz tabi her anında yanlarında olucaz.ben bugün 9 aylık halimle götürdüm oğlumu okula törene :)
olabildiğim kadar yanında olmaya çalışıyorum hiçbirşeyden eksik bırakmadım bugüne kadar ne toplantı ne tören ne gezi ne sınav ne ödev .ama karşılığını alıyorum inşallah sizlerinde bebişleri ve tabi benimde bebeişim büyüdüklerinde sizleri gururlandırırlar.inşallah bundan sonrada onun her anında yanında olurum.bebek doğduktan sonra ilk zamanlar zorlanıcam ama oğlumun hiçbirşeyini yine eksik etmiycem.Allah hepimize sağlık güç kuvver versin.hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakmasın.
 
aminnnnnnnn. şimdi daha bi heycanlandım inşaallahh hepsi başarılı olur hepsi bizde onların gururunu yaşarız 2. çocukta ayrı bir heycandır eminim rabbimmm olmayan isteyen herkese nasip etsin bizleride hayırlısıyla kavuşturmayı nasip etsin.
 

Masallah 41 kere allah nazarlardan saklasin pasamizi:) saglik sihhatle buyusun. Dogurmaya son zamanlar kala grip olan benden baskasi yoktur heralde. Yatak dosek yatiyorum. Duygu canim sen de olmustun sanirim nasil atlattin ?? Ilac icememek ne kotu biseymis butun gece evi gezdim bi kanepe bi yatak.. Nane limon zencefil tarcin kaynatip icsem zarari olur mu bebise ne dersiniz? Cay da icmiyorum kafein var diye. Naapsam cabuk atlatirimm var mi bi onerisi olan?? Hapsurup oksurmekten cocuk bi anda cikivericek:))
 
canım ben atlatamadımki henüz inan bende kötüyüm boğazlarım ağrıyor burnum tıkalı napcam bilmiyorum boğazlarım için bal karabiber limon sıkıp sıcak su ekleyip içiyorum o iyi geliyor nane limon içiyorum sadece o kadar hava iyi ama ben kalın giyniyorum ufacık bi yerim açılsa hemen üşütüyorum akşamları ballı süt iç canım boğazlarında yumuşar çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine. kızlar bu arada miniğimin kıyafetleri bugün yıkandı kurumayı bekliyor annemle kardeşim örgülere kadar yıkadılar bakalım birde eşim şuan görüşmede dualarınızı esirgemeyin hayırlısı neyse hakkımızda o olsun..
 

küçük bir fincan içsen birşey olmaz heralde.ama çaya gelince ben içiyorum valla limon sık iç ne güzel.birde kızlar siz eleviti içiyormusunuz ben hergün içmeye çalışıyorum kasım annelerinde okumuştum elevit koruyor diye.ihmal etmeyin.meyve ye çorba iç bol bol tarhana varsa özellikle.birde bir yerde boza iyi geliyor diyordu öksürük için onuda deneyebilirsin.



canım inşallah sizin için hayırlısı olsun.valla geldik yolun sonuna şimdi hergün buraya bakarken yeni bir bebek haberi alıcakmıyım diye bekliyorum :)
sen bir yerim açılsa üşüyorum diyosun ben hala yazlık kıyafetlerle takılıyorum.
 
ben başladım içmeye bi ay önce felan içmiyordum aminn canım hayırlısı olsun hakkımızdaaa ben üşüyorum vallahi aarada soyunuyorum o kadar
 
Ayyyy atlattin sandim ben seni sana da gecmis olsun canim bol bol dinlenmen lazim. Ankaranin sogugu da nasildir simdi allah bilir. Burda gündüz hala 30derece, aksam 15 oluyo. Tam hastalik havasi dicem dee evden disariya adim atmiyorum ki dr disinda. Deniyim karabiberle limonu kalkip yapiyim. Her aklima geldikce dua ediyorum insallah hakkinizda hayirlisi olur canim, sonuc ne zaman belli olur? haber alinca bize de yaz mutlaka.
Hazirliklar tamam demek sizde bi kaldi ütülemesiyle canta hazirlamasi. Ben hala lohusa taci alicamm. Bu gidisle doguma giderken durdur arabayi da surdan bi tac almam lazim dicem heralde esime:)

Boza bizim burda yok cnm yaa.. Hep annemden duydum bozayi istanbullu o, ben hic icmedim bilmiyorum tadini bile:) kafeinli herseyi kestim 9aydir caya kahveye hasretim ben. mandalin yemekten ayiptir söylemesi ishal oldum artik dünden beri. İstahim da kesilmeye basladi zorla yemeye calisiyorum biseyler. Ben eleviti 4. Aydan beri hic aksatmadan iciyorum hergün valla yine de bana misin demedi. belki daha agir gecicekti onu önlemis olabilir. Atesim cikmadi allahtan henüz. Kalkip yapiyim bi corba dedigin gibi sicacik iciyim yumusasin bogazim.
 
Cnm bu arada dudak ve burun sismesi dogurmaya az zaman kala olmazz mi? Bana öle diolar burnun dudaklarin sismedi daha vaktin var diye yoksaa sirada seninki mii var?:)
 
ayyy arda kerem çok tatlısın maaşallah.ne güzel kokuyordur o şimdi.misss miss

ayyy ne tatlı yazmışsın duygularını ben bunlara oturup ağlamaz mıyım şimdi.en güzeli de sonu olmuş(uykusuz ana ve inat kızı)maşşalllah size.

Cnm bu arada dudak ve burun sismesi dogurmaya az zaman kala olmazz mi? Bana öle diolar burnun dudaklarin sismedi daha vaktin var diye yoksaa sirada seninki mii var?:)

ben de hiç bişi şimesi yok:)))) zaten 18 kasım doğumumuz en son benim kızlar.deneyeimlerinizi alıcam önce,sonra alıcam kucağıma .tecrübelerinizi paylaşmaya devam .
 
ben de hiç bişi şimesi yok:)))) zaten 18 kasım doğumumuz en son benim kızlar.deneyeimlerinizi alıcam önce,sonra alıcam kucağıma .tecrübelerinizi paylaşmaya devam .
Hahahaaaa bende de hicbise sismesi yok henuz. Sata gore 18 kasim ama dr amcamiz 5 kasimda alalim diyoo ve benim hala kafam karisik beklemeyi düsünüyorum sanciyi. 5 kasim haftaya yaa off daha cok erkenn sanki ne kadar cok durursa annesinin karninda oglum o kadar iyi gibi gelio bana
 
Cnm bu arada dudak ve burun sismesi dogurmaya az zaman kala olmazz mi? Bana öle diolar burnun dudaklarin sismedi daha vaktin var diye yoksaa sirada seninki mii var?:)

benim sat a göre 28 kasım ama 18 kasımda alacak doktorum.kaçarı yok son sıra benim ,en sona geçtim bekliyorum:))
 
Son düzenleme:
Kizlar ben geldim eve ciktim ama hic iyi degilim.oksuruk ve afedersiniz balgam cikartamama olayi mahvediyor.aman oksururken ameliyata gitmeyin.mahvetti ben gecmek uzere olan karin agrimi oksuruk yeniden baslatiyor ve dikislerim cok fena sizliyor.son gun uyuyamamistim zatwn o gundur uyudugum sadece yarim saat.cok bitkinimm.emzirmeye takatim yok zaten sut gelmiyor.sekerli hic bise yiyemiyorum yanimdakiler sagolsun hala seker hastasi oldugumu dusunduklerinden beni sinir edip hic bise vermiyorlar.bugun resmen patladim.yeeter artik sekerim normal cikiyor herkes pekmez yiyip sut yapiyor benimki kupkuru kocsman bebegi besleyemiyorum dedim.birde utanmadan biz seni dusunuyoruz kilon var diye terbiyesizler.herkes kendini ilgilendirir demek zorunda kaldim.balgam gelmesi ve tikanmayi bile ona bagliyorlar artik esimde pes dedi ve kizdi.karin iyi olsun haftayavgideriz demeye basladilar.bizde dogurduk diye baslayan cumlelerin kurulmasindan biktim.siz siz olun yaniniza imkaniniz varsa annenizi cagirin.keske annem olsaydi yanimda bakima muhtac olmasaydi.gozlerim doluyor bunlari yazarken.kimse anne gibi davranmiyor size inanki sizi muhtac gibi gorup kendi dogrularini kabul ettirmeye calisiyorlar.esim yanimda olmamis olsa neler olur bilmem.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…