eve biraz önce geldim kınadan.yeni görüyorum arda keremimizi maşallah ya kıyamam ona elinde birşey vardı adı aklıma gelmiyo kelebekmi deniyor inşallah çıkartmışlardır.
çağlasammı senin şeker kızın nasıl ne yapıyor?sen uyuyabiliyormusun?
bu akşamda bana senin bebek fazla beklemiycek anne ben geliyorum diyo dediler.aşağı düşmüş karnım ama zaten hep öyleydi diyorum.gerçi kasılmalar tamam uzun zamandır varda asıl hamilelikte sonlarda olan ağrılarda başladı tam oldum şimdi.worldoftan sonra bende suyum gelirse diye düşünmeye başladım.çünkü oda adet tipi ağrılarını yazmıştı en son.sizde durumlar nasıl ?varmı adet sancısı gibi ağrıları olan?ve bugün ilk kez şiştiğimi farkettim dudaklarım silikonlu gibi oldular.
kızlar celiinin çok selamı var öksürüğü olanlar doğurmadan iyileşsinler yoksa çok zor oluyor dedi öksürüğü devam ediyormuş o konuda biraz sıkıntı varmış başka da yokmuş maşaallah demeyi unutmasınlar dedihasta bezide büyük beden olması iyi dedi çünkü kanama oluyormuş büyük olması iyiymiş. hadi bakın bakalım arda keremimizeee maşaallahhh..
Evt cnm kelebekti o.once benim yanima vermediler.2 saat yogun bakima aldilar cunku kan sekeri 30a dusmus 50nin alti koma durumu oldugundan getirmediler.buhar cadirina da almislar.o damar yolundan sekeri yukselten ilac vermisler ondan hastaneden cikana kadar cikartmicaklarmis kolundakini.ordan bazenn ilac veriyorlar.ben dun enson 5ten sonra igne vurulup bisey yemedigim icin olmus.birde cok az yemistim son yedigimide cok ac kalinca mingimde etkilenmis.cok sukur simdi iyiyiz biras emme zorluyor sut gelmiyor birde ameliyat sirasinda dr.la sohbet ettik.sen baska ameliyat gecirdinmi dedi.yok dedim.kalin bagirsagin suan rahmin arka duvarina yapismis gorunuyor dedi.bir sorun olmicani soyledi sasirdim ama.neden olmus dedim.karin ici bir enf.gecirmissindir dedi.allahtan problem yaratmiyormus.
ay bendeki kasılma değil o zaman hiç tuvalete gitmedim semsert oluyor ama kızım yine nereni dayadın diyorum yahu ben daha kasılmayı bilmiyorumsaniyelik olmuyo 20 30 saniye oluyo acı duyuyosun bir tarafın şişiyor semsert oluyosun sonra çözülüyo tuvalete koşuyosun :)
canım çook sevindim memişlere saldırsın inşaallahhhKızlarrrrrrn bu gece neşemle uykusuz ama çok güzel geçti. Sonunda emmeyi başardık ama bu sefer de bırakmıyo :) saatlerce konuşuyoruz ve benim artık saçmalama gücüm tükendi :) (benim kızım büyüyecek gezmelere gidicezden başlıyoruz her defa:))))
Kızlar fiziki olarak çok İyiyim şükür dikişlerim iyi ağrım sızım yok. Kanamam var ama rahatlatıyo. Göbeğim iniyo yavaş yavaş korseye başladım. Yani ağrım iki gün sürdü evde.
Human çayı tahin pekmez tahin helvası çok güzel süt yapıyo. Human çayını içince bizimkinin gazı da rahat oluyo. Bi de neşe 2 gün kaka yapamadı kayısı hoşafı içince corrrrrrr 2 bez gitti :) bunlar da nacizane tavsiyelerim :) haydi görüşürüz gelirim gene
Hepinizi sevoruz
Imza
Uykusuz anave inat kızı
Kızlarrrrrrn bu gece neşemle uykusuz ama çok güzel geçti. Sonunda emmeyi başardık ama bu sefer de bırakmıyo :) saatlerce konuşuyoruz ve benim artık saçmalama gücüm tükendi :) (benim kızım büyüyecek gezmelere gidicezden başlıyoruz her defa:))))
Kızlar fiziki olarak çok İyiyim şükür dikişlerim iyi ağrım sızım yok. Kanamam var ama rahatlatıyo. Göbeğim iniyo yavaş yavaş korseye başladım. Yani ağrım iki gün sürdü evde.
Human çayı tahin pekmez tahin helvası çok güzel süt yapıyo. Human çayını içince bizimkinin gazı da rahat oluyo. Bi de neşe 2 gün kaka yapamadı kayısı hoşafı içince corrrrrrr 2 bez gitti :) bunlar da nacizane tavsiyelerim :) haydi görüşürüz gelirim gene
Hepinizi sevoruz
Imza
Uykusuz anave inat kızı
sağol canım hepimizin kutlu olsun inan bende bugün hayalini kurdum okulunda törenlere birlikte gidecekmiyiz Allahın izniyleee...kızlarr Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. İnşallah bebişlerimizin doğduğunu büyüdüğünü ellerinde bayraklarla törenlere katıldığınıda görürürz :)
kızlarr Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. İnşallah bebişlerimizin doğduğunu büyüdüğünü ellerinde bayraklarla törenlere katıldığınıda görürürz :)
sağol canım hepimizin kutlu olsun inan bende bugün hayalini kurdum okulunda törenlere birlikte gidecekmiyiz Allahın izniyleee...
aminnnnnnnn. şimdi daha bi heycanlandım inşaallahh hepsi başarılı olur hepsi bizde onların gururunu yaşarız 2. çocukta ayrı bir heycandır eminim rabbimmm olmayan isteyen herkese nasip etsin bizleride hayırlısıyla kavuşturmayı nasip etsin.gidiceksiniz tabi her anında yanlarında olucaz.ben bugün 9 aylık halimle götürdüm oğlumu okula törene :)
olabildiğim kadar yanında olmaya çalışıyorum hiçbirşeyden eksik bırakmadım bugüne kadar ne toplantı ne tören ne gezi ne sınav ne ödev .ama karşılığını alıyorum inşallah sizlerinde bebişleri ve tabi benimde bebeişim büyüdüklerinde sizleri gururlandırırlar.inşallah bundan sonrada onun her anında yanında olurum.bebek doğduktan sonra ilk zamanlar zorlanıcam ama oğlumun hiçbirşeyini yine eksik etmiycem.Allah hepimize sağlık güç kuvver versin.hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakmasın.
kızlar celiinin çok selamı var öksürüğü olanlar doğurmadan iyileşsinler yoksa çok zor oluyor dedi öksürüğü devam ediyormuş o konuda biraz sıkıntı varmış başka da yokmuş maşaallah demeyi unutmasınlar dedihasta bezide büyük beden olması iyi dedi çünkü kanama oluyormuş büyük olması iyiymiş. hadi bakın bakalım arda keremimizeee maşaallahhh..
canım ben atlatamadımki henüz inan bende kötüyüm boğazlarım ağrıyor burnum tıkalı napcam bilmiyorum boğazlarım için bal karabiber limon sıkıp sıcak su ekleyip içiyorum o iyi geliyor nane limon içiyorum sadece o kadar hava iyi ama ben kalın giyniyorum ufacık bi yerim açılsa hemen üşütüyorum akşamları ballı süt iç canım boğazlarında yumuşar çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine. kızlar bu arada miniğimin kıyafetleri bugün yıkandı kurumayı bekliyor annemle kardeşim örgülere kadar yıkadılar bakalım birde eşim şuan görüşmede dualarınızı esirgemeyin hayırlısı neyse hakkımızda o olsun..Masallah 41 kere allah nazarlardan saklasin pasamizi:) saglik sihhatle buyusun. Dogurmaya son zamanlar kala grip olan benden baskasi yoktur heralde. Yatak dosek yatiyorum. Duygu canim sen de olmustun sanirim nasil atlattin ?? Ilac icememek ne kotu biseymis butun gece evi gezdim bi kanepe bi yatak.. Nane limon zencefil tarcin kaynatip icsem zarari olur mu bebise ne dersiniz? Cay da icmiyorum kafein var diye. Naapsam cabuk atlatirimm var mi bi onerisi olan?? Hapsurup oksurmekten cocuk bi anda cikivericek:))
Masallah 41 kere allah nazarlardan saklasin pasamizi:) saglik sihhatle buyusun. Dogurmaya son zamanlar kala grip olan benden baskasi yoktur heralde. Yatak dosek yatiyorum. Duygu canim sen de olmustun sanirim nasil atlattin ?? Ilac icememek ne kotu biseymis butun gece evi gezdim bi kanepe bi yatak.. Nane limon zencefil tarcin kaynatip icsem zarari olur mu bebise ne dersiniz? Cay da icmiyorum kafein var diye. Naapsam cabuk atlatirimm var mi bi onerisi olan?? Hapsurup oksurmekten cocuk bi anda cikivericek:))
canım ben atlatamadımki henüz inan bende kötüyüm boğazlarım ağrıyor burnum tıkalı napcam bilmiyorum boğazlarım için bal karabiber limon sıkıp sıcak su ekleyip içiyorum o iyi geliyor nane limon içiyorum sadece o kadar hava iyi ama ben kalın giyniyorum ufacık bi yerim açılsa hemen üşütüyorum akşamları ballı süt iç canım boğazlarında yumuşar çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine. kızlar bu arada miniğimin kıyafetleri bugün yıkandı kurumayı bekliyor annemle kardeşim örgülere kadar yıkadılar bakalım birde eşim şuan görüşmede dualarınızı esirgemeyin hayırlısı neyse hakkımızda o olsun..
ben başladım içmeye bi ay önce felan içmiyordum aminn canım hayırlısı olsun hakkımızdaaa ben üşüyorum vallahi aarada soyunuyorum o kadarküçük bir fincan içsen birşey olmaz heralde.ama çaya gelince ben içiyorum valla limon sık iç ne güzel.birde kızlar siz eleviti içiyormusunuz ben hergün içmeye çalışıyorum kasım annelerinde okumuştum elevit koruyor diye.ihmal etmeyin.meyve ye çorba iç bol bol tarhana varsa özellikle.birde bir yerde boza iyi geliyor diyordu öksürük için onuda deneyebilirsin.
canım inşallah sizin için hayırlısı olsun.valla geldik yolun sonuna şimdi hergün buraya bakarken yeni bir bebek haberi alıcakmıyım diye bekliyorum :)
sen bir yerim açılsa üşüyorum diyosun ben hala yazlık kıyafetlerle takılıyorum.
Ayyyy atlattin sandim ben senicanım ben atlatamadımki henüz inan bende kötüyüm boğazlarım ağrıyor burnum tıkalı napcam bilmiyorum boğazlarım için bal karabiber limon sıkıp sıcak su ekleyip içiyorum o iyi geliyor nane limon içiyorum sadece o kadar hava iyi ama ben kalın giyniyorum ufacık bi yerim açılsa hemen üşütüyorum akşamları ballı süt iç canım boğazlarında yumuşar çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine. kızlar bu arada miniğimin kıyafetleri bugün yıkandı kurumayı bekliyor annemle kardeşim örgülere kadar yıkadılar bakalım birde eşim şuan görüşmede dualarınızı esirgemeyin hayırlısı neyse hakkımızda o olsun..
Boza bizim burda yok cnm yaa.. Hep annemden duydum bozayi istanbullu o, ben hic icmedim bilmiyorum tadini bile:) kafeinli herseyi kestim 9aydir caya kahveye hasretim ben. mandalin yemekten ayiptir söylemesi ishal oldum artik dünden beri. İstahim da kesilmeye basladi zorla yemeye calisiyorum biseyler. Ben eleviti 4. Aydan beri hic aksatmadan iciyorum hergün valla yine de bana misin demedi. belki daha agir gecicekti onu önlemis olabilir. Atesim cikmadi allahtan henüz. Kalkip yapiyim bi corba dedigin gibi sicacik iciyim yumusasin bogazim.küçük bir fincan içsen birşey olmaz heralde.ama çaya gelince ben içiyorum valla limon sık iç ne güzel.birde kızlar siz eleviti içiyormusunuz ben hergün içmeye çalışıyorum kasım annelerinde okumuştum elevit koruyor diye.ihmal etmeyin.meyve ye çorba iç bol bol tarhana varsa özellikle.birde bir yerde boza iyi geliyor diyordu öksürük için onuda deneyebilirsin.
ayyy arda kerem çok tatlısın maaşallah.ne güzel kokuyordur o şimdi.misss misskızlar celiinin çok selamı var öksürüğü olanlar doğurmadan iyileşsinler yoksa çok zor oluyor dedi öksürüğü devam ediyormuş o konuda biraz sıkıntı varmış başka da yokmuş maşaallah demeyi unutmasınlar dedihasta bezide büyük beden olması iyi dedi çünkü kanama oluyormuş büyük olması iyiymiş. hadi bakın bakalım arda keremimizeee maşaallahhh..
ayyy ne tatlı yazmışsın duygularını ben bunlara oturup ağlamaz mıyım şimdi.en güzeli de sonu olmuş(uykusuz ana ve inat kızı)maşşalllah size.Kızlarrrrrrn bu gece neşemle uykusuz ama çok güzel geçti. Sonunda emmeyi başardık ama bu sefer de bırakmıyo :) saatlerce konuşuyoruz ve benim artık saçmalama gücüm tükendi :) (benim kızım büyüyecek gezmelere gidicezden başlıyoruz her defa:))))
Hepinizi sevoruz
Imza
Uykusuz anave inat kızı
Cnm bu arada dudak ve burun sismesi dogurmaya az zaman kala olmazz mi? Bana öle diolar burnun dudaklarin sismedi daha vaktin var diye yoksaa sirada seninki mii var?:)
Hahahaaaa bende de hicbise sismesi yok henuz. Sata gore 18 kasim ama dr amcamiz 5 kasimda alalim diyoo ve benim hala kafam karisik beklemeyi düsünüyorum sanciyi. 5 kasim haftaya yaa off daha cok erkenn sanki ne kadar cok durursa annesinin karninda oglum o kadar iyi gibi gelio banaben de hiç bişi şimesi yok:)))) zaten 18 kasım doğumumuz en son benim kızlar.deneyeimlerinizi alıcam önce,sonra alıcam kucağıma .tecrübelerinizi paylaşmaya devam .
Cnm bu arada dudak ve burun sismesi dogurmaya az zaman kala olmazz mi? Bana öle diolar burnun dudaklarin sismedi daha vaktin var diye yoksaa sirada seninki mii var?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?