Cnm bu arada dudak ve burun sismesi dogurmaya az zaman kala olmazz mi? Bana öle diolar burnun dudaklarin sismedi daha vaktin var diye yoksaa sirada seninki mii var?:)
Hahahaaaa bende de hicbise sismesi yok henuz. Sata gore 18 kasim ama dr amcamiz 5 kasimda alalim diyoo ve benim hala kafam karisik beklemeyi düsünüyorum sanciyi. 5 kasim haftaya yaa off daha cok erkenn sanki ne kadar cok durursa annesinin karninda oglum o kadar iyi gibi gelio bana
Kizlar ben geldim eve ciktim ama hic iyi degilim.oksuruk ve afedersiniz balgam cikartamama olayi mahvediyor.aman oksururken ameliyata gitmeyin.mahvetti ben gecmek uzere olan karin agrimi oksuruk yeniden baslatiyor ve dikislerim cok fena sizliyor.son gun uyuyamamistim zatwn o gundur uyudugum sadece yarim saat.cok bitkinimm.emzirmeye takatim yok zaten sut gelmiyor.sekerli hic bise yiyemiyorum yanimdakiler sagolsun hala seker hastasi oldugumu dusunduklerinden beni sinir edip hic bise vermiyorlar.bugun resmen patladim.yeeter artik sekerim normal cikiyor herkes pekmez yiyip sut yapiyor benimki kupkuru kocsman bebegi besleyemiyorum dedim.birde utanmadan biz seni dusunuyoruz kilon var diye terbiyesizler.herkes kendini ilgilendirir demek zorunda kaldim.balgam gelmesi ve tikanmayi bile ona bagliyorlar artik esimde pes dedi ve kizdi.karin iyi olsun haftayavgideriz demeye basladilar.bizde dogurduk diye baslayan cumlelerin kurulmasindan biktim.siz siz olun yaniniza imkaniniz varsa annenizi cagirin.keske annem olsaydi yanimda bakima muhtac olmasaydi.gozlerim doluyor bunlari yazarken.kimse anne gibi davranmiyor size inanki sizi muhtac gibi gorup kendi dogrularini kabul ettirmeye calisiyorlar.esim yanimda olmamis olsa neler olur bilmem.
kızlar eşimin işi oldu veeeeeeee diyarbakıra gidiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lalalalaaaa inanın şuan çok mutlu ve heycanlıyımmmmm perşembe günü gidicem hayırlısıyla eşim cuma günü işe başlıyor nasipse. nejlacım canım kendini sıkma sabret bak bende geliyorum benimkilerde gelse gelse 5 10 günlüğüne gelebilirler tek tabanca idare etcez canımmm merak etme
Kizlar ben geldim eve ciktim ama hic iyi degilim.oksuruk ve afedersiniz balgam cikartamama olayi mahvediyor.aman oksururken ameliyata gitmeyin.mahvetti ben gecmek uzere olan karin agrimi oksuruk yeniden baslatiyor ve dikislerim cok fena sizliyor.son gun uyuyamamistim zatwn o gundur uyudugum sadece yarim saat.cok bitkinimm.emzirmeye takatim yok zaten sut gelmiyor.sekerli hic bise yiyemiyorum yanimdakiler sagolsun hala seker hastasi oldugumu dusunduklerinden beni sinir edip hic bise vermiyorlar.bugun resmen patladim.yeeter artik sekerim normal cikiyor herkes pekmez yiyip sut yapiyor benimki kupkuru kocsman bebegi besleyemiyorum dedim.birde utanmadan biz seni dusunuyoruz kilon var diye terbiyesizler.herkes kendini ilgilendirir demek zorunda kaldim.balgam gelmesi ve tikanmayi bile ona bagliyorlar artik esimde pes dedi ve kizdi.karin iyi olsun haftayavgideriz demeye basladilar.bizde dogurduk diye baslayan cumlelerin kurulmasindan biktim.siz siz olun yaniniza imkaniniz varsa annenizi cagirin.keske annem olsaydi yanimda bakima muhtac olmasaydi.gozlerim doluyor bunlari yazarken.kimse anne gibi davranmiyor size inanki sizi muhtac gibi gorup kendi dogrularini kabul ettirmeye calisiyorlar.esim yanimda olmamis olsa neler olur bilmem.
teşekkür ederim canım bende çok sevindim inanın 36 haftalık oldum ama uçağa raporluda binemiyorum normalde ama karnım çok büyük olmadğı için 27 haftalığım dicem napcannn mecburrrrcanım inan çok sevindim ama yollarda dikkat et kendine neyle gidiceksin?gördünmü bak demekki hamilelğini annenin yanında geçirmekmiş kısmetin demekki böylesi daha hayırlıymış.şimdide evine dönüyorsun inşallah herşey gönlünce olsun.
canım ya ne kilosu sen daha dün doğum yaptın.ben normalde şekerli içmem çayı fazla kv ben şeker az atıyorum diye kendi şekeri doldururdu getirirdi insan kiloyu düşüncek halde olmuyoki yiyip içiyosun yeterki sütüm olsun diyosun..sen öyle diyince akılları başlarına gelmiştir umarım.sen zaten ayaklanıcaksın onlarda giderler inşallah çok kalmadan daha doğrusu seni üzmeden.doktorun ne dediyse onu yap sen.boşver onları zaten emziriceğin için enerjiye ihtiyacın var bol suyunuda iç canım.ufak ufak başla şekerli şeylere.yaptığın kekler vardı buzlukta onları çıkart :) o uykusuzluğu bilirim çok zor birde hastalığın geçmemişken of valla Allah yardımcın olsun.duyguda geliyomuş bu sana moral olur canım ya.sen kendini üzme bebişin hisseder.
teşekkür ederim canım bende çok sevindim inanın 36 haftalık oldum ama uçağa raporluda binemiyorum normalde ama karnım çok büyük olmadğı için 27 haftalığım dicem napcannn mecburrrr))
zaten diyarbakıra ayak basar basmaz özgür beyyy diye atcam kendimi hastaneyeee çok özledim kızımı yaa burda ilk geldiğimde bi özele gitmiştim ya orda gördüm başka görmediminşallah sorun çıkmaz ya Allah yardımcın olsun.sen gidiceğin güne randevunu al bakarsın diyarbakıra ayak basar basmaz doğurursun :)
şaka tabi doktoruna görünürsün yolculuk sonrası diye dedim :)
kızlar eşimin işi oldu veeeeeeee diyarbakıra gidiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lalalalaaaa inanın şuan çok mutlu ve heycanlıyımmmmm perşembe günü gidicem hayırlısıyla eşim cuma günü işe başlıyor nasipse. nejlacım canım kendini sıkma sabret bak bende geliyorum benimkilerde gelse gelse 5 10 günlüğüne gelebilirler tek tabanca idare etcez canımmm merak etme
teşekkür ederim canım yarın hayırlısıyla biletimi alayım perşembe gidicem inşaallahhhh rabbime binlerce kez şükürler olsun utandırmasın mahçup etmesin inşaallahhhduygu cok sevindim cnm allah gonlune gore verdı aklın dıyarbakırdaydı celinle birbirinize teselli olursunuz cnm hayırlı olsun yolda dikkat et kendine :)
Sagol canim. Ne biliyim zararlidir diye herseyi kestim. Yazda da cok aramadim acikcasi. Az önce balli limonlu cay yaptim 9ay sonra ictim valla özlemisim :) bogazim yumusadi. Ama bahtsiz bedeviyim resmen simdi de dis agrim cikti. Ne oluyo bana son bi aydir gidip kursun mu doktursem naapsam bi türlü dogrulamadim. Buna da sükür beterinden korusun Allah.canım çay iç ya hiçbirşey olmaz nasıl durdun çaysız ben hayatta duramam.ilk aylarda içmedim bende zaten bulantıdan canımda istemiyodu.çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize.
Duygucuukkk hayirli olsun gozun aydin cnm:) ne güzell cok sevindim senin adina. Ucakla gidiceksen doktoruna mutlaka danis canim. Senden rapor isticeklerdir heralde, her sirketin farkli diye biliyorum ama genelde 24ten sonra rapor istiolar gibi aklimda kaldi.kızlar eşimin işi oldu veeeeeeee diyarbakıra gidiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lalalalaaaa inanın şuan çok mutlu ve heycanlıyımmmmm perşembe günü gidicem hayırlısıyla eşim cuma günü işe başlıyor nasipse. nejlacım canım kendini sıkma sabret bak bende geliyorum benimkilerde gelse gelse 5 10 günlüğüne gelebilirler tek tabanca idare etcez canımmm merak etme
Canini sikmamaya calis canim. Her ne kadar zor bile olsa, gecici bi durum bu bak esin de senin destekcin. Sen sinirlerine hakim ol moralini yüksek tutmaya calis, o da sütünü etkiler mutlaka. Susup icine de atma tabiki ama birak gidicek olan da gitsin. Zaten haftaya daha da toparlamis olursun. Bu sekilde kalip sinir bozucaklarina.. Kv degil miii hepsi ayni hepsi..Kizlar ben geldim eve ciktim ama hic iyi degilim.oksuruk ve afedersiniz balgam cikartamama olayi mahvediyor.aman oksururken ameliyata gitmeyin.mahvetti ben gecmek uzere olan karin agrimi oksuruk yeniden baslatiyor ve dikislerim cok fena sizliyor.son gun uyuyamamistim zatwn o gundur uyudugum sadece yarim saat.cok bitkinimm.emzirmeye takatim yok zaten sut gelmiyor.sekerli hic bise yiyemiyorum yanimdakiler sagolsun hala seker hastasi oldugumu dusunduklerinden beni sinir edip hic bise vermiyorlar.bugun resmen patladim.yeeter artik sekerim normal cikiyor herkes pekmez yiyip sut yapiyor benimki kupkuru kocsman bebegi besleyemiyorum dedim.birde utanmadan biz seni dusunuyoruz kilon var diye terbiyesizler.herkes kendini ilgilendirir demek zorunda kaldim.balgam gelmesi ve tikanmayi bile ona bagliyorlar artik esimde pes dedi ve kizdi.karin iyi olsun haftayavgideriz demeye basladilar.bizde dogurduk diye baslayan cumlelerin kurulmasindan biktim.siz siz olun yaniniza imkaniniz varsa annenizi cagirin.keske annem olsaydi yanimda bakima muhtac olmasaydi.gozlerim doluyor bunlari yazarken.kimse anne gibi davranmiyor size inanki sizi muhtac gibi gorup kendi dogrularini kabul ettirmeye calisiyorlar.esim yanimda olmamis olsa neler olur bilmem.
canım sağol 28. haftadan sonra raporla alıyorlar ama 35. haftaya kadar karnımda çok büyük olmadıığı için diyarbakırdaki doktorumada söyleyip soranlara 27 haftalık diyip öyle geçicem havaalanınıSagol canim. Ne biliyim zararlidir diye herseyi kestim. Yazda da cok aramadim acikcasi. Az önce balli limonlu cay yaptim 9ay sonra ictim valla özlemisim :) bogazim yumusadi. Ama bahtsiz bedeviyim resmen simdi de dis agrim cikti. Ne oluyo bana son bi aydir gidip kursun mu doktursem naapsam bi türlü dogrulamadim. Buna da sükür beterinden korusun Allah.
Duygucuukkk hayirli olsun gozun aydin cnm:) ne güzell cok sevindim senin adina. Ucakla gidiceksen doktoruna mutlaka danis canim. Senden rapor isticeklerdir heralde, her sirketin farkli diye biliyorum ama genelde 24ten sonra rapor istiolar gibi aklimda kaldi.
Canini sikmamaya calis canim. Her ne kadar zor bile olsa, gecici bi durum bu bak esin de senin destekcin. Sen sinirlerine hakim ol moralini yüksek tutmaya calis, o da sütünü etkiler mutlaka. Susup icine de atma tabiki ama birak gidicek olan da gitsin. Zaten haftaya daha da toparlamis olursun. Bu sekilde kalip sinir bozucaklarina.. Kv degil miii hepsi ayni hepsi..
canım sağol 28. haftadan sonra raporla alıyorlar ama 35. haftaya kadar karnımda çok büyük olmadıığı için diyarbakırdaki doktorumada söyleyip soranlara 27 haftalık diyip öyle geçicem havaalanını)
benim de bir hafta geçti ya 36 bitcek nerdeyse gerçi öyle kaç aylıksın kağıt göster felan gibi sormuyorlar inşaallah rabbimde yardım ederde kimse bişeycik sormazzz hayırlısıyla giderimAklimda yanlis kalmis demek benim. Sevindimm yaa doktorunu da istiyodun, özgür beydi sanirim adi yanlis hatirlamiyosam:) Allah gönlüne göre verdi cnm beklediginize degdi:))
Hic aklina bile getirme hicbi sorun yasamadan evine kavusucaksin az kaldi. İyi düsün iyi olsun:) valla ben de ilk doktoruma geri döndüm bu güven meselesi yüzünden. 2.gittigim dr bi türlü güven vermedi. İcime sinmedi ben de döndüm ilk druma seni iyi anliyorum. 4-5gün annesinde kaldi iste yazmistim ya sana düstü falan diye.. Geldi, o adam o adam degil sanki melek eskisi gibi.. Anlayamiyorum heralde okuyup üflüyo buna kv arada bi, bizimki degisiyo. Ellerim tam olarak iyilesmedi ama sol elim cok cok daha iyi. Gerci derileri hala kirmizi 6 ay kadar öyle kalicakmis. Sag elimin serce parmagi ile yüzük parmagi bayagi derindi simdi kapatip acamiyorum tam olarak, cekiyo derileri ama zamanla deri esniycekmis. dusa giriyorum artik kendi basima en azindan buna da sükür. Bebek sampuani disinda hersey yasak sabun bile. Bu güne bile gelicegime inanasim gelmiyodu ama.bin sükür kii iyilesmeye basladilar:)benim de bir hafta geçti ya 36 bitcek nerdeyse gerçi öyle kaç aylıksın kağıt göster felan gibi sormuyorlar inşaallah rabbimde yardım ederde kimse bişeycik sormazzz hayırlısıyla giderimevet özgür beydi içim rahatladı doktora güvenmek gibisi yok çünkü rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım senin ellerin nasıl oldu eşin nasıl ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?