mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Cnm bu arada dudak ve burun sismesi dogurmaya az zaman kala olmazz mi? Bana öle diolar burnun dudaklarin sismedi daha vaktin var diye yoksaa sirada seninki mii var?:)

olabilir :) her ne kadar doktorumun beni erken doğurmaya niyeti olmasada bebek gelmek istedikten sonra :)

canım benim 19 kasıma verdi düşün 40 haftalık olucak hatta 2.doğumum ve sezeryan olucağı kesin halde uzak tarih verdi.gerçi 9 kasımda bakıcak duruma göre alabilirim dedi.önemli olan bebeğin içerdeki durumuymuş plesanta artık bebeği beslemiycek duruma geldiyse bebek hareketleri azsa suyu azsa o gibi durumlarda erken alıyolar.sen kireçlenmeden bahsetmiştin belki o yüzden daha fazla beklemeyelim demiş olabilir.sen doktorunla bir daha görüş içini rahatlatması lazım canım.bana plesanta yeni olgunlaşmaya başlamış buda bebeğin daha tam gelişmediğini gösterir dedi.

Boza bizim burda yok cnm yaa.. Hep annemden duydum bozayi istanbullu o, ben hic icmedim bilmiyorum tadini bile:) kafeinli herseyi kestim 9aydir caya kahveye hasretim ben. mandalin yemekten ayiptir söylemesi ishal oldum artik dünden beri. İstahim da kesilmeye basladi zorla yemeye calisiyorum biseyler. Ben eleviti 4. Aydan beri hic aksatmadan iciyorum hergün valla yine de bana misin demedi. belki daha agir gecicekti onu önlemis olabilir. Atesim cikmadi allahtan henüz. Kalkip yapiyim bi corba dedigin gibi sicacik iciyim yumusasin bogazim.[/QUOTE]

canım çay iç ya hiçbirşey olmaz nasıl durdun çaysız ben hayatta duramam.ilk aylarda içmedim bende zaten bulantıdan canımda istemiyodu.çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize.

kızlar eşimin işi oldu veeeeeeee diyarbakıra gidiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lalalalaaaa inanın şuan çok mutlu ve heycanlıyımmmmm perşembe günü gidicem hayırlısıyla eşim cuma günü işe başlıyor nasipse. nejlacım canım kendini sıkma sabret bak bende geliyorum benimkilerde gelse gelse 5 10 günlüğüne gelebilirler tek tabanca idare etcez canımmm merak etme

canm seni aradım bugün ama müsait olamadın herhalde açmadın bende seni merak ediyordum eve çıkmana sevindim... kv kafana takma canm inan çok haklısın insanın annesi gibisi yok kv ne de çok kızdım şimdi 1 haftalığına mıı gelmiş sen ameliyat oldun en az 2-3 hafta kalması lazım.diyarbakırda olsaydım inan gelirdim ben sana bakardım. Allah yardımcın olsun. bakalım biz neler görecez biliyosun benimde kv bakacak bana

canım inan çok sevindim ama yollarda dikkat et kendine neyle gidiceksin?gördünmü bak demekki hamilelğini annenin yanında geçirmekmiş kısmetin demekki böylesi daha hayırlıymış.şimdide evine dönüyorsun inşallah herşey gönlünce olsun.

canım ya ne kilosu sen daha dün doğum yaptın.ben normalde şekerli içmem çayı fazla kv ben şeker az atıyorum diye kendi şekeri doldururdu getirirdi insan kiloyu düşüncek halde olmuyoki yiyip içiyosun yeterki sütüm olsun diyosun..sen öyle diyince akılları başlarına gelmiştir umarım.sen zaten ayaklanıcaksın onlarda giderler inşallah çok kalmadan daha doğrusu seni üzmeden.doktorun ne dediyse onu yap sen.boşver onları zaten emziriceğin için enerjiye ihtiyacın var bol suyunuda iç canım.ufak ufak başla şekerli şeylere.yaptığın kekler vardı buzlukta onları çıkart :) o uykusuzluğu bilirim çok zor birde hastalığın geçmemişken of valla Allah yardımcın olsun.duyguda geliyomuş bu sana moral olur canım ya.sen kendini üzme bebişin hisseder.

teşekkür ederim canım bende çok sevindim inanın 36 haftalık oldum ama uçağa raporluda binemiyorum normalde ama karnım çok büyük olmadğı için 27 haftalığım dicem napcannn mecburrrr ))

teşekkür ederim canım bende çok sevindim inanın 36 haftalık oldum ama uçağa raporluda binemiyorum normalde ama karnım çok büyük olmadğı için 27 haftalığım dicem napcannn mecburrrr ))

inşallah sorun çıkmaz ya Allah yardımcın olsun.sen gidiceğin güne randevunu al bakarsın diyarbakıra ayak basar basmaz doğurursun :)
şaka tabi doktoruna görünürsün yolculuk sonrası diye dedim :)

inşallah sorun çıkmaz ya Allah yardımcın olsun.sen gidiceğin güne randevunu al bakarsın diyarbakıra ayak basar basmaz doğurursun :)
şaka tabi doktoruna görünürsün yolculuk sonrası diye dedim :)
zaten diyarbakıra ayak basar basmaz özgür beyyy diye atcam kendimi hastaneyeee çok özledim kızımı yaa burda ilk geldiğimde bi özele gitmiştim ya orda gördüm başka görmedim

cnm ya sıkma canını strreste yapma o da etkiliyor olabilir sütünü bu sut yapan caylardan al belki işe yarar yemegi de ye canım sen millete bakma uykusuzlukta insanın sinirlerini bozar bikac gune düzelicek insallah hersey

duygu cok sevindim cnm allah gonlune gore verdı aklın dıyarbakırdaydı celinle birbirinize teselli olursunuz cnm hayırlı olsun yolda dikkat et kendine :)

duygu cok sevindim cnm allah gonlune gore verdı aklın dıyarbakırdaydı celinle birbirinize teselli olursunuz cnm hayırlı olsun yolda dikkat et kendine :)
teşekkür ederim canım yarın hayırlısıyla biletimi alayım perşembe gidicem inşaallahhhh rabbime binlerce kez şükürler olsun utandırmasın mahçup etmesin inşaallahhh

canım çay iç ya hiçbirşey olmaz nasıl durdun çaysız ben hayatta duramam.ilk aylarda içmedim bende zaten bulantıdan canımda istemiyodu.çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize.
Sagol canim. Ne biliyim zararlidir diye herseyi kestim. Yazda da cok aramadim acikcasi. Az önce balli limonlu cay yaptim 9ay sonra ictim valla özlemisim :) bogazim yumusadi. Ama bahtsiz bedeviyim resmen simdi de dis agrim cikti. Ne oluyo bana son bi aydir gidip kursun mu doktursem naapsam bi türlü dogrulamadim. Buna da sükür beterinden korusun Allah.

Duygucuukkk hayirli olsun gozun aydin cnm:) ne güzell cok sevindim senin adina. Ucakla gidiceksen doktoruna mutlaka danis canim. Senden rapor isticeklerdir heralde, her sirketin farkli diye biliyorum ama genelde 24ten sonra rapor istiolar gibi aklimda kaldi.

Canini sikmamaya calis canim. Her ne kadar zor bile olsa, gecici bi durum bu bak esin de senin destekcin. Sen sinirlerine hakim ol moralini yüksek tutmaya calis, o da sütünü etkiler mutlaka. Susup icine de atma tabiki ama birak gidicek olan da gitsin. Zaten haftaya daha da toparlamis olursun. Bu sekilde kalip sinir bozucaklarina.. Kv degil miii hepsi ayni hepsi..

canım sağol 28. haftadan sonra raporla alıyorlar ama 35. haftaya kadar karnımda çok büyük olmadıığı için diyarbakırdaki doktorumada söyleyip soranlara 27 haftalık diyip öyle geçicem havaalanını )

Aklimda yanlis kalmis demek benim. Sevindimm yaa doktorunu da istiyodun, özgür beydi sanirim adi yanlis hatirlamiyosam:) Allah gönlüne göre verdi cnm beklediginize degdi:))

Aklimda yanlis kalmis demek benim. Sevindimm yaa doktorunu da istiyodun, özgür beydi sanirim adi yanlis hatirlamiyosam:) Allah gönlüne göre verdi cnm beklediginize degdi:))
benim de bir hafta geçti ya 36 bitcek nerdeyse gerçi öyle kaç aylıksın kağıt göster felan gibi sormuyorlar inşaallah rabbimde yardım ederde kimse bişeycik sormazzz hayırlısıyla giderim evet özgür beydi içim rahatladı doktora güvenmek gibisi yok çünkü rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım senin ellerin nasıl oldu eşin nasıl ne yaptınız

Hic aklina bile getirme hicbi sorun yasamadan evine kavusucaksin az kaldi. İyi düsün iyi olsun:) valla ben de ilk doktoruma geri döndüm bu güven meselesi yüzünden. 2.gittigim dr bi türlü güven vermedi. İcime sinmedi ben de döndüm ilk druma seni iyi anliyorum. 4-5gün annesinde kaldi iste yazmistim ya sana düstü falan diye.. Geldi, o adam o adam degil sanki melek eskisi gibi.. Anlayamiyorum heralde okuyup üflüyo buna kv arada bi, bizimki degisiyo. Ellerim tam olarak iyilesmedi ama sol elim cok cok daha iyi. Gerci derileri hala kirmizi 6 ay kadar öyle kalicakmis. Sag elimin serce parmagi ile yüzük parmagi bayagi derindi simdi kapatip acamiyorum tam olarak, cekiyo derileri ama zamanla deri esniycekmis. dusa giriyorum artik kendi basima en azindan buna da sükür. Bebek sampuani disinda hersey yasak sabun bile. Bu güne bile gelicegime inanasim gelmiyodu ama.bin sükür kii iyilesmeye basladilar:)

canım, çok sevindim bende. hayırlı uğurlu olsun, umarım herşey hep gönlünce olsun aman, dikkat et kendine...

Son düzenleme:

çook geçmiş olsun. hiç aldırma canım benim, eski kafalı insanlardan anlayış bekleme. onları kimse adam yerine koymadıkları için, bizede öyle davranmaya çalışıyolar. tabi ki yiyeceksin, bolca suyunu da içtin mi tamamdır. çağlasammının da geç geldi sütü. çoğu kişinin geç geliyo sütü. seninkide yarına kalmaz cork cork emer sen yeter ki seni üzmelerine izin verme

canım sinir olma sana bebeğine yazık hani eskiden demiştin ya onların yemekleri kültürleri bile farklı diye belki nasıl davranacağını bilmiyordur. sen annen yanında değil diye de üzülüyorsun canım inşallah Annen iyileşir de yanına gelir en kısa zamanda
sen kvne ne yapması gerektiğini ne istediğini söyle o yapsın bilmiyor demekki
ama kilon var demesi çok ayıp sanane demen iyi olmuş eminim kendisi de 90-60-90 değildir.
üzme canım sütün gelir bugün yarın 2 gün sonra ayaklanırsın kendi işini yapmaya başlayınca herşey yoluna girer inşallah
arda keremimizi öp bizim için kokla annesi olur mu

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaa canım gerçekten mi çok sevindim inan
artık "şuan diyarbakırdan bildiriyorum" mesajlarını bekliyoruz
hadi evine doktoruna kavuştun çok şükür
aynı zamanda cellinle birbirinize destek olmanızda çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…