mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
teşekkür ederim canım bavulları eve atıp doktoruma gidicem hayırlısıyla haber veririm sizlere benim içinde dua edin stresimi anlatmamıştım benim koca dün ben geri geliyorum ordan ev tutalım babam ödücek kirayı felan dedi bilet alınmış benim babasını arıyorum ben bi iki ay anca yardım edebilirim diyor bende kızdım o zaman neden ben yardım ederim diyipte yerimizden yurdumuzdan ediceksin bizi eşimlede kavga ettim ben oturmam annenlere yakın o zaman işini bulursun hangi semtteyse oraya ev getirirsin hüseyingazide ne işimiz var çok tutacam diyorsan burda duracak bi karı bulursun o zaman ben annemin evine kurarım beşiği sen git iş bul diye baya tartışmamız oldu benim kocada dengesizleşti anacım abisi para göndercekti el borcları için oda ev almaya niyetlenmiş dün para gönderende yok ayın 1 inde işe başlıcak benimki öbür aya kadar da para yok doğum nasıl olcak ne yapcaz bilinçsizce gidiyorum diyarbakıra Allahım yardım et kimseye minnet ettirme utandırma celiinin haberini duyunca yazmamıştım benimkide sorunmu kızları meşgul etmeyim celiine dua edelim diye ama işte durum budur aklıma geldikçe ağlıyorum vallahi

sağol canım hepimizin kutlu olsun inan bende bugün hayalini kurdum okulunda törenlere birlikte gidecekmiyiz Allahın izniyleee...

gidicez Allahın izniyle o minik ellerinde bayraklar ne olduğundan habersiz ama yinede bi gayretle şiir okuyolar filan :)

hayırlı olsun canım eşinin işi. bebişlerimiz kısmetleriyle geliyorlar :)

ya canım bu iyi olmadı ben kaç aydır içiyorum bu ilacıııııııı ( kesin bi bilgimi acaba doktoruma sorsammı?

çok üzüldüm ama ben Allahım şifasını versin bizim burda bi bebektede çıkmıştı kayseriye sevkettiler araştırdılar bişey çıkmadı inş. yanılmıştır doktorlar

insanların 20 doğm yapmış gibi sana akl vermesi hiç hoş olmuyo gerçekten. Allah bizi zaten o donanımla yaratmış kimse çocuğuna yetememiş değil birde ay şöyle yapma böyle yapma diyen insanlar gerçekten çok sıkıcı. sen kızınla olmanın tadını çıkar canım duyma sen onları :)

canım banada oluyo o adet sancısı gibi bastırıyo sanırım magnezyum içmiyorum epeydir ondan doğum sancısı çok farklı bişeymiş sordumda.

ayy kızlar benim de annemle erkek kardeşim geldi doğum için 2 ay kalacaklar, annem yemek beğenmez, bebeğe aldıklarıma aldıklarıma "çok almışsın ,paranı çar çur etme" der.anne hevesim var dedim,bebek şekeri para tuzağıymış,oda süsüne ne gerek varmış.mevlüt seti yerine mevlüttte günlük bir elbise almış,onu giydirelim diyor.masraf,para tuzağı olarak görüyor.sürekli kontrol altına alma derdinde.sanki yokluktayız,çok garibanız gibi davranmamı istiyor.oysa ben çok fazla kıyafet almadım,ayrıca odamız bile yok tayinciyiz diye.park yatak aldık sadece.biraz da kılık kıyafet o kadar.kendi de almış ama hep en ucuz kıyafetlerden.

yani hepsi bir alem .ilk torunu bu ama kendi en son 32 yıl önce kardeşimi doğurmuş.hep benim bebekliğim ve kardeşimin bebekliğyle kıyaslıyo.biz ne varsa onla büyüttük ,büyümedi mi sanki deyip duruyor.

kaynanam mı annem mi bilemedim.o da yetmezmiş gibi 2 gündür kardeşimle kavga edip duruyorlar.o da dün valizi toplayıp gitmeye kalktı.oturttup karşıma onları uzlaştırmaya uğraştım,pek uzlaşamadılar ama en azından ikisi konuşmuyor,ben ona da razıyım.

BUNLAR BENİM HAMİLE OLDUĞUMU UNUNUTUP MORALİMİN İÇİNE ETTİKLERİNİ FARKETMİYORLAR BİLEEE.

Son düzenleme:
canım vallahi diyecek bişey bulamıyorum Allah yardımcın olsun sabret az kalmış doğumunuda

kızlar 10 dakika çıkıyoruz evden 13 50 de uçak kalkıyor 3te diyarbakırda olurum Allahın izniyleee hayırlısıylaaa dua edin bana akşama görüşürüz kendinizeee iyi bakınn

kızlar 10 dakika çıkıyoruz evden 13 50 de uçak kalkıyor 3te diyarbakırda olurum Allahın izniyleee hayırlısıylaaa dua edin bana akşama görüşürüz kendinizeee iyi bakınn

iyi yolculuklar cnm esinin babası bu ay size yardım etsin ozmn dogum için sıkma canını rızkıyla gelir kuzucun insallah hadi bugun goruceksın kızını hbrlerini bekliyoruz

celin demesi kolay ama uzulme cnm su akar yolunu bulur dua etmekten ve sabretmekten baska birsey gelmez ellimizden iinsallah ankaraya gittiğinizde hiç bi problem cıkmıcak Allahın izniyle

slm annişler kac gundur goguslerim sızlıyor cekiliyır enteresan seyler oluyor.. ayrıca kasılmalarım cok fazlalastı saatte 1 kere mutlaka bazende 10-20 dk bir oluyor nefesimi kesiyor rahat uyku kalmadı gece kac kere kalkıyorum ben bile bilmiyorum adet sancıları da cabası birde akıntı basladı bazen koku oluyor ( yarın kontrolüm var sölücem hepsini kasılna ve agrılara normal dicek herzmnki giibi
her kafadan bir ses cıkıyor bebek iri olcak diye dr. sezeryan diyo diyorum yok fln kısı 5 kg dogurmus yok su 4,5 dogurmus normal yapmıs bilmem ne her kafadan bi ses cıkıyor kimisine 29 dikiş atılmıs kimisine sadece 3 dikiş kimisini makatına kadar kesmişler kimiside 1 saatte cart diye dogurmus napıcam ben bilmiyorum

Herseye karisan insanlardan nefret ediyorum.benim basimdakiler de kucaktan indirmiyor kac gundur yalanci emzik kavgasi yapiyoruz sonra sallamaya calisiyorlar allahim hir seyi de birakin anne babaya oda susledik fotocu geldi diye neler soylediler.ya inan gulecek halim yok ama ne de olsa fotografci geldi diye poz veriyorlar :)tabi fotografci donup onlarin yerine bizi cekiyor ya gul gul öldum.her yerin gorunuyor o fotograflarda once kolu sonra vucudu sonra bacagi cikmis siz bir ev bile alamazsiniz bu harcayla diyorlar sanki ev derdindeyiz.cok onemli ya takan yok zaten onlarin soylediklerini it urur kervan yurur misali takma sende.ben cocugu dusunmekten onlari duymuyorum bile.simdi minik uyuyor doktordan geldik te biraz uzanim dedim teyzeleri arda keremimiz artik tc vatandasi kimligi cikmis :)

Cnm bebek iriyse sezeryanda da dikis fazla oluyor ben sezeryan esnasinda dr.la sohbet ederken dedi bebegin iri 4 civari sezeryanla aldigim iyi oldu ama dikisinde fazla biraz korkma dedi.ondan biliyorum.ben 4 biliyordum 4.300 cikmis ama bugun tartildi 3900e dusmus odemi atmis.yanaklar yine var ama )

celin demesi kolay ama uzulme cnm su akar yolunu bulur dua etmekten ve sabretmekten baska birsey gelmez ellimizden iinsallah ankaraya gittiğinizde hiç bi problem cıkmıcak Allahın izniyle

Insallah cnm.tek temennim o ben ki her zaman espiriler yapan neseli hep pozitif bir insandim ama ortadaki evlat olunca hersey degisiyor dunya duruyor.hamileyken de biliyorduk ama boyle degildi simdi kucagina alinca hersey bambaska oluyor.dr.lara guvenmek zoruundayim.insan nasibinde ne varsa onu yasiyor ama dayanamiyor insan.konduramiyorsun gozunle de gormeyince de inanmak istemiyorsun.dr.la tekrar konustum tuber skleroz atakla gelistigi icin erkenden farkedilmesi onemliymis.tek tesellim olan nokta o.

canım hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...foruma uzun zamandır giremedim,okuyunca şaşırdım...sağlıklı sıhhatli uzun mutlu huzurlu ömürler geçirmeniz dileğiyle...

ısırırım onun yanaklarını :)) cnm en son 3500 lerde flndı kilosu dimi ultrasondaki olcumle uydumu kilosu birde diyorlar uyumlu olmayabilir daha zayıf cıkabiliyomuş dogunca

Valla kim canını sıkıyorsa şimdiden gönder hiç düşünme yoksa doğumdan sonra çok daha fazla zorluk çekersin sütün de olmaz stresten yaşıyoruz işte biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…