mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
dahada iyi olucaksınız canım inşallah.sütün günden güne çoğalıcak sen hiç merak etme bol su iç.ilaçta verdimi doktorun rahim toparlansın diye?darısı bize inşallah kolay atlatırız.

Sen ilk genel anestezi mi olmuştun? Bi de söylicem hep unutuyorum ya benim doğumdan sonra tansiyonum çok kötüydü 8-4 9-5 ilaçtan mı bilmiyorum sen de dikkat et hemen çok kalkmaya çalışma

bayanlar merhaba...telefonumda internetim bittiği için uzun zaman giremedim arada eşimin telefonunda giriyorum okuyup çıkıyorum..eşimin telinden yorum yazılmıo biraz kötü internet olayı..

celincim ne olur bugünlerin tadını çıkart..Allah'a emanet yavrularımız...çok zor biliyorum..ama iman gücü olmasa inan kafayı yer insan...bana psikolojik bişeyler oluyor;gece yarısı uyanıp bebek hareket ediyomu diye kontrol ediyorum..bazen etmıo ağlamayafalan başlıom...dua ediyorum ve 5 dk içinde hareketleniyor yavrum...çok şükür :)

banada ayın 15 ine gün verdi doktorum..sezeryan oluyorum..erkenden kendi gelmezse tabiki..

göğüs ucu içinde bir yöntem biliyorum; Avent in göğüs ucu çıkartmak için vakumlu bir aparatı var.sağlık ocagındaki ebenin tavsiyesi şöyle;5 ml lik şırınganın iğnesini çıkartıp en alt kısmını kesiyorsunuz.göğüs ucunuz içine girecek şekilde yerleştiriyorsunuz ve içindeki aparatı dışarı çekip göğüs ucunu vakumluyorsunuz...biraz bekletip çıkarttığınızda baya işe yarıyo..tabi hemen bebeğiemzirmek gerekio yoksa bi kaç dakika içinde normale donuyor..ben hazırlayıp hastane çantamın içine koydum..bende işe yarıo gibi.tabi bebeğin meme ucunu almasını kolaylaştırımı tam bilmiyorum :)))

slm kızlarr bugun kontrole gittim kızım gayet ıyımıs nst de sancım cıktı artık sancılar baslamıs dedi eger 13 une kadar kızım gelmezse bende sezeryan olucam 9 unda yıne kontrolum var o gun tam gunumuzu alırız artık 2 haftamız var haftaya da annem geliyor herseyimiz hazır gibi bi an once gunler gecsın kuzularımıza kavusalım ınsallah

aminn inşaallahh canım. yavaştan yapıyorum mutfağım bitti sayılır tüm dolapları makinaya attım 2 gündür onla uğraşıyorum yavaş yavaş yapıyorum artık camlara birini alıcam bakalım doktor zaten 3300 3500 doğar dedi inşaallah hayırlısıyla doğsunda
canım evet alır elbet sağlıklı olsunda vallahi yapıyorum rabbim yardım ediyor

canım hadi seninde günün belli oldu gözün aydın hayırlısı neyse o olsun doğum için

Benim bu Neşe kuşum uyuyor uyuyor gece 1 de dikiliyor yahu sabaha kadar. Gündüz zorla uyandırıyorum altı değişip Emine geri uyuyor hemen. Ama geceleri cin gibi maşşallah tam uyudu diyorum yatağına yatırıyorum arkamı dönmeden başlıyor ıhlamaya. Gündüz işlerden gece NEşeden uyuyamıyorum. Mal gibi oldum vallahi...

canım senin neşen seni seviyor galiba anneyi seviyorsa gunduz uyurmus ıslerini yapsın diye gece uyursa da babayı seviyo derler gece uyusun rahat ıse gıtsın dıye :))) bos ver işleri kimse seni ayıplamaz uykun gelince uyu canım salla gitsin :)))

saıol cnm sana da kolay gelsin ama kendini cok yorma ben o kdar hammallastımki bir yemek yapmak yetiyor sonra yorgunluktan ölüyorum helal sana valla ellerine saglık :))

Duygucum hayırlı olsun eşinin yeni işi kurulu düzeniniz bozulmadı şükür çok yorma kendini
sağol canımmm rabbim hayırlı müsteriler versin eşime hayırlısı olsun hakkımızda canım
senin o neşeni yerim yaaaaa benim balımın fotosunu yükleyemedim annemlere gönderdim aynı sen diyorlar ) sen kızınla birlikte uyu kim geliyorsa yanına yapılacaklar listesi hazırlayıp eline tutuştur canım )
saıol cnm sana da kolay gelsin ama kendini cok yorma ben o kdar hammallastımki bir yemek yapmak yetiyor sonra yorgunluktan ölüyorum helal sana valla ellerine saglık :))
valla nerdeyse camlarada ben girişcem ama sayılı günüm kaldı bide erken felan olur diye korkuyorum

oyy masallah kuzuna ne guzel poz vermiş öyle :))

fotojenik olcak benim alnına dökülen saçları dimi ben yanlış görmüyorum ) bayagı oldu ya görmeyeli ankarada göstermiyorlardı fotoda vermiyorlardı şimdi elimden düşürmüyorum hahahahhah görmemiş gibiyim yani

:))) yok cnm ya ultrasonda sac fln belli olmuyomus nette öyle okudum ben bende son 2 keredir gidiyorum vermıyo foto nedense dogum yaklastı dıye sanırım kilosuna kafasına kalbine fln bakıp yolluyor :)) yandan poz vermş cok tatlı masallah :)

cnm nerelerdesin sesin cıkmıyor ?nasılsın nasıl gidiyor ?

sağol canım fena sayılmaz, zaman yaklaştıkça gece uykuları daha da haram oldu. ne zamn uyuyup uyandığım belli değil valla ara sıra bakınıyorum size. sen nasılsın, belli oldu mu doğum tarihi ?

Sen ilk genel anestezi mi olmuştun? Bi de söylicem hep unutuyorum ya benim doğumdan sonra tansiyonum çok kötüydü 8-4 9-5 ilaçtan mı bilmiyorum sen de dikkat et hemen çok kalkmaya çalışma

genel anesteziyle olmuştum akşam kalkarken aynen benimde başım çok döndü bayılıcam sandım.önce oturdum meyve suyu falan içtim öyle kalktım.tabi tansiyona bakıldımı hatırlamıyorum.sadece ilk tuvalete oturduğumda karnımı görüp şok olmuştum aa küçücük kalmış demiştim :) çok alışmışım kocaman göbeğe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…