dahada iyi olucaksınız canım inşallah.sütün günden güne çoğalıcak sen hiç merak etme bol su iç.ilaçta verdimi doktorun rahim toparlansın diye?darısı bize inşallah kolay atlatırız.
aminn inşaallahh canım. yavaştan yapıyorum mutfağım bitti sayılır tüm dolapları makinaya attım 2 gündür onla uğraşıyorum yavaş yavaş yapıyorum artık camlara birini alıcam bakalım doktor zaten 3300 3500 doğar dedi inşaallah hayırlısıyla doğsundacanım maşallah çok sevindim gelicek tabi.sabır işi dediğin gibi pes etmemek lazım.inşallah bol bol emer bundan sonra annesi.
evine kavuştun sağsalıim gittiniz çok şükür.doğumunuda istediğin doktorda yapıcaksın Allahın izniyle.sen evin içini yap camlar önemli değil.uzanma yukarılara altların tozunu al yeter.doğumdan sonra nasıl olsa toparlanınca yaparsın.kilo işide hiç belli olmaz doğuma kadar zamanını beklerse 3 buçuk bile olur.önemli olan sağlıklı olması.
canım evet alır elbet sağlıklı olsunda vallahi yapıyorum rabbim yardım ediyorçok tatlıdır o şimdi maşallah.arda keremi öp benim için,ne mis kokuludur o.yıkamadınız değil mi,doğduğunda üzstü kanlı ya da kremli oluyor değil mi anne kremi o bebeği dış etkilerden koruyormuş.heyyy güzel ALLAHIM neleri neleri yaratmış...
çok güzel yapmışsın canım.tam anlamıyla cambazlıkla doyuruyorsun neşeyi.peki silikon göğsündeyken mi emiyor,yoksa onu emerken çıkarıp emmediği zamanlarda mı takıyorsun ?
sen merak etme son günlerde alır o kilosunu.ama kendini çok yorma,son günlerde iş yapma,erken doğum riski oluşturuyor.ben pazar günü eşime sildireceğim camları.yarın da evi erkek kardeşime temizleteyim bari:)))
slm kızlarr bugun kontrole gittim kızım gayet ıyımıs nst de sancım cıktı artık sancılar baslamıs dedi eger 13 une kadar kızım gelmezse bende sezeryan olucam 9 unda yıne kontrolum var o gun tam gunumuzu alırız artık 2 haftamız var haftaya da annem geliyor herseyimiz hazır gibi bi an once gunler gecsın kuzularımıza kavusalım ınsallah
Benim bu Neşe kuşum uyuyor uyuyor gece 1 de dikiliyor yahu sabaha kadar. Gündüz zorla uyandırıyorum altı değişip Emine geri uyuyor hemen. Ama geceleri cin gibi maşşallah tam uyudu diyorum yatağına yatırıyorum arkamı dönmeden başlıyor ıhlamaya. Gündüz işlerden gece NEşeden uyuyamıyorum. Mal gibi oldum vallahi...
aminn inşaallahh canım. yavaştan yapıyorum mutfağım bitti sayılır tüm dolapları makinaya attım 2 gündür onla uğraşıyorum yavaş yavaş yapıyorum artık camlara birini alıcam bakalım doktor zaten 3300 3500 doğar dedi inşaallah hayırlısıyla doğsunda
canım evet alır elbet sağlıklı olsunda vallahi yapıyorum rabbim yardım ediyor
canım hadi seninde günün belli oldu gözün aydın hayırlısı neyse o olsun doğum için
sağol canımmm rabbim hayırlı müsteriler versin eşime hayırlısı olsun hakkımızda canımDuygucum hayırlı olsun eşinin yeni işi kurulu düzeniniz bozulmadı şükür çok yorma kendini
senin o neşeni yerim yaaaaa benim balımın fotosunu yükleyemedim annemlere gönderdim aynı sen diyorlarBenim bu Neşe kuşum uyuyor uyuyor gece 1 de dikiliyor yahu sabaha kadar. Gündüz zorla uyandırıyorum altı değişip Emine geri uyuyor hemen. Ama geceleri cin gibi maşşallah tam uyudu diyorum yatağına yatırıyorum arkamı dönmeden başlıyor ıhlamaya. Gündüz işlerden gece NEşeden uyuyamıyorum. Mal gibi oldum vallahi...
valla nerdeyse camlarada ben girişcem ama sayılı günüm kaldı bide erken felan olur diye korkuyorumsaıol cnm sana da kolay gelsin ama kendini cok yorma ben o kdar hammallastımki bir yemek yapmak yetiyor sonra yorgunluktan ölüyorum helal sana valla ellerine saglık :))
oyy masallah kuzuna ne guzel poz vermiş öyle :))
maşAllah canımçok tatlı bu cadı
fotojenik olcak benim alnına dökülen saçları dimi ben yanlış görmüyorum) bayagı oldu ya görmeyeli ankarada göstermiyorlardı fotoda vermiyorlardı şimdi elimden düşürmüyorum hahahahhah görmemiş gibiyim yani
maşAllah canımçok tatlı bu cadı
sağol canımmm sizin kuzularıda görelim atın fotolarıdaaa
cnm nerelerdesin sesin cıkmıyor ?nasılsın nasıl gidiyor ?
Sen ilk genel anestezi mi olmuştun? Bi de söylicem hep unutuyorum ya benim doğumdan sonra tansiyonum çok kötüydü 8-4 9-5 ilaçtan mı bilmiyorum sen de dikkat et hemen çok kalkmaya çalışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?