mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ısırırım onun yanaklarını :)) cnm en son 3500 lerde flndı kilosu dimi ultrasondaki olcumle uydumu kilosu birde diyorlar uyumlu olmayabilir daha zayıf cıkabiliyomuş dogunca

En son 3500du ama o kilodan yaklasik 1 hafta sonra dogdu.dr.3800 belki 4 bilee olabilir demisti.genelde birebir uymuyor caglarinkinde de 150 gr.oynamisti.buyuk bebek iyiymis ya ele avuca geliyor en azindan :))

duygucum Allah yardımcınız olsun eşinde ne yapsın oda stresg olmuştur.ama sen iyi yapmışsın tepkini göstermişsin.inşallah herşey yoluna giricek canım ya.ben yoktum evde hiç giremedim nete varmışsındır ama yazmamışsın birşey bizi merakta bırakma.

4 ekim öyle haklısınki bizim kendi derdimiz yokmuş gibi birde etraftakilerle uğraşmak zor zaten.kardeşin büyükmüş zaten doğumdan sonrada yanında rahat edemezsin.ne diyim Allah sabır versin.amva sonuçta onlar gidicek sen eşin ve bebeğin kalıcaksınız :)

En son 3500du ama o kilodan yaklasik 1 hafta sonra dogdu.dr.3800 belki 4 bilee olabilir demisti.genelde birebir uymuyor caglarinkinde de 150 gr.oynamisti.buyuk bebek iyiymis ya ele avuca geliyor en azindan :))

evt cnm cok zayıf olunca ınsan korkuyor bır yerını ıncıtıcem dıye :)) sonucta 1-2 haftada toparlıyor bebek zayıf olsada saglıklı olsunlar kilolu zayıf farketmez cnm

günaydın kızlar kimse yokmu? doğuran anneler bebişler nasıllar?
doğurmayanlar durumlar nasıl?
duygu gittinmi doktora ne yaptın canım?
celincim sen nasıl oldun bebiş nasıl?
ben dün çok yoruldum kasılmam arttı akşam kendi kendime dedimki bugün doğurmazsam dahada dığurmam heralde diye öyle uyumuşumki ne zamandır ilk defa valla.acaba gelicekmiki bebek diyorum gören yakın diyo.yolda kadınlar bana nasıl bakıyor ya 1 hafta önce kabanımın önü kapanıyodu şimdi baya açık kalıyor :) füze gibi fırladı karnım.bu halde koşturup duruyorum hala.Allah yardım ediyor.

Canim maşallah helal olsun sana allah guc veriyor grrcekten. Ben kimseye minnet etmemek icin herseyi yapiyorum kizima giydiriyorum altini değiştiriyoum gazini cikariyorum banyosunu bile ysptirdim ona yettigimi hissedebiliyorum agriyi siziyi unuttum. Neşe kuşu gercekten hizla buyuyo saclari bbi uzadi ki arkasi mahsun kirmizigulun eski saclari gibi oldu :) sen bence haftaya cumaya kalmazsin artik :) ne zaman kontrolun? Bi de sen sezeryan olmicakmiydin?

evet canım sezeryan olucam 19 kasıma gün verdi.ama 9 unda gidicem kontrole o zaman belki duruma göre erken alabilirim dedi.hala nidilat içiyorum erkek diye bekletme taraftarı doktor iyice gelişsin diye.yoksa bu hafta alıcaktı vazgeçti.gittiğmde ilacı azaltıcakmış.öyle uygun gördü bekliyoruz :) yani erken doğurucam derken 37 haftayı bitiriyorum yarın.tut tut dediler tuttum bende yarın düğünümüz var :) oynıyım diyorum stres atarım :) bakarsın suyum gelir doktor hemen alı.şaka tabi hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin.
kızının saçları uzadı he ne güzel maşallah ona.insan kendi ilgilenmek istiyo dimi bebişle eşimde bana diyo sen artık bebekle oynar durursun diye.

bize 18 kasıma gün verdi doktorumuz.canım hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin de önemli olan o.düğünde göbek atabilirsin ,bana da gecen hafta öyle dediler."gel seni doğurtalım" diye eşimin iş arkadaşalrın ve eşleri zorla piste çıkradılar bir de :))) alkış yapıp oturdum doğal olarak:)))

kızlar kapı süsü için kaç m. tül gerekir.annnem duysa "ne saçma şey,para tuzağı yapma be kızım "der ama ona demiyorum bile artık,o yanda oturuyor ama ben internetten vericem siparişi:)))))))))))))ehehehehe (anneanne hevesssiizzzzzzzzzse ben ne yapayım ama bu onun sorunu diye düşünüyorum )

Hanımlar

Ilk günler sütüm yok denecek kadar azdı ve göğüs uçlarım da çıktık olmadığı için Neşe göğsümü hiç almıyordu. Hastanede biberonla mama vermek zorunda kaldık. Eve çıktık sütüm başladı az az ama Neşe gene ememiyordu. Sonra eşim silikon meme ucu aldı ama Neşe onu da iki çekip bırakıyordu. Pes etmedik bu sefer elle sağma makinası aldık. Ve yeni bi taktik geliştirdik. Göğsüme silikonu takıyorum ağzına biberonu veriyorum tam biberonu çekerken ağzından alıp göğsümü veriyorum ve sonuç cakır Çakır içiyor. Ve sevindirici bi haber göğüs üçüm baya bi dışarı çıkmaya başladı ve kızımın çekip gücü de güçlendi. Tahminime göre bir haftaya silikonu da bırakır çıplak halde alır meme ucunu. Bu iş gerçekten sabır işi. Bu durumu yaşayacaklar mutlaka vardır. Pes etmeyin....

kızlar dün indigim gibi doktoru aradım ama fiş kalmamıştı eve gittiğimde her yer tozdan görülmüyordu yol yapılıyor birde pimapenler sapsarı olmuş kızlar mutfak dolaplarına giriştim herşeyi makinaya attım sildim ettim derken dün 1 di popomun üstüne oturduğumda ağrılardan ağlaya ağlaya uyumuşum neyimeyse benim temizlik yapmak çok para da olmadığı için herkesi tutamıyorum 120 istiyorlar daha bir ton iş var camlar öylece duruyor neyse elbet biter bi şekilde olur temizlik faslı gelelim kızımaaa bugünnn gördüm nasıl özlemişim yahuuu duduşlarını büzmüş uyuyordu saçlanmış iyce herşeyi iyi dedi doktor kilosu biraz düşük dedi 2500 muş oda son hafta toplarsın dedi sağlığı yerinde şükür kiloyuda alır hayırlısıyla nst ye girdim haftaya birdaha nst istedi 15 inde kontrol dedi doğum pozisyonunu almış dedi 30 unda görülüyor ama 20 sinden sonra bekleriz artık gece gündüz dedi ayy heycan yaptım ağrılarım çoğaldı zaten kasığımdada oluyor arka taraftada bi anda akıntı geliyor su sanıyor korkuyorum son zamanlar daha telaşlanıyor insan

canım maşallah çok sevindim gelicek tabi.sabır işi dediğin gibi pes etmemek lazım.inşallah bol bol emer bundan sonra annesi.

evine kavuştun sağsalıim gittiniz çok şükür.doğumunuda istediğin doktorda yapıcaksın Allahın izniyle.sen evin içini yap camlar önemli değil.uzanma yukarılara altların tozunu al yeter.doğumdan sonra nasıl olsa toparlanınca yaparsın.kilo işide hiç belli olmaz doğuma kadar zamanını beklerse 3 buçuk bile olur.önemli olan sağlıklı olması.

:))) ben de hemen hemen ayni durumdayim.3.gun olacak daha az da olsa sut geleli o da yetmiyor zaten.bir gogus ucum var digeri yok denecek kadar az.tam tutabilse cekis gucu iyi fakat istiyorki agzimi tum meme basi doldursun. damagina gogusucu deymeyince almiyor cebellesiyoruz.chicconun elektrikli pompasini almis esim onunla sagmaya calisip ince siringayla veriyoz bazen.birde aptamil 1 mamaya basladik mecburen sarilik olmamasi ve kan sekerinin dusmemesi icin mama takviyesinin de olmasi gerekiyormus.sutum tam fazla fazla gelse mamayi azaltarak birakacagimi soyledi cocuk doktoru fakat bugun 5. Gun yine de bughn mamaya ihtiyacimiz yok diyemedik.insallah fazla fazla gelir de bebisler beslenirler.bir de humananin stiil tea diye sut getiren cayi var.ondan aldim biraz geliyor o cayi icince.

çok tatlıdır o şimdi maşallah.arda keremi öp benim için,ne mis kokuludur o.yıkamadınız değil mi,doğduğunda üzstü kanlı ya da kremli oluyor değil mi anne kremi o bebeği dış etkilerden koruyormuş.heyyy güzel ALLAHIM neleri neleri yaratmış...

çok güzel yapmışsın canım.tam anlamıyla cambazlıkla doyuruyorsun neşeyi.peki silikon göğsündeyken mi emiyor,yoksa onu emerken çıkarıp emmediği zamanlarda mı takıyorsun ?

sen merak etme son günlerde alır o kilosunu.ama kendini çok yorma,son günlerde iş yapma,erken doğum riski oluşturuyor.ben pazar günü eşime sildireceğim camları.yarın da evi erkek kardeşime temizleteyim bari:)))

celin geçmiş olsun.allah kurtardı hayırlısıyla.darısı başımıza.maşallah oğluna.ne güzel duygular bunlar değil mi?

Cok sukur biz kurtulduk darisi saglikla sihhatle sizlerin basina sezeryanin ilk gunu zor.benim oksuruk oldugu icin diger gunlerde zorladi ama napalim.eger oksuruk olmasaydi ben de toparlanirdim.ameliyattan ilk ciktim hic bise hissetmiyom bebisi de gordum icer de sevindim ne kolaymis ameliyat agrida yok diyorum tabi uyusukluk gecince rahim kontrolunu elle bastirarak yapinca ve serumun icine rahim kaslarini toplayici ilac koyunca agri tavan yapiyor.hatta o serumun icine koyduklari ilac beni agridan ziplatti hemsire hanim ne koydunuz bunun icine suni sanci gibi birsey sanki cok agriyor karnim diyorum :)))3gun icinde bayagi toparlanmis oluyorsunuz.bugun 5.gun oksuruk azaldi dikis yerlerinin oksurukle sizlamasi azaldi.biraz daha iyi oldum cok sukur.

doğum yapanlar bez durumu nasıl?günde kaç tane gidiyor?

Sık sık yaptiklarindan cok gidiyor fakat 5.gun 62lipaket daha bitmedi ortalama 5 6 gidiyor.aslinda cocugun doyma emme durumuna bagli.ama islak havlu mendil bez bunlar sık kullanilan seyleri bildiginiz stoklayin.ne de olsa avm dibimde aliriz dedigim bir cok sey alinamadi.babalar da cok yogun oluyor.yaninda olsun hep istiyorsunuz onlarda kimlik sgk vb.evrak isleriyle ugrasiyorlar.gelen giden zaten malumm.birde ustune uykusuzluk eklenince bitiliyor.

dahada iyi olucaksınız canım inşallah.sütün günden güne çoğalıcak sen hiç merak etme bol su iç.ilaçta verdimi doktorun rahim toparlansın diye?darısı bize inşallah kolay atlatırız.

kapı süsüne kaç mt. tül aldınız?

Canım benim annem aldı birazdan gelcek gelince sorarım. Silikonu emzirirken takıp sonra çıkarıp temizliyorum. Silikon yara da yapmıyor o yönden de iyi. Bez konusuna gelince onda bi standart yok işte :) değiştirirken bile yapıyo. Ilk gün 5 kere kaka yaptı. Şimdi ortalama 3-4 saatte 1 değiştiriyorum çiş çok yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…