günaydın kızlar umarım iyidir herkez.ben sözümü tuttum bugün düğün var bebeği doğurmadım henüz akşama kadarda doğurmam heralde :) oğlumu kursa kendimi kuaföre götürüp öğlen eve geçicem dinlenirim biraz.
erken doğum söz konusuyken bugüne geliceğimi hayal etmiyodum doğrusu.çok şükür halime diyorum.Allah hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar versin.
maşallah bize ya...çok şükür... inşallah sağlıkla doğum yapar ve bebeğimizi kucağımıza alırız...nidilatı kim bulduysa Allah razı olsun
benim son günlerde tüm eklemlerim ağrıyor,iltihaplı romatizma hastasıydım 4 senedir.hamilelikte romatizma ilaçlarımı içmedim ağrılarım kesildiğinden,ama şimdi çok fena geri geldiler...gece her yarım saatte ağrıdan uyanıyorum...tüm kemiklerim ağrıo acaba hamilelikten mi yoksa romatizma mı?inşallah romatizma değildir yoksa ilaç içmek zorunda kalıcam ve bebeğimi emzirmem yasak ilaç içerken:18:
nidilatı bırakmaya korkuyorum doktorumada sormayı unuttum ne zaman bırakayım diye :/ ayın 15 inde ameliyat tarihim...duydunmu senin doktorun nidilatı ne zamana kadar içmeni söyledi? düğünde iyi eğlenceler,tüm gözler üzerinde olucakAllah nazarlardan korusun sizi
Benim bu Neşe kuşum uyuyor uyuyor gece 1 de dikiliyor yahu sabaha kadar. Gündüz zorla uyandırıyorum altı değişip Emine geri uyuyor hemen. Ama geceleri cin gibi maşşallah tam uyudu diyorum yatağına yatırıyorum arkamı dönmeden başlıyor ıhlamaya. Gündüz işlerden gece NEşeden uyuyamıyorum. Mal gibi oldum vallahi...
sağol canım fena sayılmaz, zaman yaklaştıkça gece uykuları daha da haram oldu. ne zamn uyuyup uyandığım belli değil vallaara sıra bakınıyorum size. sen nasılsın, belli oldu mu doğum tarihi ?
günaydın kızlar umarım iyidir herkez.ben sözümü tuttum bugün düğün var bebeği doğurmadım henüz akşama kadarda doğurmam heralde :) oğlumu kursa kendimi kuaföre götürüp öğlen eve geçicem dinlenirim biraz.
erken doğum söz konusuyken bugüne geliceğimi hayal etmiyodum doğrusu.çok şükür halime diyorum.Allah hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar versin.
ya canım bu iyi olmadı ben kaç aydır içiyorum bu ilacıııııııı( kesin bi bilgimi acaba doktoruma sorsammı?
Canim nasilsin nasil gidiyor annelik? Giremiyorum nen cok biraz rahatsizim dogumda fazlaca kan kaybettim pek halim yok yatiyorum genelde bi de malum dikisler dun dra gittim de kan nakli yapacaklardi simdilik vazgectiler bol bol kan yapici seyler yiyorum benim kuzum da sutunu iciyor uyuyor surekli uyandirmaya calisiyorum kulagini cekiyorum burnunu sıkıyorum yok :)) gece kac defa emziriyorsun sen cnm ben sagip veriyrm sutumu maalesefgogsumu alamadi hala oglum
Aynen ben de çok kansızlık canım ya rengim bembeyaz ilaç da bi işe yaramıyor sanki. Pekmez falan içiyorum. Hala çok kanamam var. Ağrım sızım çok yok şükür. Gündüzleri uyandırmak için inanılmaz savaş veriyorum. Gece gözü hep açık. 2-3 saatte emziriyorum genelde. Bazen 15 dakika falan emiyo üstüne bi 30 cc de biberon içiyo tosun :) benimkinin kilosu düşüktü ya ondan doymuyoruz sanırım. Gerçi Çarşamba günü kontrolde 3 kiloyu yakalamıştık. Şuan alıyo hızla göbek bacaklar şişmeye başladı. Senin silikonla almıyo mu göğsünü? Inat et vazgeçme biberonun emziği de yeni doğam olacakmış ki alışmicakmış rahata. Kaşık şırınga diyorlar da çok uğraşamadım ben açıkcası
Silikon gogus ucu alsim onunla vermeye calisiyorum da yine zor oluyor ama en azindan silikonun ucuna sut dolunca onu cekiyor ins duzelir zamanla ya biberonun emzigi de cok buyuk degil ama yenidogan icin mi bilmiyrm esim aldi geldi tek delikli bizimki de 30 cc kadar emiyor bi emiste canim kansizlik icin dalak yiyebilirsen ye varsa o mide :) bende yokmus dun zorla yedirdiler biraz ama aksam boyu midem bulandi kansizliga birebirmis dr da bol yesillik kuru uzum kuru incir hurma fln ye dedi
Canim nasilsin nasil gidiyor annelik? Giremiyorum nen cok biraz rahatsizim dogumda fazlaca kan kaybettim pek halim yok yatiyorum genelde bi de malum dikisler dun dra gittim de kan nakli yapacaklardi simdilik vazgectiler bol bol kan yapici seyler yiyorum benim kuzum da sutunu iciyor uyuyor surekli uyandirmaya calisiyorum kulagini cekiyorum burnunu sıkıyorum yok :)) gece kac defa emziriyorsun sen cnm ben sagip veriyrm sutumu maalesefgogsumu alamadi hala oglum
Aynen ben de çok kansızlık canım ya rengim bembeyaz ilaç da bi işe yaramıyor sanki. Pekmez falan içiyorum. Hala çok kanamam var. Ağrım sızım çok yok şükür. Gündüzleri uyandırmak için inanılmaz savaş veriyorum. Gece gözü hep açık. 2-3 saatte emziriyorum genelde. Bazen 15 dakika falan emiyo üstüne bi 30 cc de biberon içiyo tosun :) benimkinin kilosu düşüktü ya ondan doymuyoruz sanırım. Gerçi Çarşamba günü kontrolde 3 kiloyu yakalamıştık. Şuan alıyo hızla göbek bacaklar şişmeye başladı. Senin silikonla almıyo mu göğsünü? Inat et vazgeçme biberonun emziği de yeni doğam olacakmış ki alışmicakmış rahata. Kaşık şırınga diyorlar da çok uğraşamadım ben açıkcası
bnm de uyku sorunum var gunduz uyuyamıyorum gecede don saga don sola bi koltukta bi yatakta sbh esim gidince rahat ediyorum uyuorum 3-4 yastıklaaslında yatakları ayırmak lazım kızım 13 gune kadar gelmezse sezeryan olucm 9 unda kontrolum var kesın gun belli olur cnm 14-15 i diyorum hayırlısı artık sana gun soledimi ?
ben ayıralı çok oldu, çünkü eşimle hiç uyuyamıyorum valla, onu da uyutmuyorum. en iyisi ayırmak bu dönemde. benimde bu salı belli olcak inşAllahben zaten sezeryan istiyorum. doktor bana 39. haftaya kadar bekleyelim dedi. bende iyice stress olmaya başladım. çok değil mi 39. hafta yaa. suyum gelirse yada sancım falan başlarsa bi de onu mu çekicem. bakalım ne diicek bu salı. habedar ederim hayırlısıyla.
Kızlar nasılsınız benim bugün işlerim bitti arkadaşlar gelip yaptılar biri camlara girişti biri kapılara derken bende banyo tuvalet tozlar felan derken bitti sonunda halılarımı göndermiştim temizlemeye haftaya gelicez yanlız o kadar yorulmuşumki bu gece doğurmasam gününe kadar bekler benim kuzu))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?