mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
günaydın kızlar umarım iyidir herkez.ben sözümü tuttum bugün düğün var bebeği doğurmadım henüz akşama kadarda doğurmam heralde :) oğlumu kursa kendimi kuaföre götürüp öğlen eve geçicem dinlenirim biraz.
erken doğum söz konusuyken bugüne geliceğimi hayal etmiyodum doğrusu.çok şükür halime diyorum.Allah hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar versin.

maşallah bize ya...çok şükür... inşallah sağlıkla doğum yapar ve bebeğimizi kucağımıza alırız...nidilatı kim bulduysa Allah razı olsun
benim son günlerde tüm eklemlerim ağrıyor,iltihaplı romatizma hastasıydım 4 senedir.hamilelikte romatizma ilaçlarımı içmedim ağrılarım kesildiğinden,ama şimdi çok fena geri geldiler...gece her yarım saatte ağrıdan uyanıyorum...tüm kemiklerim ağrıo acaba hamilelikten mi yoksa romatizma mı?inşallah romatizma değildir yoksa ilaç içmek zorunda kalıcam ve bebeğimi emzirmem yasak ilaç içerken:18:
nidilatı bırakmaya korkuyorum doktorumada sormayı unuttum ne zaman bırakayım diye :/ ayın 15 inde ameliyat tarihim...duydunmu senin doktorun nidilatı ne zamana kadar içmeni söyledi? düğünde iyi eğlenceler,tüm gözler üzerinde olucakAllah nazarlardan korusun sizi

amin canım sağol.bana 19 kasıma gün verdiya salıya geliyo pazar akşamı bırakıcaksın dedi.yani sadece bir gün öncesi içmiycem.haftaya gittiğimdede azaltıcakmış ben 6 saatte 1 içiyorum.gerçi haftayada bebeğin durumuna göre alabilirim demişti.inşallah romatizma değildir canım.büyük ihtimalle doğumdan sonra geçer.benimde heryerim ağrıyor hamileliktendir.çok geçmiş olsun.

Canim nasilsin nasil gidiyor annelik? Giremiyorum nen cok biraz rahatsizim dogumda fazlaca kan kaybettim pek halim yok yatiyorum genelde bi de malum dikisler dun dra gittim de kan nakli yapacaklardi simdilik vazgectiler bol bol kan yapici seyler yiyorum benim kuzum da sutunu iciyor uyuyor surekli uyandirmaya calisiyorum kulagini cekiyorum burnunu sıkıyorum yok :)) gece kac defa emziriyorsun sen cnm ben sagip veriyrm sutumu maalesef gogsumu alamadi hala oglum

sağol canım fena sayılmaz, zaman yaklaştıkça gece uykuları daha da haram oldu. ne zamn uyuyup uyandığım belli değil valla ara sıra bakınıyorum size. sen nasılsın, belli oldu mu doğum tarihi ?

bnm de uyku sorunum var gunduz uyuyamıyorum gecede don saga don sola bi koltukta bi yatakta sbh esim gidince rahat ediyorum uyuorum 3-4 yastıkla aslında yatakları ayırmak lazım kızım 13 gune kadar gelmezse sezeryan olucm 9 unda kontrolum var kesın gun belli olur cnm 14-15 i diyorum hayırlısı artık sana gun soledimi ?

gunaydın cnm dugun dugun dedin dugunu de bıtırcen nerdeyse bu gece yarısı gelmesın kuzun yeter dıyerek :)) bizdede bugun dugun var bu şişmişlikle ne giycem yaa bu esimin akrabalarıda durdu durdu ben hamile kaldım dugun yaptılar :))))))

ya canım bu iyi olmadı ben kaç aydır içiyorum bu ilacıııııııı ( kesin bi bilgimi acaba doktoruma sorsammı?

söyleyen kişi firmayı aramış sen de arayabilirsin şahsen ben kullansam arardım
insan ilaç içmeye bile korkuyor şifa bulalım derken hiç olmuyor bunlar
varsa içinde yaz millet bilsin yada kesinlikle yoktur diye yaz dimi

Aynen ben de çok kansızlık canım ya rengim bembeyaz ilaç da bi işe yaramıyor sanki. Pekmez falan içiyorum. Hala çok kanamam var. Ağrım sızım çok yok şükür. Gündüzleri uyandırmak için inanılmaz savaş veriyorum. Gece gözü hep açık. 2-3 saatte emziriyorum genelde. Bazen 15 dakika falan emiyo üstüne bi 30 cc de biberon içiyo tosun :) benimkinin kilosu düşüktü ya ondan doymuyoruz sanırım. Gerçi Çarşamba günü kontrolde 3 kiloyu yakalamıştık. Şuan alıyo hızla göbek bacaklar şişmeye başladı. Senin silikonla almıyo mu göğsünü? Inat et vazgeçme biberonun emziği de yeni doğam olacakmış ki alışmicakmış rahata. Kaşık şırınga diyorlar da çok uğraşamadım ben açıkcası

Silikon gogus ucu alsim onunla vermeye calisiyorum da yine zor oluyor ama en azindan silikonun ucuna sut dolunca onu cekiyor ins duzelir zamanla ya biberonun emzigi de cok buyuk degil ama yenidogan icin mi bilmiyrm esim aldi geldi tek delikli bizimki de 30 cc kadar emiyor bi emiste canim kansizlik icin dalak yiyebilirsen ye varsa o mide :) bende yokmus dun zorla yedirdiler biraz ama aksam boyu midem bulandi kansizliga birebirmis dr da bol yesillik kuru uzum kuru incir hurma fln ye dedi

Valla dalak falan yiyeceğime kan versinler daha iyi :) herşey gaz yapıyor anam ne yiyeceğimi şaşırdım. Benimki de silikonu çekmiyordu önce. Ilk biberonu verip çekip hemen silikonu veriyodum o biberon gibi çekmeye devam ediyordu. Artık yavaştan silikonsuz çıplak emmeye başladı bakalım. Aman tamamen keyfi bizimki artık ya oynatıyor resmen bizi :) doktor biberon için de 3 saatte 40 cc içsin demişti bize. Sana bişey dediler mi?

Son bikac gündür bi türlü giremedim kizlar umarim herkes iyidir. Simdi telden giriyorum aksama bilgisayardan girip gecmisi okurum artik. Doktordan geldik az önce nstye soktular bebegin kalbi bi anda yavasladi 67ye kadar indi, panik oldum ama korkma dedi dr sıkıntıdaymis biraz bebek, boynuna da yine kordon dolamis zaten, carsamba ya da persembe duruma göre ameliyatla alicakmis. Evde yine bi tartisma tabi, normal dogur diye baski.. Sanki kendi dogurucak cildiricaAaam sinirden artik! Dr bilerek yapiyo diyo esim kolay geliyomus sezeryan dra. Saglikla ikiniz de o ameliyattan cikin diyen yok yaa yok.

Benim de daha iyi beslendikce sutum artmaya basladi.yiyemiyordum ilk zamanlar evde yemenin kavgasini yaptik esimde destek olunca duzeldi. yeter artik dedim de simdi duzeldiler. Benim basimdaki malumlar sen seker hastasisin sunu yiyemem sen bunu yiyemem deyip deyip duzgun bise koymuyorlar.bana yarayacak bise yapilmiyor bir ozen yok istedigim bir sey yarim saat sonra geliyor sut gelmiyor boyle seyler cok yasadim.corba yap bana diyorum kesme corba yapim diyor tatar corbasi diyor hamur corbasi ya ben hamur corbasini napim tavuk yap sehriye yap yogurt corbasi yap ne bileyim 3 lohusalik gecirmis kadinsin dedim ben ilk defa oluyorum benden daha iyi bilmen lazim.hosaf diyorum sekerli diyorlar sutlac diyorum pirincli diyorlar.aglayarak dr.u aradim dahiliyeciyi ya hocam bana bise verniyorlarben ne yicem ya bir liste verin bise yapin.adam dedi biz sana dogumdan sonra acikladik ya odana geldim hadi kurtuldun serbestsin gecmis olsun bebeginin kan sekeride duzeldi.biz senin dogum sonrasi tahlillerini yaptik siz sadece gebelikte gecmste seker hastaligi gecirmis birisiniz artik normal hayatiniza donduk igneleri biraktik.asiri agirserbetleri asiri tuketmedikten sonra hersey serbest dedi.ben de odaya geldiginde kurtuldun derken gecmis olsun anlaminda soyledigini sanmistim. :))) kafa iste on .bunlar tabi yine tam gaz kendilerni dusunmeyedevam. esim evrak isleriyle ugrasiyor bu ankara olayi icin izinleri ayarlamsya calisiyor adam ruh gihi geziyor ortalikta yuzu gozu solmus diyorum kotu bise varda benden sakliyorsun sen soylemiyorsun bu sefer ona sariyorum.en son zor zekat bir corba yaptirdim baktim 1 kase ictim baktim aksam yemeginde yenmis.ethaslamasi olarak buzluga et atmistim onu haslattirdim biraz yedim midem bulanir gibi oldu sonra yerim dedim baktim silip supurulmus.bana ozel hicbise yapilip onume koyulmuyor.birde mesele disari cikiyorlar kivi almislar nasilsa duydugum soz karsisinda soknoldum aklima bile gelmez boyle dusunmek " kivi aldik adı senın tadi bizim olsun " yuhh dedim.benim sayemde onlarda yiyormus yani.hala unutamiyorum.mahsustan sirf sormus olmak icin sordugunu biliyorum iste makarna haslayim sunu yapim yani bana yaramicak kendine eziyet olmicak seyler 3 ogun cay iciyorlar zaten dr.dan geliyoruz daha ben iceri girmeden egilip ayakkabimi cozemiyom dalip giriyor caykoyak cay koyak.ya kafayi yiyecektim.eve gelen misafirin biriyle tartisti kadin ilk defa geliyordu hemen kalkti gitti. o da zaten sonu oldu esime de anlattim zaten onlara biraz hizli konusmazsan anlamiyorlar o bagirip cagirdi biraz degisiklik var.boyle olsun istemezdim ama ben de bebegi dusunmek zorundayim bir yerde yaniniza kizlar size gercekten yardimci olacak birini getirtin annem bakima muhtac olmasaydi gelirdi ve asla boyle yapmazdi.

Benimde sutum yetmedigi icin 2.5 saati gecirmicek sekilde yaklasik 3siringa sanirim o da 3 cc yapiyor onunla aptamil1 mamasi veriyoruz ama biberonla vermeyin siringayla verin dediler anne memesini tutturmakta zorlanirsiniz yoksa dediler.bende siringayla besliyom simdilik.siringada cok kolay oluyor ucundan kendi cekiyor :))))yalniz doysun 1cc bile asla kabul etmiyor.aanasi gebeyken ac ac geziyordu bebis de hic acliga dayanamiyor basiyor bagirtiyi :))

ben ayıralı çok oldu, çünkü eşimle hiç uyuyamıyorum valla, onu da uyutmuyorum. en iyisi ayırmak bu dönemde. benimde bu salı belli olcak inşAllah ben zaten sezeryan istiyorum. doktor bana 39. haftaya kadar bekleyelim dedi. bende iyice stress olmaya başladım. çok değil mi 39. hafta yaa. suyum gelirse yada sancım falan başlarsa bi de onu mu çekicem. bakalım ne diicek bu salı. habedar ederim hayırlısıyla.

Kızlar nasılsınız benim bugün işlerim bitti arkadaşlar gelip yaptılar biri camlara girişti biri kapılara derken bende banyo tuvalet tozlar felan derken bitti sonunda halılarımı göndermiştim temizlemeye haftaya gelicez yanlız o kadar yorulmuşumki bu gece doğurmasam gününe kadar bekler benim kuzu ))

38-39 da alıyolar genelde canım zaten 38 e girmiyomuyuz bu hafta suyun gelsede hemen sezeryana alırlar zaten ilk sancılar agrılı deilmiş 6-7 cnm acıklık sonrası agrılar siddetleniyor diye biliyorum stres yapmaa akısına bırak ben napim basından beri normal e adapte oldum siimdi kafam cok karısık herkes normal dıyo doktor dıkısın cok olcak dıyo asagıdan 10-15 dikiş yiyecegime sezeryan olıyım diyorum ondanda korkuyorum az bi zmnımız kaldı en iisi ne olcaksa o olsun artık herhalukarda acılı agrılı seyler yasıcaz :))

ellerine saglık senin arkadaslarının cnm sen artık 2-3 gun yatarsın :))) bende dugune gıttım oynadım bıraz belki dedim kızım gelir halayda cekicektim yemedi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…