mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ellerine saglık senin arkadaslarının cnm sen artık 2-3 gun yatarsın :))) bende dugune gıttım oynadım bıraz belki dedim kızım gelir halayda cekicektim yemedi :)))))

hemde nasıll yatarım birde yatmadan sıcacık bir duş alıcam hahahaha beni hiç oynatmadılar ki bende oyun diye ölürüm halay başı çekmeden yapamam doğurup düğünlere atıcam kendimi diyordum annemlere )

aslında artık dogurabilcek zmna geldik yapmamamız gereken seyleri yapailiriz en fazla dogururuz :)) zaten dr bana 13 une kadar muddet verdi off off

selamm kıslarrr gece gece bissss geldikk ayyy celinnnnn canımmm Allah bağışlasınn aynı sana benziyorrr minik erkeğimizzz çokk tatlıı maşallahhh ... duygucumm seninn kısss sana benziyorrr burnu da minnicikk maşşallahhh .. doğum yapan tüm arkadaşlara bebişleriyleee bir ömürr mutluluklar diliyorumm.. rabbimm hayırlıı doğumlarda bize versinn inşallahh .. ben bir gece güzel uyuyup bir gece hiç uyuyamıyorum kıslarr bugünde uyuyamadığım gecelerdenn eşimde şehir dışındaydı geldii o yatınca pcye yapıştımm özledimm sizlerii birde merak olunca girmeden duramadım benimde hazırlıklarım bitti sayılırr yarın gıdımın cicilerini yıkayıp ütülicem hazır da kalsın hafta içi doktora gidicem korkarak gidiyorum hep çantamla gidicem bu seferr ne olur ne olmaz diye kendi ağzımla doğurtturucam kendimi de şişmeyle doğumun alakası varmı ki benim hep burnum şiş dudaklarımda şişiyor artık doğurcammı yokksa kıslarr birde birşey sorcam bebek çantasını yıkadınız mı siz ben onuda yıkayım diyorum neysee gündüzz gelirimm iyi gecelerrr kıslarrrr

aslında artık dogurabilcek zmna geldik yapmamamız gereken seyleri yapailiriz en fazla dogururuz :)) zaten dr bana 13 une kadar muddet verdi off off
canım ne güzel günün belli işte 13ü kesin çıkartcan ))

canım hoşgeldinnnizzzz ben babaya benzetiyorum bakalım doğunca anlıcaz kime benziyor canım ben bugün yıkadım hazırlıcağım çantayı sende yıka istersen

canım hoşgeldinnnizzzz ben babaya benzetiyorum bakalım doğunca anlıcaz kime benziyor canım ben bugün yıkadım hazırlıcağım çantayı sende yıka istersen

hoş bulduk canım benimm .. hayırlısı olsunn kime benzerse benzesinn dünyanınn en güzelli gelcektir sana hepimizz için geçerli tabii çantasını makinada mı yıkadınızz yoksa elde mi yine kendi deterjanını kullancam elbet merak ettim sadece bu arada eşinin iş durumu ne oldu okuyamadım konuşmaları canım diyarbakırdamısınız yoksa ankarada mı

Ohhh ne güzell.. Ben hasret kaldim sicak dusa. Önceleri düsük tehlikesi yüzünden, sonra korkusu kaldi icimde. Simdi de ellerimden... Gripten gribe kosuyorum bu yüzden.

ben herşeyi yıkadım bebek deterjanıyla yıka.şişmeyle alakası yok canım ilk hamileliğimdeki fotoğraflara bakıyorum 5 aylıkken bile şişmişim ben ama 41.hafta doğurmuştum.gerçi senin kızın olucak belki erken gelir :) uykuyu sorma gece kaç kez kalkıyorum reflüm çoşuyor gece kalkıp ilaç içiyorum o yapıyo tabi.ama geçen gün çok yorgundum her kalkmadan sonra yatar yatmaz uyudum.bu gecede uyurum sanırım çünkü düğün vardı yoksa bu saate kalmam erken yatarım :)

canım heralde ankaraya gidince onlarda giderler evlerine sende toparlanmış olursun kendi kendinize yetersiniz.zor valla anlamıyolar seni.Allah sabır versin bebişin ve sen iyi olun önemli olan bu.inşallah ankaradan hayırlı haberlerle dönüceksiniz.sonra sen oğlun eşin çok mutlu günler geçiriceksiniz.sütün gelir canım bence doğum haftasıyla alakası var.vücut kendini belkide anca hazırlıyor.sütün bol olsun canım.
duygucum arkadaşlarından Allah razı olsun yapmışsınız işleri.sen daha fazla yorma kendini dinlen biraz.

inşAllah yinede yaşamam o durumları. hem sancıyı çek hem sezeryan ol, biraz fazla olur bence. bakalım bu salı ne diyecek doktor. sende gittiğinde belli olur herhalde. dediğin gibi en güzeli akışına bırakmak ama önemli olan sağlıkla doğurabilmek, tabi ki normal doğum daha sağlıklı. hakkımızda hayırlısı...

canım makinada yıkadım ben diyarbakırdayım canım şükürler olsun rabbim kapı açtı inşaallahh hayırlı olur hakkımızda
Ohhh ne güzell.. Ben hasret kaldim sicak dusa. Önceleri düsük tehlikesi yüzünden, sonra korkusu kaldi icimde. Simdi de ellerimden... Gripten gribe kosuyorum bu yüzden.
canım benim ellerin iyi olur inşaallahh benimde boğazlarım ağrıyor hala eşimde kötü grip nasıl düzelcez bilmiyorum

mis gibi temizlik kokusuyla uyanmak gibisi yokkkk vallahiii ) sabah 6 30 da kalktım çayımı demledim eşimin ütüsünü yaptım kahvaltımızı yaptık işe yolladım tekrar yattım ben )

oyy masallah sana cok tatlı bal bal :)) hersey güzel olcak insalah ne zmn gidiyosunuz celin ankaraya ?
8inde babalik izni bitiyor ondan sonra 24 gun yillik izin kullanacaz 8inde sevki alip isyerinden izinleri ucak biletlerini ayarlayip 9 10 gibi gidecez insallah.tedirginim cok korkuyorum.aglamak istemiyorum ama dayanamiyorum.yuzune bakip neresi rahatsiz diyorum.allahim kimseye kaldiramiyacagi yuku vermez ama bana bu cok agir geldi isyan etmiyorum allaha sadece dua ediyorum bise olmasinn diye.gebelik doneminde kendimi cok alistirdim hic birseyi yok.iyi dusun iyi dusun diye.kabullendim hic bise olmadigini birden boyle demeleri beni cok sarsti.lohusalik psikolojisi annemin yanimda olamayisi yanimdakilerin anlayissizliklari aggri uykusuzluk onlari hic saymiyorum bile.ilk gun durumu bilmiyordum ne mutluydum o kadar agriya ragmen.soluk rengime halsizligime ragmen esimle basbasa verip omur boyu hatira kalacak fotograflar cektirirken hic dusunmuyordum boyle uzulecegimi.duygu gekecek az sonra aagolsun inanin ki birilerini ariyor gozlerim bir yakinim esim dostum dertlesecegim insan olsun istiyorum cok bunaldim cunku.ben ki gulen oynayan pozitif olan insan nasil boyle oldum.kendime hayret ediyorum.allahimdan iyilik istemekten baska caremiz yok hep dua ediyom gece gunduz sadece kendime degil butun meleklere.sizlerde meleklerin annelerisiniz bize dua ettiginizi biliyorum.insaallah saglikli bir sekilde gider geliriz

maşallah kuzumuza.annesi yalnız arda kerem şimdide babasına benziyo.zaten sürekli bi sana bi babasına benziycek.

canım dualarımız sizinle.tabikide oğlunun bir rahatsızlığı yok .sen içini rahat tut.çok şükür bilinçli anne babasınız onun için gereken herşeyi yapıyosunuz..Allah beterinden korusun.insan evladı için en ufak bir rahatsızlıkta bile endişeleniyor.anne yüreği bambaşka birşey.bir an önce gününüz gelsin gidin güzel haberlerle dönün inşallah.sonrada güzel günler sizinle olsun.

Celincim masallah oglusuna mis gibi annesi o yanaklar var ya tam isirmalik duruyor aklina kotu olumsuz dusunceler getirme canim icini ferah tut masallah ogluna gayet saglikli gorunuyr ki sen kendin de diyorsun bunu seni anlayabiliyorum su lohusalik psikolojisi insani iyice hassaslastiriyor en ufak bi seye aglar oldm ben de sen kendini uzme guzel anne oglusunla her anin tadini cikar yipratma kendini hayirlisiyla saglikli olacagini ogrreneceksin zaten

Ne guzel masallah benimki de bi gun ciplak emebilir ins canim yaa bana bi sey demediler ama internetten baktim ilk iki hafta 5-15 ml arasi diyordu sonra 90 ml bizimki simdiden 90 i buluyor ama cok vermemeye calisiyorum 2 3 saatte bir..silikonla emiyor ama bi saat boyunca emiyor birakinca yine istiyor hep agzinda olcak uyuyor oylee sipam :) sutler gidiyor akiyor burnunu kilagini cekiyorum ancak oyle aliyr zamanla duzene gireriz ins canim

Maşallah kereme....Allah'ım nazarlardan korusun inşallah...annesi dualarımız sizînle,inanıyorum ki kendiliğinden geçecek cnm.internette yaş buyudukçe kaybolduğu yazıyordu. Eltimin oğlunun kalbi delikti doğduğunda şimdi 2 yaşında ve delik kendiliğinden kapandı. Hissediyorum ki herşey çok güzel olacak, Allah 'ın verdiği mucizene Allah'ın izniyle bisey olmayacak...

cnm hersey iyi olucak Allah ın izniyle sen içini ferah tutmaya calış

kızlar ben bugün celiine gittim arda keremi canlı canlı gördüm kucağıma aldım maşaallahh kuzuya öksürüğü devam ediyordu ama iyiydi şükür celiin bide şu ankaraya gidip gelsinler dahada rahatlıcak inşaallahhh

İnsallah canim daha guzel olcak her sey ankaraya ne zaman geleceklerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…