ellerine saglık senin arkadaslarının cnm sen artık 2-3 gun yatarsın :))) bende dugune gıttım oynadım bıraz belki dedim kızım gelir halayda cekicektim yemedi :)))))
hemde nasıll yatarım birde yatmadan sıcacık bir duş alıcamhahahaha beni hiç oynatmadılar ki bende oyun diye ölürüm halay başı çekmeden yapamam doğurup düğünlere atıcam kendimi diyordum annemlere )
canım ne güzel günün belli işte 13ü kesin çıkartcanaslında artık dogurabilcek zmna geldik yapmamamız gereken seyleri yapailiriz en fazla dogururuz :)) zaten dr bana 13 une kadar muddet verdi off off
canım hoşgeldinnnizzzz ben babaya benzetiyorum bakalım doğunca anlıcaz kime benziyorselamm kıslarrr gece gece bissss geldikkayyy celinnnnn canımmm Allah bağışlasınn aynı sana benziyorrr minik erkeğimizzz çokk tatlıı maşallahhh ... duygucumm seninn kısss sana benziyorrr burnu da minnicikk maşşallahhh .. doğum yapan tüm arkadaşlara bebişleriyleee bir ömürr mutluluklar diliyorumm.. rabbimm hayırlıı doğumlarda bize versinn inşallahh .. ben bir gece güzel uyuyup bir gece hiç uyuyamıyorum kıslarr bugünde uyuyamadığım gecelerdenn eşimde şehir dışındaydı geldii o yatınca pcye yapıştımm özledimm sizlerii birde merak olunca girmeden duramadım benimde hazırlıklarım bitti sayılırr yarın gıdımın cicilerini yıkayıp ütülicem hazır da kalsın hafta içi doktora gidicem korkarak gidiyorum hep çantamla gidicem bu seferr ne olur ne olmaz diye kendi ağzımla doğurtturucam kendimi de şişmeyle doğumun alakası varmı ki benim hep burnum şiş dudaklarımda şişiyor artık doğurcammı yokksa kıslarr birde birşey sorcam bebek çantasını yıkadınız mı siz ben onuda yıkayım diyorum neysee gündüzz gelirimm iyi gecelerrr kıslarrrr
canım hoşgeldinnnizzzz ben babaya benzetiyorum bakalım doğunca anlıcaz kime benziyorcanım ben bugün yıkadım hazırlıcağım çantayı sende yıka istersen
hemde nasıll yatarım birde yatmadan sıcacık bir duş alıcamhahahaha beni hiç oynatmadılar ki bende oyun diye ölürüm halay başı çekmeden yapamam doğurup düğünlere atıcam kendimi diyordum annemlere )
selamm kıslarrr gece gece bissss geldikkayyy celinnnnn canımmm Allah bağışlasınn aynı sana benziyorrr minik erkeğimizzz çokk tatlıı maşallahhh ... duygucumm seninn kısss sana benziyorrr burnu da minnicikk maşşallahhh .. doğum yapan tüm arkadaşlara bebişleriyleee bir ömürr mutluluklar diliyorumm.. rabbimm hayırlıı doğumlarda bize versinn inşallahh .. ben bir gece güzel uyuyup bir gece hiç uyuyamıyorum kıslarr bugünde uyuyamadığım gecelerdenn eşimde şehir dışındaydı geldii o yatınca pcye yapıştımm özledimm sizlerii birde merak olunca girmeden duramadım benimde hazırlıklarım bitti sayılırr yarın gıdımın cicilerini yıkayıp ütülicem hazır da kalsın hafta içi doktora gidicem korkarak gidiyorum hep çantamla gidicem bu seferr ne olur ne olmaz diye kendi ağzımla doğurtturucam kendimi de şişmeyle doğumun alakası varmı ki benim hep burnum şiş dudaklarımda şişiyor artık doğurcammı yokksa kıslarr birde birşey sorcam bebek çantasını yıkadınız mı siz ben onuda yıkayım diyorum neysee gündüzz gelirimm iyi gecelerrr kıslarrrr
38-39 da alıyolar genelde canım zaten 38 e girmiyomuyuz bu hafta suyun gelsede hemen sezeryana alırlar zaten ilk sancılar agrılı deilmiş 6-7 cnm acıklık sonrası agrılar siddetleniyor diye biliyorum stres yapmaa akısına bırak ben napim basından beri normal e adapte oldum siimdi kafam cok karısık herkes normal dıyo doktor dıkısın cok olcak dıyo asagıdan 10-15 dikiş yiyecegime sezeryan olıyım diyorum ondanda korkuyorum az bi zmnımız kaldı en iisi ne olcaksa o olsun artık herhalukarda acılı agrılı seyler yasıcaz :))
canım makinada yıkadım ben diyarbakırdayım canım şükürler olsun rabbim kapı açtı inşaallahh hayırlı olur hakkımızdahoş bulduk canım benimm .. hayırlısı olsunn kime benzerse benzesinn dünyanınn en güzelli gelcektir sana hepimizz için geçerli tabiiçantasını makinada mı yıkadınızz yoksa elde mi yine kendi deterjanını kullancam elbet merak ettim sadece bu arada eşinin iş durumu ne oldu okuyamadım konuşmaları canım diyarbakırdamısınız yoksa ankarada mı
canım benim ellerin iyi olur inşaallahh benimde boğazlarım ağrıyor hala eşimde kötü grip nasıl düzelcez bilmiyorumOhhh ne güzell.. Ben hasret kaldim sicak dusa. Önceleri düsük tehlikesi yüzünden, sonra korkusu kaldi icimde. Simdi de ellerimden... Gripten gribe kosuyorum bu yüzden.
mis gibi temizlik kokusuyla uyanmak gibisi yokkkk vallahiiicanım heralde ankaraya gidince onlarda giderler evlerine sende toparlanmış olursun kendi kendinize yetersiniz.zor valla anlamıyolar seni.Allah sabır versin bebişin ve sen iyi olun önemli olan bu.inşallah ankaradan hayırlı haberlerle dönüceksiniz.sonra sen oğlun eşin çok mutlu günler geçiriceksiniz.sütün gelir canım bence doğum haftasıyla alakası var.vücut kendini belkide anca hazırlıyor.sütün bol olsun canım.
duygucum arkadaşlarından Allah razı olsun yapmışsınız işleri.sen daha fazla yorma kendini dinlen biraz.
Eki Görüntüle 847701 Eki Görüntüle 847702 Eki Görüntüle 847703 kızlarr ardamızın son halı celıın sızden dua beklıo cok tedırgın kalp konusunda aksam ustu ugrucam yanına masaallahh arda keremımız sapasaglam gelıcek ankaradannn
8inde babalik izni bitiyor ondan sonra 24 gun yillik izin kullanacaz 8inde sevki alip isyerinden izinleri ucak biletlerini ayarlayip 9 10 gibi gidecez insallah.tedirginim cok korkuyorum.aglamak istemiyorum ama dayanamiyorum.yuzune bakip neresi rahatsiz diyorum.allahim kimseye kaldiramiyacagi yuku vermez ama bana bu cok agir geldi isyan etmiyorum allaha sadece dua ediyorum bise olmasinn diye.gebelik doneminde kendimi cok alistirdim hic birseyi yok.iyi dusun iyi dusun diye.kabullendim hic bise olmadigini birden boyle demeleri beni cok sarsti.lohusalik psikolojisi annemin yanimda olamayisi yanimdakilerin anlayissizliklari aggri uykusuzluk onlari hic saymiyorum bile.ilk gun durumu bilmiyordum ne mutluydum o kadar agriya ragmen.soluk rengime halsizligime ragmen esimle basbasa verip omur boyu hatira kalacak fotograflar cektirirken hic dusunmuyordum boyle uzulecegimi.duygu gekecek az sonra aagolsun inanin ki birilerini ariyor gozlerim bir yakinim esim dostum dertlesecegim insan olsun istiyorum cok bunaldim cunku.ben ki gulen oynayan pozitif olan insan nasil boyle oldum.kendime hayret ediyorum.allahimdan iyilik istemekten baska caremiz yok hep dua ediyom gece gunduz sadece kendime degil butun meleklere.sizlerde meleklerin annelerisiniz bize dua ettiginizi biliyorum.insaallah saglikli bir sekilde gider gelirizoyy masallah sana cok tatlı bal bal :)) hersey güzel olcak insalah ne zmn gidiyosunuz celin ankaraya ?
Eki Görüntüle 847701 Eki Görüntüle 847702 Eki Görüntüle 847703 kızlarr ardamızın son halı celıın sızden dua beklıo cok tedırgın kalp konusunda aksam ustu ugrucam yanına masaallahh arda keremımız sapasaglam gelıcek ankaradannn
8inde babalik izni bitiyor ondan sonra 24 gun yillik izin kullanacaz 8inde sevki alip isyerinden izinleri ucak biletlerini ayarlayip 9 10 gibi gidecez insallah.tedirginim cok korkuyorum.aglamak istemiyorum ama dayanamiyorum.yuzune bakip neresi rahatsiz diyorum.allahim kimseye kaldiramiyacagi yuku vermez ama bana bu cok agir geldi isyan etmiyorum allaha sadece dua ediyorum bise olmasinn diye.gebelik doneminde kendimi cok alistirdim hic birseyi yok.iyi dusun iyi dusun diye.kabullendim hic bise olmadigini birden boyle demeleri beni cok sarsti.lohusalik psikolojisi annemin yanimda olamayisi yanimdakilerin anlayissizliklari aggri uykusuzluk onlari hic saymiyorum bile.ilk gun durumu bilmiyordum ne mutluydum o kadar agriya ragmen.soluk rengime halsizligime ragmen esimle basbasa verip omur boyu hatira kalacak fotograflar cektirirken hic dusunmuyordum boyle uzulecegimi.duygu gekecek az sonra aagolsun inanin ki birilerini ariyor gozlerim bir yakinim esim dostum dertlesecegim insan olsun istiyorum cok bunaldim cunku.ben ki gulen oynayan pozitif olan insan nasil boyle oldum.kendime hayret ediyorum.allahimdan iyilik istemekten baska caremiz yok hep dua ediyom gece gunduz sadece kendime degil butun meleklere.sizlerde meleklerin annelerisiniz bize dua ettiginizi biliyorum.insaallah saglikli bir sekilde gider geliriz
Valla dalak falan yiyeceğime kan versinler daha iyi :) herşey gaz yapıyor anam ne yiyeceğimi şaşırdım. Benimki de silikonu çekmiyordu önce. Ilk biberonu verip çekip hemen silikonu veriyodum o biberon gibi çekmeye devam ediyordu. Artık yavaştan silikonsuz çıplak emmeye başladı bakalım. Aman tamamen keyfi bizimki artık ya oynatıyor resmen bizi :) doktor biberon için de 3 saatte 40 cc içsin demişti bize. Sana bişey dediler mi?
8inde babalik izni bitiyor ondan sonra 24 gun yillik izin kullanacaz 8inde sevki alip isyerinden izinleri ucak biletlerini ayarlayip 9 10 gibi gidecez insallah.tedirginim cok korkuyorum.aglamak istemiyorum ama dayanamiyorum.yuzune bakip neresi rahatsiz diyorum.allahim kimseye kaldiramiyacagi yuku vermez ama bana bu cok agir geldi isyan etmiyorum allaha sadece dua ediyorum bise olmasinn diye.gebelik doneminde kendimi cok alistirdim hic birseyi yok.iyi dusun iyi dusun diye.kabullendim hic bise olmadigini birden boyle demeleri beni cok sarsti.lohusalik psikolojisi annemin yanimda olamayisi yanimdakilerin anlayissizliklari aggri uykusuzluk onlari hic saymiyorum bile.ilk gun durumu bilmiyordum ne mutluydum o kadar agriya ragmen.soluk rengime halsizligime ragmen esimle basbasa verip omur boyu hatira kalacak fotograflar cektirirken hic dusunmuyordum boyle uzulecegimi.duygu gekecek az sonra aagolsun inanin ki birilerini ariyor gozlerim bir yakinim esim dostum dertlesecegim insan olsun istiyorum cok bunaldim cunku.ben ki gulen oynayan pozitif olan insan nasil boyle oldum.kendime hayret ediyorum.allahimdan iyilik istemekten baska caremiz yok hep dua ediyom gece gunduz sadece kendime degil butun meleklere.sizlerde meleklerin annelerisiniz bize dua ettiginizi biliyorum.insaallah saglikli bir sekilde gider geliriz
kızlar ben bugün celiine gittim arda keremi canlı canlı gördüm kucağıma aldım maşaallahh kuzuyaöksürüğü devam ediyordu ama iyiydi şükür celiin bide şu ankaraya gidip gelsinler dahada rahatlıcak inşaallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?