mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Şöyle bi 4-5 saat kesintisiz uyuyabilsem ahh yarın eşim işe basliyo gece nobeti artik tamamen bana kaldı. Neyse gunduz annem gelcek sut sagar uyurum belki diyorum ama ih dese uyandırıyor bu annelik

canım hayırlısı olsun bebek sağsalim doğsun sen sağsalim kurtul önemli olan o.herkez konuşuyo işte bırak ne halleri varsa görsünler.

günaydın kızlar.
ben 2 gecedir ağrıdan uyuyamıyorum.cumartesi gecesi, yorgunluktandır dedim ama yok geçmiyor.kasılma neymişki hiç değilse kısa kısa oluyo kasılma.ama bu ağrı başka birşey kasıklarım ağırıyor belim falan sanki adet olmuşum gibi ağırıyor.yatağa yatar yatmaz bebek sanki kafasını ordan çıkarıcak gibi hareketler yapıyor.acaba kafayı mı yerleştirdi doğum kanalına ne yaptı.çok baskı yapıyor.ağrı yapıyor.sağ sol sağ sol derken eşim bile uyuyamıyor.geceleri bebeğin o hareketlerine suyum gelicek sanıyorum ama yok.dr.a cumartesi gidicem ama böyle sürerse erken giderim.doğum sancısı olsa bi olup bi geçiyomuş benim sürekli ağrım var

Canım aynı benim son zamanlar yaşadığımı anlatmışsın. Kafası çıkacak sanıyodum. Doktora söylediğimde muayene etti ve açıklığım vardı 3 cm. Ve kafasının baskı yaptığını söylemişti. Aman üzülme doğur kurtul geldi zamanı nasıl olsa nidilat nidilat nereye kadar:))

Canım benimde resmen öndeki kemiklerim zonkluyordu uyurken kasıklarımda çürümüş gibi acıyordu. Hem kemik hemde içteki dokularda ağrı oluyordu. Doktora söylediğimizde bizimde istediğimiz bu dedi. Bebek kanala yerleşmeye çalışıyormuş ve kemiklerimiz genişleyip açılmaya başlaması gerekiyormuş. Benimki kanala girememişti gittiğimde. Bol bol yürü dedi normal doğum istiyorsan. Bu ağrılarda olması gerekio olmazsa kork falan dedi. Ama sezeryan istiyorum ben normal doğuma kalbim dayanmaz benim. Nefes bile alamıyorum şimdiden.

Canim celiin dualarimiz sizinle. Ben inaniyorum saglikli bi sekilde gidip geliceksiniz. Lohusalik psikolojisiyle daha da hassassindir simdi rabbim yardimciniz olsun. Söylemesi kolay biliyorum ama icini ferah tut nolur.

Cnm ben de ayniyim hatta bikac gecedir agridan uyuyamaz oldum. Kasiklarimin agrisi o kadar kotu ki sola dogru yatip kaliyorum omzum tutuluyo. Saga dönmek ne mümkün. En az 3 kez tuvalete kalkiyorum zaten kalkarken ölüp diriliyorum agridan. Dedigin gibi kafasi asagida ve sanki cikti cikicak bazen öyle bi hareket ediyo ki geliyo saniyorum.

Ben de normal istiyorum ama dr sezeryan diyo, korkuyorum ameliyattan cok. Gerci karpuz gibi yattim kaldim catim matim acilmaz benim:))

Ben de normal istiyorum ama dr sezeryan diyo, korkuyorum ameliyattan cok. Gerci karpuz gibi yattim kaldim catim matim acilmaz benim:))

Hakkımızda hayırlısı olsun cnm. Günler yaklıştıkça insan neler olacağını mrk ediyor.hepimizin doğumu rahat ve acısız geçer inşallah. Benim için en önemlisi yavrum iyi olsun, bi aksilik olmasın ben acı çekmeyede razıyım :) dayanamıyorum kucağıma alıp öpüp koklamak sevmek istiyorum :) inşallah o duyguyu yaşamak nasip olur hepimize. Allah isteyen herkeze evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...güzel ve bi oladar da yorucu günler bizi bekliyor. Gördüğüm herkez uyuyabildiğin kadar uyu diyor :) ama uyunmuyorki vücud alıştırmamı yapıo anlamadım..her saat başı uyanıom nerdeyse ...

evet ya bu gecede öyle olursam yarın gidicem bakalım ne diycek.günümü öne çeker belki tabi açıklık falan varsa belkide hemen alır :)
başta 37.hafta alırız demişti ilacıda bıraktırıcaktı sonra vazgeçti gelişsin daha diye.bakalım inşallah tam gelişmiş olur hayırlısıyla doğururum bende.

hayırlısı ne ise o olsun doğum şeklin canım.benim sezeryan olucağı kesin ilk doğumdan dolayı.bende evde birden normal doğurursam diye korkuyorum :) bi yandanda diyorum acaba normal olurmu diye ama tehlikeliymiş 1.sezeryandan sonra normal doğum malesef.şimdi bende düşünüyorum kanala girdiyse nasıl çıkartıcak bir sorun olurmu falan diye ama en iyisini doktor söyler.hakkımızda hayırlısı artık.

hayırlı haftalar kızlar bakın ne yaptımm :)) işten çıkıp evde durdukça böyl şeylere sardımzaman geçmiyor.bugün rüyamda kızımı gördüm doktor ultrasonla bakarken "ne güzel bir bebek bu" diyordu rüyamda görünce özlemim daha bi arttı

Oyy annesi cok sansli bebisin annesi cok seviyor onu :) az kaldi artik kollarina almaya kizini

Canim sen yalniz mi bakiyosun?

Dogumdan sonra 3gun annem kaldi yanimda canim gitti sonra ama dun ben anneme geldim esim sehir disina gitti cumaya kadar yok ben de burda kalcam annem bakiyor bana sagolsun burda da uyku konusunda ayniyiz :bugun saglik ocagina gittik topuk kani alindi nasil agladi kuzum..bi de hemsireye soyledim emziremiyrm diye biberonu kesinlikle kes verme artik ddi eve gelince 1.5 saat boyunca ugrastim aglaya aglaya aldi biraz memeyi ins devami gelir yaa uzuluyorum cok boyle olunca sarilik oldu bi de kuzum

Canim benim de doguma gittigim gun oyleydi ama benim suyum geldi once hic sancim yoktu sadece kasikta belde surekli gecmeyen bi agri vardi annesi geliyor mu oglusun yoksa :) hayirlisiyla kolaylikla gelsin ins

Kizlarr meleklerini kucagina alacak anneler herkes iyidir ins size sunu soyleyeyim siz siz olun benim gibi daha bi iki gunluk bebege biberon vermeyin simdi zorlaniyorum kuzum alamadi gogsumu ucu cok kucuk oldugu icin iki gun yattim hastanede hic ememedi yavrum hemsireler de sagolsun bi ilgi bi ilgi cagiriyorum biz her defasinda size gostermeye mi gelcez diyor cocuk aglamaktan mahvoldu o bi yandan ben bi yandan..buhun artik kesin karar verdim birakcaz biberonu diye sabahtan beri savasiyoruz cok sukur bi gogsumu az da olsa aliyor simdi sabirla ugrasinca oluyotmus her seyden onemlisi stresten uzak olmak gerekiyormus hastanede ne mumkun stressiz olabilmek mecburiyetten etlik zubeyde hanimda yaptim ben dogumu bilen bilir en son istedigim seydi sukur ki saglikla aldim kuzumu kucagima darisi hepinizee :))

slm annişlerr herkesin bi yerleri agrıyor galiba bnm de ozel bolgem zonkluyor resmen 2 gundur oturup kalkerken surekli değil ama bazen birseyler akıyor gibi oluyor bakıyorum camasırım ıslanmıs ve bıraz akıntı gelmiiş yeni olarak bbu türedi daha neler gorcez acaba su sıızıntısı fln olmuyordur herhalde

canım annemin evi etlikte ama ankaradayken bildiğim için gitmedim etlik zübeyde hanıma zekai tahire giderim daha iyi dedim ama sonunda rabbim hayırlısyla diyarbakıra nasip etti umarım istediğim gibi hayırlıca kolayca doğururum burda
canım benimde kasıklarıma ağrılar giriyor akıntım oluyor sürekli iç çamaşırım yaş oluyor hep elim sürekli eşortmanımda yaş oldumu acaba diye sabah ilk işim yatağı kontrol etmek ıslaklık varmı suyum geldimi diye allahım gününde zamanında gelmesini nasip etsin tuhaf bi duygu yaaa

Cnm gecmis olsun bol bol emzirmeye calis zorlar gunlerdir ugrasiyorum mamayi azaltim anne sutunu daha cok alsin diye bugun ilk defa oglen 1.5a kadar sadece anne sutu idare ettirebildi edkiden olsa emzirip ustune mama vermeye 10 gibi baslardim.sarilik beslenememekten oluyormus.banada sutun az sa besle mamayla sutun arttkkca mamayi azaltacaksin dediler.hem sarilik hem kan sekerinin dusmemesi icin oyle besliyordum.

Canim benim de doguma gittigim gun oyleydi ama benim suyum geldi once hic sancim yoktu sadece kasikta belde surekli gecmeyen bi agri vardi annesi geliyor mu oglusun yoksa :) hayirlisiyla kolaylikla gelsin ins

ağrılar vardı ama 2 gündür arttı bakalım hayırlısı.

aynıyız işte ya benimde ıslanıyo çamaşırım yavaştan suyumuzmu geliyor acaba.ben bu gecede öyle olursam yarın gidicem içim rahat etsin.normal doğum beklesem o kadar sorun etmem ama sezeryan olucağım için endişeleniyorum.çünkü tehlikeliymiş.son günlerimiz artık hayırlısıyla sağsalim doğsunlar.

ilk doğum öyle oluyo bende çok zorlandım hemşireyi çağırıp durdum sürekli akşam en son bir almıştı 45 dakka emmişti o zaman alıştık emmeye.bu sefer zorluk çekmem sanırım.2.de göğüs ucuda çıkmış oluyo baya.evet dediğin gibi aç kalınca mecbur emicek biraz sabır inşallah bol bol emicekler.hastaneler öyle sana bile sormadan veriyolar biberonla mama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…