mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Bugun kontrolumuz vardi ve beklenen gun geldi catti. Carsamba sabahi sezeryan ile pasamiza kavusucaz allahin izniyle:) hemen gidip seker ve kücük kese aldim tülden. İcine seker atip atip kapaticam.:)

Bugun kontrolumuz vardi ve beklenen gun geldi catti. Carsamba sabahi sezeryan ile pasamiza kavusucaz allahin izniyle:) hemen gidip seker ve kücük kese aldim tülden. İcine seker atip atip kapaticam.:)
gözün aydın canım şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ben ne kapı süsü alabildim nede şekerini alabilcem galiba neyse düşündükçe ağlıyorum ama olsun napalım eşimin işi iyi olsunda bende birinci doğumgününü çok güzel kutlarım artık

Cnm üzülme. Bende şeker yada kapı süsü alamıcam hastane için gereksiz. Mevlüt yapınca süslücem evdki odayı ve yine ozaman mevlüt şekeri yada süsü yaptırıcam. Masraflar o kadar çok ki onları almaya imkan kalmadı. Ağlama cnm bebeğin sağlıklı olsun yeterki nazarlık olsun diğerleri. Ablam sağolsun bana renkli kurabiyeler yapıcak şeker hamuruyla süsleyecekmiş. Eğer yeteneğin varsa ucuza geliyor kurabiye. Şeker hamurunuda jelibon ve pudra şekeriyle hazırlamış. İnternette araştırdım gerçektende çok kolay geldi. Arkadaşından yardım alarakta yapabilirsin cnm

Gözünaydın canım.hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah. Ne güzel çok az kaldı. yatcan kalkcan yatcan kalkçan hooopppp bebişin kucağında :)) benim 11 günüm var. Zaman geçmio resmen.

cnm gorumcem de ilk cocugu sezeryan ikincisi için gun almaya gidicekti 6 gun once evde temizlik yap mutfak dolaplarını ındırmıs sabaha karsı suyu geldı gıttı hemen sezryana aldılar yani oyle birsey olsa planlı gitmemiş olucaksın sadece ama hemen sezeryana alabiliyolar sorun oldugunu dusunmuyorum yarın gıt bakalım bızede soyle neden boyle ıslaklık oluyomus ilkinde boyle ıslaklık oluyomuydu sende hatırlıyomusun

cnm uzulme bende yapmıcam sus falan sekerde almıcam mevlutun de yaparsın yada dogum gununde gonuller bir olsun saglıgınız yerinde olsun gerisi onemli değil

cnm sen tecrubelisin hastanede hemen mama verıyolar ya verdırmesek olmazmı herkeste aynı problem var sen mama vermişmiydin hemen basta yoksa memeden emmesine mi zorladınız teyzemler izin vermemişler mama vermelerine eniştem vermeyin sakın demiş sonucta memeye alısmıs dırekt bende boyle dusunuyorum ama o an aclıktan aglarsa fln ya dayanamazsam sen ne yapmıstın ?

Hadi bakalim yeni anne adayi odanda bir mis kokuya, topak topak ellere , masum masum bakan gozlere,uykusuz gecelere inanki en fazla 3 gun surecek agrilara hazir ol...o dogdugu anda butun dunyan degisecek :))hic korkma sezeryandan bak olduk bir cogumuz ilk birkac gunden sonra rahatsin merak etme.

canım şuan normal kurabiye yapamıyorum neyse inşaallahh kızımla birlikte evime bereket hayırlı bol kazançlarda gelir inşaallahh

cnm uzulme bende yapmıcam sus falan sekerde almıcam mevlutun de yaparsın yada dogum gununde gonuller bir olsun saglıgınız yerinde olsun gerisi onemli değil
allah büyüktür canım elbet bi yerden kapatırım belki mevlütü olur belki yaşgünü içimde kalmaz hayırlısıylaaa

kızlarr afedersiniz ishal oldum bugün birde ayaklarım inanın balon gibi çok şişti napcam bilmiyorum ne yapmam lazım bi fikir verin

kızlarr afedersiniz ishal oldum bugün birde ayaklarım inanın balon gibi çok şişti napcam bilmiyorum ne yapmam lazım bi fikir verin

cnm gebelik zehirlenmesine bi bak netten bence ayrıca temizlik fln yaptın usutmus olabilirsin dr aarayabiliyosan ara sor bence

sağlıkla büyüsün kuzuuunnnnnn. annelik nasıl bir hismiş çabuk anlat kucağına aldığında ne hissediyosun bilmek istiyorum :)

benim haberim bile yoktu biz bebeklere veriyoruz dediler hemşireler yanlarında bakıyodu bebeklere hastanede.ama önce emziriyosun sonra veriyolarrmış.eve gelince hiç vermedim.alışmadı yani biberona.benimki emmişti hemen.40 ımın çıkmasına yakın ateşlendim baya hastaneyi aradık onlar mama adı verdi ateşliyken emzirme dedi o zaman verdim mama ilk sonra bi daha almadım 4. aydan sonra başladım mamaya 6 ay 1 haftalıkken bıraktı emmeyi son 2 ay uykusunda kandırarak emziriyodum zaten.diş çıkartırken bıraktı.

hadi hayırlı olsun canım :)

slaklık hep vardı bugün birden fazla gibi geldi.normal sanırım.ilkinde hatırlamıyorum bu kadar oluyomuydu.ama şimdi iyiyim bakalım gece nasıl geçicek.duruma göre giderim.

amanın dikkat ishal doğum belirtisi olabilir şişmede var diyosun.gerçi hava değişimi yorgunlukta var.doktorunu ara.bol su iç.geçmiş olsun.

cnm gebelik zehirlenmesine bi bak netten bence ayrıca temizlik fln yaptın usutmus olabilirsin dr aarayabiliyosan ara sor bence
yarın devam ederse doktora direkt gidicem çünkü ayaklarımı görseniz balon gibi oldu acıyor birde çevirdikçe

bugun olunca tedırgın oldum bende hem ıshal hem ınanılmaz bır sıslık umarıç yorgunluktandır ve gecer daha erken dogurmaya :)

eveeeeeeeetttt kuzum ya :) çok sevıyorum karnımda hıçkırdıkça kollarıma alma özlemim artıyor nasıl yapçaz ? :)

Ayni hickirik dogunca da suruyor ve kanindaki gibi :))) ritmik ya hatirliyorsun eski gunleri :) hık hık hık :))) cok ozleniyor.esim hamileyken hangi cumleleri kullanarak sakinlestiriyor tekmesi kesiliyorsa doguncada ayni cumleler kuruldugunda rahatliyor.mucize degil de nedir ?

sağlıkla büyüsün kuzuuunnnnnn. annelik nasıl bir hismiş çabuk anlat kucağına aldığında ne hissediyosun bilmek istiyorum :)

Amiin hepimizinki canim..annelik duygusu anneligi tatmadan bbilinecek bi sey degilmis cok farkli tamamen sana bagli sana muhtac oldugunu hissettigin burnu sana agzi en sevdigin kisiye benzeyip bakip bakip inanamadigin cok guzel bi duygu :)) gecelerin gunduze karismasi kendi derdini unutup onun bi yuzunu eksitmesiyle her seyini ona odakladigin bi sey :) bolca sabir istiyormus kolay degilmis ki daha 9 gunluk anneyim :) daha onumuzde uzuun uzunn gunler var ins allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin her ani ayri guzel

Tesekkurler canim sutum de cok az degil geliyor yine ama ememiyor agzina amiyor sipam savas veriyoruz resmen sanki bi yerine bi sey yapmisim gibi agliyor uzuluyorum ben de sık sık emzirmeye calisiyorum biraz biraz almaya basladi..bi de bugun mahkemem var hani gecenlerde hirsiz girmisti ya bizim eve musteki olarak ben ifade vermistim onun davasi var bugun mecbur gitcem oraya adamla karsi karsiya gelmek istemiyrm hic onun stresi var ustumde bakalim nolcak esim de yok oyy oyy bemen gelip gecse su vakit hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…