gözün aydın canım şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ben ne kapı süsü alabildim nede şekerini alabilcem galiba neyse düşündükçe ağlıyorum ama olsun napalım eşimin işi iyi olsunda bende birinci doğumgününü çok güzel kutlarım artıkBugun kontrolumuz vardi ve beklenen gun geldi catti. Carsamba sabahi sezeryan ile pasamiza kavusucaz allahin izniyle:) hemen gidip seker ve kücük kese aldim tülden. İcine seker atip atip kapaticam.:)
gözün aydın canım şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ben ne kapı süsü alabildim nede şekerini alabilcem galiba neyse düşündükçe ağlıyorum ama olsun napalım eşimin işi iyi olsunda bende birinci doğumgününü çok güzel kutlarım artık
Bugun kontrolumuz vardi ve beklenen gun geldi catti. Carsamba sabahi sezeryan ile pasamiza kavusucaz allahin izniyle:) hemen gidip seker ve kücük kese aldim tülden. İcine seker atip atip kapaticam.:)
ağrılar vardı ama 2 gündür arttı bakalım hayırlısı.
aynıyız işte ya benimde ıslanıyo çamaşırım yavaştan suyumuzmu geliyor acaba.ben bu gecede öyle olursam yarın gidicem içim rahat etsin.normal doğum beklesem o kadar sorun etmem ama sezeryan olucağım için endişeleniyorum.çünkü tehlikeliymiş.son günlerimiz artık hayırlısıyla sağsalim doğsunlar.
Bugun kontrolumuz vardi ve beklenen gun geldi catti. Carsamba sabahi sezeryan ile pasamiza kavusucaz allahin izniyle:) hemen gidip seker ve kücük kese aldim tülden. İcine seker atip atip kapaticam.:)
gözün aydın canım şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ben ne kapı süsü alabildim nede şekerini alabilcem galiba neyse düşündükçe ağlıyorum ama olsun napalım eşimin işi iyi olsunda bende birinci doğumgününü çok güzel kutlarım artık
ilk doğum öyle oluyo bende çok zorlandım hemşireyi çağırıp durdum sürekli akşam en son bir almıştı 45 dakka emmişti o zaman alıştık emmeye.bu sefer zorluk çekmem sanırım.2.de göğüs ucuda çıkmış oluyo baya.evet dediğin gibi aç kalınca mecbur emicek biraz sabır inşallah bol bol emicekler.hastaneler öyle sana bile sormadan veriyolar biberonla mama.
Hadi bakalim yeni anne adayi odanda bir mis kokuya, topak topak ellere , masum masum bakan gozlere,uykusuz gecelere inanki en fazla 3 gun surecek agrilara hazir ol...o dogdugu anda butun dunyan degisecek :))hic korkma sezeryandan bak olduk bir cogumuz ilk birkac gunden sonra rahatsin merak etme.Bugun kontrolumuz vardi ve beklenen gun geldi catti. Carsamba sabahi sezeryan ile pasamiza kavusucaz allahin izniyle:) hemen gidip seker ve kücük kese aldim tülden. İcine seker atip atip kapaticam.:)
canım şuan normal kurabiye yapamıyorum neyse inşaallahh kızımla birlikte evime bereket hayırlı bol kazançlarda gelir inşaallahhCnm üzülme. Bende şeker yada kapı süsü alamıcam hastane için gereksiz. Mevlüt yapınca süslücem evdki odayı ve yine ozaman mevlüt şekeri yada süsü yaptırıcam. Masraflar o kadar çok ki onları almaya imkan kalmadı. Ağlama cnm bebeğin sağlıklı olsun yeterki nazarlık olsun diğerleri. Ablam sağolsun bana renkli kurabiyeler yapıcak şeker hamuruyla süsleyecekmiş. Eğer yeteneğin varsa ucuza geliyor kurabiye. Şeker hamurunuda jelibon ve pudra şekeriyle hazırlamış. İnternette araştırdım gerçektende çok kolay geldi. Arkadaşından yardım alarakta yapabilirsin cnm
allah büyüktür canım elbet bi yerden kapatırım belki mevlütü olur belki yaşgünü içimde kalmaz hayırlısıylaaacnm uzulme bende yapmıcam sus falan sekerde almıcam mevlutun de yaparsın yada dogum gununde gonuller bir olsun saglıgınız yerinde olsun gerisi onemli değil
kızlarr afedersiniz ishal oldum bugün birde ayaklarım inanın balon gibi çok şişti napcam bilmiyorum ne yapmam lazım bi fikir verin
Oyy annesi cok sansli bebisin annesi cok seviyor onu :) az kaldi artik kollarina almaya kizini
Kizlarr meleklerini kucagina alacak anneler herkes iyidir ins size sunu soyleyeyim siz siz olun benim gibi daha bi iki gunluk bebege biberon vermeyin simdi zorlaniyorum kuzum alamadi gogsumu ucu cok kucuk oldugu icin iki gun yattim hastanede hic ememedi yavrum hemsireler de sagolsun bi ilgi bi ilgi cagiriyorum biz her defasinda size gostermeye mi gelcez diyor cocuk aglamaktan mahvoldu o bi yandan ben bi yandan..buhun artik kesin karar verdim birakcaz biberonu diye sabahtan beri savasiyoruz cok sukur bi gogsumu az da olsa aliyor simdi sabirla ugrasinca oluyotmus her seyden onemlisi stresten uzak olmak gerekiyormus hastanede ne mumkun stressiz olabilmek mecburiyetten etlik zubeyde hanimda yaptim ben dogumu bilen bilir en son istedigim seydi sukur ki saglikla aldim kuzumu kucagima darisi hepinizee :))
cnm sen tecrubelisin hastanede hemen mama verıyolar ya verdırmesek olmazmı herkeste aynı problem var sen mama vermişmiydin hemen basta yoksa memeden emmesine mi zorladınız teyzemler izin vermemişler mama vermelerine eniştem vermeyin sakın demiş sonucta memeye alısmıs dırekt bende boyle dusunuyorum ama o an aclıktan aglarsa fln ya dayanamazsam sen ne yapmıstın ?
cnm gorumcem de ilk cocugu sezeryan ikincisi için gun almaya gidicekti 6 gun once evde temizlik yap mutfak dolaplarını ındırmıs sabaha karsı suyu geldı gıttı hemen sezryana aldılar yani oyle birsey olsa planlı gitmemiş olucaksın sadece ama hemen sezeryana alabiliyolar sorun oldugunu dusunmuyorum yarın gıt bakalım bızede soyle neden boyle ıslaklık oluyomus ilkinde boyle ıslaklık oluyomuydu sende hatırlıyomusun
kızlarr afedersiniz ishal oldum bugün birde ayaklarım inanın balon gibi çok şişti napcam bilmiyorum ne yapmam lazım bi fikir verin
yarın devam ederse doktora direkt gidicem çünkü ayaklarımı görseniz balon gibi oldu acıyor birde çevirdikçecnm gebelik zehirlenmesine bi bak netten bence ayrıca temizlik fln yaptın usutmus olabilirsin dr aarayabiliyosan ara sor bence
bugun olunca tedırgın oldum bende hem ıshal hem ınanılmaz bır sıslık umarıç yorgunluktandır ve gecer daha erken dogurmaya :)benim haberim bile yoktu biz bebeklere veriyoruz dediler hemşireler yanlarında bakıyodu bebeklere hastanede.ama önce emziriyosun sonra veriyolarrmış.eve gelince hiç vermedim.alışmadı yani biberona.benimki emmişti hemen.40 ımın çıkmasına yakın ateşlendim baya hastaneyi aradık onlar mama adı verdi ateşliyken emzirme dedi o zaman verdim mama ilk sonra bi daha almadım 4. aydan sonra başladım mamaya 6 ay 1 haftalıkken bıraktı emmeyi son 2 ay uykusunda kandırarak emziriyodum zaten.diş çıkartırken bıraktı.
hadi hayırlı olsun canım :)
slaklık hep vardı bugün birden fazla gibi geldi.normal sanırım.ilkinde hatırlamıyorum bu kadar oluyomuydu.ama şimdi iyiyim bakalım gece nasıl geçicek.duruma göre giderim.
amanın dikkat ishal doğum belirtisi olabilir şişmede var diyosun.gerçi hava değişimi yorgunlukta var.doktorunu ara.bol su iç.geçmiş olsun.
eveeeeeeeetttt kuzum ya :) çok sevıyorum karnımda hıçkırdıkça kollarıma alma özlemim artıyor nasıl yapçaz ? :)
sağlıkla büyüsün kuzuuunnnnnn. annelik nasıl bir hismiş çabuk anlatkucağına aldığında ne hissediyosun bilmek istiyorum :)
Tesekkurler canim sutum de cok az degil geliyor yine ama ememiyor agzina amiyor sipam savas veriyoruz resmen sanki bi yerine bi sey yapmisim gibi agliyor uzuluyorum ben de sık sık emzirmeye calisiyorum biraz biraz almaya basladi..bi de bugun mahkemem var hani gecenlerde hirsiz girmisti ya bizim eve musteki olarak ben ifade vermistim onun davasi var bugun mecbur gitcem oraya adamla karsi karsiya gelmek istemiyrm hic onun stresi var ustumde bakalim nolcak esim de yok oyy oyy bemen gelip gecse su vakit hayirlisiylaCnm gecmis olsun bol bol emzirmeye calis zorlar gunlerdir ugrasiyorum mamayi azaltim anne sutunu daha cok alsin diye bugun ilk defa oglen 1.5a kadar sadece anne sutu idare ettirebildi edkiden olsa emzirip ustune mama vermeye 10 gibi baslardim.sarilik beslenememekten oluyormus.banada sutun az sa besle mamayla sutun arttkkca mamayi azaltacaksin dediler.hem sarilik hem kan sekerinin dusmemesi icin oyle besliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?